Találatok a következő kifejezésre: Van egy akit a (11183 db)

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.

VAn egy lány a suliban aki tetszik nekem, de nem tudom hogyan szólítsam meg. Nem ismerjük egymást szóval ez így elég nehéz. Már többször is lett volna rá alkalmama de nem tudom. Köszönök neki: Szia. És utána? Milyen témákat tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: lehet akár bonyolítani is a dolgot, de szerintem elég,ha mondasz egy sziát majd elmondod neki h ez van és ezt és ezt szeretnéd. pl elhívod moziba, vagy akármi, vagy megkérded nem jönne el sétálni úgyis jó idõ van, meg beülnétek fagyizóba.. bármi jó, nem akkor fogod igazán megfogni, ha varázsolgatsz mindenfélét, ha majd tetszel neki igent mond, ha nem akkor meg legalább megpróbáltad. hajrá

lehet akár bonyolítani is a dolgot, de szerintem elég, ha mondasz egy sziát majd elmondod neki h ez van és ezt és ezt szeretnéd. pl elhívod moziba, vagy akármi, vagy megkérded nem jönne el sétálni úgyis jó idõ van, meg beülnétek fagyizóba.. bármi jó, nem akkor fogod igazán megfogni, ha varázsolgatsz mindenfélét, ha majd tetszel neki igent mond, ha nem akkor meg legalább megpróbáltad. hajrá
"Szia, hogy vagy mikor jól vagy? "Szia, hányas a lábad? Mert anyám ilyen cipõt akar venni " Amúgy meg egy csomó ilyen téma van..
erre nincs bevett duma, az a legjobb módszer ha megpróbálsz kapcsolatot teremteni, d e ha csak odamész és "elkapod" az érzéseiddel akkor tuti bukó a lényeg a természetesség, ne lássa rajtad h mit akarsz
Megkérdezhetem, hány évesek vagytok? Csak mert ugyanez a helyzet áll fenn errefelé is, csak én vagyok a lány :D
(lány vagyok)menj oda hozzá ha van rá alkalmad, kérdezd meg tõle ki tanitjaa neki ezt meg ezt aztán térj rá a személyes dolgokra :DDD
Igy van, nem ütheted meg.Fejeld meg inkább.
Nem ütheted meg......de rágot akaszthatsz a hajába :DD.Nem vicc, ugyanígy csesztetett egy lány, pont rágóztam, hátra fordúltam, mondtam, , , Figyelj csak....." és bele dobtam a hajába :DD Ott visítozott, , , Úr isten a hajam!!!".Mekkorát röhögtem :DD
Szerintem nyugodtan pofozd fel.Nehogymár egy nõ megüthet egy férfit , a férfi meg nem üthet vissza.
Nem azt mondtam szavald el neki. :D
A kérdező hozzászólása: hát ez eléggé igaz. De ezt õ leröhögné.
A kérdező hozzászólása: 48-49 körül és ö 3-4 kg-al kevesebb. Igen verekedtem már. De lány-t nem üthetek meg. És 16 vagyok.
Az a baj, ha a tanárnak szólsz akkor csak tetézed a problémát, ki kell hagyni a lépcsõfokokat. De ha nem vágesz kik a szülõk, az nem jó. Hány kg vagy? És õ? Verekedtél már? Korod?
A kérdező hozzászólása: Nem cigány. És nem ismerem a szüleit :(
Lehet egy kérdésem? Cigány? Ha nem, akkor a szüleivel beszélj, ezt komolyan mondom. Ha az, akkor "kuss a neved" és éld túl.
A kérdező hozzászólása: :) ) ebböl nem értettem semmit. Amugy ezt hiába mondom neki hogy egy ku_va mert az is és akkor ténleg jobban fojtatja. De én is kel tanácsot kérjek mert magamtol nem tudhatok mindenre választ. És nem türhetem el csak ugy hogy odasétál és nem csinállok semmit neki, ö meg nekifog ütni és köpdösödni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerencsére összeverekedett egy másik lánnyal és kidobták :D xD!! igy megoldodott a probléma.

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és már szó szerint szerelmes vagyok belé. és hogy tudnám befűzni? Hogy legalább barátok lehetnénk.

a lány 15 én 17 .Már ismerjük egymást, de nem mély barátság. Én barátként kezelem de én úgy érzem hogy ő nem viszonozza a barátásgot. Ajándékot elfogadt tőlem szülinapjára stb. meg köszönünk is egymásnak stb. Csak mindig van vkivel ( osztálytársaival) és nem nagyon tudok igy vele beszélgetni. Szoval mit csináljak? Jobban megakarom ismerni, hogy később hátha lesz valami.

Legjobb válasz: HA komoly kapcsolatra is van esély akkor hívd el randizni minél elõbb. HA csak barátságot, akkor beszélgess vele sokat, figyelj oda rá, és légy türelmes.

HA komoly kapcsolatra is van esély akkor hívd el randizni minél elõbb. HA csak barátságot, akkor beszélgess vele sokat, figyelj oda rá, és légy türelmes.
és miért így viszonyul hozzád? akkor elég flegma csaj lehet..már bocsi...vagy bunkóskodtál vele? elsõnek érd el azt h beszélõ viszonyban legyetek...de ha félõs lenne a csaj akkor nemhinném h jó ötlet lenne a tudatára adni h bejön neked...
A kérdező hozzászólása: én uyg érzem h engem enm tart havernak..ha meg ebzsélnük is akkor is sztem már alig várja h vége legyen abeszélgetésünknek. stbb..lehet h fél..nemtom..mással meg eltud fecsegni, látom stb..meg jókat nevet...lehet hogy elkéne mondanom neki hogy tetszik?
hát de mivan ha õ késõbb sem akar semmit? mert õ elkönyvelt téged egy jó fiúhavernak és eszébe sem jutott h járjon veled...lényeg h ne légy rámenõs mert a csajok ezt észre veszik hamar...és hívd el beszélgetni vagy bármi...
A kérdező hozzászólása: õ most jött gimibe én nekem már ez 2. évem szal nem régóta ismerem
A kérdező hozzászólása: elsöször én felszeretném építeni akapcsolatunkat... barátként kezeljen stb. stb... utána már bármi...hát ha vanank körülötte nem anygon akarom ott basztatni...értitek?? amx ha egyedül van..de õt annyira nem lehet elkapni meet mindig jár kel a suliban szal állandóan megy vhova.
Ha magát a csajt meg akarod szerezni kapcsolat céljából, akkor utalni kell rá, el kell hívni randira. Úgyis elmegy veled, ha régóta ismer és nem egy válogatós ribike.
Hát...igazad van meg kéne ismerned!El kell érned, hogy barátként kezeljen.Az nem nagy baj, ha mindig valakivel van...attól még odamehetsz hozzá!Én azt tanácsolom, hogy ismerd meg barátkozzatok össze, majd késõbb(sokszor) a barátságból szerelem alakul! :)
Most barátkozni akarsz, vagy csajozni??? Nem mindegy... Ha rájöttél, hogy mit akarsz, akkor meg kezdeményezz!!!
A kérdező hozzászólása: nem voltam énsohasem bunkó vele...mindig kedves voltam vele. csak azt nem értem h másokkal meg tök jól elvan..normális csaj mindne csak fura nekem..

Van egy srác a sulimban aki velem egy idős és nagyon bejön nekem sokszor összefutunk máshol is de sosem merem megszólítani. Hogy beszéljek és hogyan ismerkedjek meg vele? L/13

Legjobb válasz: annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg,nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni,focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert

annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg, nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni, focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megpróbálom hátha sikerül.:)

Van egy srác a buszon, akivel szemezek. Vajon bejövök neki? Lehet ebbõl még több is?

A múlt alkalommal rámmosolygott,én is rá,mikor leszállt integetett és köszönt.Nem tudom legközelebb ha közelbe kerülök hozzá a buszon,megkérdezzem mi a neve,vagy hagyjam,hogy majd õ jöjjön hozzám? 20 éves vagyok õ meg kb 25. Kérnék pár segítséget vagy ehhez hasonló élményeiteket.Elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szinte ugyanez a helyzet nálam is. Csak én pasi vagyok. Van egy lány, aki tetszik, szemezünk, nagyon tetszik, aranyos, kedves, jó a kisugárzása. Egyik nap leszólítottam, de sajnos van barátja. Viszont azóta is szemezgetünk, de persze nem akarom a kapcsolatát tönkretenni. Ettõl függetlenül nem vagyunk közömbösek egymásnak. Ebbõl kiindulva átérzem, h mit is érzel jelenleg. Ha szemeztek, valamint köszönt is, akkor tuti h bejössz neki. Ezek után szerintem felesleges várni arra, hogy õ menjen oda hozzád, mert lehet, h félénkebb típus. Nyugodtan kezdeményezz Te, ha tetszik, ne várd meg, amíg más lecsap rá, mert akkor jössz majd rá, mit veszítettél a várakozással. Hajrá :)

Szinte ugyanez a helyzet nálam is. Csak én pasi vagyok. Van egy lány, aki tetszik, szemezünk, nagyon tetszik, aranyos, kedves, jó a kisugárzása. Egyik nap leszólítottam, de sajnos van barátja. Viszont azóta is szemezgetünk, de persze nem akarom a kapcsolatát tönkretenni. Ettõl függetlenül nem vagyunk közömbösek egymásnak. Ebbõl kiindulva átérzem, h mit is érzel jelenleg. Ha szemeztek, valamint köszönt is, akkor tuti h bejössz neki. Ezek után szerintem felesleges várni arra, hogy õ menjen oda hozzád, mert lehet, h félénkebb típus. Nyugodtan kezdeményezz Te, ha tetszik, ne várd meg, amíg más lecsap rá, mert akkor jössz majd rá, mit veszítettél a várakozással. Hajrá :)
nálam is, és én is fiú vagyok, csak nálam izgalmasabb a helyzet, mert úgy szemezünk egy sráccal, h mellette a bnõje, de elég félreérthetetlenül rezeg köztünk a levegõ. hát nemtom mi lenne, ha egyszer egyedül lenne ... (de azért jó lenne persze)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, de nem nyomulás ha odamegyek hozzá?
Dehogyis. Örülni fog neki, hisz nem véletlen köszönt rád. Biztos, h szimpatikus vagy neki, ezért is menj oda hozzá bátran. Nem fogja tolakodásnak venni :)
attól függ, hogy mész oda hozzá ... ha csak szépen, finoman dumálsz vele, akkor nem gáz egyáltalán. de ha oda mész, és egybõl a gatyájába nyúlsz, akkor lehet h tolakodásnak veszi (bár ki tudja, nem hiszem h annyira bánná).
A kérdező hozzászólása: Normálisan mennék oda hozzá, de tartok tõle, mi van ha van bnõje?

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)
menj oda..ha elcseszed akkor legalább megpróbáltad ;)

Van egy fiú a suliban aki szerelmes belém. Viszont kövér, ronda, és igénytelen. Egy szóval nem jön be. És egy barátnőm, aki jóban van vele mondta, hogy készül szerelmet vallani. :' ( Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát velem is volt ilyen ,de nem akart persze szerelmet vallani ,de kövér(nem annyira ,de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki ,hogy nem az eseted és ,hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...

hát velem is volt ilyen , de nem akart persze szerelmet vallani , de kövér(nem annyira , de nem az a vékony típus)volt. Mondd neki , hogy nem az eseted és , hogy hagyjon békén ha meg az osztály elõtt akarja az gáz...
Ha az igénytelent nem írtad volna, akkor azt mondtam volna megér egy esélyt, de valószínû gondolom nem akarod megbántani(nagyon), szerintem ne azt mond, hogy fúj. Találj ki valamit, szerintem nem nehéz.
akármit .. mond h nem az eseted..
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy ameddig nem tudtam meg(bár akkor is gyanakodtam...) tök jóban voltunk..:c
A kérdező hozzászólása: de nem tudnék valakivel szerelem vagy csak egy kicsi vonzódás nélkül kényszerbõl járni.:l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!