Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel fél éve (121 db)

Nagy a baj? 3 és fél éve párkapcsolatban élek, de van egy nálam másfél évvel fiatalabb srác (osztálytárs), aki érdekes hatással van rám, lassan egy éve. Mit tegyek? (folyt. Lent)

Minden tavaly szeptember végén kezdődött, egy osztálybulin, előtte is jóba voltunk, de ott túlságosan közel kerültem hozzá.A párommal pont egy húzós időszakom volt, ki voltam bukva, de ő megvigasztalt, szinte föld felé emelt. Rá pár hétre lefeküdtem vele. A párom semmiről sem tud, azt hiszi a hullámvölgy óta minden rendben.(én is ebben a tudatban voltam)Történtek azóta nagyon csúnya dolgok köztünk, félrekezdett kacsingatni, de voltak szép percek is. Most, hogy újra suli van és megint minden nap látom a fiatalabbat, a gyomromban lepkék ficeregnek. Nem tudtam elfelejteni. De ragszkodom a páromhoz, vagy lehet, hogy ez csak a megszokás? Félek elhagyni, azzal gyötröm magam, hogy tuti megbánnám. De kettős életet nem tudok élni! Véleményeket várok. L/20

Legjobb válasz: még csak 20 éves vagy, én mennék a szerelem után

még csak 20 éves vagy, én mennék a szerelem után
Ugy látom megszokásbol vagy a pároddal meg mert kényelmes de már nem szereted akármilyen nehéz szakits vele
lépjél le! így a párod egy embert is találhat a gerinctelen lény helyett
Ha igazán szeretted volna a párodat, nem estél volna szerelembe az osztálytársad iránt. Válaszd a fiatal srácot. Nem szabad úgy lenni egy kapcsolatban, hogy nem is érzel már iránta semmit.
Én ugyanígy voltam 2 évvel ezelõtt. Csak 2 elgondolkoztató mondatom van Számodra: 1, Ha úgy érzed 2 emberbe vagy szerelmes, válaszd a 2.-at, mert ha szeretnéd az elsõt igazán, nem férne bele a 2.! 2, Tedd meg és bánd meg, mielõtt megbánod, hogy nem tetted. 20 éves vagy, megszokásból vagy vele.... Ez már nem szerelem. Ott a fiatalabb, majd megvígasztal. :) A szakítás így is fájni fog, de nem azért, mert elveszted a szerelmed, hanem azért mert mi gyarló emberek siratjuk a megszokott berendezett kis életünket. De milyen jó ha változik néha a megszokott.... Remélem tudtam segíteni. De ha szeretnéd privit is írhatsz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Remélem helyesen döntök.

Van egy pasim akivel fél éve eggyüt vagyunk szeretjük egymást nagyon.De van egy másik srác aki tetszik nekem és elég sokszor gondolok rá. Mit tegyek? Nomrális ez?

meghát elképzelek vele ezt azt amit a párommal nemtok elképzelni vagy vel nemképzelem el:S talánegyszere két pasit szeretek?:( Mit tegyek hogy elfelejtsem?

Legjobb válasz: Szerintem, legalábbis ez az én véleményem, szexuálisan jobban vonzódsz ahhoz a másikhoz, mint a párodhoz, és azért nem tudod elképzelni a pároddal. De az érzelmi kötõdés, meg a párod felé erõsebb. Velem is volt már ilyen, de egy idõ után túllépsz rajta.

Szerintem, legalábbis ez az én véleményem, szexuálisan jobban vonzódsz ahhoz a másikhoz, mint a párodhoz, és azért nem tudod elképzelni a pároddal. De az érzelmi kötõdés, meg a párod felé erõsebb. Velem is volt már ilyen, de egy idõ után túllépsz rajta.
nálam is volt ez, de úgy gondoltam egy jó (?) szexért nem áldozok fel egy jól mûködõ kapcsolatot. A Páromtól is megkapok mindentés még szeret is:-)
Promiszkuitás!

Fogszabalyzom van majusban volt egy eve h fent van. A doki azt nondta h egy es fel ev es leveszik. A fogaim vissza alltak szepen sorba. De viszont az egyik mozog. Most akkor leveszi vagy csak vissza ragassza?

Legjobb válasz: A tartós nyomás hatására a csont bomlik, így tudnak rendezõdni a fogak. Viszont ugyanígy idõ kell a mozgó fognak a rögzüléshez is (csont felépítõ folyamatok, rögzítõ szalagok kialakulása), légy türelemmel. Amint lehet, le fogja venni a fogász.

A tartós nyomás hatására a csont bomlik, így tudnak rendezõdni a fogak. Viszont ugyanígy idõ kell a mozgó fognak a rögzüléshez is (csont felépítõ folyamatok, rögzítõ szalagok kialakulása), légy türelemmel. Amint lehet, le fogja venni a fogász.
Egyenlõre ismerkedj vele, ráérsz késõbb lerombolni azokat a falakat (mér ha vannak).
Én pont belepasszolok a leírtakba.Cirka fél éve b.szott át az egyik évfolyamtársam.Lényeg, hogy már rég kihevertem, így szabad a pálya.Nyugodtan ismerkedj vele! : )
éld ki magad, meg ne húzd a pali fejét
Egy hülye ri**nc vagy!
Az elsõ válaszoló mindent elmondott. Az vagy, nem gyengén. Pontozz leeeeee... :D
Ásd el magad.
[email protected] ribi vagy, ennyi! Neked még nem kéne [email protected] a lábaid közé! -Reaper-23/F
Szakíts a pároddal és elöbb tényleg éld ki magad, mert így csak feleslegesen megbántasz másokat.Ha majd valóban szerelmes leszel eszedbe sem fog jutni, hogy megcsald, vagy hogy más srácok is léteznek.Szerintem még fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz.

Van egy fiú, akivel fél évig jártam.4 éves korom óta ismerem, szomszédok voltunk 10 évig, és 13 éves voltam, õ pedig 15 mikor 'járni' kezdtünk. Szerintetek? Többi lent.

Fél év után szakítottunk, nagyon sokat sírtam miatta. Nem azért voltam vele, mert olyan jól nézett ki vagy népszerû. Hanem tényleg nagyon szerettem/szeretem. Szilveszterkor megint olyan jóban voltunk. Utána megint lett sok barátnõje. (még mindig beszélünk, és eléggé jóban vagyunk, mert a szüleink is barátok. És mostanában írja, hogy õ nem szereti a barátnõjét, szakítani fog vele, mennyire jó volt még régen, mikor szomszédok voltunk stb. 2 éve már hogy szakítottunk, de még mindig nem múlt el teljesen a szeretetem iránta.

Legjobb válasz: Ehh, túl jól ismeritek egymást :/ Talán jobb ha nem erõlteted a járást.

Ehh, túl jól ismeritek egymást :/ Talán jobb ha nem erõlteted a járást.
A kérdező hozzászólása: Lehet jobb :/ de viszont utálok nélküle lenni, annyira szeretem mikor nálunk van...ajj..olyan nehéz
feltételezem 17 év körüli lehetsz.....várj pár évet és megérik benne a gondolat és érzés amikor õszintén veszi fel amit érez irántad és nem kisfiúként hanem férfiként fog ezen elmélkedni.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok. Köszönöm. Akkor várok...

Tegyük fel, van egy lány, akivel fél éve szinte minden nap beszélgettünk, nevetgéltünk. Mostanába sajnos nem nagyon találkozunk, maximum együtt bulizunk?

Ki is térnék rá. Most vasárnap a szomszéd faluba voltunk búcsúi bálba, ahol igazából nem nagyon beszélgettünk (sajnos eléggé ittas voltam),és nem figyeltem rá. Most hétvégén viszont a miénkbe lesz, és azon gondolkodom, hogy elhívom (ugyanis én többet érzek mint barátság). Szerintetek elhívjam vagy sem ?? nem tudok dönteni. Ha esetleg elhívnám akkor a régi módú 8 kor érted megyek legyen?? Egy csokor virág, pezsgő, vagy ez túl nyomulós lenne ?? Sajnos normális párkapcsolatban még soha nem volt részem csupán 1 éjszakás kalandokba. Nagy segítségre lenne szükségem. Köszönöm a válaszotokat. G. :) 16 / F

Legjobb válasz: Núj fel te kis kötsög. És ne egyéjszakásokat preferálj.

Núj fel te kis kötsög. És ne egyéjszakásokat preferálj.
azt olvastam az elsõ mondatod helyett, hogy ki is vernéd rá. szerintrm hívd el, és élvezz az arcára. szerintem
Én drukkolok neked, hogy partra tudjál szállni, az égõ hajóból.
Ez így egyszerre túl sok lenne. Hívd el úgy mint egy barátot, találkozzatok csak ott. Aztán beszélgess vele legyél figyelmes és hívd el egy igazi randira mert szerintem semelyik csaj sem szeretné az elsõ randit egy búcsúban :)

Van egy lány akit fél éve ismerek, minden nap beszélgetünk szinte, idõközbe bele szerettem de nagyon, sz tem õ is vonzódik hozzám. Hogyan tudassam vele hogy szeretem, és mirõl beszélgessünk napi szinten és esetleg randin?

Legjobb válasz: Rögtön ne közöld vele hogy szereted. Ha még nem tetted meg akkor hívd el randira,( a beszélgetésre felesleges rágörcsölni!), ha igent mond, akkor elõször ismerd meg, utána valld be neki.

Rögtön ne közöld vele hogy szereted. Ha még nem tetted meg akkor hívd el randira, ( a beszélgetésre felesleges rágörcsölni!), ha igent mond, akkor elõször ismerd meg, utána valld be neki.

Érettebb férfiak! Ha van egy kb.15 évvel fiatalabb nő, aki tetszik nektek, hogyan közelednétek felé?

Én vagyok a nő. Tudom, hogy tetszem neki, csak az a gond, hogy kollégák vagyunk és hát munkahelyen ez nem igazán tolerálható dolog. Plusz ott van ugye a korkülönbség kérdése is... Kérdésem az, hogy a célozgatások szintjén maradnátok és hagynátok, hogy a nő tegyen valami komolyabb lépést, vagy várnátok még az udvarlással, eleinte csak puhatolóznátok és csak később szánnátok rá magatokat a nyíltabb közeledésre?

Legjobb válasz: utrobbi

utrobbi
Sehogy mert az még pelenkás lenne kb
Sehogy. Házinyúl a legszigorúbban tabu.
A kérdező hozzászólása: Neki nem tabu. :)
Megbxsznám a fõnök axztalán gyorsba. :-) ez elég érthetõ célzás lenne. :-)
A kérdező hozzászólása: Utolsóka: Süt rólad az intelligencia. :)
Celozgatasok, puhatolozasok, mindenkepp varnam a zold jelzest.

Miért van az h féltékeny vagyok egy olyan srác barátnőjére akit fél évvel ezelőtt én koptattam le?

A sztori a szokásos randizgattunk de elkezdett túlságosan tapadni és túl korán vallott szerelmet, ezért megmondtam neki h ez így nem megy. Most viszont jóval később azóta először van barátnője...akire mondjuk ki baromi féltékeny vagyok. A sráctól továbbra sem szeretnék semmit csak valamiért zavar az, h ami az enyém volt most másé. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem normális, de sokan ilyen érzelmi analfabéták, nem vagy egyedi eset...

Nem normális, de sokan ilyen érzelmi analfabéták, nem vagy egyedi eset...
Nem kellett, így jártál.
Semmi baj, tipikus felszínes, átlagemberes szokás. Megesik. Majd egyszer továbbfejlõdsz lelkileg. Vagy nem. :)
A kérdező hozzászólása: annak is meg van az oka h ahogy te fogalmaztál ilyen 'érzelmi analfabéta' vagyok... és félre ne értsétek örülök annak h boldog és h túl van végre rajtam csak mégis egy kicsit furi érzés h ezentúl nem fog keresni :)
Mert nõ vagy és azoknak kell, és mint tudjuk Õk az univerzum központja.
Tipikus, de nem normális.
Páromnak is volt egy ilyen csaja mint te. A csaj leszarta, lepattintotta, betette a friendzone-ba aztán elutazott a világ másik felére. Hosszú ideig nem hallott róla a párom, a csaj persze nem is jelentkezett, de amint tudomást szerzett arról, hogy vagyok én, hirtelen baromi érdekes lett neki párom és haza is jött egy idõre. Onnantól jöttek a bájolgó sms-ek, a kis bizalmaskodó "csak mi ketten értjük" fb- postok párom idõvonalára..stb. Amikor odáig fajult a dolog, hogy a lányka éjjel 3-kor hívogatta páromat "csak úgy" csevegni, mikor épp szex után beszélgettünk épp a közös jövõnkrõl, akkor durrant el párom agya is és úgy el lett küldve a büdös francba a kiscsaj, hogy még aznap hajnalban összepakolt és visszarepült az államokba. Szerencsére azóta már teljesen lekopott. Csak azért írtam le neked ezt a sztorit, hogy idáig még véletlenül se jusson eszedbe süllyedni mint az a csaj. Ha akkor nem kellett, most már ne kattogj rajta. Te se gondolhattad komolyan, hogy nem lesz neki más már soha többé...
A kérdező hozzászólása: Isten ments! sosem zaklatnám én ilyenekkel mondom egyik részem megkönnyebbült h mostantól nem kapok tõle üzenetet meg semmi egyebet. csak azért rossz mert a csaj tudja az egész sztorit rólam/rólunk és tiltja tõlem õt...
De ha nem érdekel a pasi, akkor mit érdekel az téged, hogy el van tiltva a párja tõled? Nem a te dolgod...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!