Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit nagyon szeretek! Mit csináljak (39 db)

Van egy lány akit nagyon szeretek! Mit csináljak?

nemtom de nem merem átölelni az iskolába sok ember között és ez ?t zavarja h én ijen "félénk" vok de nemtom h most hivjam el sétálni vagy menjek át hozzá és ugy könyeb lenne?!?! vagy hol öleljem át amit a csajnak is tecceni fog?:D lécc segitsetek:)! jah és bocs mindenkinek ha kicsit zavarosan irtam le a dolgot!

Legjobb válasz: Olyan aranyosak ezek a kérdések. :) Szerintem hívd el sétálni... biztosan van a közelben egy park vagy egy tó, folyó, ahová elmehettek kicsit kettesben... ilyen helyeken általában nincs tömeg. :) Ott nyugodtan megölelheted a lányt. Nem fog visszakozni. :) És még több is lehet belõle, nemcsak ölelés. :) Nyugi, no para, bátornak kell lenni! Utána már nagyon jó érzés lesz! ;) :) Sok sikert! :)

Olyan aranyosak ezek a kérdések. :) Szerintem hívd el sétálni... biztosan van a közelben egy park vagy egy tó, folyó, ahová elmehettek kicsit kettesben... ilyen helyeken általában nincs tömeg. :) Ott nyugodtan megölelheted a lányt. Nem fog visszakozni. :) És még több is lehet belõle, nemcsak ölelés. :) Nyugi, no para, bátornak kell lenni! Utána már nagyon jó érzés lesz! ;) :) Sok sikert! :)
Jaj jo hogy félsz tmegbe ..:D hát akkor hivd át magadhoz vmit közöseb csinálni leckét vagy valamit vagy ...hivd el egy parkba tohoz amit már az elöttem szolo is mondott ...és öleld át majd lassan fokozatosan elöször adj neki egy puszit majd 5percre rá a szájjára és mond elneki h szereted stb .. ! garantáltan bejön ..! éS NE FÉLJ MINDENT BELE ..SOK SZERENCSÉT!!
Valami ilyesmi nekem is a véleményem. Azzal kiegészítve, hogy kisebb (barátságosabb) társoságban, vagy kettesben is lehet kicsit lassabban haladni. De mindenképp jó ötlet egy két érintés(ami mellesleg még nem is egyértelmû jel, lehet baráti is). Pélául egy átkarolás, simogatás(nem sok, óvatos, és nem túl intim) pl a hátán. Szerintem hozzá nem menj elsõre át, az kicsit sokkoló, és talán az is, ha elsõre csók lesz, bár ellenkezni nem kell, és én a helyedben nem úgy kezdeném, hogy szeretlek. Legjobb esetben ez szó nélkül kijön. Isak

Van egy srác akit nagyon szeretek. Régen láttam és most újra felbukkant, amikor láttam nagyon ideges lettem vagy csak féltem. Az egyik jó barátom elmondta, hogy szerinte kibe szerelmes az a srác. és kiderült, hogy a legjobb barátnőmbe. Mit csináljak?

S.O.S

Legjobb válasz: Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom,hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom, hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)
Húha, ez nekem sok. Inkább egy reklám:
A kérdező hozzászólása: Légyszi normális válaszokat irjatok, mert bajban vagyok :(
Hagyd a zsarolós p*csát a francba! Ha fontos lenél számára, elfogadná vagy legalábbis elviselné a számodra fontos személyeket.
A kérdező hozzászólása: köszi ez jó ötlet...meg is mondom neki
Így van :D
Bár van az a helyzet, amikor érthetõ. Például ha a legjobb barátnõ flörtöl is veled.


Van egy barátom akit nagyon szeretek és nagyon komoly a kapcsulatunk! De apu nem engedi meg anyu is azt mondja h várnom kell még 1 évet mert fiatal vagyok és ráérek később is a kapcsolatokra! De szerintem ez nem igy van! Mit csináljak?

De nem teszünk olyat amit nem szabad csak jól elvagyunk max csak csókolózunk!14 éves vagyok!

Legjobb válasz: úgy hiszem egyetlen gyermek vagy ha a szüleid ennyire vigyáznak rád:) ha úgyérzed akkor magyarázd el a szüleidnek hogy fel vagy készülve egy kapcsoltra és hogy semmi komolyat nem akarsz még. Amúgy sztem egy év alatt(habár ilyenkor változnak a legtöbbet a gyerekek)nem leszel sokkal bölcsebb és nem gondolod meg magad a randizásokkal és fiukkal kapcsolatban. ha ezt így elmondod nekik hogy csak csókolózni fogtok(vagy szoktatok)akkor megnyugodnak és talán más szemmel néznek majd a kapcsolatotokra.szia,soxerencsét!

úgy hiszem egyetlen gyermek vagy ha a szüleid ennyire vigyáznak rád:) ha úgyérzed akkor magyarázd el a szüleidnek hogy fel vagy készülve egy kapcsoltra és hogy semmi komolyat nem akarsz még. Amúgy sztem egy év alatt(habár ilyenkor változnak a legtöbbet a gyerekek)nem leszel sokkal bölcsebb és nem gondolod meg magad a randizásokkal és fiukkal kapcsolatban. ha ezt így elmondod nekik hogy csak csókolózni fogtok(vagy szoktatok)akkor megnyugodnak és talán más szemmel néznek majd a kapcsolatotokra.szia, soxerencsét!
persze a szüleid is megijedtek egy kicsit, hogy milyen hamar éretté váltál, nem veled van a gond, csak õk nem tudják még ezt a helyzetet kezelni. Azt persze elfelejtették, hogy õk is voltak fiatalok /ezt nyugodtan megmondhatod nekik/ Ilyenkor kezdenek a hormonok dologzni és ez ellen nem lehet mit tenni, meg kell élni ezt élményt, különben ha elfojtod az érzelmeidet csúnya pattanásos lesz a bõröd- ez komoly- a lényeg: a szüleid az elvárásoknak a társadalmonak akarnak megfeleni, hogy mit szólnak a nem tudom én kik, ha már téged randizgatni látnak egy fiúval és mindjárt összekombinálják azt is hogy már voltatok együtt, a másik meg meg lehet nekik mondani, hogy manapság már korán érnek a lányok, meg õk is voltak fiatalok... ügyes légy!!
Én is 14 éves vagyok, és 13 évesen volt elõször barátom:P Én a szüleimnek ugy adagoltam be hogy elõször csak mondogattam egy fiúról hogy ilyen jófej, olyan aranyos és hogy mennyire figyel rám stbstb utána egyre gyakrabban találkoztam vele járt át hozzánk... És anélkül hogy kijelentettem volna hogy járunk tudomásul vették hogy ez van. Vagy esetleg leülhetnél vele beszélgetni. 1 év abszolút nem számít, ebben a korban teljesen normális ha valakinek barátja/barátnõje van. Én már a smároláson is jóval túl jutottam. De persze azt nem beszélem meg anyukámékkal hogy lefeküdtem már vele:P MIndig csak "szûlõbarátként" beszélj róla nekik és hidd el meg fogják gondolni magukat:P
Figyelj, te bejelented a szüleidnek , hogy mikor akarsz ba**ni? Ha nagy dobra vered akkor biztos, hogy hisztizni fognak anyukádék. Titokban kell csinálni.
a sok titokbol meg lesznek a ygerekek mi . sztem egyáltalán ne titkolj semmitsem! és ahogyan az elözök is irták beszélj a szüleiddel!!!! sok szerencsét!
helyes!
A kérdező hozzászólása: nem értem hogy miér tettem olyan rosszat azzal hogy tovább léptem?!
Ez is mutatja, hogy igazából ti nem nagyon jó barátok maradtatok, hanem õ még mindig máshogy nézett rád. Ezért jobb is, ha megszakad a kapcsolat.
nem illendõ amit tettél.
probald vele megbeszelni.. ha igy sem fogadja el, akkor ne foglalkozz vele, nem allhat a boldogsagotok utjaba! valoszinuleg o meg mindig szeret, de bele kell torodnie:(
te továbbléptél, õ meg nem csak barátok voltatok már, így nem tettél semmi rosszat
Semmi rosszat nem tettél. Õ nem lépett még tovább.
jézusom, hány évesek vagytok? 5? .. istenem.
jajj ne már... ki ki csoda??? a legjobb barátnõd megkért hogy ne beszélj a legjobb barátnõddel??? kicsit paradoxon...
Annyira még sem imádni valo ha kb nincs lo jo a szamár elven sündörög.

Van egy barátom akit nagyon szeretek. :) De van 1 probléma h szereti a barátnőm is. mit csináljak?

na szal van egy barátom akit szeretek de a barátn?m is szerintem és ?? régebb óta ismeri. És a barátn?m még nem tudja hogy összejöttünk és elmondom neki de azt is tudni kell hogy a barátn?mnek van pasija de mégis az én pasimat is szereti.Mert szerintem azért jött ösze a másikkal hogy féltékenyé tegye a barátom. A kérdés mit tegyek? mert nem akarok összeveszni a barátn?mmel

Legjobb válasz: ez nem szerelem csak rajongás

ez nem szerelem csak rajongás
ezt mire írtad h ez neem szerelem csak rajongás? Rám? Mert én nagyon szeretem
a barátnödre
hány évesek vagytok? 13?
Ha elég komolyak vagytok akkor leültök, és megbeszélitek...mert ez egy nem vezet sehova...Szerintem elsõsorban Te beszélj a barátnõddel, és mondd el neki h tényleg szereted azt a srácot. Ha tényleg a barátnõd megérti...ha meg nem tudjátok megbeszélni, akkor tényleg "gyerekes" ez az egész, és akkor tényleg csak rajongotok a fiúért...ér egy fiú annyit h rámenjen a barátságotok???
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretem a barátomat és nem fogok vele szakítani! ja és a másik kérdésre a válasz 16 vagyok a barátom meg 17. De nem az lenne jobb ha ketten beszélnénk a barátnõmmel? Mert mi ezt akarjuk. Ja és állítólag a csókig is eljutottak a barátnõmmel persze még elõttem, A barátom azt mondja h õ nem szereti a b.nõmet csak haver már.Mert engem szeret. Szóval inkább ne ketten beszéljünk vele?
Ne ketten, csak Te beszélj a barátnõddel, szerintem vagytok olyan komolyak s megtudjátok beszélni....én igy voltam tavaj a barátnõmmel s végén nagy sirás közepedte úgy döntöttünk egy srác nem ér annyit...aztán rájöttünk h egyikünk sem szerette csak na..."ilyen suli szépe" tipusú srác volt idén meg egy másik barátnõmmel volt nézeteltérésem, a barátom miatt, de vele is megbeszéltem és mostmár minden rendben van Remélem minden oké lesz:) sok sikert és kitartást, mert nem megy egy kettõre az ilyensmi:) üdv
A kérdező hozzászólása: oké köszike mindenkinek! Beszéltem a barátnõmmel és nem haragszik sõt üröl nekünk azt mondta h õõ már nem szereti és h a mostani barátját szereti és boldogok köszi szépen mindenkinek!:)

Segítség kéne. Van egy barátnőm akit nagyon szeretek (nagyon! ) és nem tudom mit csináljak mert mostanában olyan távolság tartó lett. Mit tegyek?

Azt mondta önz? vagyok és hogy nem foglalkozom vele annyit amennyit ? velem...de én ezt nem vettem észre...mit csináljak hogy megmutassam neki mennyire fontos nekem.

Legjobb válasz: Lécci hasznos válaszokat adjatok!

A kérdező hozzászólása: Lécci hasznos válaszokat adjatok!
kérdezd meg tõle többször, hogy nem akar-e találkozni meg kérdezz tõle akár hétköznapi dolgokat is.. és itt nem a "mizu"-t értem hanem h mi történt vele ma a suliban meg hasonlók.. ettõl érezni fogja h tényleg érdekel ami vele történik... szervezz sok közös programot, beszélgessetek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) a baj az hogy szoktunk találkozunk mert egy suliba járunk csak már nem annyira bizik bennem mint amennyire régen:(

Van egy fiu aki nagyon tetszik és szeretem de ő az eggyik barátnőmet szereti mit csináljak?

Legjobb válasz: Te... Ez olyan hülye megfogalmazás... Ékezetek? Na mindegy... Szerintem beszélj a barátnõddel, hogy Õ neki tetszik e a fiú, s ha bízol a csajban, s nem tetszik neki a fiú kérd meg, hogy koppintsa le, majd te vigasztald meg, s kérdezd meg nincs-e kedve elmenni valahova most vagy késõbb :) (F/13)

Te... Ez olyan hülye megfogalmazás... Ékezetek? Na mindegy... Szerintem beszélj a barátnõddel, hogy Õ neki tetszik e a fiú, s ha bízol a csajban, s nem tetszik neki a fiú kérd meg, hogy koppintsa le, majd te vigasztald meg, s kérdezd meg nincs-e kedve elmenni valahova most vagy késõbb :) (F/13)
Akkor épp ideje felnõttest játszani és kussban maradni. Ha meg nem a "barátnõd", akkor hozd a srác tudtára, hogy mi a pálya, aztán majd eldönti õ, hogy mi legyen.
Mindenképp beszélj a barátnõddel. Ha kiderül hogy mindkettõtöknek tetszik akkor azt kell eldöntenetek hogy mi a fontosabb egy pasi (akibõl lesz még sok) vagy egy igazi barát (akibõl nem lesz ugyanolyan). Szerintem a barátság fontosabb szóval ha mindkettõtöknek bejön akkor az a legszerencsésebb ha egyikõtök sem jár vele. Így megmarad a barátság.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!