Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek volt egy regi (55 db)

eléggé idiótán írtad le.
hát ezt marha bénán írtad le!! egyáltalán itt mi a kérdéís? mert egy kukkott sem értettem o.O
Na és akkor, hogy jössz össze vele, ha amerikai?
Megtanul amerikaiul xD
Türelem.Türelem.Türelem.
Mit akartok, nekem egy németországi magyar srác tetszik! És én sem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Tud magyarul, csak ebben az a lényeg, hogy az egyéb magyar "facebook"-ok kilõve : D
A kérdező hozzászólása: Itt élnek magyarországon...
Türelem, mást nem tudsz tenni

21Fvok.3évig volt egy barátnőm aki elhagyott1éve azóta 2en kihasználták most van egy 30éves barátja! új bnőt találtam aki van olyan jó mint ő de sokat gondolok a régire aki szarabb volt! Szebb de szarabb. el tudom még felejteni? ő gondolhat még rám?

zavarja ha lát az új bn?mmel!megfog még vajon keresni?annó eldobott én is kinevetném legalább ha újra keresne:)

Legjobb válasz: én csak a mostani barátnõdet sajnálom... "van olyan jó, mint õ", meg "a régi szebb de szarabb"... undorító a hozzáállásod, lehet, hogy ezért dobott el a volt barátnõd is? amúgy meg engem is zavarna, ha az exemet másik csajjal látnám, pedig nem akarnék már összejönni vele.

én csak a mostani barátnõdet sajnálom... "van olyan jó, mint õ", meg "a régi szebb de szarabb"... undorító a hozzáállásod, lehet, hogy ezért dobott el a volt barátnõd is? amúgy meg engem is zavarna, ha az exemet másik csajjal látnám, pedig nem akarnék már összejönni vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van teljes mértékben!nekem õ a 2.barátnõm életembe és szerelmes vagyok!csak amit tett velem az exem azt jó lenne ha visszkapná az élettõl!miközben velem járt mással találkozgatott stb..és lekoptatott 3év után..remélem fog még neki fájni hogy eldobott magátol!én jó voltam mindig hozzá
Ha ezek után még foglalkozol a régivel, jó hülye vagy. Exem mikor elhagyott én is ki voltam borulva 1 évig. De legyél annyira büszke, hogy ha vissza akarna jönni, fõleg több pasi után, akkor is szard le, legyen már gerinced. sokszor takar romlott belsõt a szép külsõ, de ha nem, csak "megtaposott" egyszer, akkor is legyen önbecsölésed annyi, hogy azt értékeled, aki szeret most; aki megbecsül, és akirõl magad is állítod, hogy jobb vele. Tényleg hülyén gondolkodsz, remélem hamar kiábrándulsz már. Ja, és elõször az eszeddel döntesz, az érzelmeid sokszor csak hónapokkal késõbb követik az ember döntését, de ne a csalóka érzelmeidre hallgass. Nem véletlen, hogy ide írtál, szerintem tudod mi a jó, csak meg kell küzdened az érzelmeiddel, amik még az ex csajodhoz (is) húznak) Senkinek nem lenne szabad új kapcsolatba kezdeni, míg le nem zárta a régit!!! Én is megvártam ezt. Jól tettem! Sértõ egy újnak, ha agyad, vagy érzelmed egy része még nem az õvé, hanem a régié.
Valóságos hadjárat, amit csináltok. Miért van erre szük- ség? Hadd csengjen le mindenkiben a múlt és maradjon meg szép emléknek! Ti pedig lépjetek tovább. Mindenki élje a saját életét, ne azzal foglalkozzon, hogy tegyen keresztbe a másiknak. Próbáljátok már ki ezt, OK?
A kérdező hozzászólása: Eddig levoltam tiltva neki facen!nem tudtam megnézni se!mióta látott az új bnõmmel feloldotta a tiltást!lehet hogy nézegetett szerintem biztos zavarja még
Az jó kérdés, hogy gondol-e rád, ha igen akkor viszont zavarja az új barátnõd. Csinálj sok képet az új csajoddal amin ölelkeztek, meg csókolóztok és amirõl az jön le hogy mennyire boldogok vagytok. Ezeket tedd fel a face-re vagy iwiwre. Ha még gondol rád tuti ideges és féltékeny lesz.
A kérdező hozzászólása: nem hülyitem szerelmes vaygok belé!csak jó lenne ha idegesitené az exem hogy találtam egy hozzá foghato csajt!
A kérdező hozzászólása: a régi szép volt nagyon igényes mindenki megnézett minket mert én is jo képü vagyok!a mostani is szép de nincs olyan szép!de vele jól is érzem magam !a régivel sokat veszekedtünk, csak jó csaj volt azért huzodott el 3évig...
Fenéért hülyíted szegény lányt.
Jézusmária! Ha nem lett volna itt a kérdésed kiírásának idõpontjánál a párom, azt hinném õ az!.. Hidd el neke.. pont abban a helyzetben vagyok, mint a mostani barátnõd.. Iszonyatosan fáj, hogy az exe ott van a képben. Õ is megcsalta, átverte a szerelmemet... és erre még mindig hívogatja (azt állítja nem, de tudom, hogy hazudik), a csaj is hívja. Egy utolsó senki az a csaj.. és mégis, mindenkit az ujja köré csavar. Kérlek, kérlek ne csináld ezt a mostani barátnõddel! Annyira fájna neki! Ha szeretnéd, nem mondanád, hogy szebb a másik, max. hogy ugyanolyan szép... Meg féltékennyé akarod tenni az exed? Mit foglalkoztat téegd, ha mér nem szereted? Gondolkodj el ezen. Ne egy ilyen lány miatt szenvedjen a mostani barátnõd..

Minden álszenteskedés nélkül, mi a véleményetek ha valaki nagyon ki van éhezve és már rég nem volt nővel, akkor elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény,kérdezõ!

szerintem is undorító. van, aki még egyáltalán nem volt nõvel, mégse megy el prostihoz. ez a "rég volt nõvel" ez nem elég enyhítõ körülmény, kérdezõ!
Teljesen rendben van, erre találták ki.
Semmi.
"egészséges férfinek szüksége van szexre" Ez hülyeség. Vízre meg kajára van szükséged mert azok nélkül meg fogsz dögleni, kiszáradsz avagy éhen halsz. szexhiányba sosem fogsz meghalni.
Jó úton jársz. Ez a jó, segíts magadon, ha más nem akar rajtad!
Minden álszenteskedés nélkül: undorító és nincs az a helyzet, amikor megérteném.
A kérdező hozzászólása: ma 11:26 Pontosan ez a lényeg..aki nem volt nõvel az jobban tudja bírni, mivel nem tudja mirõl van szó.Én elötte rendszeresen éltem nemi életet és mindig volt partnerem, most már lassan 1 éve nem jön össze semmi és õszintén szólva már kezdem unni és hiányzik a szex, ha most elmennék egy ilyen lányhoz akkor 1-2 hónapig már kibírnám.De egy egészséges férfinek szüksége van szexre ennyi az egész.
Szerintem aki még egyáltalán nem volt nõvel annak könnyebb bírni mert még nem tapasztalta hogy milyen jó a szex. Amikor meg már igen, akkor meg újra és újra át akarja élni. A kérdésre válaszolva nekem nincs bajom vele, bár én nem mennék el prostihoz.
A kérdező hozzászólása: ma 10:03 Nem magány!SZEX hiány!A kettõ között van azért különbség!
Hát, ha szerinted ez a magányra megoldás, akkor csináld. Ettõl függetlenül undorító.
Mindenki a saját életének a kovácsa. Felõlem azt csinál a másik amit akar, míg engem nem kever a [email protected] ügyeibe bele. Prostizást ezenfelül személy szerint elítélem.
Akár igen, vagy leugrik a hídról, vagy kölcsönzõl egy új audit meg kiveszel 2 napra szobát a legjobb hotelben, h az a lakásod.
Ott a balkezed: az olyan mint egy ügyetlen idegen. Nehogymár 1 év szexhiány ok legyen ilyesmire.

Van egy barátnöm aki a LeG jobom de ha a régi legjobbja szoba kerül akk én. Semmi vok meg velem nem nem olyanmint vele mindig mondja h nem a barátja én vok neki dee már nem is egy eset volt ilyen h vele volt szerintetek 2 szinű hadjam a farncba vagy?

Legjobb válasz: Hát a helyesírásodért én hagynálak a francba.. amennyit értettem a szövegbõl azt mondod hogy volt egy legjobb barátnõje de amikor veletek van akkor téged semmibe vesz. hogy vele nem olyan mint veled? akkor igen haggyad..

Hát a helyesírásodért én hagynálak a francba.. amennyit értettem a szövegbõl azt mondod hogy volt egy legjobb barátnõje de amikor veletek van akkor téged semmibe vesz. hogy vele nem olyan mint veled? akkor igen haggyad..

Találkoztunk egy régi ismerősünkkel aki régen szép volt most pedig hát. épp nem a legjobb formájában van. Erre a párom azt mondta: . "még nálad is csúnyább".! Ti szerintetek mit jelent ez?

Mert szerintem ebben a formában olyan mintha engem is leszólt volna! Õ állítja azt mondta: hogy én szebb vagyok mint az ismerős és, hogy csak rosszul fogalmazott!!! Ez már nem az első ilyen volt!!!

Legjobb válasz: Ha nem megszokott viccelõdõs stílusban mondta, akkor elég sértõ. Kérd meg, hogy magyarázza el, mit ért ez alatt, komolyan gondolja-e, mert te esetleg mélységesen sértõnek érzed. Remélem csak félreértés. Ha nem beszéled meg vele, akkor nem fog tudni róla hogy sértõnek érzed. Ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat és elég érett személyiség, akkor változtatni fog rajta, és ha egyszerûen figyelmetlenségbõl mond ilyeneket, akkor õszintén bocsánatot fog kérni.

Ha nem megszokott viccelõdõs stílusban mondta, akkor elég sértõ. Kérd meg, hogy magyarázza el, mit ért ez alatt, komolyan gondolja-e, mert te esetleg mélységesen sértõnek érzed. Remélem csak félreértés. Ha nem beszéled meg vele, akkor nem fog tudni róla hogy sértõnek érzed. Ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat és elég érett személyiség, akkor változtatni fog rajta, és ha egyszerûen figyelmetlenségbõl mond ilyeneket, akkor õszintén bocsánatot fog kérni.

14 éves vagyok és még soha nem jött meg ez előtt. De 2 hete volt egy kis vér és tegnap reggel is volt. És az első vérzés után barna folyásom van. Most akkor meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)

Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a válaszod. :)
Sziasztok! 12 vagyok! még nem jöt meg , és valami barnás pirosas krém állatotura találtam! mi az?
Honnan volt barna folyás??? Nem mindegy, mert néha ha rám jön a cifra nekem is van barna folyásom:)

Elültettem 3 narancsmagot. Már szép nagyok, és leveleik is vannak, de az egyik sárga. A másik 2 már rég zöld volt, mikor akkora volt, mint ez, de ez nem zöldül be. Mitől lehet?

Legjobb válasz: citrusoknál gyakori a klorofill hiány a magoncoknál, van amelyik csak késõn zöldül be, van amelyik késõbb sem, ez utóbbi elpusztul, ha kimerül a mag.

citrusoknál gyakori a klorofill hiány a magoncoknál, van amelyik csak késõn zöldül be, van amelyik késõbb sem, ez utóbbi elpusztul, ha kimerül a mag.
Nem minden mag fogan meg. :-)
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl nõtt ki?
Mikor ültetted?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát, nem is tudom, valamikor karácsony elõtt. Kicsit zöldes, de még mindig sárga, úgyhogy annak szerintem kanyec...
ha már egy kicsike zöld beütése is van, akkor jó eséllyel be fog zöldülni.

Mit tegyek? Van az osztályomban egy fiú aki tetszik nekem. De van egy lány akibe ő volt régen szerelmes és még néha beszélget vele. és nem vagyok abban biztos, hogy szerelmes belém. Csak pár jel van.

vajon mit tehetnék?De nem merem neki bevallani, hogy szeretem. A barátn?m is mondta ha én bevallom akkor a fiúis biztosan.

Legjobb válasz: Légy õszinte.

Légy õszinte.
osztálytárssal ne kezdj ki, esetleg akkor ha mindketten ittatok eleget mert akkor összejönnek a dolgok nagyrészt és eldõl, hogy folytatjátok normálisan vagy csak alkalmi összejövetel volt az az este.
Én is így jártam 1 évet egy osztálytársammal.Elötte a barátnõmmel járt, de hamar kiderült, hogy nem illenek össze. Mi sokat beszélgettünk, leveleztünk és lassan összejöttünk. Ha bízol a diszkréciójában, hogy nem teregeti ki mindenkinek, ha mégsem akar tõled semmit akkor környékezd meg. Nem ismerem a viszonyotokat, kapcsolatotokat, nem tudom, hogy közeledhetnél felé. Juttasd valahogy a tuttára, hogy nagyon bejön neked.
Elõzõ vagyok. Lehet túl gyerekes, de vond be a barátnõdet és õ járjon közben az érdekedben a srácnál. Akkor legalább nem neked kell szembenézned vele. Hány éves vagy? Én 16 voltam mikor vele összejöttem. 28 / L
A kérdező hozzászólása: én még sajnos 11 éves vagyok de most lesz novemberben. tudom nekem még nem igazán való a szerelem, de mit tehetnék, nagyon tetszik nekem.

Van egy srác aki kezd belém szeretni, de nem rég volt egy nagy pofáraesésem és folyton az a fiú jár az eszembe. Most mit tegyek?

Arra a fiúra gondolok folyamatosan aki azt mondta a barátnõimnek és az akkor még barátomnak (fiú barát, aki neki is barátja), hogy nem tetszem neki. A másik fiú is aranyos, de még nem vagyok túl ezen. Mit tegyek, mit mondjak neki? Vagy hallgassam el? Teljesen tanácstalan vagyok :(

Legjobb válasz: Mi az, hogy elhallgatni? Nyilván ha neked valaki nem jön be igazán, akkor megmondod neki, hogy bocsi, de nem. Az egy dolog hogy aranyos... Én is aranyos vagyok... És? Nem kell mindenkivel összejönni, akinek épp tetszel.... Elvileg szerelem miatt vagy valakivel. Szóval mondd meg neki, hogy más jár a fejedben, ne vele akard növelni az egód.

Mi az, hogy elhallgatni? Nyilván ha neked valaki nem jön be igazán, akkor megmondod neki, hogy bocsi, de nem. Az egy dolog hogy aranyos... Én is aranyos vagyok... És? Nem kell mindenkivel összejönni, akinek épp tetszel.... Elvileg szerelem miatt vagy valakivel. Szóval mondd meg neki, hogy más jár a fejedben, ne vele akard növelni az egód.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!