Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek tetszem de ugy (56 db)

Van egy fiu akinek tetszem de ugy erzem h csak kihasznal! Mert hat en mindent meg adok neki amit ker es nagyon hagyom rabeszelni magamat. Vajon csak addig kellek neki mig mindig igent mondok?

Legjobb válasz: a fiúk azt szeretik ha tudnak küzdeni egy lányért. az nekik unalmas ha az ölükbe pottyan egy lány viszont akkor kihasználják nagyon. sztem hagynod kellene, ha tényleg szeret és kellesz neki akkor keresni fog, mert így csak kihasznál

a fiúk azt szeretik ha tudnak küzdeni egy lányért. az nekik unalmas ha az ölükbe pottyan egy lány viszont akkor kihasználják nagyon. sztem hagynod kellene, ha tényleg szeret és kellesz neki akkor keresni fog, mert így csak kihasznál
Akkor mostantól ne hagyd magad mindenre olyan könnyen rábeszélni.Kicsit "küzdjön" meg érted.Jobban fog talán becsülni és még jobban fog ragaszkodni is hozzád.Így hogy minedent mindig megkap, egy idõ után már unalmas lesz neki.
A kérdező hozzászólása: ki*

Van egy csak aki tetszik és úgy látszik, hogy én is bejövök neki. Viszont Fb-n még mindig mással van kapcsolatba akivel elvileg nincs is együtt. Ami egy kicsit zavaró. De mintha érdekelne annyira az Fb de elégé zavaró?

Csók már volt igaz hogy közbe mobilon Fb-zet...aztán másnap újra találkoztunk persze barátai is jöttek el?ttük csók nem volt s?t nagyon nem is beszélt velem meg semmi aztán amikor kettesben maradtunk (hazakisértem buszon) csók szintén volt persze közben Fb-zet...Csak játszik velem vagy mi? Ez nagyon zavaró vagy egyszer?en mások el?tt szégyell? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Jézusom, ez ugye kamu kérdés?

Jézusom, ez ugye kamu kérdés?
A kérdező hozzászólása: Észrevettem. Tudom leszar. Nem vagyok fontos számára. Már bõgtem is ezért (kb 3vagy 4éve bõgtem utoljára) egyátalán nem vagyok érzelgõs típus. De így nem megyek 1rõl a 2õre nem tudom mi a szart csináljak. Eddig csak kihasználtak, játszottak velem a csajok....Ez az egész nagyon szarul esik.
Nem veszed észre, hogy téged szarba se néz?!
A kérdező hozzászólása: Szeretem. És nem tudom, hogy mit csináljak.
A kérdező hozzászólása: Nem volt érdekes. Szar volt nagyon szar meg ha még meg akartam csókolni elrántotta a fejét és Fbzet tovább...
szeretõ státuszban vagy apám, és ott is maradsz! ennél a csajnál legalább is. ha én valakivel vagyok, még a mobilomat is kikapcsolom, de legalább lenémítom, hogy hívással se zavarjanak. nem csók közben fb-zek rajta. Amúgy érdekes lehetett, hogy csókolt, és közben a fejed mögött meg nézte az fb-t.
A kérdező hozzászólása: Én leszarom a facebookot...neki nagyon fontos
A kérdező hozzászólása: Én pasi vagyok õ csaj és nem fordítva ><
A kérdező hozzászólása: De ez így nagyon szarul esik...magasról szarik rám a csaj.És fogalmam sincs, hogy mit csináljak...nagyon tetszik
Mi lenne, ha hanyagolnátok a facebookot? Ne ott éljétek az életeteket! Észrevétel1: Lehet, hogy mégis együtt van velük, amíg meg nem húzza õket. Észrevétel2: G*cimenõ a kapcsolat állapotok heti frissítése..(Remélem, érzed az iróniát.) Észrevétel3: Nem vesz komolyan és a többi csajjal is ezt csinálja.
én mindig is utáltam
A kérdező hozzászólása: (amúgy egyre jobban utálom a Facebookot)
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés.
Fejezzed már be a sipákolást. Mi az, hogy nem tudod mit csinálj? Ha minden igaz, valami dudorodik a gatyádban, úgyhogy légy már tökös. Ezer meg egy nõ vár arra, hogy vele lehessél, de ha épp nekiállsz sebet nyalogatni meg pityeregni, akkor semmi nem lesz belõled. Felejtsd el, lépj tovább. Állj neki te is "facebookozni". Szereted... Mit szeretsz? :D Azt, hogy facebookozik? Max. jól néz ki, és tetszik. De nem szereted...
beszélgess vele.
Pontosan. Hidd el örülni fog, ha esetleg te kezdeményezel. Sokszor én is parázok kezdeményezni. :(
kezdj el beszélgetni vele, cinálj vele valami közös programot és mond el neki hogy neked nagyon tetszik, ha ez kölcsönös akkor happy end :)
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat , de azt kifelejtettem hogy õ elég menõ srác én pedig nem, sõt még beszédhibás is vagyok, ennek ellenére is azt gondoljátok hogy kezdeményezzek vele szemben?
Hogy hívnak?
Az hogy hogy hívnak azt a kérdezõtõl kérdezem.


A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy tudja hogy szerelmese vagyok belé.
valószínûleg nem tudja, hogy tetszik neked. adj neki jeleket, amibõl rájöhet, hogy bejön neked. várd meg, míg kezdeményez.

Az a kérdésem hogy van egy lány aki tetszik meg úgy néz ki lesz is valami de nincs téma és csak ülünk és bámulunk mind élőben és facebookon is?

Valaki segítene?

Legjobb válasz: Ha a lány sem próbál meg szólalni, akkor lehet azért mert nem érdekled, vagy azét mert kínos neki a helyzet. Próbálj meg vele minél egyszerûbb dolgokról beszpélni, mondjuk kitérni a filmekre, és arról beszélni. Az elején még nehéz, de a vége felé már észre sem fogod venni, de mindenrõl beszéltek majd ami csak eszetekbe jut, végül a következõ találkozásnál már minden simán fog menni.

Ha a lány sem próbál meg szólalni, akkor lehet azért mert nem érdekled, vagy azét mert kínos neki a helyzet. Próbálj meg vele minél egyszerûbb dolgokról beszpélni, mondjuk kitérni a filmekre, és arról beszélni. Az elején még nehéz, de a vége felé már észre sem fogod venni, de mindenrõl beszéltek majd ami csak eszetekbe jut, végül a következõ találkozásnál már minden simán fog menni.
több részletet... + kort
A kérdező hozzászólása: oké...16 éves leszek (pár hónap) 9.-esek vagyunk, eddig igazából annyit nem beszéltem vele meg nem is voltunk jóban de szeptember óta összehaverkodtunk és beszélünk rendesen meg poénkodunk, néha megölel (köszönésnél) más nagyon nincs...Ja és legjobb barátnõje mondta, hogy épp nem tetszik neki senki
szerintem az ilyen "legjobb barátnõket" hagyd ki a kommunikációból, és hívd el a csajt valami estébe hajló programra a többiek nélkül. Éta, mozi, koncert, tánc, kajálás stb. Majd meglátod, hogy hogy érzitek magatokat, és meddig juttok.
séta
A kérdező hozzászólása: Elhívtam nem jött

Az a kérdésem hogy van egy lány aki tetszik meg úgy néz ki lesz is valami de nincs téma és csak ülünk és bámulunk mind élőben és facebookon is?

Valaki segítene?

Legjobb válasz: Ezt a moziban szokták csinálni.. Neked kellene kezdeményezned. Beszélgessetek általános dolgokról, amit mindenki ismer. Mesélj a családodról, akkor úgyis elõjönnek mindenféle vicces sztorik. Leet, hogy hülyén néz ki, de jobb, mint a hallgatás.

Ezt a moziban szokták csinálni.. Neked kellene kezdeményezned. Beszélgessetek általános dolgokról, amit mindenki ismer. Mesélj a családodról, akkor úgyis elõjönnek mindenféle vicces sztorik. Leet, hogy hülyén néz ki, de jobb, mint a hallgatás.
halott ügy.
Ha magától nem jön a dolog, akkor felesleges erõltetni csak azért, mert tetszik.
Biztos vagy benne, hogy a csajszi is akarná, hogy együtt járjatok? Ha igen, ne hallgass 2-3 ra, ha nem, akkor halott ügy.
Add meg a lány elérhetõségét! Bármirõl tudok beszélgetni pár órát és az ördögnél szebb vagyok.
Ez azert van, mert annyira uncsi az egesz, vagy mert annyira bejottok egymasnak, hogy meg sem birtok szolalni?
Akkor várj két évet és ok. lesz.
sztem ennyi idõsek voltunk mikor összejöttünk a párommal..
Nem sok a 3 év, fõleg, hogy: -te még 20 évesen is a féléveket számolod(errõl, úgy általános végén leszoknak a fiatalok) - a korkülöNbséget m-mel írod! Szerintem egy szinten lehettek!
Nem értem. Ha 17, akkor mitõl fél? :-DD Szerintem csak aggódj nyugodtan, majd elmúlik. Ha jól látom, 2 év múlva már nem zavarna a korkülönbség. Akkor képzeld, hogy 2 évvel idõsebbek vagytok. Szóval ne parázz, nem sok a 3 év, nyugodtan legyetek szerelmesek, ha úgy alakul. Pedro
Itt még azért számít, mert egy 17 éves lány még általában nem anyira felszabadult, mint egy 20 éves fiú. Ismerkedhetsz vele, de csak óvatosan. És közben azért tanulj meg rendesen magyarul.
hülye vagy én így 18 évesen simán elfogadnék 12 évest is 24 évest is, csak 14 alatt ugye törvénytelen szal az kilõve... Egy szutykos 3 év miatt ne kezdj már agyalni úristen:D
10 év simán belefér ha a csaj a fiatalabb szerintem :D

Van egy gyerek aki tetszik, de nem tudom eldönteni hogy most szórakozik-e velem, vagy csak félénk és nem meri elmondani, ezért egyszer így, máskor úgy bánik velem. Szerintetek mit tegyek? Több lent!

Van egy osztálytársam aki nekem tetszik 3 éve, és szeretem is. Ezt õ nem tudja, és nem is merem elmondani neki, mert nem tudom hogy õ mit gondol. Félek hogy kinevetne, vagy még csak annyira se foglalkozna velem mint most! A legjobb barátnõm tudja, és vele egyszer ki is terveltük hogy megpróbálom féltékennyé tenni ... Egyik nap tök jó kedvem volt, meg alapba jó volt a hangulat a suliban, jó idõ volt, elvoltunk ... A srác legjobb haverjával szórakoztunk, hogy járunk, hogy szeretjük egymást stb ... ez idáig oké is volt. A srác haverja is ugyan így hülyéskedett, és még nevetett is, hogy milyen bolond/bolondok vagyunk. De az is aki tetszik. Egy ideig nem csinált semmit, csak mosolygott, aztán piszkált minket egymással, majd nem sokkal késõbb, pontosabban 1-2-3 nappal késõbb elkezdte úgy piszkálni a legjobb barátnõmet mint anno engem... de csak akkor amikor ott voltam. Engem kezdett magyarul : leszarni, aztán megint rendes lett... és megint bunkó. Már szinte elfelejtettük az akkori hülyülést a haverjával, de õ még a mai napig is van amikor tiszta bunkó. Nem tudom mit tegyek ... amikor bunkó akkor nagyon, amikor kedves akkor eléggé ... Kérlek segítsetek! A válaszokat elõre is köszönöm! :) 15/L

Legjobb válasz: Bakker, a nõknél még a kérdezés is bonyolult :)

Bakker, a nõknél még a kérdezés is bonyolult :)
A kérdező hozzászólása: Rövidebben: Amióta hülyéskedtünk a legjobb haverjával, azóta a kedve szerint szórakozik velem. Van rá esély, hogy tetszem neki, és féltékeny lett, vagy csak idegesítette?! :)
Szerintem tetszel neki. Amikor szórakoztál a haverjával akkor féltékeny lett és úgy gondolta hogy "ha harc hát legyen harc" xd , meg csak elötted hülyéskedik a barinõddel.
Áh, great, thx. Elárulok egy titkot a férfiakról, de senkinek egy szót se errõl: egyszerûek vagyunk és ha szeretnél tudni valamit, csak állj elém, nézz a szemembe és kérdezd meg. Meglepõen õszinte választ fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: De nem merem elmondani neki, mert félek hogy kinevet, vagy lenéz... máskülönben már rég megtettem volna. :c

Van egy fiú az osztályban aki nagyon tetszik de úgy érzem mintha ő egyszerűen utálna, lenézne. Mit tegyek?

De az osztályból szintem minden lánnyal nagyon kedves meg alapvet?en nagyon segít?kész, jófej. De valamiért engem nem bír:( Meg egy csomószor ha elmegyek mellette összesúg a barátjával, de tuti nem arról beszélnek h milyen jól nézek ki meg ilyesmi, mert ha egy lány szimpatikus neki akkor olyan kedvesen néz rá meg jófej vele. De engem utál!! Pedig nem vagyok ronda. Nem mondom hogy olyan szép vagyok de az osztályban van egy pár lány aki még csúnyább is nálam, velük mégis kedves.:( Hogy tudnám vele megkedveltetni magamat?? 14/L

Legjobb válasz: Járj szép csini rucikban. Honnan tudod, hogy szép vagy? Kép esetleg? Privibe? :)

Járj szép csini rucikban. Honnan tudod, hogy szép vagy? Kép esetleg? Privibe? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!