Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit még 1-2 hónapja (11 db)

Van egy lány akit még 1-2 hónapja vettem fel MSN-re, bár nem sokat beszéltünk. Mikor 1-2 hétre rá írtam neki hogy megismizzük-e egymást kicsit jobban azt írta: Szimpi vagy de nekem most nem kell senki. Hogyan hódíthatom meg?

Szóval az van hogy ez a lány hasonló kaliber? mint én, s én magamat láttam meg benne, vagyis, úgy érzem ? a számomra megfelel? n?. Az el?z? események ellenére a legjobb barátom azt mondta hogy írjak neki azért IWIW-en mert hátha ezzel fogom meg hogy gondolok rá stb.

Legjobb válasz: A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.

A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.
mennyi idos vagy?
SAJNALOM:((( EZER BOCSANAT...nem szoktam ok nelkul lehordani embereket...szoval bocsi meg egyszer, csak atsiklottam rajta... Beszeljetek msn-en es ha mar megy a bezelgetes hivd el valamerre:) Honnan iszmeritek egymast??? ha sulibol akkor menj oda hozza...tudom nehez, de "veletlenul"...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nem a sulimba jár, hanem (tényleg teljesen véletlenül) láttam meg IWIW-en egyik ismerõsöm ismerõseim között. Tudom kicsit furán hangzik, s nyugi nekem nem is szokásom hogy IWIW-en írogatok mindenkinek aki tetszik, viszont mikor õt megláttam, akkor nála viszont már elég nagy késztetést éreztem arra hogy írjak neki. Na ekkor vettem fel MSN-re, a többit pedig már tudjátok. :)
Szerintem csak írj neki néha üziket, hogy mizujs vele, és mesélj egy kicsit magadról is. Egyszerre ne írj neki sokat, pár mondat elég lesz alkalmanként. Légy megnyerõ, írj úgy és olyanokat, amibõl le tudja venni, hogy milyen fickó vagy! :) Én is hasonhóan ismerkedtem meg egy oltári jó pasival, semmi különös nincs az üzeneteiben, egyszerüen csak jófej:)
Hat ha megkrdezne tolem egy srac ugy elsore h megsimizhet-e akkor valoszinuleg, sot biztos elkuldom a sunyiba... ha tettszik neked, es azt akarod h a baratnod legyen , es erjen valamit az a kapcsolat akkor miert igy kezded? miert nem akarod elobb megismerni< beszelgetni< setalni...bar azt mondtad hasonlo kaliberu, akkor gratulalok, zsak a foltjat... ha meg tenyleg hozzad hasonlo akkor megkapod, hamar agybabujtok, es ha van egy kis "szerencsetek" akkor utana szakitotok es mindkettotok(vagy a csajszi) jolmegbajnatok...csak igy tovabb
A kérdező hozzászólása: Hát õõ...Köszi az ötletet, asszem én is ezt teszem:) Ja amúgy az elõbbi hozzászóló kérdezte: Én vagyok 18, õ meg 16
nem megSIMIZNI, hanem megISMIZNI, te analfabéta. nem tudsz olvasni, és lehordod szerencsétlent a saját hülyesége miatt... ne foglalkozz vele koma. én ugyanígy szenvedtem, aztán összeszedtem az összes bátorságomat, elhívtam a csajt moziba (4en mentünk) hazakisértem, aztán csak poénkodtunk, majd nagy levegõ, és a mondata közepén elkaptam, és +csókoltam. úgy +lepõdött, h majdnem seggreült, aztán belémkapaszkodott, és 2 órán keresztül nem is engedtük el 1mást. búcsúzásnál utánamkiabált: azt hittem már örökké kell várnom erre. szal bátorság, bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Ezt a hasonló kaliberût úgy értetem hogy külsõleg belsõleg olyan mint én(mindketten szerényebb tipúsúak vagyunk pl)
Na ja, épp ma láttam egyik csajt vmi sráccal, aztán 1 hete még azt mondta, hogy neki nyárra nem kell senki. Szabad akar lenni.. stb.. :) Kérdéshez kapcsolódóan, pedig: próbálkozz. Amíg konkrétan meg nem mondja, hogy NEM akar semmit. Bár ez nem könnyû, mert én is most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit akar a csaj. Túlságosan határozatlan vagy csupán nem meri megmondani, hogy nem akar semmit(nem akar megbántani).

Van egy lány akivel 1-2 hónapja jóba vagyunk. És én kicsit oda vagyok érte. Nem rég szakított a barátjával, de még elötte azt mondta h csak barátkozzunk csak. Hogyan lépjek felé? én egy szerelmes levélre gondoltam, de ti mit ajánlatok?

18/f

Legjobb válasz: Vhogy így: "Elõbb a bal láb, bal láb, majd utána a jobb Hidd el ez is elõbb-utóbb menni fog":D (http://www.youtube.com/watch?v=-qKH33vhxLI) A filmekben mindig beválnak a levelek és a versek, de nekem más tapasztalataim vannak. Inkább állj elé egyenesen, és hívd el valahova:)

Vhogy így: "Elõbb a bal láb, bal láb, majd utána a jobb Hidd el ez is elõbb-utóbb menni fog":D (http://www.youtube.com/watch?v=-qKH33vhxLI) A filmekben mindig beválnak a levelek és a versek, de nekem más tapasztalataim vannak. Inkább állj elé egyenesen, és hívd el valahova:)
Nehogy írjál neki szerelmes levelet!!! A fiúk azt hiszik hogy a lányok szeretik az ilyeneket de az az igazság, hogy ha egy fiú nagyon nyálas attól a lányok (legalább is én és a barátaim) a falra másznak. Szerintem csak mondd el neki, hogy tetszik és kérdezz rá, hogy õ is íg érez e. Ha nem, akkor egy ideig harcolj érte, de ha az sem válik be hagyd a francba.
vannak
Nyilván nem lóverseny ez..:) 32/f
Igazából így lenne a normális minden esetben.
ha a pár randi 1-2 hónap alatt zajlik le akkor mi van?
egyezünk ki 2 hétbe.
vannak.
Én nem siettetem soha, majd megtörténik amikor meg kell, amikor kialakul... Nem is voltam ilyen soha. 22/F
Azért ne legyen több 2 hónapnál! 23-f
Jóhogy vannak, 5-ösnél a pont. 29F.

Xboxon ha van liveom és abból kb még van 1 hónap, de egy másik játékból kaptam 2 napot + még egyéb dolgokat mert limitált kiadás volt, akkor egyik live felülirhatja a másikat?

Magyarán az 1 hónap helyett 2 napom marad? Egy kódon 3 féle dolog van: Elit páncél, 2 nap live, meg valami avatar kiegészít?.

Legjobb válasz: A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.

A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.

Van 1 fiú aki már 7-8 hónapja tetszik ezt ő is tudja. Volt neki egy barátnője akit nagyon szeretett az dobta de még amikor jártak akkor megigérte ha szakit vele a csaj akkor jár velem már 2 honapja szakitottak megkérdezzem tőle?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Kérdezd meg tõle persze.Legalább megtudod a választ és ha nemet mondana akkor nem kell hiába várni rá.Amúgy is szeretik a férfiak ha elöbb a nõ hozza meg a kezdõ lépést.Sok sikert!

Félénk típus vagyok, de nemsokára 18 leszek és még 1 barátnőm se volt. Ráadásul van a suliban egy 9-es lány aki már 2 hónapja tetszik, de nem merem felszólítani, mert egyrészt kissé félek a kudarctól, másrészt mert sosincs egyedül. Mit tegyek?

Viszont nemrég ? jelölt meg MyVipen, de azóta semmi egyéb nem volt.Ez a MyVipen való megjelölés jó alkalom egy kiindulásipontnak a továbblépéshez??

Legjobb válasz: Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked,nem kell félned!

Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked, nem kell félned!
Akkor irjál neki rögtön!!!!!! AZONNAL! Szorítot! :) SOK SIKERT
Szerintem is irj neki és hivd el moziba mi is igy jöttünk össze a párommal azt mondta ha kinos lett volna és visszautasitom akkor azt mondja csak barátként akart eljönni velem. De én igent mondtam és 5 éve nem tudom lerázni :) Csak lazán! Sok sikert
Mindenképp irj neki! a net a legjobb dolog mert még odasem kell menned hozzá! kérrdezd meg esetleg nem e szeretne elmenni vled valahova mert szeretnéd jobban megismerni. és ha nemet mond neis lehet ciki mert te gondolhattad ugy is h mint barátot megismerni. írj neki! szerintem rendben lesz a csajok buknak az idõsebb pasikra ! hajrá!
Na MI Lett??
Megerõszakolta. :)

2 hónappal ezelött voltam kinn az 1 es terminálon és akkor láttam hogy a hangárból kilógott egy malév gép farka miért van itt a gép van-e még és ha igen akkor miért nem vitték vissza?

Legjobb válasz: Az nem a Malév egyik leányának tulajdonában rohadó 767-es? Eladni gyakorlatilag a kora és állapota miatt esélytelen, így jobb híján ott tárolják.

Az nem a Malév egyik leányának tulajdonában rohadó 767-es? Eladni gyakorlatilag a kora és állapota miatt esélytelen, így jobb híján ott tárolják.
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyat is hogy a malév kifizette már ezt a gépet de olyat is hogy javításra szorul. ha pedig a mienk akkor ki lehetne rakni a múzeumba szerintem mert ez biztos hogy emlék már sajnos.
Igen az egy itt rohadó 767 mellette pedig a malév express gépe is van .
A repülõgép a repülõtér múzeumában all.
A kérdező hozzászólása: Vagy ilyenkor nem is lehet teherbe esni, mert nincsen ovulációs nap?
Valószínûleg kimaradt ez az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akkor hiába próbálkozunk? Azt mondta az orvos, hogy 7 mm vastag a nyálkahártya ami azt jelzi, hogy nemsokára megbetegszem, viszont semmilyen elõjelét nem érzem.

Lezbikus vagyok? Már van 2 hónapja 1 barátom. én nagyon szeretem meg minden, de fél éve körülbelül volt nekem egyik osztálytársammal (aki lány) lezbikus együttlétem. Bövebben lent

ez abból állt,hogy egymást kényeztettük a nyelvünkel(kinyaltuk 1más lyukát és csiklóját)és orgazmust okoztunk egymásnak,és megujjaztuk egymást,meg feldugtunk egymásnak egy pár dolgot(evez?lapát nyele,vibrátor,gyertya stb..)és nagyon jóvolt,még most is beleremegek ha erre gondolok..csak a barátom nem tudja nekem úgy csinálni,mint az a lány..mit tegyek?lezbikus vagyok?

Legjobb válasz: nme vagy az.. ha lánnyal csinálod egy másik élvzet nyugodtan.. ha a pasid lennék nem haragudnék :) am hány éves vagy?

nme vagy az.. ha lánnyal csinálod egy másik élvzet nyugodtan.. ha a pasid lennék nem haragudnék :) am hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14.vagyok, de nemtudom..a pasim tuti elhagyna ha elmondanám neki, hogy kinyaltam 1 lányt..én arra is gondoltam , hogy mivel a barátnömnek teccik a barátom, csinálhatnánk 3asba..ez rossz ötlet?:S
14 éves vagy és már ilyeneket csinálsz? Hát gratulálok. Mondjuk nem tudom miért lepõdök meg ezen.. A lényeg az, hogy nem vagy leszbikus. Ez csak egy vágy, ami minden lányban ott van. Nyugi, egyszer én is átakarok esni egy ilyenen. ;) Biztos jó szórakozás! :D
A kérdező hozzászólása: te islányvagy? igazából jövöhéten leszek 15.sztem kvajo
A kérdező hozzászólása: te mennyi vagy?
Igen, egy 17 éves lány vagyok. :'D
A kérdező hozzászólása: akkro próbáld ki nekem bejött...csak az a gáz, hogy a barátomat nemé élvezem annyira..vagyis hoyg sokkal jobb volt lánnyal együttlenni
ha csajjal jobban élvezed, erõs agyanú, hogy az leszel ki az a hülye, aki 2 közül a kisebb élvezetet választja?
Nem...több normális kaját kellene enned mellé..!:)
A kérdező hozzászólása: igen erre nemis gondoltam (az utobbi idöben sajna sokat is betegeskedtem és nem volt ét vágyam a jumbot pedig 1 X se hagytam ki köszz a választ:)
Nem kell sose a csodát keresni...mindig a kajával van általában a gond...kevés kalóriát vittél be még a Jumbo-val együtt is..ez a baj..!:) EGYÉL SOKAT ÉS SOKSZOR!!!
A kérdező hozzászólása: egyértelmü hogy is feledhettem:S kaja az elsö
kérdezõ!!!! hogyan adagoltad a jumbo-t? mennyit fejlõdtél tõle kg-ban? mekkora kiszerelést vettél? mennyi idõ alatt látszott rajtad hogy szeded?
A kérdező hozzászólása: 2 adag naponta(gyúrás után és este) 1 hónap után látszott a növekedés 4, 8kg os
A kérdező hozzászólása: elötte vettem 1 2, 8 asat és 5kgs ot fejlödtem töle

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!