Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel 4 hónapja járok, (2 db)

Van egy lány akivel 4 hónapja járok, de a szülei eltiltották tőlem, mert nem szimpiznek. Alig találkozunk már és nagyon megváltozott, pedig anyira szeretem, és azt mondja ő is engem. Most mi legyen?

Legjobb válasz: Valószínüleg csak fél a szüleitõl.Engem is eltiltottak de én majdnem elszöktem:P.persze ez nem követendõ példa!!!mond meg neki h mit érzel (azzal kapcsban h megváltozott)és biztosan tudtok többet is találkozni a szülei tudta nélkül.sztem nagyon romantikus:Dtitokban csókolózni meg minden:Pa szüleinek nem kell róla tudniuk!

Valószínüleg csak fél a szüleitõl.Engem is eltiltottak de én majdnem elszöktem:P.persze ez nem követendõ példa!!!mond meg neki h mit érzel (azzal kapcsban h megváltozott)és biztosan tudtok többet is találkozni a szülei tudta nélkül.sztem nagyon romantikus:Dtitokban csókolózni meg minden:Pa szüleinek nem kell róla tudniuk!
Valóban nagyon romantikus a titokban találkozás, netán "leányrablás" :) De ha hosszabb távra tervezel a lánnyal és tényleg szereted akkor bizony nagyon nem árt normális viszonyt fenntartani a szülõkkel. Hiszen a család mégis a legtöbb ember életében nagyon fontos és tapasztalatból mondom, nagyon komoly feszültséget tud okozni egy ilyen helyzet. Szerintem meg kellene próbálni tisztázni a konfliktust a szülõkkel, leülni megbeszélni hogy mi a konkrét problémájuk veled. Úgy gondolom ha tényleg azt látják hogy szeretitek egymást elõbb utóbb megenyhülnek. Próbálj a kedvükben járni és meggyõzni õket hogy megfelelõ párja vagy a lányuknak.
hát részben az elõttem hozzászolónak igaza van... de azért mert romantikus azért nem kényelmes, nekem is volt ilyen ááá... csak 5 emeletre kellet felmászni... nem nehéz..:D de megérte az a lényeg:D::D:D:D megérte a lány.... és én szerintem neked is megér:d
én megkérdeznélek, hogy miért tiltotak el a szülõk?
Engem is eltiltottak kb 3 hónapja a barátomtól aztán szüleimnek szépen, lassan bele kellett törõdniük, hogy megtaláltam életem párját! :) )

Márc.3-4 körülre nem várom a mensit. Van aki velem egy cipőben jár? Mit éreztek, van valami különös ebben a hónapban?

Legjobb válasz: Lányok, ha mensi elõtt több nappal rózsaszíneztek meg pecsételgettek, akkor annak járjatok utána. Nekem is ez volt hónapokon keresztül, a dokim megnyugtatott, hogy semmi, természetes. Aztán amikor a meddõségiben alaposabban kivizsgáltak, kiderült, hogy van peteérés, de a tüszõ nem reped meg és ezért nem kielégítõ a ciklusom 2. fele. Ezért nem jött a baba. Ha most sikerülne, akkor nem kéne következõ hónapban inszemre mennem. :)

Én is 3-4-re nem várom, és tegnap estétõl halvány barna a folyásom.A mellem kellemetlenül feszül, a derekam nagyon fáj.Valóban gáz, ha a menstruáció nem vérrel kezdõdik hanem barnás pecsételgetéssel? Nekem mindig olyan, aztán másnap lesz vér belõle.De a tegnaptól tartó folyás miatt már alig reménykedem, azért 3-án tesztelek egyet...
A kérdező hozzászólása: Lányok, ha mensi elõtt több nappal rózsaszíneztek meg pecsételgettek, akkor annak járjatok utána. Nekem is ez volt hónapokon keresztül, a dokim megnyugtatott, hogy semmi, természetes. Aztán amikor a meddõségiben alaposabban kivizsgáltak, kiderült, hogy van peteérés, de a tüszõ nem reped meg és ezért nem kielégítõ a ciklusom 2. fele. Ezért nem jött a baba. Ha most sikerülne, akkor nem kéne következõ hónapban inszemre mennem. :)
én 6.-ra ben várom, tegnap óta rózsaszínezek, erõs mensi görcseim vannak, de a banya a kanyarban sincs :-)
Ahogy elnézem, elég sokan vagyunk, lesz miért-kikért drukkolni! Mi 2, 5 éve próbálkozunk, elvileg minden rendben és jónéhány praktikát bevetettem. (nem sorolnám, kb. ezer+1, most csak folsav, E-vit., Gynex csepp.)A múlt héten már azt éreztem, hogy a mellkasomon 2 felfújt lufival közlekedem - ez lenne a mellem, de a fájdalom kicsit alább hagyott, a hõm 37 fok körüli. Engem inkább az aggaszt, hogy tegnap óta feszít és görcsölget a hasam.Tesztet még nem merek csinálni, mert a pofáraesés nem esne jól, közben megöl a kíváncsiság és ezerrel figyelek minden jelzést! Jaj, de nagyon kívánom, hogy az itt lévõk közül 1-2 héten belül mind + tesztet produkáljunk!
A kérdező hozzászólása: Bár én is biztos lehetnék, hogy baba jön... ennél a bizonytalanságnál még a nem is jobb. :S Ha 1 napig barnázol vérzés elõtt az nem baj, de ha napokig, az utalhat hormonzavarra. Persze nem terhesség esetén hanem rendes menstruációkor. Ahány doki annyi vélemény, nekem csak a meddõségin derült ki. Amióta rendben a peteérés (feltehetõleg) azóta 28 helyett 34 napra jön meg és nincs pecsételgetés elõtte, csak elõzõ nap este minimális vérzés.
elsõ vagyok: én egyszerûen tudom, hogy terhes vagyok, már voltam egyszer és tudom, hogy milyen :-) bár a tesztjeim negatívak, a HCG tegnap és ma is, illetve az LH tegnap volt halvány pozitív és ahelyett, hogy erõsödött volna, mára hófekérke volt a csík helyén, de a rózsaszínezés és a mensis görcs egyértelmû...már nem kell teszt , második babát várjuk, szóval tudom mit kell érezni, szerintem a pecsételés azért inkább beágyazódás, mint hormonzavar jele :-)
Nekem is a héten kéne nem megjönnie, de nem tudom pontosan, hogy mikor, mert Febr eljén jött meg elõször szülés óta, és nem tudom hány napos ciklusra számítsak.A szülés elött rendszertelen volt.Ha 28 napos akkor ma kellett volna nem megjönnie, de ha 32 naposak akkor 5-én.Pár napja picit fájdogál a hasam a ptefészkeim környékén, meg a derekam.Nem a melleim fájnak, hanem inkább a melleimnél a mellkasom.De az elsõnél nem ilyen volt.Szóval szerintem nem biztos hogy baba, úgyhogy arra készülök, hogy nem az, nehogy nagyot csalódjak. Valszeg Kedden reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig soha nem volt olyan, hogy émelyegtem volna illatoktól, ma az ebéd illata olyan hányingert és öklendezést kreált, hogy az csak na. Viszont ha ez a baba miatt lenne, akkor már lenne elég HCG a szervezetemben és a tegnap délutáni teszt kimutatta volna. Nekem is van dolog ami más, pl. hogy beleszúrkál a hasamba. Meg nem is tudom, olyan másként érzek. :)
Én is 3-4-re nem várom. decemberben volt egy vetélésem. Most ugyanazokat a tüneteket érzem.( Jaj, csak nehogy beképzeljem!) Fáj a cicim és alhasi enyhe görcseim vannak. Ráadásul mintha néha elkapna valami émelygés, de ha eszem valamit, abbamarad. És nem mellesleg fáj a derekam is. Remélem, h ez nem mensi. Akkor nem így szokott fájni a cicim és a görcs is más... bizakodom. Pénteken tesztelek.
Sziasztok! Nekem csütörtök környékén nem kellene megjönnie, de szerintem meg fog jönni most is. Ma együttlét után már rózsaszíneztem... Eléggé le vagyok törve, ez a 16.hónapunk. :-(
Nekem csütörtökön kell tesztelnem.Lombikos vagyok. 10 napja volt a beültetésem. Pár napja nagyon érzékeny a mellem, feszül. Néha szurkál és görcsöl a hasam. Nagyon bízom benne, hogy sikerült. Két babócát kaptam vissza, remélem mindketten megmaradtak:) )
A kérdező hozzászólása: Nekem is mindjárt megjönös érzésem van. 27-28. nap körül volt valami rószíszínes pecsételésem. 34 naposak a ciklusaim. Az teljesen elmúlt, most száraz vagyok. Tegnap este óta szúrkál a hasam a mensis érzés mellé. A mellem ha gyúrkodom, akkor fáj, de inkább csak a mellbimbó környékén. Tegnap du. csináltam tesztet, negatív lett, még csak a leghalványabb jele nem volt 2. csíknak.
Én 7-re nem várom, de sajna eddig minden úgy zajlik, ahogy szokott :(
Szia! Én is 4-ére nem várom. Sajnos azt érzem, hogy megfog jönni.
A kérdező hozzászólása: :) Igen, vagyunk egy páran. Nekem tegnap kicsit alábbhagyott a hasfájás, ami akkor szokott lenni, amikor elkezd a vizes folyás jelentkezni, ugyanis enyhül a feszítés. De most nem jelentkezett még az se. Ha nem lesz semmi jele a dolgoknak, akkor holnap reggel tesztelek, 13 nappal a peteérés után már csak látszódik valami. Éjjel azt álmodtam, hogy halványan, de pozitív lett a tesztem, annyira boldog voltam, hogy kiabáltam is örömömben. Azért fura, mert még nem láttam "élõben" pozitív tesztet, ez meg olyan valósághûnek tûnt. Na majd meglátjuk. Egyébként mi egy éve próbálkozunk, mert elõtte 2 évig nem lehetett betegség miatt, és a próbák 8. hónapján mentünk el a meddõségibe, hogy vizsgáljanak ki mindkettõnket. Persze én vagyok a gyenge lácszem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!