Találatok a következő kifejezésre: Van egy akivel összejöttem, (45 db)

Egyutt vagyok egy lannyal de van baratnom. Akivel osszejottem neki meg van pasija. Mit csinaljak?

En kilepek a regi kapcsolatombol de zavar h o meg mèg mindig benne van az oveben es egyutt laknak es elelenk a fantaziam es ott latom magam elott h szeretkeznek meg egyuty vannak :S nem birom ha nem vegez vele elhagyom nem erdekel nem birom tovabb. Mit csinaljak ? Mondjam meg neki h szakitsanak vagy mi ? Annyira belem van esve h ki is akart lepni a munkahelyrol merr nem birta ki h oty vagyok es nem vagyunk egyutt :S

Legjobb válasz: Megérdemlitek egymást és a szenvedést is.

Megérdemlitek egymást és a szenvedést is.

Van egy pasi, akivel összejöttem, aztán dobtam, aztán mégis találkoztunk, és újból összejöttünk. Mégsem tudom megszeretni, és van valaki más is. Mit csináljak?

14 éves vagyok.És az a fiú aranyos,kedves és semmi baj nincs vele.De mégse tudom szeretni..Aztán ott az a másik..akit már szeretek..vele összejöttem..de még nem szakitottam a barátommal.De nincs szivem megmondani neki..

Legjobb válasz: Hali Ha nem szereted akkor ne játszál vele,mindig mond meg az igazat, velem is játszottak így már hidd el nagyon rossz érzés.A döntés rajtad áll de azt kell választanod akit szeretsz és õszintének lenni a másikhoz. (N)

Hali Ha nem szereted akkor ne játszál vele, mindig mond meg az igazat, velem is játszottak így már hidd el nagyon rossz érzés.A döntés rajtad áll de azt kell választanod akit szeretsz és õszintének lenni a másikhoz. (N)
szakits vele, akárhogy is fog neki fájni.szerinted nem rosszabb az neki, ha megcsalod ot, és hazudol neki?ha most szakitasz vele, még barátok maradhattok, mert irtad, hogy aranyos, kedves fiu.de ha hazudsz neki akkor beszelni sem akar tobbé veled. nem te leszel az elso aki szakit majd vele és nem si az utolso, meg neked is lesznek ilyen emlékeid.vagy vannak. forditott helyzetben te sem orulnél neki, ha becsapnának
Pedig muszáj leszel megmondani neki. Ha nem is szeretted akkor minek békültél ki vele? Neked hogy esne ha valaki ezt tenné veled? A lelkiismeretedet is megnyugtatnád ha megmondanád neki az igazat. A nagy Õ tudja hogy 2 vasat tartasz a tûzbe?
Mindenképpen mond el neki mert ha máshonnan tudja meg csak rosszabb lesz, igy talán jo viszonyban maradhatok. de ha nem mondod el azzal elég gusztustalan dolgot csinálsz mégpedig megcsalsz vkit. Szerinted ez igy jol van?

Fiúk! Ha van egy legjobb haverotok gyerekkorotok óta aki mindenben segit, és összejöttök egy csajjal . Fontosabb lesz nektek a csaj?

Legjobb válasz: Akinek csaja van, nem lehet barátja, vagy fordítva? Idõt kell szakítani mindkettõre. Ha valamelyik nyafog, nem érti meg, akkor az milyen csaj / barát, ha ki akar sajátítani???

Akinek csaja van, nem lehet barátja, vagy fordítva? Idõt kell szakítani mindkettõre. Ha valamelyik nyafog, nem érti meg, akkor az milyen csaj / barát, ha ki akar sajátítani???
ugyan olyan fontosak lennének
Hát az én gyerekkori haverom totál megörült a kapcsolata elején. Alig láttuk, mert baromira papucs lett, de pár hónap után miután beállt a rendszer minden visszazökkent a régi kerékvágásba:) Egyébként az én esetemben ez totál hangulatfüggõ, de általában én is megörülök, csak nekem ez tartósabb. Inkább azzal vagyok akit szeretek, mint egy szerelmet, mint azzal akit szeretek, mint egy havert.

Van egy lány aki tetszik, de van már pasija. Nem rég szakítottak, de újra összejöttek. Már találkoztunk is és érzem, h én is tetszem neki, de ott van a pasija akit 8 éve ismer. Mit csináljak, h elhódítsam?

Legjobb válasz: Add magad és legyél lovagias ! ha már van vonzalom akkor csak pakolni kell a tûzre már :) gondolom akkor a 8 éves kapcsolata már megszokás. ha megvan a szikra kkor hajrá :)

Add magad és legyél lovagias ! ha már van vonzalom akkor csak pakolni kell a tûzre már :) gondolom akkor a 8 éves kapcsolata már megszokás. ha megvan a szikra kkor hajrá :)

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakítottunk még akkor pár hónapja pedig újra összejöttünk, le is feküdtem vele, de egyre jobban elkezdett hanyagolni. Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakitottunk még akkor pár hónapja pedig ujra összejöttünk, leis feküdtem vele, de egyre jobban elezdett hanyagolni, és ugy éreztem hogy csak kihasznált és ezt ilyen végkielégitésnek szánta mert régen nem feküdtem le vele, amikor még jártunk. de lehet nincs igazam meg nem is ilyen a lány, csak megfordult a fejemben.nemrég viszont kiderült hogy egyik haverom szerelmes belé már több mint két éve, de neki négy éve van barátn?je és ezért probálta lecsillapitani magában ezt az érzést és kerülte a lányt nehgy történjen köztük valami, visznt azt mondta már nem birja és vele akar lenni, és hogy a lány is szereti. de ha a lány tényleg több éve ?t szereti, akkor miért feküdt le velem és mért mondta hogy szeret, ha nem csak kihasználni akart? és jön ilyen hülye inkodokkal hogy sok a munkája azért hanyagolt meg ilyenek. szerintetek érdemes lenne megakadályozni hogy ?k ketten találkozzanak, vagy önz? dolog lenne hogy én nem szeretném hogy lefeküdjenek egymással és együtt legyenek, és igy a srác is megcsalná a barátn?jét. vagy inkább hagyjam az egészet és felejtsem el a lányt?

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.

Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.
hm elég nehéz helyzetben vagy az biztos, szerintem az lenne a legtisztább ha a barátnõddel ezt valahogy megtudnátok beszélni. Mert lehet olyan is hogy tényleg nagyon sok dolga van, vagy sok problémája van és ezért is hanyagol. Én elõször azt javaslom neked beszélgess vele kettesben, valami szép helyen:-) Tudod ez olyan romantikus:-) és akkor majd meglátod, hogy valójában mit is akar mi az igazság. De ne sokat idõzz ezzel mert neked ugyanis ez így rossz, minél hamarabb cselekedj és ha nem megy ne erõltesd, akkor hagyd az egészet de így legalább elmondhatod hogy te megtettél mindent ami tõlled tellett és egy kicsit sem lesz lelkiismeret furdalásod. Ha meg ugy látod hogy hagynod kell akkor tedd azt, senkinek sem hiányzik szerintem olyan kapcsolat ami csak 1 oldalról mûködik.
Ribanc a csaj:Dfelejtsd el...téged csak kihasznált..már boccs:Snem szép dolog az ilyen:S

Elég zavaró, de ide írok. Szóval van egy srác, aki tetszik nekem. Tegnap összejöttünk, eddig minden oké de az lenne a baj hogy most, hogy így járunk mintha már nem is éreznék iránta semmit. Most mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Ismerõs érzés, ha megmondod neki és szakítotok utána meg az lesz, hogy ismét vágyakozol majd utána. Egyszerûen az van, hogy megkaptad amire vágysz, Õt. Töltsetek együtt több idõt beszélgessetek, ismerkedjetek, újra elõ fog jönni az az érzés ;) Nekem olyan volt, hogy amíg nem voltunk együtt állandóan vágyakoztam utána, mindig hiányzott ha nem tudtunk beszélni vagy találkozni, de mikor a közelemben volt minden elmúlt :D ezt betudtam annak, hogy Õ az akire szükségem van, hogy jól érezzem magam.

Ismerõs érzés, ha megmondod neki és szakítotok utána meg az lesz, hogy ismét vágyakozol majd utána. Egyszerûen az van, hogy megkaptad amire vágysz, Õt. Töltsetek együtt több idõt beszélgessetek, ismerkedjetek, újra elõ fog jönni az az érzés ;) Nekem olyan volt, hogy amíg nem voltunk együtt állandóan vágyakoztam utána, mindig hiányzott ha nem tudtunk beszélni vagy találkozni, de mikor a közelemben volt minden elmúlt :D ezt betudtam annak, hogy Õ az akire szükségem van, hogy jól érezzem magam.
Úristen! Nem mondod komolyan, hogy tegnap összejöttetek, ma reggel fél tízre, meg már nem érzel iránta semmit?! Hát akkor ez gyors volt lányom, neked még nem való a komoly kapcsolat, inkább a tanulással foglalkozz. Mennyi idõs vagy?
Büdös a srác lába? Valószínûleg igen, ezért nem érzel semmit iránta.
A kérdező hozzászólása: nem:DDDDD
Egyetértek az elõzõvel.!
ez azért tényleg gáz. de ha tényleg nem érzel iránta semmit, akkor mondd meg neki, és ne játssz vele.
nem , ha bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Demár 3 napja nemválaszol az üzeneteimre sztetek ez azlenne h a másik az bekavart? :S
soha többé ne keresd... ilyenkor a legjobb ha elmész az országbol
A kérdező hozzászólása: valami értelmesebb válasz mint a 2. emberkéjé?

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Póbálkozzak még, vagy felejtsem el? Van egy srác akit pár hónapja megszólítottam, és érdeklődésem viszonzásra lelt, elég lassan alakultak a dolgok, míg végül egy buliban "összejöttünk", és azt mondta szeretne folytatást.

Kés?bb megmondta hogy rendkívül odavan értem,de ha járnánk beleesnénk az állandóság csapdájába,? meg nem egy monoám tipus,így jobbnak látta lezáni a dolgot,ámbátor még mindig megkérd?jelezhetetlen kijelentésekkel bombáz,és gyakran keres.Próbáljam meg visszaszerezni,vagy felejtsem el?szeretem.

Legjobb válasz: Csacsi bizony! Viszont legalább nem kelt benned reményeket egy komoly kapcsolat kialakulására. Ki tudja, késõbb benõhet a feje lágya. Én is így jártam, volt egyszer egy srác akivel jártunk pár napig, aztán nagyon elmentünk másfelé, évekig nem is találkoztunk. Eltelt sok év, és rájöttünk, hogy mégiscsak egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is boldogok vagyunk együtt.

Csacsi bizony! Viszont legalább nem kelt benned reményeket egy komoly kapcsolat kialakulására. Ki tudja, késõbb benõhet a feje lágya. Én is így jártam, volt egyszer egy srác akivel jártunk pár napig, aztán nagyon elmentünk másfelé, évekig nem is találkoztunk. Eltelt sok év, és rájöttünk, hogy mégiscsak egymásnak vagyunk teremtve. Azóta is boldogok vagyunk együtt.
Szerintem ne add fel! Az élet rövid, és azonbelül sem tart minden túl sokáig. Viszont hiba, ha efféle aggály miatt két ember nem jön össze, akik valószínûleg hasonlóan éreznek egymás iránt. Jaj, csacsi ez a srác!
Ha szereted, akkor legyél türelmes, hagyd hogy udvarolgasson kicsit, te is mondhatsz neki kedves dolgokat, de azért ne add könnyen magad! Azért arra készülj fel, idõnként felbukkanhat az oldalán egy-egy lány.... ezt viszont Te tudod, hogy el tudod-e viselni.
Egészen addig semmi jelentõsége nem volt ennek az álomnak, amíg el nem kezdtél agyalni rajta.
A kérdező hozzászólása: Nem agyalok rajta csak fura volt nagyon az álom
Nem lehet hogy csak összeálmodtad az egészet? De.
A kérdező hozzászólása: De jó hogy meg tudtad állapítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!