Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit nagyon reg szeretek,de (6 db)

Van egy srac akit nagyon reg szeretek, de o csak baratkent erez irantam es olyasmit irt ki a statusba h: "szeretlek, szeretem, teged szeretlek, felejteni lehet olyankor amikor szerencse ellenere rad eroltetik tavaszi lelkek keserveset". Mit jelent?

allitolag van vmi koze hozzam,de azt akarja h magam jojjek ra a megfejtesre,annyit mondott h valami erzelmi lenyege van a szovegnek....nem tom mire gondol,talan ti meg tudjatok fejteni:D:D

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.

Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.
Egyetértek az elözö válaszadoval.
amúgy ha nem tévedek remélhetõleg!!! tetszel neki de õ még nem tudja biztosan, hogy neked is bejön... (és persze ne félj tõle...)már mint a fiútól... amúgy én is fiú vagyok ez valami költõi beszéd lehet szeretek fejtegetni...
A kérdező hozzászólása: hat koszonom a valaszokat...es tenyleg koltoiesen fogalmazott, nem is gondoltam hogy o is tud ilyen koltoies lenni:) es amugy tudja h szeretem, tobbszor is celoztam mar es volt egy eset mikor csokoloztunk is, de akkor is azt mondta h baratkent fog tovabbra is erezni irantam, talan most megvaltozott, nem tudom, de nagyon remelem h komolyra fordulnak a dolgok:)
hát, ha már eljutottatok a csókig akkor nem hiszem hogy barátként tekint rád. biztos hogy észrevette a nõt benned (hacsaknem részeg volt az más tészta. ) szerintem az után a csók után megijedt, és most talán már enged... :) )
A kérdező hozzászólása: nem volt reszeg;))
Az attól függ, Neked megéri-e, hogy nem szerelembõl tenné.
Utána biztos nagyon megbánnád...
Megéri
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit tegyek....akérhogy lenne ugy is megbánnám
meghát
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek......de nem lettem sokkal okosabb ://///
Ha neked elég az, hogy egy kört tekerjen veled...
A kérdező hozzászólása: de akkor talán belémszeretne......
Arról ne is álmodj... Ez inkább kiábrándító, ha egy csaj ilyen könnyûvérû... 1000%, hogy nem fog beléd szeretni.
Persze. Ha annak, a másik kapcsolatnak vége, miért ne lennétek boldogak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszodat de a legjobb barátnömnek nagyon teccik és még akkor is tehetlennek érzem magam:( !


Van egy lány akivel nem rég ismerkedtem meg nagyon tetszik sokat beszélgetünk facebook-on. Szeretnék vele összejönni de néha elég távolságtartónak tûnik néha meg teljesen közvetlen. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Elöször is beszéltesd hogy ne legyen távolság tartó azért enged magadhoz közel ne tul közel majd ha erzed hogy itt az idõ hivd el valahova

Elöször is beszéltesd hogy ne legyen távolság tartó azért enged magadhoz közel ne tul közel majd ha erzed hogy itt az idõ hivd el valahova
Beszélgessével vele ilyen témáról, tudd meg tõle, hogyha tetszel-e neki, és ha igen, akkor meg mondd meg neki, hogy mit érzel. És ha õ is akarja, akkor meg megkezdõdhet a párkapcsolat!
A kérdező hozzászólása: Csak kérdezgessem ilyenekrõl:hogy van-e barátja, tetszik-e neki valaki, milyen srácok jönnek be neki... És amúgy ezeket csak úgy random dobjam fel témaának?
Te ha van barátja akkor hagyd a ...... Elöször érdeklõdási kör stb (elsõ voltam )
Ha annyira ismered a lányt akkor igen.. beszélgetsz vele, hogy szia, micsi, stb... és egyszer csak ha olyan kedve lesz, akkor megkérdek, hogy tetszik-e neked valaki vagy valahogy igy. Megvárod, hogy mit mondd, és akkor mondd el neki, hogy mt érzel. És akkor, hogy fog õ rá reagálni.
Nem lehetséges már, keress mást!
Ha azért tenni kell hogy szeressen az már rég rossz :/
A kérdező hozzászólása: Hát jó.köszönöm a válaszokat.
Azért hogy szeressen valaki azért igen is tenni kell, , csak egy érzelmileg sérült ember hiszi azt, hogy elég ha oda állítok elé és annyit mondok neki, hogy ITT VAGYOK NA SZERESS!!!.. igen is tenni kell érte.és nem csak szavakkal, tettekkel fõkép..Stílusosan okos tettekkel
Nem gáz, nyugodtan.
Beszélj vele, nem kell engedélyt kérni. Meg az érzéseidet sem kell ráerõszakolni.
Jó 5 let. Csak puhatold ki van-e valakije, mielõtt beleszeretsz...
nyugodtan :) ) korod?
Szerintem ha komolyan gondolod, ne sms-t írj, hanem hívd fel és kérdezd meg tõle, hogy van-e kedve veled elmenni valahová.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!