Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kölcsönösen (37 db)

Van egy lány akit szeretek el is mondtam neki de azt mondta: nem kölcsönös, de rá 2 nap és állandóan engem néz rákérdeztem hogy hogy is van ez és azt mondta, hogy nála ez normális. De azóta is néz de nagyon furán (+lenti info) mit tegyek?

...aztán megint rá akartam kerdezni: amúgy is jött arra fel szoltam neki de ellemt melletem.... (Aztá volt ké nap amikor számoltam hogy hányszor néz és volt 28 meg 38) És hát most mit csináljak???

Legjobb válasz: ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

Hát van egy pasi akihez vonzódom. De ez kölcsönös. A barátaim nem ajánlják, h elmenjek vele nyáron 3 hétre nyaralni, a pasi 32 én meg 24. Nem is lakunk egymástól messze csak 20km-nyire. Elmenjek vele, ha megteszem megbánom?

Legjobb válasz: Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD

Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD
3hetes ágybetét lennél semmi más
Hidd el, nem az irígység beszél belõlem, de szerintem hülyeség, és felelõtlenség lenne.
Ne menj el vele sehova.
Most féltenek a barátaid, vagy irigyek. Biztos, hogy tetszik, akkor miért billegsz?? Amig döntessz, van idõ, hogy megismerd, mi a gond?
Mennyire ismered? Nyuszi dolog, de ha annyra nem, és kiderül, hogy egyébként idegesít, akkor a harmadik hét már nem lesz olyan vidám. Menj el vele, érezd jól magad:)
Vonzódsz hozzá, 3 hét nyaralás. Nem írtad de feltételezem független vagy akkor meg mért ne? Jó nyaralást:)
24 éves vagy, a jó édes anyukádat kéne inkább megkérdezni, nem? Ugye nem etetnek vagy pelenkáznak? Tudtál már valamiben dönteni ebben a kib. életben, te gyökér?
Menj el! Az ilyeneket sosem szabad visszautasítani. Ha nem is lenne belõle semmi, akkor is bizti jó buli lenne.. és ráadásul még ingyen is van..
A nyaralás nem lenne gáz, de 3 hét?? Ha a Maldív-szigetekre, hívna akkor sem mennék 3 hétre. Ott valamilyen szinten, ki lennél neki szolgáltatva, minden értelemben. 3 hét túl hosszú idõ egy emberrel, fõleg akkor ha felületes a viszonyotok. Nem a kilóméterek számítanak! Én veled egykörû vagyok, nagyjából, és eléggé lazán veszem a kapcsolataimat, de ilyet még én se csinálnék..

Megvadolt, hogy kihasznalom. Van egy pasi akivel nem jarok de neha szexelunk egy jot, a vonzalom kolcsonos koztunk de titkolnunk kell a kapcsolatunk. Hogy hasznalhat ki egy csaj egy pasit? Nem ertem az elvezet kolcsonos! 22/L

Legjobb válasz: Ez a kihasználás szó egy hülyeség. Mikor egy nõ is lefekszik egy férfival és aztán ezzel jönnek. Pedig a nõ is ugyanúgy akarja és neki is jó.

Érdekes! Szerintem arra is gondolhat a srác, hogy neked jobb vele, mint neki veled. A szex közben többet veszel el tõle és keveset adsz neki. Kérdezd már meg ugyan ezt mire is értette!
Szerintem õ többet érez irántad, mint ahogy azt te gondolod.
Ez a kihasználás szó egy hülyeség. Mikor egy nõ is lefekszik egy férfival és aztán ezzel jönnek. Pedig a nõ is ugyanúgy akarja és neki is jó.
hát õ is ugyanúgy kihasznál téged ennyi erõvel, kölcsönösen érzelem mentes szexet nyújtotok egymásnak, ebben senki nem használ ki senkit 22L
Szerintem nem jogosan vádolt meg, hiszen kettõn áll a vásár, nyilván nem erõszakkal ment bele a szexbe.Nekem volt jó néhány szintén titkos csók és én magamat vádoltam, mert én kezdeményeztem, de õ nem hibáztat, mert 2 ember kell hozzá és igaz.
Nemhiszem. De ha egy nõ mondja ezt egy férfira az miért érthetõbb? Szerintem két ember kell hozzá. Vagyis a kihasználás szó semmiképp se jó erre se meg a fordított helyzetre se.
A kérdező hozzászólása: O kezdemenyezett s egy fel ev alatt elcsavarta a fejem.. nala nem lehetunk egyutt s neha athivom hozzank ha egyedul vagyok... ha kihasznalnam es igy lenne akkor miert jon el? szoval lehet hogy csak visszavag mert nem akarok jarni vele!
Nyugi élvezi, hogy "kihasználod"... Én is mondtam már ilyet nõnek, nem kell parázni... Legközelebb mondd neki, hogy ki is akarod használni!!!
Elcsavarta a fejed? Mégsem akarsz vele járni! Miért nem?
A kérdező hozzászólása: Hat van egy kis korkulonbseg koztunk de nem is ez a lenyeg hanem az hogy ha anyumek vagy a nagyszuleim megtudnak hogy mi ketten egyut vagyunk... hat kicsinalnanak... de ha nem igy lenne tobb mint valoszinu hogy jarnank... mar sokszor atbeszeltuk ezeket a dolgokat. de egy honapja megvadolt es azota nem szandekszik velem beszelni! szoval na!


Van egy fiú akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, történt egy félreértés köztünk, és ő 19x hívott telón de én kinyomtam mindig, aztán amikor találkoztunk, megmagyarázta a dolgot, és kiderült neki van igaza. Jelentek neki valamit?

Legjobb válasz: Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.

Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.
szerintem igen, mert fontosnak tartotta h megbeszéljétek ezt a félreértést
viszont te akkora tapló vagy, akit ritkán hord a hátán a föld, ezek után nem értem miért akarna bármit is tõled bárki, ha én lettem volna a pasi helyében pár sallert osztottam volna ki.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudod mi miatt volt a félreértés, akkor meg mi a f..znak szólsz be ilyeneket? Képzeld el hogy bekavart a "legjobb"bnõm és nekem természetes hogy neki hiszek mert a fiúval még nem nagyon ismertük egymást. És igen, utólag kiderült hogy a fiúnak volt igaza, és gondolom azért hívott olyan kitartóan mert tudta hogy valaki olyat mondott nekem ami nem is igaz!!!!!! Te vagy a tapló hogy ilyet írsz és most legszívesebben én is képen törölnélek!!!!

Mit tegyek? Van egy pasi, akivel ugy tûnik, egy ideje kölcsönösen bejövünk egymásnak, eléggé izzott körülöttünk a levegõ. Viszont fb-on megláttam egy képét, amin egy lány haverjával van, és azt hittem, biztosan a barátnõje.

Nagyon elszomorodtam, ezért amikor legközelebb összefutottunk, nem néztem rá, direkt elforditottam a fejemet...látszott rajta, hogy nem érti, mi van...ez 4 napja volt, azóta nem találkoztunk, és engem rettentõen bánt a lelkiismeret, hogy esetleg megbántottam, mert forditott esetben nekem nagyon rosszul esne ilyen viselkedés...mit tennétek, mit tegyek, hogy lássa, hogy nekem fontos, és nem utálatból vagy közönybõl forditottam el a fejem(hanem csak merõ ostobaságból)?

Legjobb válasz: Mondjuk beszélgessetek, és érdeklõdd meg, hogy van e barátja. Egy fiú nem fog azon töprengeni, hogy vajon csak féltékenységbõl vagy egyéb ostobaságokból nem figyelsz oda rá, hanem fogja magát, és le*r örökre, ha visszahúzódsz. Egyértelmû jeleket adj, ha meg akarod ismerni.

Mondjuk beszélgessetek, és érdeklõdd meg, hogy van e barátja. Egy fiú nem fog azon töprengeni, hogy vajon csak féltékenységbõl vagy egyéb ostobaságokból nem figyelsz oda rá, hanem fogja magát, és le*r örökre, ha visszahúzódsz. Egyértelmû jeleket adj, ha meg akarod ismerni.
Mond meg neki amit most leírtál....
*barátnõje
Mondjuk esetleg nem ártana rákérdezned, hogy az a csaj a barátnõje-e vagy sem...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló, ettõl félek én is :( viszont a pasi konkrétan az egyik fõnököm a munkahelyemen...nem merem csak ugy megkérdezni tõle...nincs is nagyon sok alkalmunk találkozni...ha legközelebb pl. kedvesen rámosolygok, az elég hogy lássa, hogy nem utálom, vagy ilyesmi...? tudom hogy most ez gyerekesen hangzik, de ez engem most nagyon bánt...
Igen, mosolyogj rá egy nagyot, és szépet! :) Abból rájön, hogy ha esetleg úgy tûnt, hogy gondod volt, nem Õ volt a probléma. (én is férfi vagyok)
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló, örülök hogy igy látod :) csak az a baj hogy most 2 napig szabadom van, és nem fogom látni :( azon is gondolkodtam már, hogy megvárom bf-on, általában késõ éjjel szokott belépni, és majd ráírok valami triviális szöveggel, pl. ilyen késõn még itt? vagy ilyesmi, bár lehet ez túl nyomulós lenne...férfiak, mi a véleményetek?
Jó ötlet, csak lazán kezdeményezz beszélgetést. :) Ha tetszel neki, nem fog ellenkezni, örülni fog neki, és beindul a dolog. Készülj fel rá, hogy már az elsõ percekben leszûrheted az aktivitásából, hogy kölcsönös-e a dolog, ha esetleg nem jön össze, ne szomorkodj. De hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként õ is szokott megjegyzéseket tenni a fb-os képeimre :) ha töltöttem fel uj képeket, mindig szólt rá, hogy voltál itt meg itt stb? szóval tuti csekkol fb-on :D csak kettesben még nem nagyon volt alkalmunk beszélgetni...

Nagyon gáz, ha egy fiú csak olyan lányoknak kellett még eddig, akik messze éltek tõle, vagyis távkapcsolatról van szó, mert itt a környéken valamiért nem jön össze egy megfelelõ szimpi lány sem, akivel kölcsönös lenne a testi vonzalom is?

Pontosabban egy szép lány volt a nyáron, de egész életemben még csak, akivel úgy tûnt nem vagyunk rondák egymásnak vagy õ csak elfogadta, hogy így nézek ki, ahogy... De amúgy egy ánnyal sem jövök ki a környéken, ellenben neten meg olyan jól el tudok dumálgatni lányokkal, hogy nem egyszer volt már, hogy megkértek menjek le hozzájuk, mert szeretnének látni és még olyan ajánlatot is kaptam, hogyha leutazok szexelnek velem. Nem értem a környéken miért nincs szerencsém, talán túlságosan félénk elmélkedõs fiú vagyok az a baj?:/

Legjobb válasz: Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb,hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be,hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..

Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb, hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be, hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..
Eléggé nagy a valószínûsége hogy csak arra kellenél neki de hátha van egy kis szerencséd és talán mégis szeretne téged
szex kicsim, nem éri meg

Szerintetek miért van együtt egy olyan házaspár, akik kölcsönösen csalják a másikat?

A feleségnek volt előbb szeretője, majd miután kitudódott a férj is össze jött valakivel. Ilyenkor miért nem vállnak el? A feleség egy nős férfival jött össze, akinek három kicsi gyereke van. Náluk is van gyerek, de szerintem ez nem ok az együtt maradásra. Nincs köztük már semmi, csak élnek egymás mellett. A férj még fizikálisan nem csalta meg a feleségét, a neje igen.

Legjobb válasz: Gyerek, anyagiak stb. Nem egy ilyen párt ismerek. Tudják,hogy nagy vita lenne a vagyonmegosztással, gyerek is van stb. Nem mindig olyan egyszerû ám egy közösen felépített életet feldobni.

Gyerek, anyagiak stb. Nem egy ilyen párt ismerek. Tudják, hogy nagy vita lenne a vagyonmegosztással, gyerek is van stb. Nem mindig olyan egyszerû ám egy közösen felépített életet feldobni.
Az én szüleim anno azért nem váltak el, mert Anyukám nem tudna egyedül megélni, nem veszik fel sehova elég beteg is sajnos. Apukám meg állandóan összevissza dolgozik, sosincs otthon, most, ha Õ hazamegy pl 2-3 hét elteltével milyen por várná? Se meleg kaja se semmi. Az meg a másik, hogy nem tudták volna egymást kifizetni, ugyanúgy egy lakásban éltek volna, annak meg semmi értelme. De szerencsére a probléma magától megoldódott. Élnek békében, nyugiban hál' Istennek. :) 23/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De ez olyan rossz a gyereknek, õk nagyon sokat balhéznak.
Ja, és a sokat balhéznak dologra még reagálnék... Úgy fél éve rengeteget veszekedtünk. A férjem persze elõadta az egész "háremének", hogy micsoda hárpia vagyok, élni sem hagyom, és milyen rossz a gyereknek. Amióta el tudtam engedni érzelmileg, én már nem veszekszem vele egyáltalán. A hangomat nem emelem fel, nem piszkálom, nem kérek számon semmit... (de ha valamiben segítséget kér, szó nélkül segítek neki). Abbamaradtak a veszekedések? Részemrõl igen. Õ viszont minden áldott nap úgy jön haza, hogy valamiért "lecsesz". Õ maga teszi pokollá a saját életét, aztán panaszkodik annak, aki meghallgatja. Nagyon könnyû egyoldalúan beállítani dolgokat! Hidd el, ha nem csak a pasi álláspontját ismernéd, meglepõdnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Neked is! Az a helyzet, hogy a feleség a kolléganõm, a férjet alig ismerem. Mindig nekem dicsekedett, hogy épp mit írt a "barátja", hogy mennyire szerelmes belé, stb. Megkérdeztem tõle, hogy van e a férjének is valakije, erre õ azt mondta, hogy tudomása szerint nincs. Kérdeztem, hogy miért nem hagyja akkor el, erre azt mondta, hogy mert sokat keres. Ez még régebben volt, amióta kitudódott otthon a kapcsolat nem beszéltem vele errõl.

Van egy gyönyörűséges lány akivel nagyon kölcsönös a vonzalom, csak nagyon messze lakik tőlem! Szerintetek működhet a távkapcsolat, de ugy hgy mindig elmegyek hozzá?

Legjobb válasz: Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)

Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
A kérdező hozzászólása: :D , Csak mégis csak 200 km, de szeretem már annyira hgy minden akadályon átlépek :)
Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
Ha valóban úgy van, ahogy mondod ("minden akadályon átlépek"), akkor mûködni fog az. :)
remélem, nekem is hasonló lesz szeptembertõl a problémám :s +200km-er, remélem velem marad (yn) :) , (és neked is szerencsét kívánok!) 19/F
A kérdező hozzászólása: am ti eggyüt vagytok vagy ismerkedtek? :D
200km? Te viccelsz? Nyugi, ez nem távolság! Mi 1200-ról oldottuk meg, mert akartuk. Úgyhogy nó pánik, amíg egy nyelvet beszéltek, nincs probléma. :-)

Van egy fiú, akivel kölcsönösen közeledünk egymáshoz, éreztem hogy kezd kialakulni vmi. Ám most kiderült, hogy lefeküdt egy közös ismerősünkkel, aki elég könnyűvérű! Teljesen összetörte a szívem! Mit tegyek? 18/L

Pedig annyira aranyos,mindig megnevettet,egyszer?en nem tudom elhinni.Nem beszélgetünk sokat,de mégis mindig keresi a társaságomat,nagyon jól elvagyunk egymással.De most....? nem tudja,hogy tudom,ugyanúgy udvarol,mintha mi sem történt volna...Kérd?re nem vonhatom,mert végülis nincs köztünk semmi,de akkor is nagyon fáj!Ha nem érdeklem miért teszi ezt velem?Teljesen összetörtem!

Legjobb válasz: nem jártok, azt csinál amit akar. nem értem mi a kérdés.

nem jártok, azt csinál amit akar. nem értem mi a kérdés.
Ne úgy fogd fel, hogy most te mennyire összetörtél, és hogy mekkorát csalódtál. A csalódásod oka, hogy akkor lelkesedtél iránta, amikor még nem ismerted eléggé. Most egy fokkal jobban megismerted, pontosabban tudod, kivel állsz szemben. Ebben az a jó, hogy tudod, mit kell neki elnézned, megbocsátanod, ami közelebb is vihet hozzá. De a csalódás elsõsorban rólad szól, a hamis képzeteidrõl.
Hány éves az a fiú? én 19/F vagyok.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, lehet hogy egy kicsit túlreagáltam, csak egy kicsit szíven ütött.Lehet csupán barátilag közeledik felém, én meg csak belemagyarázom azt, amit szeretnék.De most már legalább tudom, kivel, mivel állok szembe, és most már én is úgy próbálok hozzá viszonyulni, mint õ hozzám, egy baráthoz. Csak egyszerûen megdöbbentem, mert nem gondoltam volna róla...de legalább felnyílt a szemem.Arról senki nem tud, hogy mit éreztem, nem mertem elmondani senkinek.Legalább tisztáztam magamban, jó volt leírni. Köszi.
A kérdező hozzászólása: õ is 18 mint én.
Nem értelek! Ha nem jártok mért ne feküdhetett volna le mással? Attól még akarhat tõled többet mint barátság! Én is udvaroltam már másnak, de közben mivel egyedül voltam jó ideje lefeküdtem mással is mivel vele nem volt semmi ilyen kapcsolat még nekem meg szükségem volt rá. Szóval nem értelek.
A kérdező hozzászólása: Jó, hát mások vagyunk.Nekem ha tetszik vki, és szeretnék vele együtt lenni, akkor nem fekszek le mással, pláne, ha az illetõ egy kis r****c.Visszafogom magam.Ennyi. Na de hát kiderült hogy õ nem ilyen, ebbõl a szempontból "csalódtam" benne.Persze õ nem tartozik nekem semmivel.Nincs és valószínû hogy már nem is lesz semmi közünk egymáshoz, sajnos.
De volt róla szó hogy összejöttök, vagy volt valami jele?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!