Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit nagyon szeretek, (304 db)

WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Mit szólnátok hozzá? Van egy lány nagyon szeretem, de nem régóta ismerem és fél attól, hogy ha feljönne hozzám akkor rám mászna, pedig már megbeszéltük hogy a szexel azért várunk még

Eddig 2 alkalommal találkoztunk, de sokat beszéltünk (skype, msn telefon) emailban már 1 hónapja levelezünk.

Legjobb válasz: ha kibirnad hogy hozza se nyulj akkor minek akarod hogy nalad aludjon? orulj neki hogy nem birna ki addig is tudod hogy kivan am ha jol olvasom te vagy a fiu tan felsz valamitol ? en a te helyedben megdugnam ha mar ugyis kivan nem mindig jo varni

ha kibirnad hogy hozza se nyulj akkor minek akarod hogy nalad aludjon? orulj neki hogy nem birna ki addig is tudod hogy kivan am ha jol olvasom te vagy a fiu tan felsz valamitol ? en a te helyedben megdugnam ha mar ugyis kivan nem mindig jo varni
A kérdező hozzászólása: Azért akarnám hogy itt aludjon, mert én szeretek együtt aludni a másikkal, az más kérdés, hogy hidd el szívesen lefeküdnék vele. Igen fiú vagyok nem félek szexuális téren semmitõl, csak egyszerûen nem futókalandnak tekintem. Megbeszéltem vele am, hogy még nem fekszünk le.

Lány vagyok és van barátom akit nagyon szeretek de néha elképzelem milyen lenne egy lánnyal. Mi a gond velem? Mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: Miert lennel perverz?? Fiatal vagy meg, teljesen normalis hogy erdeklodsz a masik nem irant.

Miert lennel perverz?? Fiatal vagy meg, teljesen normalis hogy erdeklodsz a masik nem irant.
Semmit.
Azt hiszem erre mondják azt, h: perverz... bár lehet, hogy csak túl élénk a fantáziád :)
Nõk 80%-a kipróbálná egy másik lánnyal, csupán kíváncsiságból.Nem vagy leszbi, csak kíváncsi. :P Õszintén bevallom nekem is van barátom, de szívesen kipróbálnám egy lánnyal is. :DDD Sõt a barátom azt mondta ha egy lánnyal "csalom" meg azt nem veszi megcsalásnak. :DDD
Szerintem sincs ezzel baj. Az én párom is ezt mondta, mint az utolsó hozzászólónak :) .


õnkontroll, a barátomnak már egészen jól megy, de ebben a barátnõdnek is segítenie kell

A Debreceni orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni.16 éves vagyok Szakközépiskolába járok, de nagyon jó az átlagom és most kezdtem el a Középfokú nyelv vizsgámat is és aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Egy pár információt szeretnék?

aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Nagyon szeretnék orvos lenni és meg van az akaratom és a kitartásom is, de sajnos az anyagi háttér már kevésbé, az egyik ismerősöm most végzett az orvosin, de neki nem kellett fizetni csak pár könyvekért és a koliért azt hiszem, hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenből ötösre végez? és az baj, hogy nem gimibe járok hanem Szakközépiskolába?

Legjobb válasz: Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!

Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!
Magyar nyelvtanra nagyon gyúrjál rá, mert a helyesírásodat elnézve nem adnék neked érettségit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez akkor azt jelenti, hogy érettségi elõtt a választott tantárgyaimnak a kémia, fizika és a biológiát kell, hogy válasszam és emelt szinten, de ha nem vagyok teljesen kitûnõ tanuló, de elég jó az átlagom viszont nem hiszem, hogy kapnék ösztöndíjat akkor, ha érettségin elérném azt a bizonyos ponthatárt akkor még attól lehetek államilag támogatott igaz?? mert nem vagyunk szegények, de viszont elég húzós lenne számomra az ilyen fél év/8-900 ezer.

Hogyan lehet visszahódítani valakit, akit nagyon szeretek? Neki most van valakije, de én szeretem és van egy kislányunk is-nekünk nagyon hiányzik.

Legjobb válasz: szia! Elsõ vagyok, bocs de van egy csaj aki már napok óta írogat, és mindig ugyanazt. Attól is függ, hogy mennyi ideje mentetek szét a pároddal és mióta van neki új kapcsolata? Gondolom a kislányodat látogatja, ilyenkor tudnál neki egy kicsit jobban kedveskedni, bár nehéz helyzet.

szia! Elsõ vagyok, bocs de van egy csaj aki már napok óta írogat, és mindig ugyanazt. Attól is függ, hogy mennyi ideje mentetek szét a pároddal és mióta van neki új kapcsolata? Gondolom a kislányodat látogatja, ilyenkor tudnál neki egy kicsit jobban kedveskedni, bár nehéz helyzet.
szerintem egyaltalan ne hagyd csak ezt ugy elveszni.probalj meg beszelni vele, probald meggyozni, BIZONYITANI!gondolom azert csak van lehetoseged erre , hisz a gyereket csak akarja tan latni. De te megis mit rontottal el? Jo lenne tudni, hogy mi is volt az igazi oka a szetvalasnak.
Szia! Te az vagy aki napok óta írja, hogy elment a párja egy másik nõhöz, otthagyta õt is meg a lányát is? ha te vagy menj pszichológushoz!!! Ha nem te vagy akkor írj egy kicsit többet a dologról...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom kire gondolsz, én most írok elõször.Ezt a kapcsit én szurtam el a hülye viselkedésemmel.Most már tudom hogy miben hibáztam, de úgy tûnik, hogy késõ.Mit tegyek?Hogy bizonyítsak, ha még esélyt sem kapok?
Ha már van másik kapcsolata akkor már semmit nem tehetsz.Próbáld túltenni magad rajta és te is keress magadnak valakit.Azért mert van gyereked még nem fordulnak el tõled a pasik!Sok sikert!Randizgass, válogass hisz most megteheted nem tartozol senkinek elszámolással.hogy merre vagy és kivel.És megtalálhatod még az igazit is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Szóval azzal rontottam el a dolgokat, hogy neki már van egy másik gyereke is, akit együtt neveltünk, de én nem jöttem ki vele.Állandóan veszekedtünk miatta, mert én nem bírtam elviselni.Amikor terhes voltam, csak a picire koncentréltam.Õ most együtt van egy másik csajjal, a kislányt sem látogatja egy ideje, szóval nem tudom mit kellene tennem, hagyjam és várjak hátha ráébred, hogy itt a családja?Én próbálltam bizonyítani felé, meg a lánya felé is, õ mondta többször, hogy hiányzok neki, meg hogy szeret, de a volt páromat már ez sem hatja meg.Mit tegyek?

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel 6 honapja, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot?

Legjobb válasz: Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk

Van egy fiu akit nagyon szeretek mar kozel két éve, de jobb lenne, hogy ha elfelejtenem, mivel nincs esely arra, hogy osszejojek vele. Hogyan tudnam elfelejteni ot? =( egy cipõben járunk
A kérdező hozzászólása: Sajnos
Miért nincs rá esély? Van barátnõje? De az nem szentírás, hiszen még nem a felesége... Ha meg se próbálod, úgy persze hogy nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nincs baratnoje, de o mondta h nincs esely
Hát akkor járj konditerembe és az elveszi a figyelmedet is. Vagy ûzz valami hobbit.

Van egy fiú, akit nagyon szeretek. De őt én nem igazán érdeklem. Annyira elegem van, mert állandóan rá gondolok és, h ha meglátom elkezdek remegni:S mit tehetnék ezellen? :S

Legjobb válasz: Üdv! 1. Ha úgy látod , hogy vannak nála esélyeid akkor ne hagyd csak úgy elillanni melletted. Amúgy meg lehet, hogy õ is sokat gondol rád, illetve szeretne veled lenni, csak néha a pasik nem merik kimutatni az érzéseiket, fõleg nem merik egy lány szemébe mondani, hogy mit éreznek iránta. Szóval ha így lenne akkor célozgass rá , hogy , hogy szeretnél vele eltölteni néha 1-2 délutánt, elmehetbnétek sétálni, vagy hintázni a játszótérre vagy csak elmenni egy fagyira. Küldj neki érthetõ jeleket, hogy észre vegye , hogy tetszik neked nagyon is. Ja és a lényeg légy magabiztos ne legyél kétségbeesett, és ne nyalizz a srácnak azt nem szabad. stb stb. 2. Ha nincs esélyed nála fikarcnyi sem akkor, viszont, menj el emberek közé nem kell feltétlenül buliba menni, napközben elmehetsz bevásárlóközpontokba, vagy szupermarketekbe , vagy csak ki egy ligetbe. Egyedül vagy barátnõvel vagy anyuval esetleg. Nézd az embereket, ki merre megy, mit csinál, nagyon sok egyedülálló ember van csak a világ felé eltakarja a problémáit és nem mutatja ki. Ismerkedj flörtölj pasikkal mindenhol. Hogy legyen ismét önbizalmad. És mutasd azt , hogy te magabiztos érett nõ vagy akinek nincs szüksége minden jöttmentre.

Üdv! 1. Ha úgy látod , hogy vannak nála esélyeid akkor ne hagyd csak úgy elillanni melletted. Amúgy meg lehet, hogy õ is sokat gondol rád, illetve szeretne veled lenni, csak néha a pasik nem merik kimutatni az érzéseiket, fõleg nem merik egy lány szemébe mondani, hogy mit éreznek iránta. Szóval ha így lenne akkor célozgass rá , hogy , hogy szeretnél vele eltölteni néha 1-2 délutánt, elmehetbnétek sétálni, vagy hintázni a játszótérre vagy csak elmenni egy fagyira. Küldj neki érthetõ jeleket, hogy észre vegye , hogy tetszik neked nagyon is. Ja és a lényeg légy magabiztos ne legyél kétségbeesett, és ne nyalizz a srácnak azt nem szabad. stb stb. 2. Ha nincs esélyed nála fikarcnyi sem akkor, viszont, menj el emberek közé nem kell feltétlenül buliba menni, napközben elmehetsz bevásárlóközpontokba, vagy szupermarketekbe , vagy csak ki egy ligetbe. Egyedül vagy barátnõvel vagy anyuval esetleg. Nézd az embereket, ki merre megy, mit csinál, nagyon sok egyedülálló ember van csak a világ felé eltakarja a problémáit és nem mutatja ki. Ismerkedj flörtölj pasikkal mindenhol. Hogy legyen ismét önbizalmad. És mutasd azt , hogy te magabiztos érett nõ vagy akinek nincs szüksége minden jöttmentre.
Izomsorvadásod van:(
Szerintem semmit. Egyébként én is ebben a helyzetben vagyok.
Kezd el vele barátkozni, hátha õ is belédszeret!
Off: az utolsó....te jó ég...:P nagyon tetszik amit írtál:)
Köszi Drága! :)
A kérdező hozzászólása: 100, h nem érdeklem..:( mert megkérdeztem, mert már nem bírtam tovább:( de nem tudom elfelejteni:(
Hát én is így vagyok egy ideje, és nem tudok mit tenni... :(
Üdv! 4. vok ismét: Persze , elhiszem, hogy nehéz elfelejteni azt akit hú de nagyon szeretsz, épp ezért mondom hogy sokat kell emberek között lenned, nem kell disco-ba menned mert ott nagyon sok egymásba bújó párt fogsz csak látni ami elkeserítene. Így járd az utcákat , nem tudom hol laksz, ha valami nagyváros akkor járd a kirakatokat, igyál egy teát vagy kávét vegyél közben egy fagyit, nézelõdj, járj szupermarketekbe, ott is sok az ember, el lehet tölteni pár órát ott is csak azzal, hogy veszel egy sampont, szóval lényeg, hogy ne gubózódj be otthon és morzsold a kezeidet , az semmi sóra nem vezet és nem használ. Ja és ne a sz.gép elõtt töltsd a szabadidõdet, mert itt is többségében csak szakításokról, meg szerelem hiányról, meg értelmetlen kínzó vágyakozásokról olvashatsz ami nem fog felvidítani csak lelombozni.

Jarok a pasimmal akit nagyon szeretek es o is igy van vele hogy szeret es a sozmszedba van egy sarc aki nem tudom de nagyon tetszik. Mit tegyek?

Tehetetlen vagyopk.

Legjobb válasz: próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?

próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?
A kérdező hozzászólása: hat beszeltunk msn-en meg tan az uzelteb es nagyon megnzett m meg azt mdonat h di akepem...de ez jelent valyon valamit?
szerintem semmit... több beszélgetés kéne a szomszéddal ahhoz, hogy kialakuljon a kapcsolat.MÉg nem is nagyon beszélgettél vele normálisan 4 szem közt de már eztért szakítani akarsz a srácoddal? NE TEDD!

Akármikor meglátok egy szép pár női keblet, megkívánom. Tudom hogy ez normális de van egy barátnőm akit nagyon szeretek szóval arra szeretnék rájönni hogy van e valami módja hogy csökkentsem ezt a vágyat. Van ötletetek?

18 F

Legjobb válasz: Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.

Miért akarod lecsökkenteni? Nincs ezzel semmi baj, amíg tett nem követi a gondolatot. Én is megnézem a jó pasikat, barátom is a a jó nõket, mégis szeretjük egymást. Ez már csak ilyen.
Semmi módja, mivel férfi vagy. Esetleg szedhetsz nõi hormonokat looooool


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!