Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit nagyon reg (84 db)

te is bejössz neki. mire vártok?
Szerintem ezüst amalgám van köztetek, de az is lehet, hogy levegõ. Ha legközelebb ölelget, én a helyedben arconcsapnám egy kolbásszal.
Nincs kutyád. Vegyél egyet.
A kérdező hozzászólása: Bírom mikor valaki normális kérdést tesz fel és az ilyen tökéletesen kulturált emberek írnak valami b*szott nagy s*ggfejséget :) mikor esik le nektek végre, hogy ezzel csak magatokat minõsítitek?? :)
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de 100%ban ebben a cipõben járok én is, ha vigasztal...
A kérdező hozzászólása: És am. van kutyám egy jól kifejlett Amerikai Stafford :)
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Semmi gondd... azt hittem, hogy csak én vagyok így megzakkanva :S de látom nem :S huhh csak megoldódik valahogy a problémánk :S :)
Szia!Nálam is ez volt, szakítottam-amit nem bántam meg, mert valami hiányzott már a kapcsolatból, a szikra! Aztán kiderült, hogy hiába tepernék másik ember után... Szóval most egy újat kell találnom :-) Valami neked is hiányzik a jelenlegi kapcsolatodból, amit ha gondolsz megpróbálsz megtalálni benne és jobbá tenni a kapcsolatot...Vagy kilépsz belõle és bepróbálkozol a másik lánynál...De ki tudja abból mi lesz!23n.
Hokizz többet!!!!!!
Nekem apám azt tanácsolta, hogy maradjak a barátnõmmel.Ha túl szoros köztetek a kapcsolat, sokat vagytok együtt stb stb. mindig lesz másik lány aki abban a pillanatban érdekesebbnek/szebbnek tünik mint a barátnõd....aztán lecseréled rá, és rájössz, hogy benne meg mást nem szeretsz...és kezded elõrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé elgondolkodtatott :) jah és bunkókám oksi meg lesz a hokizás de a szád szélére verem ha nem gond :)
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakítottunk még akkor pár hónapja pedig újra összejöttünk, le is feküdtem vele, de egyre jobban elkezdett hanyagolni. Küzdjek érte vagy felejtsem el?

Van egy lány akivel nagyon régen jártam, szakitottunk még akkor pár hónapja pedig ujra összejöttünk, leis feküdtem vele, de egyre jobban elezdett hanyagolni, és ugy éreztem hogy csak kihasznált és ezt ilyen végkielégitésnek szánta mert régen nem feküdtem le vele, amikor még jártunk. de lehet nincs igazam meg nem is ilyen a lány, csak megfordult a fejemben.nemrég viszont kiderült hogy egyik haverom szerelmes belé már több mint két éve, de neki négy éve van barátn?je és ezért probálta lecsillapitani magában ezt az érzést és kerülte a lányt nehgy történjen köztük valami, visznt azt mondta már nem birja és vele akar lenni, és hogy a lány is szereti. de ha a lány tényleg több éve ?t szereti, akkor miért feküdt le velem és mért mondta hogy szeret, ha nem csak kihasználni akart? és jön ilyen hülye inkodokkal hogy sok a munkája azért hanyagolt meg ilyenek. szerintetek érdemes lenne megakadályozni hogy ?k ketten találkozzanak, vagy önz? dolog lenne hogy én nem szeretném hogy lefeküdjenek egymással és együtt legyenek, és igy a srác is megcsalná a barátn?jét. vagy inkább hagyjam az egészet és felejtsem el a lányt?

Legjobb válasz: Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.

Hagyd a fenébe a lányt. Az a barátod baja ha megcsalja a barátnõjét, neki kell majd a lelkiismeretével elszámolni. A barátnõdet meg nem tudod kényszeríteni hopgy szeressen. Ha ezt a kapcsolatot meg is tudod akadályozni, talál majd mást akivel összejöhet. Ha egyszer nem te vagy a szíve közepén, jobb ha elfelejted és hagyod menni. Keress egy olyan lányt, aki érdemesebb a szerelmedre, aki szívbõl viszontszeret.
hm elég nehéz helyzetben vagy az biztos, szerintem az lenne a legtisztább ha a barátnõddel ezt valahogy megtudnátok beszélni. Mert lehet olyan is hogy tényleg nagyon sok dolga van, vagy sok problémája van és ezért is hanyagol. Én elõször azt javaslom neked beszélgess vele kettesben, valami szép helyen:-) Tudod ez olyan romantikus:-) és akkor majd meglátod, hogy valójában mit is akar mi az igazság. De ne sokat idõzz ezzel mert neked ugyanis ez így rossz, minél hamarabb cselekedj és ha nem megy ne erõltesd, akkor hagyd az egészet de így legalább elmondhatod hogy te megtettél mindent ami tõlled tellett és egy kicsit sem lesz lelkiismeret furdalásod. Ha meg ugy látod hogy hagynod kell akkor tedd azt, senkinek sem hiányzik szerintem olyan kapcsolat ami csak 1 oldalról mûködik.
Ribanc a csaj:Dfelejtsd el...téged csak kihasznált..már boccs:Snem szép dolog az ilyen:S

Van egy nő, párom régi ismerőse akit ha meglát mindig széles mosollyal üdvözöl, puszi-puszi és mindig nagyon örül ha találkoznak. Szerintetek van okom aggódni?

A párom azt mondta,hogy soha nem érdekelte a csaj mert egy műnő(műhaj,mű mell, mű szempilla stb) és a párom a természetes szép lányokat szereti. De akkor miért örül neki mindig annyira ha meglátja? Lehet túlaggódom az egészet? Egyébként nagyon megbízható a párom és nagyon szeret de ez olyan félreérthető....

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi szerintem.

Nincs ebben semmi szerintem.
Szeretheti emberként, szerintem túlaggódod!
Nekem is van barátnõm, és sok olyan lány van, akit széles mosollyal üdvözlök, még puszit is adok az arcukra. Adott esetben szívesen össze is jönnék némelyikükkel. DE amíg a barátnõm megvan, eszem ágába sem jut ennél tovább menni bárkivel, szeretem annyira a barátnõmet, hogy nem teszem ezt meg vele.
van egy évfolyamtársam, akit nagyon szeretek, mint barátot, mindig vigyorgok amikor meglátom, megölelem, beszélgetek vele, hozzáérek, stb. emellett 2 éve van barátom és nem érzem ezt féltékenykedési oknak. barátom nem is féltékeny rá, tisztában van azzal, hogy vannak fiú barátaim :) ez nem ok az aggódásra :) ha nagyon zavar kérdezd meg tõle hogy miért örül neki annyira :) biztos meg fog nyugtatni, hogy téged szeret :)
Akkor tudod meg, amikor lefeküdtetek és utána elhagy, vagy nem. Egyébként nem tudod kideríteni ...
Szerintem húzd a szexet, ameddig tudod, pl. mondd neki, hogy te csak fél év járás után fekszel le vele, és figyeld a reakcióját. :D Ezt persze utána, ha már biztos vagy benne, hogy nem csak a szexre kellesz neki, ne muszáj betartani, de így szerintem könnyen levágható a szituáció. :D
Járunk? Nekem csak szexre kellenél, te hagy ne mondjam mi...

Van egy srac akit nagyon reg szeretek, de o csak baratkent erez irantam es olyasmit irt ki a statusba h: "szeretlek, szeretem, teged szeretlek, felejteni lehet olyankor amikor szerencse ellenere rad eroltetik tavaszi lelkek keserveset". Mit jelent?

allitolag van vmi koze hozzam,de azt akarja h magam jojjek ra a megfejtesre,annyit mondott h valami erzelmi lenyege van a szovegnek....nem tom mire gondol,talan ti meg tudjatok fejteni:D:D

Legjobb válasz: Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.

Mond meg neki, hogy legyen férfi és ne ilyen csulás módon közelje, amit szeretne neked mondani.
Egyetértek az elözö válaszadoval.
amúgy ha nem tévedek remélhetõleg!!! tetszel neki de õ még nem tudja biztosan, hogy neked is bejön... (és persze ne félj tõle...)már mint a fiútól... amúgy én is fiú vagyok ez valami költõi beszéd lehet szeretek fejtegetni...
A kérdező hozzászólása: hat koszonom a valaszokat...es tenyleg koltoiesen fogalmazott, nem is gondoltam hogy o is tud ilyen koltoies lenni:) es amugy tudja h szeretem, tobbszor is celoztam mar es volt egy eset mikor csokoloztunk is, de akkor is azt mondta h baratkent fog tovabbra is erezni irantam, talan most megvaltozott, nem tudom, de nagyon remelem h komolyra fordulnak a dolgok:)
hát, ha már eljutottatok a csókig akkor nem hiszem hogy barátként tekint rád. biztos hogy észrevette a nõt benned (hacsaknem részeg volt az más tészta. ) szerintem az után a csók után megijedt, és most talán már enged... :) )
A kérdező hozzászólása: nem volt reszeg;))

Van egy srác akit nagyon szeretek. Régen láttam és most újra felbukkant, amikor láttam nagyon ideges lettem vagy csak féltem. Az egyik jó barátom elmondta, hogy szerinte kibe szerelmes az a srác. és kiderült, hogy a legjobb barátnőmbe. Mit csináljak?

S.O.S

Legjobb válasz: Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom,hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom, hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Van egy fiú akit nem régen ismerek, az iskolámba jár, egy évvel nagyobb mint én .Az én utcámban lakik, minden reggel együtt megyünk suliba, neten is beszélünk nagyon rendes és kedves. Vajon mit gondol rólam?

Mikor beszélünk akkor nem olyan , hogy kérdezek töle valamit és ? épp h válaszol , hanem vállaszol mesél meg minden :) és tudom , hogy ahhoz h legyen ebböl egy kapcsolat türelem kell, ami nekem nincs, hogy tudnám felgyorsítani a dolgokat?

Legjobb válasz: Ha õ volt az aki rádköszönt és a neten is szokott veled beszélgetni, akkor szimpatikus vagy neki, ezt elhiheted! Te döntsd el mit akarsz, de szerintem mindkét megoldás egyformán jó: ha már mem birod, akkor kezdeményezz. De akár várhatsz is még mondjuk egy hetet. Sok sikert :)

Ha õ volt az aki rádköszönt és a neten is szokott veled beszélgetni, akkor szimpatikus vagy neki, ezt elhiheted! Te döntsd el mit akarsz, de szerintem mindkét megoldás egyformán jó: ha már mem birod, akkor kezdeményezz. De akár várhatsz is még mondjuk egy hetet. Sok sikert :)
beszélj neki arról hogy te többet érzel mint barátság. és akkor õ meg fogjam mondani hogy õ is szeret e téged, vagy csak barátság lehet.
A kérdező hozzászólása: de az a baj , hogy nem régóta beszélünk mert suli kezdés ota minden nap látuk egymást reggel van az egyik ment el a másik mellet vagy a másik eccer csak rámköszönt és ugy keztünk el beszélni neten. és max 2 hete iserjük egymást...féelk h elsiettem de félek h baj ha túl sokat várok..
Szerintem 2 hét után már rákérdezhetsz, h mit gondol rólad, abból a beszélgetésbõl meg már jön a többi...
sztem legyél türelmes én is az voltam és <3 de ha naon nem tuc várni akk mond neki h neked õ több mint 1 barát haver és majd õ is mondja ha így gondolja ha meg nem akk leõb-utóbb õ is így lesz vele...tapasztalat ;)

Minden álszenteskedés nélkül, mi a véleményetek ha valaki nagyon ki van éhezve és már rég nem volt nővel, akkor elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény,kérdezõ!

szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény, kérdezõ!
Teljesen rendben van, erre találták ki.
Semmi.
"egészséges férfinek szüksége van szexre" Ez hülyeség. Vízre meg kajára van szükséged mert azok nélkül meg fogsz dögleni, kiszáradsz avagy éhen halsz. szexhiányba sosem fogsz meghalni.
Jó úton jársz. Ez a jó, segíts magadon, ha más nem akar rajtad!
Minden álszenteskedés nélkül: undorító és nincs az a helyzet, amikor megérteném.
A kérdező hozzászólása: ma 11:26 Pontosan ez a lényeg..aki nem volt nõvel az jobban tudja bírni, mivel nem tudja mirõl van szó.Én elötte rendszeresen éltem nemi életet és mindig volt partnerem, most már lassan 1 éve nem jön össze semmi és õszintén szólva már kezdem unni és hiányzik a szex, ha most elmennék egy ilyen lányhoz akkor 1-2 hónapig már kibírnám.De egy egészséges férfinek szüksége van szexre ennyi az egész.
Szerintem aki még egyáltalán nem volt nõvel annak könnyebb bírni mert még nem tapasztalta hogy milyen jó a szex. Amikor meg már igen, akkor meg újra és újra át akarja élni. A kérdésre válaszolva nekem nincs bajom vele, bár én nem mennék el prostihoz.
A kérdező hozzászólása: ma 10:03 Nem magány!SZEX hiány!A kettõ között van azért különbség!
Hát, ha szerinted ez a magányra megoldás, akkor csináld. Ettõl függetlenül undorító.
Mindenki a saját életének a kovácsa. Felõlem azt csinál a másik amit akar, míg engem nem kever a [email protected] ügyeibe bele. Prostizást ezenfelül személy szerint elítélem.
Akár igen, vagy leugrik a hídról, vagy kölcsönzõl egy új audit meg kiveszel 2 napra szobát a legjobb hotelben, h az a lakásod.
Ott a balkezed: az olyan mint egy ügyetlen idegen. Nehogymár 1 év szexhiány ok legyen ilyesmire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!