Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit nagyon szeretek és (185 db)

Jarok a pasimmal akit nagyon szeretek es o is igy van vele hogy szeret es a sozmszedba van egy sarc aki nem tudom de nagyon tetszik. Mit tegyek?

Tehetetlen vagyopk.

Legjobb válasz: próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?

próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?
A kérdező hozzászólása: hat beszeltunk msn-en meg tan az uzelteb es nagyon megnzett m meg azt mdonat h di akepem...de ez jelent valyon valamit?
szerintem semmit... több beszélgetés kéne a szomszéddal ahhoz, hogy kialakuljon a kapcsolat.MÉg nem is nagyon beszélgettél vele normálisan 4 szem közt de már eztért szakítani akarsz a srácoddal? NE TEDD!

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???

Van egy barátom akit nagyon szeretek és nagyon komoly a kapcsulatunk! De apu nem engedi meg anyu is azt mondja h várnom kell még 1 évet mert fiatal vagyok és ráérek később is a kapcsolatokra! De szerintem ez nem igy van! Mit csináljak?

De nem teszünk olyat amit nem szabad csak jól elvagyunk max csak csókolózunk!14 éves vagyok!

Legjobb válasz: úgy hiszem egyetlen gyermek vagy ha a szüleid ennyire vigyáznak rád:) ha úgyérzed akkor magyarázd el a szüleidnek hogy fel vagy készülve egy kapcsoltra és hogy semmi komolyat nem akarsz még. Amúgy sztem egy év alatt(habár ilyenkor változnak a legtöbbet a gyerekek)nem leszel sokkal bölcsebb és nem gondolod meg magad a randizásokkal és fiukkal kapcsolatban. ha ezt így elmondod nekik hogy csak csókolózni fogtok(vagy szoktatok)akkor megnyugodnak és talán más szemmel néznek majd a kapcsolatotokra.szia,soxerencsét!

úgy hiszem egyetlen gyermek vagy ha a szüleid ennyire vigyáznak rád:) ha úgyérzed akkor magyarázd el a szüleidnek hogy fel vagy készülve egy kapcsoltra és hogy semmi komolyat nem akarsz még. Amúgy sztem egy év alatt(habár ilyenkor változnak a legtöbbet a gyerekek)nem leszel sokkal bölcsebb és nem gondolod meg magad a randizásokkal és fiukkal kapcsolatban. ha ezt így elmondod nekik hogy csak csókolózni fogtok(vagy szoktatok)akkor megnyugodnak és talán más szemmel néznek majd a kapcsolatotokra.szia, soxerencsét!
persze a szüleid is megijedtek egy kicsit, hogy milyen hamar éretté váltál, nem veled van a gond, csak õk nem tudják még ezt a helyzetet kezelni. Azt persze elfelejtették, hogy õk is voltak fiatalok /ezt nyugodtan megmondhatod nekik/ Ilyenkor kezdenek a hormonok dologzni és ez ellen nem lehet mit tenni, meg kell élni ezt élményt, különben ha elfojtod az érzelmeidet csúnya pattanásos lesz a bõröd- ez komoly- a lényeg: a szüleid az elvárásoknak a társadalmonak akarnak megfeleni, hogy mit szólnak a nem tudom én kik, ha már téged randizgatni látnak egy fiúval és mindjárt összekombinálják azt is hogy már voltatok együtt, a másik meg meg lehet nekik mondani, hogy manapság már korán érnek a lányok, meg õk is voltak fiatalok... ügyes légy!!
Én is 14 éves vagyok, és 13 évesen volt elõször barátom:P Én a szüleimnek ugy adagoltam be hogy elõször csak mondogattam egy fiúról hogy ilyen jófej, olyan aranyos és hogy mennyire figyel rám stbstb utána egyre gyakrabban találkoztam vele járt át hozzánk... És anélkül hogy kijelentettem volna hogy járunk tudomásul vették hogy ez van. Vagy esetleg leülhetnél vele beszélgetni. 1 év abszolút nem számít, ebben a korban teljesen normális ha valakinek barátja/barátnõje van. Én már a smároláson is jóval túl jutottam. De persze azt nem beszélem meg anyukámékkal hogy lefeküdtem már vele:P MIndig csak "szûlõbarátként" beszélj róla nekik és hidd el meg fogják gondolni magukat:P
Figyelj, te bejelented a szüleidnek , hogy mikor akarsz ba**ni? Ha nagy dobra vered akkor biztos, hogy hisztizni fognak anyukádék. Titokban kell csinálni.
a sok titokbol meg lesznek a ygerekek mi . sztem egyáltalán ne titkolj semmitsem! és ahogyan az elözök is irták beszélj a szüleiddel!!!! sok szerencsét!


ha becézget ak bejösz neki a másik srác ha nem tetszik neked meg semmi finoman utasítsad el ha lép hány éves vagy ?
"Tudja, hogy szeretem, elmondtam neki". F...szért adod ki magad fölöslegesen olyan pasinak, akivel nincs semmi közteték illetve fingod sincs róla, hogy merre hány óra. Túlságosan kiszolgáltatod magad akkor csak szórakozni fognak veled illetve visszaélnek vele. Attól meg hogy valaki szerelmes beléd az egy dolog, de ne neked kelljen már lépni. Mit tegyél? Semmit. Várd meg amíg valamelyik díszcsõdör lépést is tesz feléd.
A kérdező hozzászólása: Azért mondtam el neki, mert mások azt mondták, így lesz a legjobb..Még 14 vagyok.Rosszul tettem, hogy elmondtam neki?
Most õszintén, elõrébb jutottál azzal, hogy kitálaltál? Egy fiú ezt nagyon könnyedén kihasználhatja és felhasználhatja ellened, kihasznál, szórakozik veled. Mindig vésd az eszedbe, sose tárd ki magad túlságosan, fõleg azért, hogy A-ról a B-re juss.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon jutottam elõrébb, ebben igazad van.:/ Akkor várjak, hátha szeretne valamit?Vagy hagyjam?
sehogy, egy férfi dolga hogy féltékeny legyen, te is az lennél és okkal
"D e abba biztos lehet mivel nekem soha nem is vt és soha nem is lesz több mint barát a haverom" És ebben egész pontosan hogyan is lehet biztos?
A kérdező hozzászólása: hát én is azért vagyok vele mert õt akarom mert õt szeretem senkimást mert a haveromat csak haverként szeretem, és mert elmondjuk egymásnak a bajainkat..nem...több de ezt már a barátommal megbeszéltem
Ha te is az lennél és megérted õt, akkor nincs is kérdés. Mivel egyetértesz vele, hogy jogosan féltékeny. De az biztos, hogy ha én valakivel együtt vagyok, akkor azért vagyok vele, mert ezt akarom és õt akarom. Ha féltékeny, s jelzi akkor leülök vele és megbeszélem. Ha még mindig féltékeny, akkor az megöli a kapcsolatot. Az, hogy vele vagyok nem jelenti azt, hogy kizárólag rá kell, hogy figyeljek, s azt sem jelenti, hogy félrelépek. Sõt! Ha vele vagyok, akkor az azt jelenti, hogy nem lépek félre. Ha mást gondol (mert mi másért lenne féltékeny?), akkor nem bízik bennem, s az nem kapcsolat. 35F
A kérdező hozzászólása: D e abba biztos lehet mivel nekem soha nem is vt és soha nem is lesz több mint barát a haverom
Ha aláírod, hogy te is féltékeny lennél, akkor nem tudom mi a kérdésed. Gondold azt, hogy neki van egy barátnõje akivel egy csomó dolgot megoszt amit mondjuk veled nem, mert õ a barátja. És sose lehetsz biztos benne, hogy nem-e fordul valami komolyabbra a barátság. Nos õ is így van vele, honnan is tudhatná, hogy egy meghitt pillanatban nem-e lesz több köztetek? Nomeg a közös titkok és egyéb "baráti dolgok"...
A kérdező hozzászólása: csak itt az a gond h elég jól ismerik egymást és elég jól elvtak míg a pasim szerelmes lett belém még mi elõtt jártunk vna, csak utána változott meg a helyzet
ha még normális a féltékenység, akkor nincs nagy gáz... bár hülyék azok, akik azt mondják, hogy az a dolga a fiúknak... az a dolga, hogy megbízzon benned! de idõvel elmúlik majd, esetleg kérd meg, hogy ismerkedjenek össze... 17/f(hasonló helyzetben vagyok, csak a srác az exbarátnõjére féltékeny, és megakart verni, tegnapig)
nem értem, hogy miért, de mindegy.
mióta világ a világ
A kérdező hozzászólása: igen ezt aláírom h én is féltékeny lennék!
"egy férfi dolga hogy féltékeny legyen" Mióta?
Idõvel el fogja hinni teljesen, de a féltékenység minden fiúra nézve benne lesz aki még csak nem is kötõdik hozzád, mert magának akar csak, ami persze helyes dolog
A kérdező hozzászólása: úgy hogy a pasimmal és a legjobb barátomml egy osztályba jártunk...a pasimat 1 éve a legjobb barátomat 4 éve ismerem, és látta a pasim h eddig is mindent megbesztem a barátommal meg õ is velem és azt is látta a pasim h soha nem vt köztünk több mint barátság a barátommal
amíg a barátjával van, hagyd
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Amíg ott van a párja akiért odavan, nem lesz esélyed.
A kérdező hozzászólása: De mar reg nem jarnak es mondja a baratainak hogy tetszem neki es hogyszeret csak amig szereeti a volt sracat addig ndm akar engem hulyiteni vagy valami ilyesmi! Mi legyen?!
teljesen mindegy hogy mennyire szeret, ha egyszer a barátjával marad
A kérdező hozzászólása: A selrac utalja es mar van uj noje! :D
Az van, hogy nem tudsz fogalmazni, és nem ismered a vesszõket se, egy teljes zagyvaság ez a kérdés.

Van egy fiubarátom akit nagyon szeretek és egy pasim akit most már nem annyira. Ha a fiúbarátommal vagyok ojan jól érzem magam A barátomal mindig beszélünk és ojankor mindig görcsöl a gyomrom és nagyon boldog vagyok nem akarom elengedni . Mit tegyek?

A fiu barátomnak van egy barátn?je de ? fél az ijen romantikától! De sose értettem ? most mit érezhet de még azt se hogy én mit érzek barátság?!? megért és nem félek elötte magamat mutatni.

Mit tegyek, ha van egy fiú akit nagyon szeretek és ő is szeret engem, de 8 év van köztünk?

Engem nem zavar, és ?t se, csak a rokonoktól, barátoktól tartok, hogy mit szólnak majd hozzá, ha megtudják. Én úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit, nem is szeretném elveszíteni senki miatt.

Legjobb válasz: Nekem a bátyámnak egy 11 évvel idõsebb barátnõje volt, de mi nagyon szerettük, és senki nem szólta meg õket! Több, mint 2 évig együtt voltak! Szerintem a szerelemben nem számít a kor, vagyis nem annyira. Esetleg biológiai szempontokból, hogy az egyik már gyereket akar, de a másik fél túl fiatalnak érzi magát.

Sztem ha 16 és felette vagy akkor semmi probléma nem lehet belõle. Párom 30 és 21, senkinek semmi köze hozzá, ha szeretjük, és ha ti is szeretitek egymást. Akkor van gond ha 12-13-14 éves vagy, mert akkor még korai.
Nekem a bátyámnak egy 11 évvel idõsebb barátnõje volt, de mi nagyon szerettük, és senki nem szólta meg õket! Több, mint 2 évig együtt voltak! Szerintem a szerelemben nem számít a kor, vagyis nem annyira. Esetleg biológiai szempontokból, hogy az egyik már gyereket akar, de a másik fél túl fiatalnak érzi magát.
Hány évesek vagytok?
én 16 vagyok, a barátom 21. adódhatnak problémák, az idõsebb fiúk általában mindig többet akarnak, de egyébként nem hiszem, hogy sokat nyomna a latba.
Lehet hogy te még csak 10 vagy, a pasid 18, így nyilván óvnak a szülõk ? :)
ki is az idõsebb?
Én is átéltem azt, amit te. Én 18 vagyok, a párom 26. Másfél éve vagyunk együtt. Bõ fél évbe telt míg elfogadták. Sztem ha még nem találkoztak vele a szüleid, mutasd be nekik és próbáljátok meggyõzni õket arról, h a párodnak tiszták a szándékai. És tény, hogy egy idõ után többet fog majd akarni, de te is. És ebben a korban már tényleg nem nagyon számít, persze ezt a szülõknek nem lehet megmagyarázni, mert a szemükbem te még mindig a pici lányuk vagy és az is maradsz. De egy idõ után be fogják látni, h szeretitek egymást és nem tudnak titeket szétrobbantani =P És az én barátaim nem szóltak semmi rosszat. Aki meg mégis megteszi, nem kell figyelembe venni. Sok sikert és nagy nagy kitartást hozzá!
Szeretitek 1mást, tehát no problem:) Legyetek nyugodtan 1pár.
Az én férjem 9 évvel idõsebb. Nálunk nekem volt eleinte a legfurább, de gyõztek az érzelmek :)
Sokka cikibb lenne, ha te 11 lennél õ 18. Ebbe a korba szerintem már nem igazán számít. Sõt... szerintem ideális is, szal sok boldogságot nektek :) A szüleid meg, ha megértõek biztos örülni fognak neki. AMúgy szüleid között hány év a korkülönbség?Szerintem ott sem 1-2 év. Naah, de ne foglalkozz velük. Ha neked ez megfelel és tökéletesen érzed magad vele, akkor miért ne?:) Hajrá ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál.Sok boldogságot nektek
A párom és köztem 15 év van. Én vagyok 23 éves, õ 38. Ha visszaszámolsz egy kicsit, akkor láthatod, hogy amikor én voltam 17, akkor õ volt 32. Szerelem lett, babát várunk, és boldogok vagyunk. Csak legyél biztos magadban meg a kapcsolatban. Üdv: 12 hetes kismama
Áldásom Rátok! Kedvesem és köztem is ugyanez a helyzet. És tegnap voltunk boldog 15hónaposak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megfogadom a tanácsot, aztán majd kiderül mi lesz, remélem csak jó:)
Szia. Szerintem sem számít és is 16 voltam mikor megismertem apáromat és 7 év van köztünk és már 6 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. A szüleim a kezdetektõl elfogadták, mondjuk mindig meg is bíztak bennem, meg bemutattam nekik, voltak közös programok és megismerték, hogy tök normális meg minden. Szerintem te is tedd ezt. Csak a nagyim volt kiakadva kicsit, elég régimódi, de aztán õ is megszerette és már családtagnak tekinti.
Szia. Egyetértek az elöttem szólóval. Ebben a korban már nem számít a korkülönbség. De az a lényeg, hogy titeket ne zavarjon (szerintem) Osztálytársamnak is ilyen kapcsolata van Õ 16, a barátja 25 körül van.
Szerintem ebben a korban már nem számít!
A kérdező hozzászólása: Nem akar többet, figyel arra, hogy én mit akarok. A gyerekkel meg még õ is vár.
A kérdező hozzászólása: A fiú az idõsebb. 17 éves vagyok õ meg 25
Ez attól is függ, hány évesek vagytok. Mert ha te mondjuk 15 õ meg 23 akkor lehet h féltenek a szüleid
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem elfogadják, ha nem is egybõl

Az a helyzet hogy van egy barátom akit nagyon szeretek, és testvérek szeretnénk lenni. Namármost ez lehetséges úgy hogy elvágom a jobb tenyerem meg õ is és kezetfogunk, vagy ez így ahogy van hülyeség? És ha igen akkor van rá más mód?

Legjobb válasz: Ettõl testvérek nem lesztek, de veszélyes butaságot forgattok a fejetekben. Legyetek egymás tiszteletbeli testvérei, mindenféle tenyérvagdosás nélkül.

Ettõl testvérek nem lesztek, de veszélyes butaságot forgattok a fejetekben. Legyetek egymás tiszteletbeli testvérei, mindenféle tenyérvagdosás nélkül.
Ne ilyen hülyeségekkel foglalkozzatok, a viselkedésetek, ahogy egymással szemben viselkedtek, az mutatja meg mennyire is vagytok jó barátok, meg ha baj van, akkor is legyetek a másik mellett és ennyi.
Ez így tényleg hülyeség. Ne vagdossátok magatokat, attól nem lesztek testvérek. Inkább találjatok ki valami mást, mondjuk egy testvéri esküt..stb.
Ezen logika alapján a rendszeres véradóknak már egy csomó testvérük van -.-
Hozd össze az anyját az apáddal, vagy fordítva.
*az ott egy vesszõ akart lenni:) :$^.^
Jaja, mondd meg neki!Ha tényleg szeret. akkoo megérti:)
Igen lehetséges, nálam is így történt, egyke voltam de mára már sok tesóm van.
Gondolkozol kicsit? Úgy lehet valaki a testvéred, ha ugyanazok a szüleitek. A tenyérvágástól ez meg fog történni?
A kérdező hozzászólása: akkor mit javasoltok, mondjam neki h nem akarom ?
ha levágjátok az egyik ujjatokat, és a másik ujját varrjátok vissza a sajátotok helyére, mi igy csináltuk
Ettõl nem lesztek testvérek , max valami betegséget szedtek össze. Nem ilyen hülyeségektõl lesztek jó barátok, hanem ha mindenben kitartotok egymás mellett, meg segítitek egymást számíthattok egymásra. Annyi hülyeséget csinálhatnátok közösen, amik életre szóló élmények, miért ilyen butasággal akarjátok kimutatni az egymás iránti szereteteket?
Ha mindenáron akartok valami teátrálisat, írjatok közösen esküszöveget és olvassátok fel hangosan, csináltassatok egyforma medált vagy gyûrût, 18 év felett tetoválást, mittudomén. Ettõl még törvény szerint nem lesztek testvérek, de a feeling meglesz ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!