Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel 4 hónapja (30 db)

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Van egy srac akivel 4 honapot jartunk minden rendben volt egy ideig amikor minden hulyesegen elkezdtunk veszekedni es szakitottunk, en kozben osszejottem egy masik fiuval, de hianyzik a masik mit csinaljak?

Es nagyon fura a kapcsolat es folyton a masik fiura gondolok es hianyzik, de megvaltozott es ugy latom boldog nm akarom zavarni de erdekelne h egyaltalan meg erez-e valamit irantam es h mennyi eselye van h kibekuljunk.. nagyon banom h szakitottunk merthogy en szakitottam vele mert mar nm birtam azutan megbeszeltunk mindent es "baratok maradtunk", de azota is alig beszelunk..

Legjobb válasz: A mostani barátoddal elég nagy kicseszés, hogy a volt barátod után sírsz. Arra nem is gondoltál, hogy neki milyen rossz érzés lenne ha ezt tudná?

A mostani barátoddal elég nagy kicseszés, hogy a volt barátod után sírsz. Arra nem is gondoltál, hogy neki milyen rossz érzés lenne ha ezt tudná?
A kérdező hozzászólása: de igen, epp ezert akarok szakitani vele csak felek hogy azzal jobban megbantanam.
A kérdező hozzászólása: De a volt baratommal mit csinaljak?
elég szar helyzet.:| szerintem ne szakíts a mostanival. tudd meg, derícsd ki valahogyan hogy mit érez irántad a volt pasid, és közben tudja is meg hogy te még érzel iránta valamit, és ha ezt megtudtad, akkor döncs.:)
A kérdező hozzászólása: koszi:D az az egesz hogy az este tudtam meg hogy udvarol egy masik lanynak, aki raadasul 3 evvel nagyobb nala. igy az osszes remenyem elsult hogy beszeljek vele es megkerdezzem hogy meg erez-e irantam valamit..
Egyszer élünk, muszály lesz ha kiváncsi vagy.:)
A kérdező hozzászólása: rendben koszi :)

Van egy srác akivel 4 hónapja kavarunk és mondta h szeret meg ilyenek és mégse mer lépni szerintetek mit tegyek?

Ha elmegyünk bulizni vagy valahova tisztára úy viselkedik mint ha együtt lennénk pedig nem és féltékenységi rohamokat rendez megszabja hogy mit vegyek fel stb...

Legjobb válasz: hát halld a csendben testem néma puffanását

hát halld a csendben testem néma puffanását
Ha te is kedveled lépjél te, ha nem mond meg, hogy hagyjon békén. 23/L
Igen, lehet hogy csak félénk. De valószínûbb hogy õ se tudja mit akar. Hisz te sem tudod. Nektek kell eldönteni. Ismerjétek meg egymást jobban, töltsetek el több idõt együtt.
Pontosítanád, hogy te mit értesz a kavaráson? ( Sokan sokfélére használják a néhányszori találkozástól egészen az együttélésig.)
A kérdező hozzászólása: mindennap találkozunk meg totál úgy viselkedik mintha a barátnõje lennék...megfogja a kezem puszit ad és mégis mikor megkérdezik tõle mit akar tõlem azt mondja még nem tudja
nagy valószínûséggel csak "hülyít" azaz neki ez így kényelmes. Nem mondja ki, hogy konkrétan együtt vagytok ezért nem is baj, ha esetleg más csajnál próbálkozik. Ha neked ez így jó, akkor hagyd, ha nem jó, akkor mond meg neki, hogy most vagy jártok vagy nem, de akkor ne akarjon szabályozni, ha ennyit se bír kinyögni.
A kérdező hozzászólása: megmondtam neki meg azt is hogy akk ne játszon velem...õ erre annyit mondott h neki így jó legyen nekem is jó mert õ ezen nem változtat de nem akar elveszíteni

Van egy lány akivel 4 hónapja járok, de a szülei eltiltották tőlem, mert nem szimpiznek. Alig találkozunk már és nagyon megváltozott, pedig anyira szeretem, és azt mondja ő is engem. Most mi legyen?

Legjobb válasz: Valószínüleg csak fél a szüleitõl.Engem is eltiltottak de én majdnem elszöktem:P.persze ez nem követendõ példa!!!mond meg neki h mit érzel (azzal kapcsban h megváltozott)és biztosan tudtok többet is találkozni a szülei tudta nélkül.sztem nagyon romantikus:Dtitokban csókolózni meg minden:Pa szüleinek nem kell róla tudniuk!

Valószínüleg csak fél a szüleitõl.Engem is eltiltottak de én majdnem elszöktem:P.persze ez nem követendõ példa!!!mond meg neki h mit érzel (azzal kapcsban h megváltozott)és biztosan tudtok többet is találkozni a szülei tudta nélkül.sztem nagyon romantikus:Dtitokban csókolózni meg minden:Pa szüleinek nem kell róla tudniuk!
Valóban nagyon romantikus a titokban találkozás, netán "leányrablás" :) De ha hosszabb távra tervezel a lánnyal és tényleg szereted akkor bizony nagyon nem árt normális viszonyt fenntartani a szülõkkel. Hiszen a család mégis a legtöbb ember életében nagyon fontos és tapasztalatból mondom, nagyon komoly feszültséget tud okozni egy ilyen helyzet. Szerintem meg kellene próbálni tisztázni a konfliktust a szülõkkel, leülni megbeszélni hogy mi a konkrét problémájuk veled. Úgy gondolom ha tényleg azt látják hogy szeretitek egymást elõbb utóbb megenyhülnek. Próbálj a kedvükben járni és meggyõzni õket hogy megfelelõ párja vagy a lányuknak.
hát részben az elõttem hozzászolónak igaza van... de azért mert romantikus azért nem kényelmes, nekem is volt ilyen ááá... csak 5 emeletre kellet felmászni... nem nehéz..:D de megérte az a lényeg:D::D:D:D megérte a lány.... és én szerintem neked is megér:d
én megkérdeznélek, hogy miért tiltotak el a szülõk?
Engem is eltiltottak kb 3 hónapja a barátomtól aztán szüleimnek szépen, lassan bele kellett törõdniük, hogy megtaláltam életem párját! :) )

Aki testépít/testépített, hogy oldotta meg a kaját? Van/volt pénzetek naponta 4-5 adag csirkemellfilére+rizsre? Mennyiből jöttök ki egy napon/héten/hónapban?

konkrét összegek érdekelnének és olcsóbb megoldások.

Legjobb válasz: Én kerestem egy hentest akitõl nagy mennyiségben olcsóbban tudok szerezni csirkemellt (1200/kg ez úgy erõs középár, de legalább biztos). Egyszerre 30kilót veszek az kb két hónapig elég. -> (30*1200)/60=600 forint egy nap a hús. Zapbehely 500g-os 200forint. Naponta ebbõl 100g tehát 40forint a napi adag :D Rizsbõl 1kg-os tescos fõzõtasakosat szoktam venni. Ebbõl 2 tasak meg egy nap. az így kb 150 forint egy nap. Fehérjét a zapbehelyhez meg estére kevertet szoktam (Power Pro, ebbõl a napi 2 adag 200forint). Edzés után másfél adat Twinlab Fuel (anno akciósan vettem, az az ára adagonként kijön kb 180 forint.) Ez alapján saccper 1000(pihenõnap)-1200(edzésnap) forintból megvagyok egy nap. Azaz kb 30-35k egy hónap.

Én kerestem egy hentest akitõl nagy mennyiségben olcsóbban tudok szerezni csirkemellt (1200/kg ez úgy erõs középár, de legalább biztos). Egyszerre 30kilót veszek az kb két hónapig elég. -> (30*1200)/60=600 forint egy nap a hús. Zapbehely 500g-os 200forint. Naponta ebbõl 100g tehát 40forint a napi adag :D Rizsbõl 1kg-os tescos fõzõtasakosat szoktam venni. Ebbõl 2 tasak meg egy nap. az így kb 150 forint egy nap. Fehérjét a zapbehelyhez meg estére kevertet szoktam (Power Pro, ebbõl a napi 2 adag 200forint). Edzés után másfél adat Twinlab Fuel (anno akciósan vettem, az az ára adagonként kijön kb 180 forint.) Ez alapján saccper 1000(pihenõnap)-1200(edzésnap) forintból megvagyok egy nap. Azaz kb 30-35k egy hónap.
Precízen kifejtve a dolgot errõl van szó. :)
Nekem semmi más szenvedélyem nincs, magyarán én nem költök se cigire, se piára, se édességre, bulizni se járok, így van pénzem kajára. Olcsóbb megoldás: tömegnövelésnél csirkemell helyett lehet csirkecombbot is enni, a drága tömegnövelõk helyett vegyél fehérjét és szénhidrátot, azt idd edzés után, napközben pedig Power Protein például. (Az se nagy tragédia ha PP megy edzés után, de azért oda jobb egy tejsavó. Igaz, a lefekvés elõtti idõpontot kivéve mindig jobb a tejsavó mint a kevert fehérje, de ha a spóroláson van a hangsúly akkor a kevert is megteszi.) Legolcsóbb edzés utáni szénhidrát pedig a dextróz.
Hüvelyesekkel is sokat lehet spórolni. Igaz ugyan, hogy növényi, de sok bennük a fehérje, megfelelõen kombinálva õket jó fehérjeforrást jelenthetnek.
És ezt a saját pénzedbõl veszed meg vagy a szüleid finanszírozzák a rávalót?
Saját lóvé. Az ösztöndíjam el is megy rá :D
Tankönyv szerint a terhesség 40 hetes, ami kilenc naptári és 10 holdhónapot jelent.
Én nem a heteket nézem, hanem a hónapokat. Pontosabban mindkettõt külön számolom, egymástól függetlenül. A heteket ugye egyszerû, de a hónapokat is, ha nem a hetekbõl indulsz ki, hanem az utolsó mensi elsõ napjából. Csak egy hetet kell elcsalni, én ezt az elsõ 7 hónapra osztottam el. Pl: Utolsó mensi: január 31. Március 1. = elsõ betöltött hónap Április 2. = 2. betöltött hónap Május 3.= 3. Június 4. = 4. Július 5. = 5. Augusztus 6. = 6. Szeptember 7. = 7. Október 7. = 8. November 7. = 9. betöltött hónap= szülés napja. 28+3 hkm a (betöltött 6 hónapos, a hetedik hónapban)
Ez azért van, mert egy hónap nem négy hétbõl áll... hanem 30, 31 napból. Egyedül a február 28 napos(tehát pontosan négy hetes, de csak, ha nincs szökõév). Ezért a kettõ független egymástól. Attól, hogy a 20. héten tartasz még nem leszel 5 hónapos terhes. Tehát mi hónapjainkban mérve 9 hónap a terhesség, ami 40 hetet ölel át. Szerintem egyszerû :)
Én úgy tudom hogy igy van:1-4=1 5-8=2 9-13=3 14-17=4 18-21=5 22-26=6 27-30=7 31-35=8 36-40=9
2 hónap nagyjából 9 hét
A kérdező hozzászólása: Oké, ezt mondjuk értem is. De melyik heteken van a váltás, ha kérdeznék, hogy hány hónapos vagyok?

Van 1 ismerősöm, akinek van egy háza 3/4 részben.1/4 részben más nevén és van egy teljes haszonélvező is. Ezen a házon zálog van, és már jó pár hónappal el vannak maradva a törlesztőrészlettel. Úgy tűnik, h hamarosan "lecsap" a bank a házra?

A kérdésem a következ?: Ha a bank elviszi a házat, akkor a tulajdonosoknak ill. a haszonélvez?nek milyen arányban és mennyit kell befizetniük? És ha kilakoltatják ?ket, akkor mi az eljárás ilyenkor?

Legjobb válasz: A tulajdonosnak kell kifizetniük,attól függ,hogy ki vette fel a hitelt,milyen arányban van a fizetési kötelezettség stb...A haszonélvezõt nem érinti a tulajdonos-váltás.

A tulajdonosnak kell kifizetniük, attól függ, hogy ki vette fel a hitelt, milyen arányban van a fizetési kötelezettség stb...A haszonélvezõt nem érinti a tulajdonos-váltás.

Van egy kiskutyám, megkapta az első 3 oltását, azt mondta az állatorvos a veszettség elleni oltást majd 1 éves kora előtt kell, de hallottam olyat is, hogy 3-4 hónap között. Most ráér akkor 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Érdekes dolgot mondott az állatorvos. Ugyanis minden 3 hónapos kort betöltött ebet 30 napon belül be KELL oltatni veszettség ellen, ezt fél éven belül megismételni, majd évente ismételni. 4 hónapos koráig pedig chip is kell, hogy kerüljön bele. Úgyhogy nem ér rá 1 éves koráig, mert megbüntethetnek érte.

Érdekes dolgot mondott az állatorvos. Ugyanis minden 3 hónapos kort betöltött ebet 30 napon belül be KELL oltatni veszettség ellen, ezt fél éven belül megismételni, majd évente ismételni. 4 hónapos koráig pedig chip is kell, hogy kerüljön bele. Úgyhogy nem ér rá 1 éves koráig, mert megbüntethetnek érte.
16 hetesen ajánlot a veszetség elleni oltás amit hat hónap mulva kell ismételni, majd onnantól évente egyszer.
sajnos most már 3 hónaposan meg kell kapnia az elsõ veszettség elleni oltást. (megint egy idióta törvény) Régebben valóban 1 éves korig adták be. Én nem szoktam 6 hónap múlva ismételni, hanem csak rá egy évre. annyi is bõven elég.
A kérdező hozzászólása: De most, ha nem a törvényt nézzük, hanem a kutyát, veszélyes rá, ha akkor kapja csak meg?
nem veszélyes rá, csak ha beleszaladsz egy ellenõrzésbe, akkor megbüntetnek.
Igazából ha nem lakotok olyan helyen ahol nagyobb a kockázata a betegségnek akkor nem baj ha csak akkor kapja meg. De szerintem kóbor kutyák nagyjából mindenhol vannak. Nálunk rókák és egyéb ragadózó állatok is lófrálnak néha, úgyhogy az én kutyám pl biztos, hogy elõírás szerint fogja kapni és míg meg nem kapja, nem engedem ki felügyelet nélkül a kertbe sem (még kölyök, úgyhogy egyébként sem engedném).
Ha te is azt mondod rá, hogy f*s, akkor miért nem cseréled le?
Mondd meg apucinak nem ilyen [email protected] vegyen legközelebb. :) Amúgy csere.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetne valahogy ki pucolni a lezert?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!