Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit még 1-2 (46 db)

Van egy lány akit még 1-2 hónapja vettem fel MSN-re, bár nem sokat beszéltünk. Mikor 1-2 hétre rá írtam neki hogy megismizzük-e egymást kicsit jobban azt írta: Szimpi vagy de nekem most nem kell senki. Hogyan hódíthatom meg?

Szóval az van hogy ez a lány hasonló kaliber? mint én, s én magamat láttam meg benne, vagyis, úgy érzem ? a számomra megfelel? n?. Az el?z? események ellenére a legjobb barátom azt mondta hogy írjak neki azért IWIW-en mert hátha ezzel fogom meg hogy gondolok rá stb.

Legjobb válasz: A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.

A nõk azzal kamuznak a legnagyobbat, hogy jelen pillanataban nem kell senki. Ugyanis pk maguk cáfolnak rá erre a legjobban. Ha egy nagy szakításuk után romon vannak, de bettoppan egy fajin szõke herceg aki elkáráztatja egybõl õket, soha nem mondanak neki nemet. Ennyi.
mennyi idos vagy?
SAJNALOM:((( EZER BOCSANAT...nem szoktam ok nelkul lehordani embereket...szoval bocsi meg egyszer, csak atsiklottam rajta... Beszeljetek msn-en es ha mar megy a bezelgetes hivd el valamerre:) Honnan iszmeritek egymast??? ha sulibol akkor menj oda hozza...tudom nehez, de "veletlenul"...sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nem a sulimba jár, hanem (tényleg teljesen véletlenül) láttam meg IWIW-en egyik ismerõsöm ismerõseim között. Tudom kicsit furán hangzik, s nyugi nekem nem is szokásom hogy IWIW-en írogatok mindenkinek aki tetszik, viszont mikor õt megláttam, akkor nála viszont már elég nagy késztetést éreztem arra hogy írjak neki. Na ekkor vettem fel MSN-re, a többit pedig már tudjátok. :)
Szerintem csak írj neki néha üziket, hogy mizujs vele, és mesélj egy kicsit magadról is. Egyszerre ne írj neki sokat, pár mondat elég lesz alkalmanként. Légy megnyerõ, írj úgy és olyanokat, amibõl le tudja venni, hogy milyen fickó vagy! :) Én is hasonhóan ismerkedtem meg egy oltári jó pasival, semmi különös nincs az üzeneteiben, egyszerüen csak jófej:)
Hat ha megkrdezne tolem egy srac ugy elsore h megsimizhet-e akkor valoszinuleg, sot biztos elkuldom a sunyiba... ha tettszik neked, es azt akarod h a baratnod legyen , es erjen valamit az a kapcsolat akkor miert igy kezded? miert nem akarod elobb megismerni< beszelgetni< setalni...bar azt mondtad hasonlo kaliberu, akkor gratulalok, zsak a foltjat... ha meg tenyleg hozzad hasonlo akkor megkapod, hamar agybabujtok, es ha van egy kis "szerencsetek" akkor utana szakitotok es mindkettotok(vagy a csajszi) jolmegbajnatok...csak igy tovabb
A kérdező hozzászólása: Hát õõ...Köszi az ötletet, asszem én is ezt teszem:) Ja amúgy az elõbbi hozzászóló kérdezte: Én vagyok 18, õ meg 16
nem megSIMIZNI, hanem megISMIZNI, te analfabéta. nem tudsz olvasni, és lehordod szerencsétlent a saját hülyesége miatt... ne foglalkozz vele koma. én ugyanígy szenvedtem, aztán összeszedtem az összes bátorságomat, elhívtam a csajt moziba (4en mentünk) hazakisértem, aztán csak poénkodtunk, majd nagy levegõ, és a mondata közepén elkaptam, és +csókoltam. úgy +lepõdött, h majdnem seggreült, aztán belémkapaszkodott, és 2 órán keresztül nem is engedtük el 1mást. búcsúzásnál utánamkiabált: azt hittem már örökké kell várnom erre. szal bátorság, bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Ezt a hasonló kaliberût úgy értetem hogy külsõleg belsõleg olyan mint én(mindketten szerényebb tipúsúak vagyunk pl)
Na ja, épp ma láttam egyik csajt vmi sráccal, aztán 1 hete még azt mondta, hogy neki nyárra nem kell senki. Szabad akar lenni.. stb.. :) Kérdéshez kapcsolódóan, pedig: próbálkozz. Amíg konkrétan meg nem mondja, hogy NEM akar semmit. Bár ez nem könnyû, mert én is most olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit akar a csaj. Túlságosan határozatlan vagy csupán nem meri megmondani, hogy nem akar semmit(nem akar megbántani).

Ha van egy filmem a számítógépen 2 részetben /part 1 és part 2/, de egy darab felirat fájl van hozzá, akkor azt hogy csinálom meg, hogy menjen az egész film alatt?

Ugyanis az a bökkenő, hogy ha mondjuk ugyanazt a nevet adom a felirat fájlnak, mint a film első részletének /ugye akkor játszik le egy feliratot egy filmnél, ha azonos néven van a film és a felirat is/, akkor ugyan lesz felirat a film első részében, de a 2-ban nem. Ha pedig a 2. részlet nevét adom a feliratnak, akkor meg ott lesz felirat a filmben és az elsőben nem. :( Próbáltam pl. Virtual Dubbal összegyesíteni a filmet, de eleve meg sem nyitotta, túl nagy méretre hivatkozva. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re

part 1 re felhasználod lemegy a film , utána a part 2 re
A kérdező hozzászólása: És ha szeretném kiírni DVD-re és asztali lejátszón nézni? Csak mert amiket leszedek, azt kiírok mindent, a géprõl utána törölni szoktam, hogy ne foglalja a helyet.
Próbáld ezzel összefûzni: http://www.freevideojoiner.com/
Szerintem ez nem az lesz. Tesztet kell csináltatni.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál kaptam rá allergia gyógyszert, kálciumot, meg kenegetõt ami enyhíti..a kezemrõl eltüntek a lábamon viszont még vannak szerintetek? az orvos azt mondta h nem lehet kideríteni mért van..vírus, allergia stb
A HIV kiüti az immunrendszert, tehát, ha ez egy másik betegség, akkor is összefügghet a nyári kapcsolattal. Ilyenkor minden gyanús jellel orvoshoz kell fordulni.
A kérdező hozzászólása: tesztet 2 napja csináltam ..1 hét múlva eredmény..de elvileg az ablakperiódusba lennének rá tünetek de annak már elviekben vége
Bármi lehet. A teszt ingyenes
Go Doki...
Ha hiv esélyes volt a kapcsolatod csináltattál tesztet utána?Amúgy nem kiütéssel kezdõdnek a jelei!
Már bocs, de hogy ne függhetne össze... Simán. De ettõl függetlenül más is lehet. Egy biztos: irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beteg..és igazából semmi gyógyszer nem szedek csak vitaminokat eszek
Rajtam is kijöttek, de vagy gyógyszer vagy vírus miatt. Menj orvoshoz.
Mi a fenéért fekszel le egy HIV esélyessel?Oo


A kutyám 8 hete és 4 napja terhes és már a mell bimboi ha meg nyomom akkor a tej folyik és azt mondta az egyik ismerösöm hogy ha mán vann teje és folyik akkor 1-2 napja van hátra ez igaz?

Legjobb válasz: A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.

A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.
a fent írt hómérséklet fajtafüggõ (óriástestüeknél pl 39 a normális és 37, 5 a leesett hõ) legyen betadin, fültisztító, törülközõk... és szólj az orvosnak, hogy tudja, elõfordulhat hogy rohannia kell.
ja, és vemhes. és ha 6 órán át nem jön a következõ, akkor császár. ha megakad akkor tudod mit csinálsz? placentákat megszámolni, figyelni, hogy a burok felszakadt-e a kölyök lélegzik-e, zárt-e a szájpadlása, megvan-e mindene...
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!
A kérdező hozzászólása: 2000 évjárat és ecotec motoros.
És mielõtt leáll, rángat a motor? Lehet, hogy nem indul el 1 henger, csak a gázfröccsre
szerintem legelõször a gyertyákat nézd meg
lehet alapjárati motor probléma is, peugeot-nál gyermekbetegség például, nekem 306-osom volt az csinálta néha...de nem vészes baj, volt aki kicserélte az alapjárati mocit és utána is csinálta..tehát lehet más baja is...
A kérdező hozzászólása: Mind a 4 henger megy.Én is az alapjárati motorra gyanakszom, csak kíváncsi voltam még mik lehetnek.A gyertyákat nem néztem.....de ha elindul akkor utána megy rendesen, mintha mi sem történt volna.Köszönöm a válaszokat.
esetleg ránézhetsz a gyertyákra vagy a befecskendezõrendszerre, vagy próbáldd meg hogy veszel a benzinbe injektortisztító adalékot hogy jobb lesz-e

Xboxon ha van liveom és abból kb még van 1 hónap, de egy másik játékból kaptam 2 napot + még egyéb dolgokat mert limitált kiadás volt, akkor egyik live felülirhatja a másikat?

Magyarán az 1 hónap helyett 2 napom marad? Egy kódon 3 féle dolog van: Elit páncél, 2 nap live, meg valami avatar kiegészít?.

Legjobb válasz: A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.

A két nap hozzáadódik az 1 hónaphoz és a többi cuccot is megkapod.
Vegyél kábelt, kösd rá a géped kábellel a routerre.
Powerline adapternek hívják, lásd fenti link. Mondom 10e. Az áram tólja magaelõtt az internetet :)
"A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé." LOL :DDD Hát szerintem meg a kettõ készülék között külön rádiófrekvencián mennek az adatok... :D
Nekem olyan kütyüm van, ami két egységbõl áll. Az egyiket bedugod a konnektorba és egy kis vezetéken összekötöd a routerrel. A másikat a szobádban dugod be a hálózatba és arról vezetéken megy a netjel a Te gépdre. A jel a két kütyü között az áramvezetéken fut, gondolom, hogy átalakíta elektromos jellé. Az egész 10.000, - Ft, -, öt perc és nem kell fúrni. Én tõlük vettem: Facebbok: használtszámtech De persze ez nem használt volt, csak van nekik használt pc meg notebook.
wireless repeater kell hozzá
A kérdező hozzászólása: Hát eat bedrótoznirre is gondoltam de nam akarom az egész ház
A lenti gépnél legyen a modem meg 1 sima router, abból egy kábellel a pc-be, a másik kábellel a wifi routerbe, ami az emeleten lesz. 2 router összekapcsolása: http://itcafe.hu/tema/router_osszekotese_egy_masik_routerrel..
Hát bocsának, hogy nem hittem el. Még mindig nehezen képzelem el :D Ma is tanultam valamit. :D

Hogy kapom a gyest? 6 hetes terhes vagyok. Van egy 2 éves fiam aki júli 1-én töltötte a kettőt. Tehát még egy évig kapom a gyest. Nem tudom hogy működik.

Március közepén szülöm a tesót, és onnastól számitva lehetek még itthon két évet? És akkor már nem igényelhetek gyedet csak gest? A fiammal kaptam gyedet mert dolgoztam el?tte.

Legjobb válasz: De igényelhetsz a második picúrral is gyed-et, csak kevesebb lesz az összege mint korábban. Mivel a kicsivel (a jelenlegi szabályozás szerint) csak 2 évet lehetsz otthon, így valószínûleg választanod kell majd a gyed és a gyes között. Tervezik, hogy ezen változtatnak, de jelenleg még csak a nagy porhintés megy, érdemben semmi nem történt. Nem tudom mennyi volt a bruttó béred a szülések elõtt, de ha alacsony volt akkor még az is lehet, hogy a gyes több lesz a második gyereknél mint a gyed lenne. Utána kell majd számolnod.

De igényelhetsz a második picúrral is gyed-et, csak kevesebb lesz az összege mint korábban. Mivel a kicsivel (a jelenlegi szabályozás szerint) csak 2 évet lehetsz otthon, így valószínûleg választanod kell majd a gyed és a gyes között. Tervezik, hogy ezen változtatnak, de jelenleg még csak a nagy porhintés megy, érdemben semmi nem történt. Nem tudom mennyi volt a bruttó béred a szülések elõtt, de ha alacsony volt akkor még az is lehet, hogy a gyes több lesz a második gyereknél mint a gyed lenne. Utána kell majd számolnod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, 73000-el voltam bejelentve. A gyed 51 ezer volt, a gyes pedig 28500 amibõl vonnak is le. Az érdeleln hogy a gyestõl többet kaphatok e.
Én felhívtam az illetékeseket és õk azt mondták, hogy ha a gyesbe születik a második gyerek (tehát ha az elsõvel még gyest kapsz amikor szülsz), akkor a szerzõdésben leírt munkabér lesz a gyed alapja. Valószínû, hogy ugyan annyi, mint az elsõ gyereknél. Remélem tudtam segíteni. De ha felhívod az OEP-et és megkérdezed, ott el fogják mondani, hogy mire számíthatsz. Ja még annyi, hogy ha megszületik a második baba rá kapod a gyedet, de a nagyobbra nem kapod a gyest.
Igazad van kedves utolsó, de ez csak akkor van így, ha nem táppénzrõl megy szülni. Mert ha a gyes mellett felfüggeszti a fizetés nélküli szabadságot, táppénzre megy és onnan fog szülni, akkor a minimálbér kétszeresének 70%-a lesz az új tgyás és gyed alapja, mivel a táppénz egy tb-ellátás és ilyenformán nem lehet alapja egy másik ellátásnak (ahogy a korábbi munkabér sem, hiszen így nem kapott 365 napig munkabért a szülést megelõzõ két évben). Amennyiben a bruttó munkabér kevesebb volt a szülés elõtt mint a minimálbér kétszerese, akkor lesz csak ugyanannyi a tgyás és a gyed összege a másik gyereknél.
Most nézem, hogy kevesebbel voltál bejelentve mint a minimálbér, így neked tényleg ugyanannyi lesz a gyed a második gyerekre is.
Én azt csináltam, hogy mikor 2 éves lett a lányom visszamentem dolgozni, s kiírattam magam táppénzre. A férjem megigényelte a gyest a 2. baba születéséig. Így 3 jövedelmünk volt, nem volt rossz:)
17.10-es vagyok. A baba születése után tgyás, aztán utána igényelheted a gyedet. Az elsõ után viszont nem kapsz már semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!