Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel kölcsönösen (33 db)

Van egy lány akit szeretek el is mondtam neki de azt mondta: nem kölcsönös, de rá 2 nap és állandóan engem néz rákérdeztem hogy hogy is van ez és azt mondta, hogy nála ez normális. De azóta is néz de nagyon furán (+lenti info) mit tegyek?

...aztán megint rá akartam kerdezni: amúgy is jött arra fel szoltam neki de ellemt melletem.... (Aztá volt ké nap amikor számoltam hogy hányszor néz és volt 28 meg 38) És hát most mit csináljak???

Legjobb válasz: ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

Hát van egy pasi akihez vonzódom. De ez kölcsönös. A barátaim nem ajánlják, h elmenjek vele nyáron 3 hétre nyaralni, a pasi 32 én meg 24. Nem is lakunk egymástól messze csak 20km-nyire. Elmenjek vele, ha megteszem megbánom?

Legjobb válasz: Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD

Szerintem elõbb melegedjetek össze kicsit... Nyárig még van pár hónap, mondhatni fél év. Ha a vonzalom kölcsönös, akkor nyilván nem fog gondot okozni az, hogy elõtte összejöjjetek... Szerencsés pasi, Én 3 hétre nem tudok elõre tervezni a munkám miatt, Õ meg fél évre elõre beosztja, hogy nyaralni megy és még ki is választja, hogy kivel... Sárgulok... :DDD
3hetes ágybetét lennél semmi más
Hidd el, nem az irígység beszél belõlem, de szerintem hülyeség, és felelõtlenség lenne.
Ne menj el vele sehova.
Most féltenek a barátaid, vagy irigyek. Biztos, hogy tetszik, akkor miért billegsz?? Amig döntessz, van idõ, hogy megismerd, mi a gond?
Mennyire ismered? Nyuszi dolog, de ha annyra nem, és kiderül, hogy egyébként idegesít, akkor a harmadik hét már nem lesz olyan vidám. Menj el vele, érezd jól magad:)
Vonzódsz hozzá, 3 hét nyaralás. Nem írtad de feltételezem független vagy akkor meg mért ne? Jó nyaralást:)
24 éves vagy, a jó édes anyukádat kéne inkább megkérdezni, nem? Ugye nem etetnek vagy pelenkáznak? Tudtál már valamiben dönteni ebben a kib. életben, te gyökér?
Menj el! Az ilyeneket sosem szabad visszautasítani. Ha nem is lenne belõle semmi, akkor is bizti jó buli lenne.. és ráadásul még ingyen is van..
A nyaralás nem lenne gáz, de 3 hét?? Ha a Maldív-szigetekre, hívna akkor sem mennék 3 hétre. Ott valamilyen szinten, ki lennél neki szolgáltatva, minden értelemben. 3 hét túl hosszú idõ egy emberrel, fõleg akkor ha felületes a viszonyotok. Nem a kilóméterek számítanak! Én veled egykörû vagyok, nagyjából, és eléggé lazán veszem a kapcsolataimat, de ilyet még én se csinálnék..

Megvadolt, hogy kihasznalom. Van egy pasi akivel nem jarok de neha szexelunk egy jot, a vonzalom kolcsonos koztunk de titkolnunk kell a kapcsolatunk. Hogy hasznalhat ki egy csaj egy pasit? Nem ertem az elvezet kolcsonos! 22/L

Legjobb válasz: Ez a kihasználás szó egy hülyeség. Mikor egy nõ is lefekszik egy férfival és aztán ezzel jönnek. Pedig a nõ is ugyanúgy akarja és neki is jó.

Érdekes! Szerintem arra is gondolhat a srác, hogy neked jobb vele, mint neki veled. A szex közben többet veszel el tõle és keveset adsz neki. Kérdezd már meg ugyan ezt mire is értette!
Szerintem õ többet érez irántad, mint ahogy azt te gondolod.
Ez a kihasználás szó egy hülyeség. Mikor egy nõ is lefekszik egy férfival és aztán ezzel jönnek. Pedig a nõ is ugyanúgy akarja és neki is jó.
hát õ is ugyanúgy kihasznál téged ennyi erõvel, kölcsönösen érzelem mentes szexet nyújtotok egymásnak, ebben senki nem használ ki senkit 22L
Szerintem nem jogosan vádolt meg, hiszen kettõn áll a vásár, nyilván nem erõszakkal ment bele a szexbe.Nekem volt jó néhány szintén titkos csók és én magamat vádoltam, mert én kezdeményeztem, de õ nem hibáztat, mert 2 ember kell hozzá és igaz.
Nemhiszem. De ha egy nõ mondja ezt egy férfira az miért érthetõbb? Szerintem két ember kell hozzá. Vagyis a kihasználás szó semmiképp se jó erre se meg a fordított helyzetre se.
A kérdező hozzászólása: O kezdemenyezett s egy fel ev alatt elcsavarta a fejem.. nala nem lehetunk egyutt s neha athivom hozzank ha egyedul vagyok... ha kihasznalnam es igy lenne akkor miert jon el? szoval lehet hogy csak visszavag mert nem akarok jarni vele!
Nyugi élvezi, hogy "kihasználod"... Én is mondtam már ilyet nõnek, nem kell parázni... Legközelebb mondd neki, hogy ki is akarod használni!!!
Elcsavarta a fejed? Mégsem akarsz vele járni! Miért nem?
A kérdező hozzászólása: Hat van egy kis korkulonbseg koztunk de nem is ez a lenyeg hanem az hogy ha anyumek vagy a nagyszuleim megtudnak hogy mi ketten egyut vagyunk... hat kicsinalnanak... de ha nem igy lenne tobb mint valoszinu hogy jarnank... mar sokszor atbeszeltuk ezeket a dolgokat. de egy honapja megvadolt es azota nem szandekszik velem beszelni! szoval na!


Van egy fiú akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, történt egy félreértés köztünk, és ő 19x hívott telón de én kinyomtam mindig, aztán amikor találkoztunk, megmagyarázta a dolgot, és kiderült neki van igaza. Jelentek neki valamit?

Legjobb válasz: Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.

Persze, hogy jelentesz. Ha nem így lenne, akkor nem hívott volna többször, amikor elõször kinyomtad a telód... de 19-szer... Aztán meg nem beszélt volna veled, amikor találkoztatok. Ha nem akarna tõled semmit, akkor tuti nem is beszéli meg veled a dolgot.
szerintem igen, mert fontosnak tartotta h megbeszéljétek ezt a félreértést
viszont te akkora tapló vagy, akit ritkán hord a hátán a föld, ezek után nem értem miért akarna bármit is tõled bárki, ha én lettem volna a pasi helyében pár sallert osztottam volna ki.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudod mi miatt volt a félreértés, akkor meg mi a f..znak szólsz be ilyeneket? Képzeld el hogy bekavart a "legjobb"bnõm és nekem természetes hogy neki hiszek mert a fiúval még nem nagyon ismertük egymást. És igen, utólag kiderült hogy a fiúnak volt igaza, és gondolom azért hívott olyan kitartóan mert tudta hogy valaki olyat mondott nekem ami nem is igaz!!!!!! Te vagy a tapló hogy ilyet írsz és most legszívesebben én is képen törölnélek!!!!

Nagyon gáz, ha egy fiú csak olyan lányoknak kellett még eddig, akik messze éltek tõle, vagyis távkapcsolatról van szó, mert itt a környéken valamiért nem jön össze egy megfelelõ szimpi lány sem, akivel kölcsönös lenne a testi vonzalom is?

Pontosabban egy szép lány volt a nyáron, de egész életemben még csak, akivel úgy tûnt nem vagyunk rondák egymásnak vagy õ csak elfogadta, hogy így nézek ki, ahogy... De amúgy egy ánnyal sem jövök ki a környéken, ellenben neten meg olyan jól el tudok dumálgatni lányokkal, hogy nem egyszer volt már, hogy megkértek menjek le hozzájuk, mert szeretnének látni és még olyan ajánlatot is kaptam, hogyha leutazok szexelnek velem. Nem értem a környéken miért nincs szerencsém, talán túlságosan félénk elmélkedõs fiú vagyok az a baj?:/

Legjobb válasz: Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb,hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be,hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..

Valószínûleg jó fej vagy és neten a belsõd dominál- ellevelezgetsz és megszeretnek. Általában az ember neten bárkivel összefut, nagyrészt valószínûbb, hogy tõled távolabb lakókkal.. Lehet félénk vagy és élõben ezért azt vonzod be, hogy nem is közelednek feléd illetve te sem mások felé..

Miért van az, hogy annyira szeretnék kényeztetni, szeretgetni egy lányt és mégsem találok olyat, akivel kölcsönösen vonzódnánk egymáshoz testileg-lelkileg? Miért lehetetlen manapság rendes és egyben szép, vonzó lányokat találni?

Vagy, ha vannak is, már tuti foglaltak.

Legjobb válasz: Mi neked a szép, ott kell kezdeni. Biztos hogy van ilyen lány? Biztos hogy nem szerethetnél másfélét is? Azzal lehet a baj, hogy megingathatatlan benned az álomnõ képe..

Mi neked a szép, ott kell kezdeni. Biztos hogy van ilyen lány? Biztos hogy nem szerethetnél másfélét is? Azzal lehet a baj, hogy megingathatatlan benned az álomnõ képe..
Néhol leírtam. Az elején csomós helyett csinosat akartam a közepén még méltók helyett meglátok öt.
Miért csak szép lányok kellenek?Rondák nem tudnak rendesek lenni?
1.variáció lehet hogy szexszuálisan a lányokhoz vonzódsz, de talán másképpen meg a fiúkhoz vagy fordítva. 2. variáció mindenképpen a lányokhoz vonzódsz, de hát a saját elmondásaid szerint is csúnya vagy, akkor nem értem h hogyan várhatod el egy szép lány figyelmét.:// a lányok akkor fekszenek le egy pasival ha tetszik neki, szóval azzal nem sokat érsz ha jó vagy az ágyba de nem tetszel senkinek....ezért én azt ajánlom h az adottságaidat ne vágyakozással akard kompenzálni, hanem légy igényes a külsõdre ( bõr, haj, hónalj szõrtelenítés, ruha, illat, gyúrás) remélem segítettem. és hatalmas bónuszpont az hogyha valami nagyon jó parfümöd vagy dezodorod van mert a lányok buknak a férfiillatokra._:)
Nézd meg a titok címû filmet, és nem lesz több gondod ezzel. Fent van youtube-n.
Ott is lehet a baj, hogy te ahogy írtad is, kompenzálni szeretnél. Kompenzálni a kisebbségi érzést. A bizonytalanság nem valami szexis dolog, és megérzik a nõk. A nõk - már ha nem futó kalandról van szó - biztonságra is vágynak, és ezt csak egy kiegyensúlyozott pasi tudja megadni. Egy szép és okos stb. nõnek lehet, hogy magasabb elvárásai vannak, tehát õ is szép és okos pasit keres. Ezért javaslom nem egészen ideillõ de annál inkább kifejezõbb szóval a megfelelõ pozíciónálást. A külsõ változtatása jó irány, de éppoly fontos a belsõ is.
Fiatal lány vagyok és sokak szerint csomós. Számomra nem a kinézett az elsõrendû de fontos hogy adjál magadra. Ha pl tényleg ronda vagy attól még nem az a megoldás hogy hagyd az részét hanem hogy fordítás magadra egy kis figyelmet. Ha pl Méltók egy Srácot az utcán akkor hiába nem néz ki jól látszik rajta hogy ad e magára. Pl hogy öltözködés haja stb. És fontos a magabiztosság. Ez biztos nehéz ha csúnyának tartod magad de légy az és próbálkozz a lányoknál. Csak nem legyél túl rámenõs mert az már bunkosag. Mennyi idõs vagy? Bocsi h ilyen hosszú lett a válasz.
Eléggé nagy a valószínûsége hogy csak arra kellenél neki de hátha van egy kis szerencséd és talán mégis szeretne téged
szex kicsim, nem éri meg
igen 24L
Persze, hogy összejönnéek.
Már szerintem nemazért, én férfi vagyok, de józan gondolkodással oda jutok, hogy egy huszonéves most végzett a sulival (érettségi +2-4 év) és épp kapcsolatot keres. Most õ még nem akar "anya" lenni, azzal hogy a gyerekedet neveli. Nem mondom hogy nincs ilyen csaj, de szerintem ez nem egy jó szituácíó ahhoz, hogy fiatalabb korosztályban csajozz.
A kérdező hozzászólása: Én a lány vagyok :) ) A fia nem vele él, hanem az anyával, aki nagyon ocsmány módon kihasználta, majd mikor a férje nem volt otthon, hagyott egy cetlit, és hazaköltözött az anyjához. Évek óta ismerem a férfit, nagyon jó ember.
21 voltam, mikor összejöttem a 26 éves barátommal. Komoly, érett lány vagyok, de én már ennyi korkülönbségnél is féltem, hogy nem állom meg a helyem, nem leszek elég "felnõtt" a kapcsolathoz. 1. Én még az egyetemi éveim elején voltam, õ már az MA-val is végzett, dolgozott, "komolyabb" problémái voltak, mint nekem (hitelek, számlák fizetése stb.). 2. Nekem õ volt/van az elsõ kapcsolatom, õ egy komoly, hat éves kapcsolaton volt túl. 3. Én még a baráti bulizások/ivászatok élvezeténél tartottam (nem mértéktelenül, de akkor is), õ lecsendesedett, otthonülõsebb lett. És ezek még nem is akkora problémák. De egy harmincas férfinál azért más is felmerül: - már másként éli meg egy kapcsolat kezdetét, mert neki nyilván még annyira sem új, mint egy 26 évesnek, nem biztos, hogy annyira gondtalan/romantikus a kapcsolat eleje (nem tudnak annyit találkozni pl., meg én még gyerekesen voltam romantikus, bár ez hülyén hangzik), pláne, hogy a gyerekérõl is gondoskodnia kell - 21 évesen én még magamról tanultam javában gondoskodni, egy gyerek nagyon nagy teher lett volna (és lenne most 24 felé közeledve is), mert akkor nyilván vele is foglalkozni, játszani kell, fõzni kell rá stb. (egyetem, barátok, párkapcsolat, munka mellett ez egyszerre sok lehet) De ha valaki vállalni tudja, nincs ebben semmi rossz, nekem nem ment volna, az biztos :)
nem, mert nem tetszenek az idõsebbek, a gyerekeket meg utálom 21L

Szerintetek miért van együtt egy olyan házaspár, akik kölcsönösen csalják a másikat?

A feleségnek volt előbb szeretője, majd miután kitudódott a férj is össze jött valakivel. Ilyenkor miért nem vállnak el? A feleség egy nős férfival jött össze, akinek három kicsi gyereke van. Náluk is van gyerek, de szerintem ez nem ok az együtt maradásra. Nincs köztük már semmi, csak élnek egymás mellett. A férj még fizikálisan nem csalta meg a feleségét, a neje igen.

Legjobb válasz: Gyerek, anyagiak stb. Nem egy ilyen párt ismerek. Tudják,hogy nagy vita lenne a vagyonmegosztással, gyerek is van stb. Nem mindig olyan egyszerû ám egy közösen felépített életet feldobni.

Gyerek, anyagiak stb. Nem egy ilyen párt ismerek. Tudják, hogy nagy vita lenne a vagyonmegosztással, gyerek is van stb. Nem mindig olyan egyszerû ám egy közösen felépített életet feldobni.
Az én szüleim anno azért nem váltak el, mert Anyukám nem tudna egyedül megélni, nem veszik fel sehova elég beteg is sajnos. Apukám meg állandóan összevissza dolgozik, sosincs otthon, most, ha Õ hazamegy pl 2-3 hét elteltével milyen por várná? Se meleg kaja se semmi. Az meg a másik, hogy nem tudták volna egymást kifizetni, ugyanúgy egy lakásban éltek volna, annak meg semmi értelme. De szerencsére a probléma magától megoldódott. Élnek békében, nyugiban hál' Istennek. :) 23/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De ez olyan rossz a gyereknek, õk nagyon sokat balhéznak.
Ja, és a sokat balhéznak dologra még reagálnék... Úgy fél éve rengeteget veszekedtünk. A férjem persze elõadta az egész "háremének", hogy micsoda hárpia vagyok, élni sem hagyom, és milyen rossz a gyereknek. Amióta el tudtam engedni érzelmileg, én már nem veszekszem vele egyáltalán. A hangomat nem emelem fel, nem piszkálom, nem kérek számon semmit... (de ha valamiben segítséget kér, szó nélkül segítek neki). Abbamaradtak a veszekedések? Részemrõl igen. Õ viszont minden áldott nap úgy jön haza, hogy valamiért "lecsesz". Õ maga teszi pokollá a saját életét, aztán panaszkodik annak, aki meghallgatja. Nagyon könnyû egyoldalúan beállítani dolgokat! Hidd el, ha nem csak a pasi álláspontját ismernéd, meglepõdnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Neked is! Az a helyzet, hogy a feleség a kolléganõm, a férjet alig ismerem. Mindig nekem dicsekedett, hogy épp mit írt a "barátja", hogy mennyire szerelmes belé, stb. Megkérdeztem tõle, hogy van e a férjének is valakije, erre õ azt mondta, hogy tudomása szerint nincs. Kérdeztem, hogy miért nem hagyja akkor el, erre azt mondta, hogy mert sokat keres. Ez még régebben volt, amióta kitudódott otthon a kapcsolat nem beszéltem vele errõl.

Van egy gyönyörűséges lány akivel nagyon kölcsönös a vonzalom, csak nagyon messze lakik tőlem! Szerintetek működhet a távkapcsolat, de ugy hgy mindig elmegyek hozzá?

Legjobb válasz: Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)

Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
A kérdező hozzászólása: :D , Csak mégis csak 200 km, de szeretem már annyira hgy minden akadályon átlépek :)
Hát szerintem a szerelem még a távolságot is legyõzheti, de csak akkor, ha tényleg szeretitek egymást. Ha megtudnátok oldani, hogy viszonylag gyakran találkoztok, akkor minden oké lesz. :)
Ha valóban úgy van, ahogy mondod ("minden akadályon átlépek"), akkor mûködni fog az. :)
remélem, nekem is hasonló lesz szeptembertõl a problémám :s +200km-er, remélem velem marad (yn) :) , (és neked is szerencsét kívánok!) 19/F
A kérdező hozzászólása: am ti eggyüt vagytok vagy ismerkedtek? :D
200km? Te viccelsz? Nyugi, ez nem távolság! Mi 1200-ról oldottuk meg, mert akartuk. Úgyhogy nó pánik, amíg egy nyelvet beszéltek, nincs probléma. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!