Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel 4 (400 db)

Ha IOS 5. 0 van egy Iphone 4-en akkor azt vissza lehet valahogy álítani IOS 4-esre?

esetleg a telefon összes beállításának a törlésével

Legjobb válasz: vissza lehet bár én nem próbálkoznék vele ha még sose csináltál kézi firmware frissitést. google-ben 3 mp alatt találtam leírást, igaz angolul van, de ha nem érted meg akkor nem is érdemes hozzákezdeni. inkább vidd el olyanhoz aki foglalkozik telefon frissitéssel. itt a leírás: http://www.redmondpie.com/downgrade-5.0.1-to-4.3.3-4.3.5-5.0..

vissza lehet bár én nem próbálkoznék vele ha még sose csináltál kézi firmware frissitést. google-ben 3 mp alatt találtam leírást, igaz angolul van, de ha nem érted meg akkor nem is érdemes hozzákezdeni. inkább vidd el olyanhoz aki foglalkozik telefon frissitéssel. itt a leírás: http://www.redmondpie.com/downgrade-5.0.1-to-4.3.3-4.3.5-5.0..

A ha van egy 5.4-es Mists of Pandaria World of Warcraftom akkor ha letöltök egy 3.2. 0-ás Wrath of The Lich King-et akkor nem keveredik össze? Attól lesz valami? El fog menni a 3.2. 0-áson a 5.4-es karaktereim? (Egyik sem panda)

Remélem segítetek.

Legjobb válasz: 2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.

2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséged :)


Elmondjam neki, mit érzek? Egy volt osztálytársnőmről van szó, akivel 4 éve nagyon jó barátok is vagyunk egyben. Egyszer már mondtam neki, hogy többet érzek, de akkor épp egy szakítás után volt nemsokkal.

Most van barátja, de már sokszor mondja a kapcsolata bajait, azt mondja, h legközelebb a barátja ?t fogja elveszteni(elég szétszórt a gyerek), és mostanában olyanokat is, hogy nem kizárt, hogy legyen vmi közöttünk jól kijövünk, és nagyon szeret engem...

Legjobb válasz: Hát sztem nem kéne a barátágotokat felrúgni...nehogy te legyél az aki õt veszíti el! :( És tapasztalatom h ha vkik hosszú távon jól kijöttek nem igazán érdemes...én megjártam! De ha nagyon szerelmes vagy kérdezgessd tovább s vigyázz azzal mennnyire adod ki az érzelmeidet!

Hát sztem nem kéne a barátágotokat felrúgni...nehogy te legyél az aki õt veszíti el! :( És tapasztalatom h ha vkik hosszú távon jól kijöttek nem igazán érdemes...én megjártam! De ha nagyon szerelmes vagy kérdezgessd tovább s vigyázz azzal mennnyire adod ki az érzelmeidet!
Foglalkozz más csajokkal, õt meg tartsd meg barátnak. Hosszú távon ez a jó megoldás. Ha meg valamikor különösebb erõlködés nélkül összejöttök, akkor jött el az ideje. Most nem. Van még sok ezer lány, keress másikat.

Van egy iphone 4 -em! , Itunes-al szeretnék rajta egy helyreállitási módot! De hiba lép közbe amit leírtak már mindent megcsináltam (tűzfal kikapcsolás, portok kinyitása) de akkor se jó, Mi lehet a baj!?

itt a kép :<http://kepfeltoltes.hu/130927/503485752N_vtelen_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Próbáld meg azt, hogy dfu-ba teszed a készüléket és letöltöd az IOS 7 IPSW-jét. És shift+visszaállítással csinálod. Ha így sem mûködik, akkor vidd be a telefont egy szervízbe.

Próbáld meg azt, hogy dfu-ba teszed a készüléket és letöltöd az IOS 7 IPSW-jét. És shift+visszaállítással csinálod. Ha így sem mûködik, akkor vidd be a telefont egy szervízbe.

Miért van az, hogy ha van egy képen 4-5 pasi, akkor 80%-os pontossággal meg tudom mondani, hogy ki (k) nek ott barátnőjük?

Mindig annyira egyértelmű szinte, hogy csak a legszabályosabb arcúnak, az ilyen kisfiúsnak van csaja, vagy a legnagyképűbbnek a többinek meg kuss van.

Legjobb válasz: Nem értem pontosan, de asszem te méregeted a pasit, és aki tetszik neked, annak van barátnõje, ezen te kiakadsz. Nem de? Vagy ezzel pusztán azt mondod, hogy képrõl meg tudod állapítani, hogy kinek van barátnõje és kinek nincs? HÁny éves vagy, hogy ennyire jól megy? Fiu vagy vagy lány???

Nem értem pontosan, de asszem te méregeted a pasit, és aki tetszik neked, annak van barátnõje, ezen te kiakadsz. Nem de? Vagy ezzel pusztán azt mondod, hogy képrõl meg tudod állapítani, hogy kinek van barátnõje és kinek nincs? HÁny éves vagy, hogy ennyire jól megy? Fiu vagy vagy lány???
Azt, hogy meg tudd mondani kinek van barátnõje, kinek nincs azt ránézésre nem lehet megmondani. A lányoknak a kisugárzás, a megjelenés, a szöveg, beszédstílus is számíthat, az meg nem jön le egy képrõl. Itt vagyok pl. én én kb.10 évet is le tudnék tagadni a koromból, szóval koromhoz képest kisfiús arcom van, mégsincs barátnõm már 3 éve.
Majd akkor szólj, ha 90 szám közül ötöt meg tudsz mondani 100%-os biztonsággal.
Aha, tehát találomra mondasz valakit, akinek VALÓSZÍNÛLEG van barátnõje, a többit meg alapból le os írod? Ki is itt a felszínes?
Médium in Hungary.
Minden bizonnyal egy médium vagy!
Sanyika! menjéé aludni!
azért mert k.urv.a ügyes vagy. Lefeküdhetsz.
mi van???
És a fiukat szereted vagy a lányokat?
A kérdező hozzászólása: Fiú és 26 éves.
De mire jó ez?

Van egy 90/4-es simsonom. Gyári karburátorral gyenge (kevés neki a kaja) Hallottam olyat is hogy ha átfúvókázom akkor se lesz jobb. Mert a levegő akkor is kevés lesz neki? !

Azt tudtam meg eddig hogy Amal karbit tegyek rá. Utána is néztem és 2 fajta van belőle, 19-es és a 21-es. Ti melyiket ajánlanátok ?

Legjobb válasz: ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége

ha kevés neki a levegõ akkor 21 mert ezek a számok az átmérõt jelentik vagyis nagyob a beáramló levegõ mennyisége
A kérdező hozzászólása: Azt tudom. A gyári azt hiszem 16-os, a hengeremmel annyit csináltak hogy a beömlõt megkúpolták(nincs végig felmarva 19mm-re)
akkor amal 19 elég lesz mert a régi azért kevés mert csaak 16 os
A kérdező hozzászólása: Nem 19-re van marva, hanem 23mm-re megmértem ma. Csak 19mm-re emlékeztem.
Akkor egyertelmü mi kell ra :D

Van egy simson 4. kem 22/34 a fogas száma, persze70ccm hengerrel ez jó volna hozzá? Csak olyan irjon akinek van tapasztalata. És érdekelne hogy Kecskeméten volna aki megszerelné? Tel. :06205210484

Legjobb válasz: Elég bátor dolog csak így kiírni a telefonszámodat. Mit kellene rajta megszerelni? Kecskeméti vagyok egyébként.

Elég bátor dolog csak így kiírni a telefonszámodat. Mit kellene rajta megszerelni? Kecskeméti vagyok egyébként.
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.

Van egy 3-4 hónapos lablador kiskutyám aki mindig ugrál és összeharapdálja a kezem és a lábam. Pedig nem teszünk vele semmi rosszat. Miért van ez?

Legjobb válasz: Minden kölyök ezt csinálja. Nem tudjátok pontosan,hogy mennyi idõs?Mióta van nálatok?

Minden kölyök ezt csinálja. Nem tudjátok pontosan, hogy mennyi idõs?Mióta van nálatok?
Ne aggódj az enyém 3 hónapos ls ugyanezt csinálja de simán ért sokmindent pl ha azt mondom a harapásra h elég vagy hogy nem abbahagyja. Egyébként most jezdõdik a tejfogak cseréje náluk és azlrt rágnak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!