Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit még (3998 db)

Mit vegyek fel egy olyan bálra, bulira ami junius vége felé van! Lehet akkor még fehér csőfarmert venni? ! VAgy mit vegyek fel! NAgyon fontos hogy divatos legyen!?

Legjobb válasz: hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!

hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!
attól függ, milyen jellegû a bál, ha valami elegánsabb, kell, emrt pl bankett, fogadás, akkor fekete szövetnadrág vagy szoknya( valami ünneplõs), és egy elegáns szatén felsõ, lehet pántos is, csak ne legyen közönséges. A divat sehol sem fontos, max a plázában, de aki ott mindennap megfordul az olyan is, megvan róla a véleményem. Jha meg a kifutón fontos még, de ennyi... A lényeg, hogy stílusod legyen, és jól is álljon ami rajtad van. Ha valami tényleg nagyon elegáns helyre mész, akkor meg koktélruha a legjobb választás nyáron szerintem. Egy egyszerû buliba meg akármit felvehetsz szerintem...
Én júni 27-én megyek egy buliba, igazából iszogatás lesz a lányokkal, utána diszkó. Remélem jó idõ lesz, bár én a nagyon meleget nem bírom. Emiatt a farmer miniszoknyám veszem fel, meg még majd mellé egy felsõt.
A kérdező hozzászólása: *stilusos Hát igazából olyan mulatos bálra gondoltam és nem ilyen alkalmi bálra! A divatost-*stilusost meg ugy gondoltam , hogy mindig ugy érzem hogy csinos vagyok meg minden és amikor oda érek akkor meg látom hogy az idõsebbek nálam sokkal jobban trendibbek vagy nem tudom hogy gondolom!
ezen ne aggodj, de tenyleg!!! Ha jol erzed magad benne, az nem veletlenül van. Azert, mert az a hozzadillö, es ez meg is latszik rajtad. Szerintem mehet a feher csöfarmer, csak kerdes, mivel akarod felvenni? Amugy hany eves vagy (masodik vagyok)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok nés egy olyan felsövel szeretném felvenni ami pántnélküli és mell fölötti/azthiszem ugy hivják/ És tiszta flitter csak még találnom kell ilyet!meg egy magassarkuval

14 éves vagyok és még soha nem jött meg ez előtt. De 2 hete volt egy kis vér és tegnap reggel is volt. És az első vérzés után barna folyásom van. Most akkor meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)

Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a válaszod. :)
Sziasztok! 12 vagyok! még nem jöt meg , és valami barnás pirosas krém állatotura találtam! mi az?
Honnan volt barna folyás??? Nem mindegy, mert néha ha rám jön a cifra nekem is van barna folyásom:)

Ha van egy régi, még kazettával működő kameránk, de elromlott, és nem tudom lejátszani rajta a kazettákat, akkor mit tegyek? Hol javítanak régi típusú kamerát? Vagy van olyan módszer, amivel át lehet írni CD-re/ DVD-re a felvételeket? 22/L

előre is köszi, aki tud válaszolni!

Legjobb válasz: menny el egy kameráshoz (aki lagzikat vesz fel, ballagásokat,stb) és ha ügyes akkor megtudja csinálni es ha nem akkor elmondja hogy hol tudnád megcsinálni! énvéleményem

menny el egy kameráshoz (aki lagzikat vesz fel, ballagásokat, stb) és ha ügyes akkor megtudja csinálni es ha nem akkor elmondja hogy hol tudnád megcsinálni! énvéleményem

Egy négy csatornás autó erősítőre egy mély hídba van kötve, akkor még hány hangszórót lehet rákötni?

hogyan vannak ezek a csatornák, mire menyit lehet rákötni?:) autóhifiről beszélek!

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy az erõsítõd, milyen minimális ellenállású terhelést bír el. Autós erõsítõknél rá van írva hány ohm stabil. Ez alatti értékkel terhelve az erõsítõ tönkre is mehet, vagy legalább is túl melegszik. Ha ez az értêk mondjuk 2ohm, akkor arra a csatornára két 4 ohmos hangszoró köthetõ párhuzamosan.Fontos, ahhoz, hogy az erõsítõbõl ki tud venni a maximális teljesítményt, minnél jobban közelíteni kell az elõírt legkisebb ellenállás felé, de átlépni nem szabad.Tehát egy 4 csatornàs erõsítõre alapból 4 db 4ohmos hangszoró köthetõ, csatornánként egy.De mivel az autóban általában van egy mélyláda is,

Ez attól függ, hogy az erõsítõd, milyen minimális ellenállású terhelést bír el. Autós erõsítõknél rá van írva hány ohm stabil. Ez alatti értékkel terhelve az erõsítõ tönkre is mehet, vagy legalább is túl melegszik. Ha ez az értêk mondjuk 2ohm, akkor arra a csatornára két 4 ohmos hangszoró köthetõ párhuzamosan.Fontos, ahhoz, hogy az erõsítõbõl ki tud venni a maximális teljesítményt, minnél jobban közelíteni kell az elõírt legkisebb ellenállás felé, de átlépni nem szabad.Tehát egy 4 csatornàs erõsítõre alapból 4 db 4ohmos hangszoró köthetõ, csatornánként egy.De mivel az autóban általában van egy mélyláda is,
Bocsi, rossz helyre bôktem. Szóval van egy mélyláda is, aminek a meghajtásához nagy teljesítmény szükséges, amit úgy könnyebb elérni, ha azt kis ellenálláson tehetjük, vagyis kitalálták a csatornák hidalását, amivel közel duplázható a teljesítmény, fele akkora ellenálláson. Nem minden erõsítõ hidalható.Van amelyiknek 2csatornája, valamelyiknek mindf a 4 csatorna hidalható
Bocs, de ez a tablet szívat. Eredeti kérdésedre a válasz, a hidalt mély mellé 2 db 4ohmos hangszoró vagy szett köthetõ.Vagy, ha hidalható a màsik két kimenet is, akkor egy 2 ohmos (dupla hangszórós láda).Remélem sikerült érdemben válaszolnom a kérdésedre.

Igaz az, hogy ha valakinek van egy telke, meg egy 10 éves autója, akkor nem kaphat a munkanélküli után semmilyen segély?

A barátomnak lejárt az álláskeresési támogatása, s most az önkormányzathoz kell fordulnia segélyért. (mondjuk annyi papírmunka és pecsételés, hogy az már vicc)Van az ország másik végében egy 1600 nm-es zártkertje - ezt be kell írni, mert van energiájuk utánajárni és ellenőrizni - amit nem tud már vagy 10 éve eladni. Most a szomszéd azzal riogatja, hogy nem fog kapni semmit sem, mert 1/1-ben van a nevén ingatlan meg egy 11 éves autó. Milyen jogszabály írja ezt elő? Ha nem tudja eladni, akkor a boltban és az e-onnál nem lehet arra hivatkozni hogy majd ha elkel, akkor fizetek... Mit lehet tenni? Ingyen oda kell adni az államnak? Pánikos a helyzet!

Legjobb válasz: Igen ez így van, akinek van egy legalább 850.000 Ft értékû autója, és/vagy más egyéb, pénzzé tehetõ értéke, annak nem jár szociális segély.

Igen ez így van, akinek van egy legalább 850.000 Ft értékû autója, és/vagy más egyéb, pénzzé tehetõ értéke, annak nem jár szociális segély.
Sajnos igaz. Sõt, ha történetesen egy házaspár mindkét tagja segélyre szorulna, akkor csak az egyik kaphat. Éljenek meg belõle ketten! Éljen a Fidesz!
A kérdező hozzászólása: Ez egyszerûen elképesztõ!!! Tehát a tök üres telke miatt - amit 10 év alatt sem sikerült az eredeti ár 20%-ért sem eladni - nyugodtan éhen halhat egy ember Magyarországon? Mert munkahely az nincs, viszont "pecsételni" meg mindig kell a munkaügyi központban, amit - ezek után - nem értem hogy miért tartanak (én nem hallottam hogy munkát kapott volna valaki)? És ha én megveszem papiron a telkét, akkor már minden ok? Mert akkor telke nincs, de van a zsebében egy-két millió.. Úgy már jogosult? Biztos hogy jól tudjátok - mert ez így egy vicc!!! Köszi a válaszokat...
Nem mintha olyan nagy lenne a különbség, hogy kap vagy nem. 22000-bõl úgysem lehet megélni. Egyébként itt megtalálhatók a vonatkozó jogszabályok: http://www.abbcenter.com/startpage.php?tema=szocialis_ellata.. Az értelmezõ rendelkezéseket is nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... illetve köszönjük! Azt sehol sem írja a "kottás-könyv" hogy ebbõl hogy lehet megélni...?

Milyen set-top-boxot érdemes venni amibe mindig tv kártyát lehet tenni? És ha egy set-tp-boxon van egy scart meg egy hdmi kimenet akkor a scarttal összekötök egy tv-t és a hdmi-vel még 1 tv-t?

Legjobb válasz: Nagyon nagy a választék a beltéri egységek áraiban, így feleslegesnek tartom az ajánlást. A beltéri egységeknél annyi tévét köthetsz össze amennyi kimenet van, tehát a scart, hdmi csatlakozókkal is, de csak egyazon mûsort foghatod mindegyik tévén.

Nagyon nagy a választék a beltéri egységek áraiban, így feleslegesnek tartom az ajánlást. A beltéri egységeknél annyi tévét köthetsz össze amennyi kimenet van, tehát a scart, hdmi csatlakozókkal is, de csak egyazon mûsort foghatod mindegyik tévén.
A kérdező hozzászólása: Akkor mondjuk az olyat nem lehet hogy egyik tv-n M1-et nézek a másikon TV2-t?
Sajnos az, hogy más-más csatornát nézz egy idõben, nem megy.
Pl. az Euronics, Tesco üzletekben megvásárolhatóak ezek a set-top-boxok. Eredeti MinDig Tv Extrás, piros-fekete csomagolásban. Ebben biztos ilyen készülék van. Sõt benne van a kártya és az elõfizetés is. Hiba esetén pedig nem a gyártónak, hanem a MinDig TV Extrának elég visszaküldeni a dobozt.

Mit tegyek, ha van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik de mellette van barátom, akit meg nagyon szeretek?

Voltatok már ilyen helyzetbe? Mit tettetek?

Legjobb válasz: Nyilván azzal maradsz akit szeretsz , most minek hagynád el akkor ? Gondolom a párod is ugyan úgy tetszik neked nem ?

Nyilván azzal maradsz akit szeretsz , most minek hagynád el akkor ? Gondolom a párod is ugyan úgy tetszik neked nem ?
Úgy, hogy elsõnek nem bírtam ki, hogy ne mondjak rá semmit, de mostmár megállom.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy másodjára már korrekt vagy?
No comment, és így másodjára már korrekt maradtam...
A kérdező hozzászólása: Csak nem tudom, mit vagy hogy kéne cselekednem.
ugyanebbe a helyzetbe voltam..és dobtam a pasimat pont a Johnny Deppes idézet miatt...(1éve voltunk 1ütt) és nagy szerencsémre....az osztálytársam összejött egy másik lánnyal...
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy szerelmes vagyok az osztálytársamba, mert nem vagyok. Csak helyes. És amikor meglátom, akor szokott ey fura érzés bennem lenni
Ismered Johnny Deppnek azt a híres mondatát, miszerint "Ha két emberbe vagy szerelmes, válaszd a másodikat, mert ha valóban annyira szeretted volna az elsõt, nem szerettél volna bele a másikba" ..?
A kérdező hozzászólása: Öhm... Elnézést kedves 7-es, de honnan veszed, hogy 12 vagyok? Mert képzeld, nem annyi vagyok. Közel sem.
Ne szakíts a paliddal mert a másik helyesebb srác ha egyszer lepattintott, legközelebb is lefog, szinte 100%! Ne légy hülye :DD
"szerelmes voltam belé, még télen" ?DAS?DAS?DAS?? ezmostkomoly? 12 évesen minek pasizol?
Hát vedd úgy mint ha leszarna téged és akkor csúnyán fogalmaztam, vedd azt hogy megbántott vagy valami és próbálj meg a párodra koncentrálni, örülj neki hogy van párod, engem most hagyott el a barátnõm és eléggé szomorú és nehéz dolog ez
A kérdező hozzászólása: az osztálytársam nem volt sose a pasim. Csak szerelmes voltam belé, még télen. És helyes. Bevallom, de attól még jobban szeretem a barátomat. Nem szeretem már az osztálytársamat, csak azt mondom, hogy helyes. Hogy "ne vegyem észre?"
Hát attól függ , ezt neked kell eldönteni és a szívedre kell hogy hallgass, de ez már régen rossz akkor ha neked tetszik a srác, akkor már valószínûleg nem szereted úgy a pasid
A kérdező hozzászólása: Miért lennék biszex? Mindkettõ fiú. A barátomat nagyon szeretem és helyes is, de az osztálytársam õ még helyesebb. Mit csináljak, hogy a régi érzéseim elmúljanak?
Te biszex vagy?
Hasonló helyzetben vagyok, csak az osztálytárs szerepkörében. Ha még aktuális, írj privátot és akkor más szemszögbõl is láthatod a helyzetet

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem? !? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

Legjobb válasz: Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N

Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N
embereket [email protected] át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
Az szép! Fõleg, ha nem is tudnak egymásról. Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni õket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D 22/F
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
korod?
Szerintem 14 éves és nagyon unatkozik. Gazdag apuci, tehát nem kell nyári munka vagy ilyesmi, így sok ideje marad a srácokra.
Kedves latyak: 11 éves vagy, 2 srác közt õrlõdsz és iszol, cigizel meg drogozol. :)
Nincs szíved lekoptatni õket? Elárulom: a hozzád hasonlóknak egyáltalán nincs szívük.
Szerintem csak az a gáz, hogy nem tudnak egymásról...simán tudnál találni olyan srácokat is akiket nem zavarna ha mellettük több pasid is van...Engem kimondottan izgat ha a bnõm a tudtommal, vagy akár elõttem is más pasival szexel..persze azzal a feltétellel, hogy ha biztosan tudom , hogy Engem szeret és komolyan gondolja Velem, a többi pasival meg csak változatosabbá teszi az életét és élvezi a pasik elcsábítását, hisz egyszer élünk...:)
A [email protected] anyját az olyanoknak mint te!
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
Te most bátorítást szeretnél az emberektõl a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörûszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennõ lehetsz, egyáltalán nem elítélendõ amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit. Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed... Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak? amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus. de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
korod?
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá, na az a kellemetlen...
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettõnk közt, erkölcsnek hívják.
14-es tutit mondtál
hogy kapnának rajta
Az egyik barátomnak is egyszerre 3-4 csaja van. Ítéljetek el, de szerintem jól csinálja.:D Szakítás után a hülye sír, az okosnak lesz másik, a rafkósnak meg van másik.;)

Miért nem tartják be az emberek az ígéreteiket? Egyre többször szembesülök vele, és már alig van olyan, akit meg merek kérni bármi.

Legjobb válasz: Kérdezõ! Mert egyre több g*néj és sz*ralak van a világban. Sajnos a magyar már csak ilyen, ott csapja be a másikat, ahol csak tudja. Tisztelet a kivételnek, de abból meg olyan kevés van, h szinte nincs is. Javaslom ne bízz senkiben, ne várj el senkitõl nagyobb dolgokat, kevesebb csalódás ér talán így. Tudod...magad uram, ha szolgád nincs.

Kérdezõ! Mert egyre több g*néj és sz*ralak van a világban. Sajnos a magyar már csak ilyen, ott csapja be a másikat, ahol csak tudja. Tisztelet a kivételnek, de abból meg olyan kevés van, h szinte nincs is. Javaslom ne bízz senkiben, ne várj el senkitõl nagyobb dolgokat, kevesebb csalódás ér talán így. Tudod...magad uram, ha szolgád nincs.
Majd megtanulod, nem mindegy ki ígér és az sem mindegy, mit ígérnek meg.Az emberek nagy része a kötelezõ dolgokat sem tartja be, miért pont egy laza ígéretnek lenne súlya?
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, egyszerû ne kérj senkitõl semmit!
Eleve rossz hozzáállás, hogy ígéretet akarsz másoktól kicsikarni...
Nem kicsikarni szokta az ember, nekem is össze-vissza ígérget mindenki mindent, holott nem is kérem, aztán meg persze el van felejtve minden. Elég rosszul tud esni, sajnos mást nem tudsz tenni, mint tényleg nem bízol meg a link emberekben és nem vársz tõlük soha semmit.
Ugyanez.Nekem is folyton megígér mindenki mindent, de vagy elfelejtik, vagy nem tartják be és ez fõleg a számomra fontos dolgoknál idegesítõ.Amikor felajánlanak nekem valamit, én várok, várok és sehol semmi, mert elfelejtik, nem érdekli õket.Rohadtul fel tud húzni.Akkor minek ígéri meg?Én nem is várok már senkitõl alapból semmit, kretének az emberek.
Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy milyen ígéretekrõl beszélünk. Megfoghatóról vagy megfoghatatlanról. Tehát valaki megígérte, hogy kölcsönad egy cd-t, és elfelejtette, vagy sírig tartó szerelmet ígért, és megcsalt.

Vetélés után mennyi idővel szünnek meg a terhes. Tünetek? Hasszurka utána is van? Mert nekem van, lehet akkor még megvan a baba és csak sima menzim volt? Egy hónapos vagyok a

Legjobb válasz: 5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális

5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam vannak akik mentstruálnak még az elsõ két hónapban de nekem nem múlnak el a tünetek, nem is csökkenek...vagy nemtom...hasszurkám megint van, de lehet azért mert összehúzódik a méh? Hányingerem van, hangulatingadozás, álmosság, hasszurka, mellnyilallgatás/feszülés...
Akár még egy év múlva is beszúrhat. Tapasztalat :(
És az orvos mit mondott a vérzésrõl? Ez a lényeg, nem a tüneteid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!