Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit a barátaim nem (228 db)

Van egy lány akit a barátaim nem szeretnek, de én szeretnék vele barátkozni, mit csinálhatok?

Az általános iskolában ezzel a lánnyal mi évfolyamtársak voltunk és olyan nyávogós, és ? akart lenni a középpontban, az én osztálytársaim utálták emiatt, de én velem nem volt rossz a kapcsolata amikor összevonva voltunk akkor azon az órán melettem ült, meg el?készitökön, viccelödtünk. Aztán eljött a középiskola 1 suliba kerültünk, megin évfolyamtárs és az én barátn?m (aki utálta) vele lett osztálytárs, és engem mindig az a lány ellen hangolt, ezért hát nagyon nem beszéltem azzal a lánnyal, de most volt az érettségi szünet és elhivtam a volt sulinkba, együtt mentünk be, és elvoltunk egész délelött, és most hogy igy voltam vele 1 fél napot, és igy megtudtam rola dolgokat, aranyos lánynak tartom, és nem is bunkó ahogy a többiek mondták, és én szeretném jobban megsimerni, jóba lenni vele, de nem tudom hogy ezt hogy mondjam meg neki, a barátaimnak hogy mit fognak szólni, és lehet hogy akkor azt fogják rolam feltételezni,hogy én akarok valamit, "kihasználni", nyalizni neki, pedig semmi ilyen hátsó szándékom nincsen.

Legjobb válasz: Ha a barátaid ezért rosszakat fognak gondolni rólad, neadjisten megutálnak, akkor nem a barátaid. Ezt gondold át. Amúgy nyugodtan barátkozz a másik csajszival is, ha más nem, úgy hogy ne tudják. Esetleg próbáld megmutatni nekik is, hogy az a lány nem is olyan szörnyû.

Ha a barátaid ezért rosszakat fognak gondolni rólad, neadjisten megutálnak, akkor nem a barátaid. Ezt gondold át. Amúgy nyugodtan barátkozz a másik csajszival is, ha más nem, úgy hogy ne tudják. Esetleg próbáld megmutatni nekik is, hogy az a lány nem is olyan szörnyû.
Hát, igen... ezért is nem boldog sok ember, mert félnek attól, hogy vajon a többi ember mit szólna ahhoz, ha amit õ szeretne, az olyan dolog, hogy másnak esetleg nem tetszik, vagy megvetik, és ezért le is mondanak sokan az álmukról. Ha meg akarod ismerni a lányt, akkor tedd azt! Nem aszerint élj, amit mások szeretnének, mert akkor sosem találod meg sajátmagad, a Te álmaidat! Nyugodtan ismerd meg azt a lányt, és majd kiderül, hogy tényleg olyan-e, mint ahogy mondták. De azért vigyázz, mert lehet annyit nem ér meg az egész, hogy elveszízsd a barátnõdet. Szóval õt se hanyagold, és akkor ha igaz barátod, azért mert beszélgetsz a csajszival, még nem fog megharagudni rád.
Szomoru, hogy sok ember ugy itel meg mast, hogy nem is ismeri. Nagyon jo, hogy te meg akarod ismerni ezt a lanyt, es amennyire mar eddig megismerted, te is rajottel, hogy valojaban aranyos. En is ugy gondolom, ha a barataid megutalnak, mert baratkozol valakivel, akit ok nem is ismernek, akkor nem igazan a barataid (plane, ha annyira nem ismernek, hogy azt feltetelezik rolad, hogy csak ki akarod hasznalni azt a lanyt, azert baratkozol vele). Esetleg elmondhatod nekik, hogy adhatnanak ok is egy eselyt ennek a lanynak. Amugy ne foglalkozz masok velemenyevel. Nem kell mindig a 'tomegnek' megfelelni. Azt nem mondom, hogy konnyu elviselni a 'kozutalatot', ha esetleg ez lenne a kovetkezmenye, de nyugodtan vallald fel magad es a baratsagodat ezzel a lannyal.

A barátom előtt, akivel már 4 éve együtt vagyok, nem feküdtem le senkivel. Most van egy srác a baráti körömben, aki nagyon tetszik, és lefeküdnék vele. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Nagyon szeretem a barátom, de iszonyúan hajt a kíváncsiság, hogy milyen lenne mással, főleg azzal a bizonyos sráccal... Alig tudom elfojtani ezt magamban, főleg, hogy úgy érzem, a srácnak is tetszem. Nagyon utálom magam emiatt, mit csináljak?

Legjobb válasz: a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.

a) dugtatok, húú, ahh, vááá, , tyûû, bumm. Ribizliként nézel majd a tükörbe. (képletesen kell érteni, mert költõ akarok lenni majd egy szép napon talán) b) nincs az élmény, milyen lehetett volna, fenébe is. De megmaradhat a jogos büszkeséged (és a söröd, de ez nem biztos, hogy most teljesen idevág), hogy kemény voltál és jogosan lehetsz magadra büszke. Vigyázat, axiómát ont az ember: Az ember alapvetõen abban különbözik az állattól, hogy nem az ösztönei vezérlik a cselekedeteit, hanem a döntései.
a kapcsolatot nem azért érdemes ápolni, mert a te kiválasztottad, jobb, mint bárki. Ez a megalománia és tévút. Lehet, hogy életed párja ott megy el melletted, te meg ezzel kínlódsz évek óta. DE. A saját döntésedet cáfolod meg, ami nincsen belsõkonfliktus nélkül. Ebbõl keletkezik a csupa frusztrált ember. Ha megtanulsz lemondani (mert az élet alapvetõen errõl szól) az ilyen kóbor vágyakról, akkor lehetsz boldog azzal is, akivel kínlódsz most éppen :)
Háhá, pacsizz én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Magamnak is nehéz bevallani hogy borzasztóan megszexelnék egy srácot, de mindig tartok a "másnapos érzéstõl". Felajánlotta hogy csináljuk titokban, de én magam miatt nem mennék bele, nem a barátom miatt. Tudom hogy cefetül érezném magam és nem lennék képes folytatni a kapcsolatom :) Ahhoz meg túl jó hogy csak úgy eldobjam Szóval hasznos dolgot nem adtam de nyújtom az együttérzésem. :D Szerintem nem éri meg eldobni a kapcsolatot ilyen miatt :)
Utolsó... Egy kapcsolat nem abból áll hogy együtt vagytok és nem jut eszedbe senki más azon kívül akivel együtt vagy... Pont az a lényeg hogy látod a többi lehetõséget is de nem élsz vele mert a saját kapcsolatod sokkalta jobb annál amit más nyújthat... -.- Attól hogy az ember kapcsolatban van még lehetnek kicsapongó gondolatai amennyiben ezek megmaradnak elméleti síkon... De ez csak az én véleményem ti biztos szemellenzõt hordotok míg jártok valakivel.
Lányok, el vagyok keseredve h ezt kell olvasnom. Én férfiként arra vágyok (nem szûzként) h ismét egy szeretõ barátnõre leljek, ti meg ilyen gondolatokkal éltek. Mi lesz így?
Ajánlom Plazmától a Baszni tudsz címû számot.
Utolsó, azért vannak ilyen gondolatai, mert csak egy pasi volt eddig az eletében. Én is igy voltam, az elsõ barátommal. Végig ott volt a gondolat, hogy milyen lenne mással. Aztán rájöttem, hogy azért volt bennem ez a vágy, mert a barátom nem volt elég jó. Még mindig nem voltam mással, de tudom, ha a barátom elég jó lett volna az ágyban, nem járt volna ezen a fejem.
Látszik, hogy nagyon szereted a mostanit... Én is le feküdnék veled lehet...De mivel hajlamos vagy megcsalni a pasidat, kb csak ennyit , járni nem.
*jusson
Hát ne is haragudjatok.. De!! Férfi vagyok és a barátnõmet mindennél és mindenkinél jobban szeretem és tisztelem. Nem hogy eszembe befeküdni más ágyába, más nõre rá se bírok nézni. Az én nézõpontom szerint ez a normális egy kapcsolatban, nem az hogy megtanulok lemondani, ez baromság... Hanem szeretem a páromat, hûséges vagyok hozzá minden szempontból, csak õ érdekel, és megõrülök érte... Na nekem ilyen egy normális kapcsolat. Ha lefeküdnétek mással, akkor pedig ne szerencsétlen srácot kínozzátok, aki valószínûleg szeret titeket, mert nem érdemlitek meg õket, õk pedig pláne nem amit ti tesztek velük! Régebben engem is nagyon csúnyán megcsalt egy volt barátnõm és azóta nagyon idegesít ez a téma, és simán olyan maradandó rossz emlékei lehetnek a barátodnak, hogy nem tudja feldolgozni. Most el kanyarodtam a témától de az a lényeg, hogy ha azon jár az eszed hogy összefeküdj a másik sráccal, elõtte beszéljétek át a dolgot a barátoddal mert nem normális a kapcsolatotok. Sok sikert!
Ha lefekszel vele de elötte eszel boci csokit akkor nem számít megcsalásnak...
Igen, nagyon kínlódok a mostani kapcsolatomban :( Borzasztóan szenvedek és nagyon rossz nekem... Nyilván ezen oknál fogva vagyunk együtt. Amúgy õ is szenved.
Szakítsál és dugasd magad végig a fél várossal!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, sajnálom, hogy te is ebben a helyzetben vagy. Én is pont azt érzem, hogy emiatt nem érné meg eldobni mindent... de közben meg tényleg majd' megveszek, hogy megtehessem.
Elégé gáz hogy vannak ilyen lányok. az én barátnõmmel 3 évig voltam együtt azt hirtelen 3 év után kijelentette hogy megcsalt. Ez így elégé szomorú hogy ennyi idõ után sem jelent semmit több lánynak egy kapcsolat. Az iyleneknek a tükörbe kéne nézni legalább napi 3-szor.
egyszerû: NEM VAGY A MOSTANI PÁRODBA(és nem is voltál) SZERELMES.
Ügyesen megosztva. De ha nagyon jó a kapcsolat és a barátok csak ilyen hétvégi barátok amúgy is, akkor a kapcsolatot.
A pasibarátomékhoz együtt szoktunk menni, megismerte, látta, hogy nincs köztünk semmi, megnyugodott, már õk is dumálnak. A csaj barátnõmmel meg akkor futok össze, mikor a pasim dolgozik, vagy õ is haverokkal tölti el az idejét.
Te megtiltod neki hogy bármelyik barátjával nem találkozhat? sosem értettem az olyan embereket akik a másiknak megakarják szabni hogy kivel lehetnek, és aztsem értettem hogy hogy vannak olyan emberek akik megengedik hogy ilyet megszabjanak nekik. Nekem anyum nem szabja meg kivel barátkozhatok nemhogy a barátom. Ilyen nincs! Van aranyközéput:) van egy ismerösöm olyan barátja volt hogy elsö pár honapban aranyos kedves, tudod hogy a lány belezugjon, leszálljon a rozsazsin köd. utána szépen lassan elkezdte a barátnõit "elhanyagolni" mivel a fiu kisajátitotta a lányt, és a lány pont mint te, ezt megengedte neki. Fiubarátaival nem találkozhatott, ha vki lájkolta fbon a képét még aztis számon kérte hogy az a fiu neki mit lájkolgat. Nagyon vigyázz az ilyennel:) most azt mondod hogy a te barátod tuti nem ilyen, de ez hogy megszabná hogy kivel barátkozz..:S Most gondolj bele.. ha véletlen szakitanátok, ki lenne melletted, ha a barátaidat elhanyagolod? van egy mondás, ami ez esetben nagyon igaz.. "ne hagyd hogy valaki a mindened legyen, mert ha elhagy nem lesz semmid" ugye milyen igaz?:) 18L


fellángolás csak
A kérdező hozzászólása: e mindig nézem a képeit és be is lájkolom... legszívesebben ráírnék de nem teszem...nagyon jó barátok vagyunk :) de nem tudom miért van ez...
amint nem lesztek osztálytársak, nem fogsz ennyit gondolni rá
A kérdező hozzászólása: most megyünk 10.-be szóval még 4 évig osztálytársak leszünk...
Azért, mert nem ismered a vesszõ használatát.
Szia! Üdvözöllek a klubban! :D Énnekem is PONTOSAN ez a problémám! :/ Csak az a külömbség hogy 14 vagyok.
merre laksz? :)
A kérdező hozzászólása: Békés megyében, Sarkadon lakok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a komit sokat segítettél!!! :) )

Van egy tobb eves barati kapcsolatom, mindkettonknek komoly kapcsolata van. A gond az hogy a baratom baratnojebe kezdtem belezugni. Egy igazan elbuvolo lany. Mostanra ez eleg kellemetlenne valt es nem igazan van akivel ezt megbeszelni. Mit tegyek?

Tudom hogy ezzel megalazom a baratsag fogalmat es nem fair a baratnommel szemben sem.

Legjobb válasz: Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.

Egyrészt: nem lehet, hogy ez csak egy fantáziakép, egy komolytalan fellángolás, amiért kár lenne "robbantani"? Továbbá: Úgy érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, vagy csak a Te fejedben létezik? Akárhogy is, gondold meg, fogsz-e tudni tükörbe nézni, miután feldúltad 3 ember életét.
És a saját kedveseddel milyen a kapcsolatod? Lehetséges, hogy egy kicsit azon kellene változtatni, feldobni. Petranova

Van egy fiú a suliban és szünetekben állandóan szemezünk és mindig arra van amerre én. Ha barátaival beszélget akkor is látom, hogy arra néz, de msn-en meg alig ír valamit. Nem tudom mit csináljak?

Honnan tudjam meg hogy tetszek-e neki? vagy hogy lépjek? várjak még? de ez megy már fél éve.

Legjobb válasz: Szerintem nem akar tõled semmit ha másfél éve ezt csinálja.MAx tetszel neki de semmi komolyat nem akar.Szemezz vele és közben mosolyogj rá ha vissza mosolyog nyert ügyed van.ÉS akkor lépj!MErt lehet hogy nyuszifiúxD

Szerintem nem akar tõled semmit ha másfél éve ezt csinálja.MAx tetszel neki de semmi komolyat nem akar.Szemezz vele és közben mosolyogj rá ha vissza mosolyog nyert ügyed van.ÉS akkor lépj!MErt lehet hogy nyuszifiúxD
Lépj mert lehet hogy szégyenlõs :)

Van egy bankrablós film aminek nem tudom a címét! Arról szól hogy van egy baráti banda akik elhatározzák hogy lenyúlnak 3 pénzszállító kocsit és kipakolják! Töbi lent! Ötleteket adnátok?

Elbújnak egy elhagyatott raktárépületben és ott pakolják ki a kocsikat!De közben észreveszi ?ket valaki és megsebesítik,majd kés?bb lövöldözni és ölni is fognak a bandatagok.Az egyik bandatag berezel és ki akar szállni!kés?bb ?t akarják megölni a bandatagok,mivel felgyújtota a pénz egy részét!Nem emlékszek tisztán de valami ilyesmi

Legjobb válasz: szállítmány de elég amúgy sz*r film

szállítmány de elég amúgy sz*r film
*amúgy elég szar :)
Szerintem pedig rohadt jó :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nagyon jó film és köszi a választ! :)

Miért van az hogy ha szakitok egy fiuval akkor nem lehetünk csak barátok? Mert ő ha nem járok vele akkor a barátom se akkar lenni, és állandoan bunkó velem.

Legjobb válasz: Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?

Megdöglött a kutya, de megtarthatod. neked hogy esne, ha szakít veled a nagy szerelmed és mégis elvárná, hogy ott legyél a közelében?
hogy várod el hogy miután szakítasz vele utána ott legyen a közeledben mint a barátok és végignézze ahogy boldog vagy nélküle...
Mert bunkó. Nekem nem is egy exem van akivel szakítás után is jóban maradtunk. Persze egy ideig nem nagyon találkoztunk h kiheverje a másik fél a szakitást (de akkor sem bunkóztunk a másikkal) de utána semmi baj nem volt.
Ez nem bunkóság kérdése. Én is azt mondtam egyik exemnek, hogy nem leszünk barátok, mert õ szakított velem és én még maradtam volna mellette. Ha barátok lettünk volna, akkor mindig reménykedtem volna, miközben azt nézem, hogy már saját életét éli. Ennek semmi értelme. Hát megmondtam, hogy inkább ne.
nagyon gyerekek vagytok még. Exemnek is kapcsolata van nekem is és jóban vagyunk. Az h reménykedsz miután szkított veled csak a te bajod
Igen és? Az én bajom, de minek tetézzem a bajomat? Nem általános ez, van exem akivel jól elvagyunk, van amelyikkel haragban vagyunk, van akivel inkább nem találkozom, ennyi.

Miért van, hogy ha egy lány és egy fiú összejön, akkor a barátokkal már nem is foglalkoznak?

A baráti körben úgy alakult, hogy most nekem nincs barátn?m. Nem irigykedem, de már szinte idegesít?, hogy csak akkor megyünk el egy sörre ha a haver csaja éppen nem ér rá a haverral lógni. Nekem is volt barátn?m, de attól még megtudtam mondani a lánynak, hogy bocs de most elígérkeztem máshová, de ha akar jöhet ? is.

Legjobb válasz: Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.

Nem tudom, de én is ezt tapasztalom, sõt még akkor is ez van, ha nem járnak, csak szerelmesek. Egyik lány haverom is ezt csinálja már egy ideje, mindenki fejére vastagon szarik, ha a közelben van a srác. Baromi idegesítõ tud lenni.
Ez sajnos másnál is így van. A féltékenység nagy úr. De könyörgöm: bizalom nélkül milyen már egy kapcsolat? Miért kell megszakítani a barátságokat, amik elõtte jól mûködtek. Sok lány barátom veszítettem el, mert a barát kisajátította õket (ami hosszú távon visszaüthet).
Sajnos ez az élet! A korral jár, meg ember függõ is. Valahol az aranyközépút lenne a legjobb itt is szerintem.
Nekem is van egy hasonló esetem. A két legjobb barátnõmnek van barátja. A legjobb barátnõmet ha felhívom, hogy merre vagy, tudunk-e találkozni, általában a barátjánál van. Ami nekem furcsa, hogy a másik barátnõm úgy áll a dolgokhoz, hogy õ ha találkozik a barátjával, akkor inkább kettesben, mintsem társaságban. Persze, néha elõfordul, hogy a barátja haverjáékkal van, de olyan sosem volt még, hogy mondta, menjünk mi is. A másik barátnõmmel és a barátjával meg volt beszélve tegnap estére egy koncert, mentünk bulizni. Na most a lány, azt mondta, nem akar jönni, minek, úgy is csak gyertyatartó lenne. Nem igazán értem, a barátnõm sem. Õ azt mondja, hogy azért, mert szerelmes, nem hanyagolja el a barátait, és szerinte simán lehet közös programokat is szervezni. Szerintem is. Én nem szeretnék ilyen lenni. Ha majd lesz barátom, úgy szeretném, hogy legyenek délutánok, esték, amikor a barátnõimmel vagyok, illetve a baráti társasággal, míg máskor csak kettesben, illetve a barátom és az én baráti társaságom együtt. Szerintem ez lenne az aranyközépút. 16/L
hát egy "szerelem" nem is, de egy szerelem már igen. tudod, épp ezt fejtegettem az elõzõ hozzászólásban. párkapcsolatnak én azt nevezem ahol a felek szeretik egymást szeretettel és szerelemmel is, bíznak egymásban, és emellett legjobb barátok. minden más felesleges idõelbaszás.
egy komoly kapcsolat olyan, mint egy házasság. a szüleid sem járnak minden nap inni a haverokkal jó esetben. ha 14 éves szellemi szinten lennék, nekem is rosszul esne, hogy a haverom több idõt tölt a szerelmével, mint velem. szerintem egy normális párkapcsolat ezerszer többet ér, mint egy szimpla barátság, hiszen normális esetben a felek nem csak dugni járnak össze.
csak egy papírfecni a különbség. nem a tiniszerelmekrõl és az egyhetes járásokról beszélek, azt nem nevezem párkapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: De a házasság más mint egy szerelem vagy, hogy járnak egymással. Miért teszed a kettõt egyenlõvé?
persze hogy vannak, de nem várnak el undorító, önzõ módon napi több óra foglalkozást, ahogy a "legjobb barátok" teszik, hanem mondjuk havonta egyszer pár órára találkoznak.
A kérdező hozzászólása: Egy családban is van a férjnek is meg a feleségnek is barátja. Az más, hogy nem járnak olyan gyakran valamerre velük, mert hát kell dolgozni meg minden...de ez nem azt jelenti, hogy nincsen nekik barátjuk. Sõt vannak családi barátok is akikkel már gyakrabban ülnek össze kikapcsolódni.
Egyetlen egy "szerelem" sem ér annyit, mint egy IGAZ barátság..Pláne nem egy kamaszkori kis kapcsolatocska)gondolom a kérdésben is ilyenrõl van szó).Mert még egy 10-20 éves házasságra azt mondom OK, az tényleg egy komoly kapcsolat/kötelék. Az én barátnõm is ilyen volt, számára csak a fiu létezett, semmi más.Azóta szakitottak a barátjával, és nincs senkije.Se szerelme, se barátja. Merthogy én nem kértem belõle többet, az biztos.
hát jah sokan vannak így. csak ha egyszer véletlen szakítanak, akkor meg sírhat magában mind2 fél. mert nekem nem lenne pofám újra visszakönyörögni magam a haverokhoz
A kérdező hozzászólása: Nekem is amíg volt barátnõm addig is szórakoztunk a haverokkal. Nekem jól is esett ha a haverokkal elmentünk egy sörre mert szeretem a férfi malackodásokat. Persze ha akart, a barátnõm is jöhetett, de azt sem bántam ha nem. Egy héten kétszer pár órát ki tudtam bírni nélküle is. És persze azt is megértettem, hogyha a barátnõm nem ért rá velem lenni, mert a barátnõivel kellett menjen valamerre.
A kérdező hozzászólása: Persze, egy papírfecni ami után összeköltöznek és legtöbb esetben gyereket vállalnak. És szerintem még ez sem jogosít fel senkit arra, hogy ne törõdjön a barátjaival. Majd amikor van gyerek meg munkahely...na akkor megértem, hogy nincs idõ másra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!