Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel jártam (104 db)

Van egy srác akivel jártam egy ideig. Aztán megbeszéltük h barátok maradunk. De én el tudnék vele képzelni egy szex kapcsolatot. Ugye emiatt még nem lennék "olyan" lány?

Viszont egy másik pasival is el tudnék képzelni egy ilyen kapcsolatot.De viszont én mindig olyan voltam h szerelem nélkül nincs szex.De velük el tudnám képzelni.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Jártam egy pasival 2hónapig, aztán szakítottunk és megbeszéltük, hogy legyünk barátok.. Aztán úgy alakult, hogy köztünk is csak szexkapcsi maradt.. mert jó volt vele a szex és neki sincs most bnõje, nekem sincs most barátom, akkor miért ne? Csak vigyázni kell arra, hogy tényleg barátok legyetek! mert ha egyikõtök is többet érez a másiknál, akkor az nagyon rossz tud lenni! Attól Te még nem leszel "olyan" lány, hogy lefekszel a volt barátoddal, sokan csinálják ezt! Nem buzdítani akarlak, hogy tedd meg, de ha tényleg hiányzik a szex, akkor miért ne? Én is úgy gondoltam mindig, hogy nálam elképzelhetetlen a szex szerelem nélkül.. de már változtam:) Te is ezen a változáson eshettél át. Szóval nyugi, nem vagy ettõl még "olyan" lány!:) 1, max. 2 pasi belefér, de arra vigyázz, hogy ne ess át a másik oldalra!!

Szia! Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Jártam egy pasival 2hónapig, aztán szakítottunk és megbeszéltük, hogy legyünk barátok.. Aztán úgy alakult, hogy köztünk is csak szexkapcsi maradt.. mert jó volt vele a szex és neki sincs most bnõje, nekem sincs most barátom, akkor miért ne? Csak vigyázni kell arra, hogy tényleg barátok legyetek! mert ha egyikõtök is többet érez a másiknál, akkor az nagyon rossz tud lenni! Attól Te még nem leszel "olyan" lány, hogy lefekszel a volt barátoddal, sokan csinálják ezt! Nem buzdítani akarlak, hogy tedd meg, de ha tényleg hiányzik a szex, akkor miért ne? Én is úgy gondoltam mindig, hogy nálam elképzelhetetlen a szex szerelem nélkül.. de már változtam:) Te is ezen a változáson eshettél át. Szóval nyugi, nem vagy ettõl még "olyan" lány!:) 1, max. 2 pasi belefér, de arra vigyázz, hogy ne ess át a másik oldalra!!
Én is ugyanebben s helyzetben vagyok!! Van egy ismerõsöm...sose jártunk nem volt kapcsolat, én több mint egy éve egyedül vagyok (20-on éves lány)és a srác is már lassan fél éve!! Sosem akartam és nem is gondoltam , terveztem h én csak úgy hagynám h igy történjenek a dolgok...de igy alakult!! S hgy szerelem nélkülis lehet!S ami a legrosszabb eleinte lelekiismeret furdalásom is volt...h ilyet teszek s muszáj volt beszélnem a pasival h nem ám roosszat gondol emiatt rólam!Mûködik a dolog...csak félek nehogy érzelmek kerüljenek bele, s utána ha õ talál vkit eldob!Szóval nem vmi jó igy sem...de próbálok csak a jelenre gondolni..s nem foglalkozni azza lmi is lehet! s nem nem vagy olyan lány ha nincs kit megcsalni akkor nem..s nem fûvel-fával! ez csak vágyakról szól!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.Hát igen a helyzet hogy csak szex lenne.De nyugi egy vadidegen pasival el sem tudnék képzelni ilyet.És köszi hogy megnyugtattatok.

Van egy fiu akivel régebben jártam utána szakítottunk mert megtudták az oszt. Társak és utána megint jártunk. Mit csináljak?

Miatta megint szakitottunk mert nem akarta, hogy mindenki tudjon róla. Szerintetek szakítsak vele vagy maradjak mellette, hátha "megváltozik"???? (Ha valakit érdekelnének a részletek akkor irjon üzit :) )

Legjobb válasz: Mivan akkor ha megtudják az osztály társak, miért kell titkolni???? hihetetlen..szégyell Téged!

Mivan akkor ha megtudják az osztály társak, miért kell titkolni???? hihetetlen..szégyell Téged!
Felejtsd el ha nem vállal fel!!!!!
Mi se vallottuk be egy jó 3 hónapig, hogy járunk, csupán a jelek utaltak rá és osztálytársnõm elkezdett faggatózni, de lekoptattam. Igazából csak nem akartunk nagy felhajtást az ügybõl azért titkoltuk.
3-as voltam: Ha jól megvagytok ez nem indok a szakításra.
Hol vagyunk, az oviban? Jajj, nehogy megtudják a haverok!!!!! Mert nyilván az õ véleményük a legeslegfontosabb a világon.... Engedd el. A problémát is, meg a fiút is. Közöld vele, hogy legközelebb akkor akarjon valamit tõled, ha felnõ annyira, hogy már nem ciki, ha jár valakivel, megfogja a kezét, és a barátai elõtt is fel mer vállalni. Te meg szépen lépjél tovább. Lehet, hogy pár év múlva benõ a feje lágya a srácnak, de addig jobb nem kezdeni az ilyen típussal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!! :) )

Van egy lány, aki nagyon tetszik, régen egy középsuliba jártunk. Ha fel szeretném vele venni a kapcsolatot pl iwiw-en akkor ti hogyan kezdeményeznétek?

mit írnátok ?

Legjobb válasz: Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!

Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!
Probald bevetni a kozepsulit temat. Kerdezd meg, hogy emlekszik e rad, nincs e kedve, vmi sulis talalkozo felet szervezni, en eloszor foleg ilyen temakat javasolok, aztan ha o is akarja kialakulhat barmi.
Keress valami témát, amirõl szerinted szívesen beszélne, vagy közös Bennetek. Képei, hobbik stb., légy kreatív, mert ez a "meg szeretnélek ismerni" nem feltétlenül elég! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: körítésnek mit lehet írni a "meg szertnélek ismerni" mellé ?
Nézd, nekem van egy ötletem: a lényeget írd benne. Hogy szeretnéd megismerni közelebbrõl. A mellébeszélésnek semmi értelme, úgyis tudni fogja mi áll a háttérben. És ha épp nincs senkije, akkor ne habozz! Talán pont te vagy az, akire vár! Sosem tudhatod! Légy bátor! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: már visszaigazolt :) csak az üzenetben nem tudom mit írjak
16 eve vegeztem a kozepsuliban es en is megtalaltam a soha nem viszonzott nagy szerelmemet az iwiw-en. 2 het gondolkodas utan bejeloltem, minden szo nelkul. Azonnal visszaigazolt. Egybol tudta ki vagyok. Pedig az erzelmi oldalat nem is ismerte a dolognak. Azota mar tudom, o sem volt irantam kozombos. Csak rosszkor, nem a megfelelo idoben talalkoztunk. Szoval csak jelold be. Ha visszaigazolt, onnan elindulhat a dolog. Ha mentek valahova baratokkal esetleg elhivhatod stb...csak lazan es ugyesen!
A kérdező hozzászólása: Õ most még oda jár, most fog érettségizni. Én már egyetemre járok...ötlet ?
kérdezd meg hogy van emlékszik-e a középsulis dolgokra legfõképpen emlékszik-e rád stbstb és a többi jön magától.
Miért emelted ki?:) Még mindig kell segítség?

Van egy lány akit szeretek jártunk de ő szakított, és túl is lépet rajtam nem tudtam vissza szerezni, van még esély hogy ebben az életben újra össsze jövűnk nekem ő volt a nagy ő?

Legjobb válasz: Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Van egy osztálytársam akivel még 2 -ban jártunk. Kicsik voltunk, azt se tudtok mit jelent. Aztan 'szakítottunk' mert akkor rájöttem ez nem szerelem:D és így történt minden. Többi lent. Micsináljak?

Rá 2évre nagyon jóba lettünk sokszor beszèltünk és féltem ami újra bekövetkezik..ő megint járni akart velem,de én azt akartam hogy baràtok legyünk. ezt nem fogadta el és elkezdet piszkálni..nagyon csunya szavakkal.az iskolában állandoan nekem jött,kiröhögött stb. de én nemtudtam elkerülni hisz osztálytársam. már olyan szintn bántott hogy sírva aludtam el minden nap.Ez megtörtént 2x mert a végén persze én addig kértem bocsánatot (ki tujda miért) hogy újra barátok letünk.Jóba vagyok vele,és mindig neki adok igatat nehogy össze vesszünk és ő majd tönkre tesz.Micsináljak?!

Legjobb válasz: Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan ,,jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el ,,járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan , , jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el , , járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.
egy kicsit még nyomulj, ha akkor sem kellesz neki, akkor hagyd a fenébe
még maradj kicsit a barbiknál, aztán majd úgy 5 év múlva folytathatod.

Van egy fiú akivel jártunk de szakítottunk aztán meg egy nap elkezdtünk írni majd megtudtam hogy van barátnője de járna velem majd azt mondta hogy majd eldönti, a másikat választja de utána engem most meg semmi mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha anno õ szakított akkor hagyd is, mert legközelebb is elhagy ha úgy adódik. Ha te szakítottál anno és látsz arra esélyt hogy boldogok legyetek, akkor meg mondd meg neki hogy ne szórakozzon veled, meg a mostani barátnõjével, mert ez senkinek nem jó és döntsön végre.

Ha anno õ szakított akkor hagyd is, mert legközelebb is elhagy ha úgy adódik. Ha te szakítottál anno és látsz arra esélyt hogy boldogok legyetek, akkor meg mondd meg neki hogy ne szórakozzon veled, meg a mostani barátnõjével, mert ez senkinek nem jó és döntsön végre.
Miért nem keresel olyan fiút akinek nincs barátnõje? Bírom hogy itt veszekednek a csajok egy fiún, miközben egy rakás olyan fiú van akinek nincs barátnõje.
A kérdező hozzászólása: jo de akkoris õ is akar velem de nem mer es nemtudom h miert nem amugy én szakítottam vele egy fake miatt am most azd mondta h egyikonkkel se jar akármennyire is akar velem járni de nem megy mert fél hogy elveszti a baratait es megértem
A kérdező hozzászólása: de akkor se értem hogy miért nem mondja a haverjainak hogy nem jár velem közbe meg járnánk csak senki se tudna róla

2007-ben jelzálog hitel vettünk fel. A magas törlesztő részletek miatt már egy éve nem tudjuk fizetni. Olvastam arról hogy a bankok nem jártak el helyesen. Hallottam arról hogy van egy ügyvéd aki ingyen elvállalja az ügyet. Van ilyen?

Minden használható információt szívesen fogadok. Köszönettel.Váradi Attiláné

Legjobb válasz: Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...

Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...
Na látom (1.-2.) nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik... Ugye. Hát én hitelközvetítõ voltam egy olyan idõszakban, amikor stabil volt a magyar viszony, simán hihetõ volt, hogy a helyzet olyan is marad, hogy bevállalható marad akár 20 évig is. Ráadásul a belsõ tanfolyamokon is úgy oktatták, hogy a fran(k) árfolyama ignadozhat, de olya kis mértékben, hoyg az smafu, bagatell. Tehát én hiszem és vallom, hogy nem kizárólag a hitelfelvevõk a ludasak. Sõt! Akkori jövedelemmel, akkori törlesztõrészletet ma is vígan tudnának fizetni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen részletes lehet az írásom.2006-ban az OTP banknál vettünk fel hatmillió forintot/frank/ de forintban kaptuk.Tartozásaink kifizetése üzletünk és lakásunk rendbe tétele végett.Majd 2007-ben a kereskedelmi és hitelbanktól tízmilliót vettünk fel..Kifizettük az OTP kölcsönt ebbõl.2011 behívtak /kereskedelmi és hitelbank/ szerzõdés módosításra.Ekkor már egy évig kevesebbet fizettünk a bank engedélyével.Aláírtuk a szerzõdés módosítást.Aztán már olyan magas volt a részlet hogy nem bírtunk vele.kb 2 hónapja a bank lefényképeztette a házunkat a külön álló üzletünkkel/egy telken van/ együtt Most meg már felmondták a szerzõdést. Mit tehetünk? Köszönöm a választ amit írt . Én még fogok írni a Kásler Árpád elõre haladása ügyében lesz kérdésem. .
Már nem sokat tehettek, ha felmondták a szerzõdést. Vagy ki tudjátok fizetni (vélhetõen egy összegben kéri majd a bank a pénzt...) vagy úszik a jelzálog (vagyis az ingatlan).

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakítottunk még akkor pár hónapja pedig újra összejöttünk, le is feküdtem vele, de egyre jobban elkezdett hanyagolni. Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakitottunk még akkor pár hónapja pedig ujra összejöttünk, leis feküdtem vele, de egyre jobban elezdett hanyagolni, és ugy éreztem hogy csak kihasznált és ezt ilyen végkielégitésnek szánta mert régen nem feküdtem le vele, amikor még jártunk. de lehet nincs igazam meg nem is ilyen a lány, csak megfordult a fejemben.nemrég viszont kiderült hogy egyik haverom szerelmes belé már több mint két éve, de neki négy éve van barátn?je és ezért probálta lecsillapitani magában ezt az érzést és kerülte a lányt nehgy történjen köztük valami, visznt azt mondta már nem birja és vele akar lenni, és hogy a lány is szereti. de ha a lány tényleg több éve ?t szereti, akkor miért feküdt le velem és mért mondta hogy szeret, ha nem csak kihasználni akart? és jön ilyen hülye inkodokkal hogy sok a munkája azért hanyagolt meg ilyenek. szerintetek érdemes lenne megakadályozni hogy ?k ketten találkozzanak, vagy önz? dolog lenne hogy én nem szeretném hogy lefeküdjenek egymással és együtt legyenek, és igy a srác is megcsalná a barátn?jét. vagy inkább hagyjam az egészet és felejtsem el a lányt?

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.

Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.
hm elég nehéz helyzetben vagy az biztos, szerintem az lenne a legtisztább ha a barátnõddel ezt valahogy megtudnátok beszélni. Mert lehet olyan is hogy tényleg nagyon sok dolga van, vagy sok problémája van és ezért is hanyagol. Én elõször azt javaslom neked beszélgess vele kettesben, valami szép helyen:-) Tudod ez olyan romantikus:-) és akkor majd meglátod, hogy valójában mit is akar mi az igazság. De ne sokat idõzz ezzel mert neked ugyanis ez így rossz, minél hamarabb cselekedj és ha nem megy ne erõltesd, akkor hagyd az egészet de így legalább elmondhatod hogy te megtettél mindent ami tõlled tellett és egy kicsit sem lesz lelkiismeret furdalásod. Ha meg ugy látod hogy hagynod kell akkor tedd azt, senkinek sem hiányzik szerintem olyan kapcsolat ami csak 1 oldalról mûködik.
Ribanc a csaj:Dfelejtsd el...téged csak kihasznált..már boccs:Snem szép dolog az ilyen:S

Ha van egy lány, akivel már jártam, de megint járni akarok vele (most van pasija), akkor hogyan szerezzem vissza?

Legjobb válasz: Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.

Sehogy. Gondolj bele neked milyen szar lenne, ha valaki elkezdene durván hajtani az aktuális csajodra. Annál kevés gusztustalanabb dolog van, mint más kapcsolatát szándékosan tönkretenni. Ha meg megpróbálod, remélem a pasija rendbe rakja az arcodat.
Azt írtad, van pasija. Úgyhogy ez szerintem veszett ügy.
utolsónál a pont (: remélem hamar észbekapsz
Sehogy. Már, ha tisztességes ember vagy.
A kérdező hozzászólása: xDD köszi a "hasznos válaszokat, azóta már vele járok :D ennyit értek pff -.-"
Nem. Ne keverjük a dolgokat. TE ennyit érsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!