Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kölcsönösen tetszünk (10 db)

Van egy fiú akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, történt egy félreértés köztünk, és ő 19x hívott telón de én kinyomtam mindig, aztán amikor találkoztunk, megmagyarázta a dolgot, és kiderült neki van igaza. Jelentek neki valamit?

Legjobb válasz: Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.

Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.
szerintem igen, mert fontosnak tartotta h megbeszéljétek ezt a félreértést
viszont te akkora tapló vagy, akit ritkán hord a hátán a föld, ezek után nem értem miért akarna bármit is tõled bárki, ha én lettem volna a pasi helyében pár sallert osztottam volna ki.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudod mi miatt volt a félreértés, akkor meg mi a f..znak szólsz be ilyeneket? Képzeld el hogy bekavart a "legjobb"bnõm és nekem természetes hogy neki hiszek mert a fiúval még nem nagyon ismertük egymást. És igen, utólag kiderült hogy a fiúnak volt igaza, és gondolom azért hívott olyan kitartóan mert tudta hogy valaki olyat mondott nekem ami nem is igaz!!!!!! Te vagy a tapló hogy ilyet írsz és most legszívesebben én is képen törölnélek!!!!

Van egy lány akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Az a baj, hogy ő ilyen diszkós lány aki minden diszkóban 3 faszival smárol meg ilyenek. összejöjjek vele? (nem megdugni akarom)

Nekem sajna nem csak tetszik, henm szeretem is és ? is összejönne velem de azon gondolkozok, hogy úgyis csak megszívnám mert tuti megcsalna.. MI legyen? Segítsetek légyszi (én 20 ? 17)

Legjobb válasz: Hát ha ilyen nagyon kicsapongó életet él nem biztos h megbízhatnál benne..tudod "kutyából nem lesz szalonna" Bár lehet h megváltozott..ki tudja..beszélgess vele..és majd ahogy rád néz ahogy viselkedik..majd megérzed, hogy valóban komolyabbat akar tõled. Sok szerencsét:)

Hát ha ilyen nagyon kicsapongó életet él nem biztos h megbízhatnál benne..tudod "kutyából nem lesz szalonna" Bár lehet h megváltozott..ki tudja..beszélgess vele..és majd ahogy rád néz ahogy viselkedik..majd megérzed, hogy valóban komolyabbat akar tõled. Sok szerencsét:)
ehh, ugyan.. ugyis a r.bancokat szeretitek, nem?? akkoör itt van. :DD
Beszéld meg vele hogy ha összejöttök akkor visszafogja magát.. (Bár szerintem jobb lenne ha más lányt keresnél...)
Szerintem lehet, hogy miattad megváltozna! Bár 17 évesen még nagyon ritka, hogy valaki megtalálja élete szerelmét! De próba szerencse!!! Lehet, hogy nektek összejön! Szurkolok... Vágj bele!
Én is pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, mint te, de én az választottam, h csak barátok maradtunk és próbálok valami más csajjal összejönni és õt elfelejteni, mert úgy is megcsalna, fõleg ebben a korban.
Míg csak flörtöl a csaj és csak smárolgat, nincs baj.Próbáld õt meghódítani, ha szép vagy, jó vagy és klassz srác vagy, nem fog mással flörtõlni.Ha mégis, akkor dugd meg és felejtsd el.
Még egy tökelten omega hím. Szedd fel. Megcsal? Tedd ki és ne rinyálj, legalább megvolt neked is és megpróbáltad, hogy képes e kapcsolatra veled. Ha nem akkor legalább megtudtad. Ha pedig nem lépsz felé ezen a kérdésen fogsz rágódni hogy más miért kúrja meg és te miért nem kellesz neki? Szedd fel és ne parázz már!
Az elõzõ jól mondta! Vaagy összejöttök szépen a "nem megdugni akarom" részt elfelejted és ha megcsal eldobod, ha meg annyira jó, akkor megtartod, dugod, amíg lehet, közben te is szétnézel erre-arra. Az ilyen csajokkal csak így lehet. Ja és az emberek nehezen változnak ;)
Discoba én is szeretek (szerettem) pasizni, ha nem volt barátom, egyáltalán nem biztos, hogy megcsalna, az csak hiánypótlás, ha ezért egy csaj r*banc akkor azok a pasik is akikkel smárol. 22N

Van egy srác akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Egyszer nagyon megbántottam és hónapokig nem állt szóba velem. Most már úgy ahogy beszélünk de nem az igazi. Hogy tehetném jóvá?

Legjobb válasz: Legrövidebb út szerintem az egyenes. Ha tudod, hogy te bántottad meg, és tudod is hogy mivel. Egy személyes beszélgetés alkalmával hozd fel és mondd neki, hogy nem szeretnéd túl forszírozni a .....(történteket), de nagyon sajnálod, hogy ennyire megbántottad ezzel, és õszintén reméled, hogy szívbõl meg tud majd bocsátani egyszer.

Legrövidebb út szerintem az egyenes. Ha tudod, hogy te bántottad meg, és tudod is hogy mivel. Egy személyes beszélgetés alkalmával hozd fel és mondd neki, hogy nem szeretnéd túl forszírozni a .....(történteket), de nagyon sajnálod, hogy ennyire megbántottad ezzel, és õszintén reméled, hogy szívbõl meg tud majd bocsátani egyszer.
A kérdező hozzászólása: Màr többszö
A kérdező hozzászólása: Màr többször bocsánatot kértem és õ azt mondta, hogy nem haragszik. De mégis valami van...
A férfiak önérzetesek. A többségüket ha megbántják, akkor már sohasem/nagyon nehezen fognak úgy viszonyulni az illetõhöz, mint elõtte. Ezt el kell fogadnod. Viszont nem állítom, hogy nem építhetitek vissza a régi összhangot, de rengeteg munkát kell belefektetni. Ha tényleg érdekel a lelkivilága (mert hogy a férfiaknak is van ilyen), akkor legyél vele türelmes, beszélj vele sokat, igyekezz visszaépíteni magadról a képet. Kemény meló lesz, de nem feltétlen lehetetlen. 22/F


Az osztályomban van egy fiú, aki már egy ideje tetszik. Először még nem voltam benne biztos, hisz alig ismerem, de most teljesen biztos vagyok benne, hogy tetszik. Hogyan derítsem e, hogy nála kölcsönös-e ez az érzés?

9.-es vagyok,nyelvi el?készít?s osztályba járok. Az a fiú,aki nekem tetszik pont a másik nyelvet tanulja és nem azt amit én. Így els? évünkben nem is nagyon van együtt az osztály. Már régóta fordulgat az a gondolat a fejemben, hogy tetszik nekem ez a fiú,de utána gondoltam arra is, hogy nem is ismerem,és én biztos nem tetszem neki. :( Sok álmom volt már vele,és úgy érzem ez jelent valamit...

Legjobb válasz: beszélges vele,mond el mit érzel iránta, õ is viszonozza-e

beszélges vele, mond el mit érzel iránta, õ is viszonozza-e
Velem hasonló dolog van ..annyi a lényeg hogy elõször is keresd a szemkontaktust ha ez megvan akkor késõbb a mosoly mellé.... köszönni szokott neked ? 10 es skálát te hogy értékeled magad ???

Van egy fiú, akinek elvileg bejövök, ez kölcsönös. A barátnõim többször megkérdezték tõle, hogy tetszek-e neki, és mindig igennel válaszolt, de én nem reagáltam, mert nem hittem el. Szerintetek? [többi lent]

Szóval most vagy bejövök neki, de félénk, és nem mer semmit kérdezni, vagy pedig már nem tetszek neki. Eléggé visszahúzódó, de szerintem akkor is neki kéne lépnie. [Eléggé régimódi vagyok ilyen téren. ]

Legjobb válasz: Ha bejön, nincs abban semmi, hogy egy-egy utalással próbálod "adni alá a lovat". Bár nem tudom mennyire vagytok jóban mondjuk, de elég elõször az is, ha csak közeledtek egymáshoz, nem kell egybõl fejjel beleugrani az egészbe. Arra meg, hogy mosolyog a barátnõid szövegein, nem lehet mit mondani. Mit csináljon, sírjon? :)

Ha bejön, nincs abban semmi, hogy egy-egy utalással próbálod "adni alá a lovat". Bár nem tudom mennyire vagytok jóban mondjuk, de elég elõször az is, ha csak közeledtek egymáshoz, nem kell egybõl fejjel beleugrani az egészbe. Arra meg, hogy mosolyog a barátnõid szövegein, nem lehet mit mondani. Mit csináljon, sírjon? :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyunk rosszban, de évfolyamtárs, szóval hú de jóban sem.De ha mondjuk elkezdenék beszélgetni vele, akkor nem küldene el a csudába.Csak egyfolytában a haverjaival van, és úgy meg elég félelmetes csak úgy oda menni. :/ De nagyon köszönöm a választ!
szia nem félelmetes oda menni :) )) ez hülyeség amíg nem ismered az embert igazából, ez az elsõ érzés de pedig nem így van :) )) engem is elítélnek és miután meg ismernek más véleménnyel vannak.

Van egy fiú aki tetszik, hogyan tudhatom meg kölcsönös ez az érzés?

Legjobb válasz: Hmm nem olyan könnyû, én csak az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha keresi az érintésed azt könnyû észrevenni, adj neki valamit és ha véletlennek tettetve hozzádér akkor az valami, ha megszólításodkor hátulról a vállad simítja, vagy ha egyszerûen csak kedvesen néz a szemedbe, akkor te is próbálj vele többet érintkezni. És lehet összeszedi magát és rögtön leszólít.

Hmm nem olyan könnyû, én csak az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha keresi az érintésed azt könnyû észrevenni, adj neki valamit és ha véletlennek tettetve hozzádér akkor az valami, ha megszólításodkor hátulról a vállad simítja, vagy ha egyszerûen csak kedvesen néz a szemedbe, akkor te is próbálj vele többet érintkezni. És lehet összeszedi magát és rögtön leszólít.
Ez a korodtól is függ, ha fiatal vagy még (mondjuk 13-14éves) akkor figyelheted azt is, hogy kötözködik e veled, ha igen akkor nyert ügyed van. De bíztató lehet, ha mikor beszélgettek keresi az érintésedet mondjuk megsimítja a karod. Jó az is ha kersesi a tekinteted. ha végképp nem tudod h mi van, küldd oda a barátnõd, h óvatosan tapogatózzon :-)
Szintúgy csak ezt tudom javasolni!

Bi csajoknak, az osztályba van egy csaj, aki tetszik nekem és sztem ez kölcsönös, a folytatás hogy szokott általában zajlani, leírnátok részletesen?

Bi csajoknak,az osztályba van egy csaj, aki tetszik nekem és sztem ez kölcsönös, mert az utóbbi idõben észrevettem néha, hogy hosszasan néz, meg néha mindketten zavarba is jövünk ilyenkor, a folytatás hogy szokott általában zajlani, leírnátok részletesen?

Van egy lány, aki nagyon tetszik, és tudom hogy az érzés kölcsönös, de most lépjek agy hogy kezdjek neki, kérlek irjatok értelmes tanácsokat! Mit tegyek?

Legjobb válasz: próbálj meg vele beszélgetni de sose olyan kérdéseket adj amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni gondolok itt a "ugye milyen szép az idõ?" kategóriára. légy vele közvetlen öleld meg ha bejössz neki úgy is visszaölel puszild meg az arcán mondj neki szépeket h milyen csinos (ennek minden nõ örül). szerintem nem kell más a kezdéshez mert utánna minden megy majd magától

próbálj meg vele beszélgetni de sose olyan kérdéseket adj amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni gondolok itt a "ugye milyen szép az idõ?" kategóriára. légy vele közvetlen öleld meg ha bejössz neki úgy is visszaölel puszild meg az arcán mondj neki szépeket h milyen csinos (ennek minden nõ örül). szerintem nem kell más a kezdéshez mert utánna minden megy majd magától
hány évesek vagytok? sokat könnyítene a helyzeten ha megmondanád..egyébként ha tudod hogy kölcsönös nincsen félni valód..bármit írsz neki biztos vagyok benne hogy örülni fog
A kérdező hozzászólása: Én 16 leszek, ö meg 14!

Van egy lány a suliból aki nagyon tetszik. Hogyan kérdezzem meg, kölcsönös-e, illetve, hogy járna-e velem?

Sokat beszélgetünk mindketten keressük a másik társaságát.Amelyik órán lehet mellettem ül.Sokat nevet rajtam,mosolyog rám.

Legjobb válasz: Hát mondjuk suli után kísérd haza, és említsd meg neki, hogy nincs e kedve találkozni veled... és azután megy magától.

Hát mondjuk suli után kísérd haza, és említsd meg neki, hogy nincs e kedve találkozni veled... és azután megy magától.
És az ilyen kérdéseket miért nem a "randizás" témakörbe írjátok ki? A másik meg, hogy kismillió hasonló kérdés van az oldalon. Bogarássz.
Mi a lány neve?
A beégéstõl nem kell félned, mert mindig meg van a lehetõség a nemre. Te nem leszel ettõl kevesebb. Szerintem barátkozz vele össze.
Barátkozz Vele össze és hívd el randira. Ne félj, nem égés, ha beszélsz az érzéseidrõl. :) Sok sikert! :)
szerintem mondd el neki...ha ugy erzed hogy ez az érzés kölcsönös akkor biztos boldog lesz h elmondtad neki......es nem fogsz beégni hidd el nekem
A kérdező hozzászólása: 14:05 mért érdekel a neve?
Kezdj el hozzá közeledni:) Figyeld a reakcióit, és h hogy viselkedik a közeledbe. Onnan meg tudod állapítani biztosra, hogy érez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!