Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek tetszek es nekem (508 db)

Mit tegyek? Hogyha van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik viszont az egyik barátnőm amikor megtudta hogy tetszek neki elkezdett nyomulni rá azzal a mondattal h neki is tetszik.

A fiúval már sokat beszélgettem fb-n és már találkoztunk 2x élőben is.A másik lány csak egy hete beszélget vele viszont elég nagy a melle nekem meg annyira nem.Kérlek csak normális válaszokat adjatok, mert nem vagyok csak 14 éves és nem tudom hogy megy ez a dolog.Ja és a másik lány is fog vele találkozni de csak úgy hogy elmegy egy edzésére ahova más is elkíséri.

Legjobb válasz: Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.

Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.
A kérdező hozzászólása: de már 14 éves vagyok :)
"elég nagy a melle nekem meg annyira nem" A mell az hogy jön ide?? :o Hát tetszik a fiú? Ha igen mond meg neki. Ha nem akkor miért is zavar téged? :O
Szerintem ilyenek ért ne bántsd magad .Kb 5 év múlva elfelejted az egészet . De szerintem a barátod szándékosan hajt a pasidra .
Ja és mell az nem nagyon számít 14-es kornál
A kérdező hozzászólása: Ennek a fiúnak nem a mell számít és tudja h tetszik nekem és õ is mondta h tetszek neki csak azért írtam a mellméretet mert annak a lánynak nagy az önbizalma és általánosságban az ilyen korú fiúknak az szokott tetszeni jogyha valakinek nagy, félek hogy elvenné tõlem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor kiderül, hogy milyen erõs az a barátság.
A kérdező hozzászólása: Hát azér nem olyan jó barátnõm de ez igaz.
A kérdező hozzászólása: próbálom biztatni de olyan csacsi amúgy meg nem valószínû hogy azt hiszi magáról hogy csúnya mer egy csomó csaj bele van zúgva
Azért, mert Te azt hiszed, vagy tudod, hogy egy csomó csaj bele van zúgva, ezt Õ nem biztos, hogy tudja. Szerintem simán állj elé, vetkõzd le a gátlásaidat és beszélgess vele, terelgesd a témát, hogy milyen céljai vannak, szeretne-e párkapcsolatot stb.. és a végén hozd szóba, hogy megpróbálhatnátok, ha úgy látod alakul a dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy csomó csaj bele van zúgva mert egy csomó barátnõm van ezzel így
Hány éves vagy? :D
Nem biztos, hgoy zavarban vagn. Lehet, hgoy csak nem jössz be neki és a ronda fejed irritálja és azért csacsi ha körülötted van mert túl akar rajta esni.
A kérdező hozzászólása: 6-oska õ keresi a társaságom (mellesleg mindenki magából indul ki)

Van egy fiú akinek tetszem, és nekem is tetszik ő. Mi elköltöztünk itthonról az anyámmal. Most elég messze lakok tőle, és csak Facebook-on tudunk beszélni. De ő a beszélgetés helyett inkább Minecraftozik. :S Mit tegyek?

Már volt úgy, hogy azt hittem elfelejtett, de kiderült hogy nem..Mit csináljak? Várjak türelmesen vagy legyek akaratosabb?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak nem kellesz már neki mert messze kerültél tõle...inkább felejtsd el keress mást aki veled törõdik és nem a játékkal és persze a közeledben van.

Szerintem egyszerûen csak nem kellesz már neki mert messze kerültél tõle...inkább felejtsd el keress mást aki veled törõdik és nem a játékkal és persze a közeledben van.
kezdj el minecraftozni te is! amugy én is ismerek ilyet. ha a játék fontosabb neki, mint te, akkor hagyd a francba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen! Lehet, hogy az lesz.. :S :)


Van egy fiu akinek tetszek es nekem is tetszik de a szuleim tiltanak bennunket a korkulonbseg miatt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha annyira tetszik állj ki mellette,és beszélj a szüleiddel,hogy milyen érveid vannak a fiú mellett,hátha sikerül meggyõzni õket.Amúgy mennyi a korkülönbség,és hány éves vagy?Mert ez azért nem mindegy.

Ha annyira tetszik állj ki mellette, és beszélj a szüleiddel, hogy milyen érveid vannak a fiú mellett, hátha sikerül meggyõzni õket.Amúgy mennyi a korkülönbség, és hány éves vagy?Mert ez azért nem mindegy.
En vagyok aki a kerdest irta csak egy masik neven szoval en 13 eves vagyok es a pasi 18
Szüleid féltenek. Meg lehet érteni..
Sajnos most egyet értek a szüleiddel mivel ez a korkülönbség ilyen korban valóban sok, az én barátom 18 én 16 vagyok õ tud várni rám:) ha az a srác is ilyen akk sok sikert és állj ki kettõtökért de viszont elcsépeltnek tûnhet de sztem ráérsz még a szerelemre.Szal végülis remélem jól döntessz:)
tyûû az elõttem szólónak nagyon nagy a korkülömbség...én 18 éves vagyok és 24 éves a hapsim akivel mellesleg 4éve vagyok együtt.de ismerek olyat akinek 13éves léttére 23éves hapsijaa van..elég prûd szüleitek vannak:D:D
Valószínûleg nem alaptalanul tiltanak tõle, próbálj kicsit belegondolni!
Nem attól függ hogy valaki milyen érett hogy hány éves.Lehet hogy te 13 évesen elég érett vagy egy kapcsolatra, de azért a szex-el még várni kéne, és ezzel a srácnak is tisztában kell lennie.
Tudom hogy utálni fogsz érte, de a 14 év alatti lányokkal folytatott szexuális életet bûntetendõ cselekményként értékeli a bíróság is. Ebben a korban még a kamasz-szerelem ideje lenne. Mozi, kézenfogva sétálgatás, puszi majd csók, és bõven ráérnél a gimi vége felé eljutni az ágyig.

Van egy fiu akinek tetszem és nekem is tetszik, de mégsem akar járni vele. Mit tegyek? 15/L

szóval van egy fiu aki tetszik nekem. elöször nem nagyon tetszett csak barátok voltunk, de aztán bevallotta, hogy tetszem neki. egyre jobban megismertem és mostmár nekem is tetszik. vegul megtudta, hogy nekem is tetszik. elkezdtunk erröl a dologrol beszelni es o azt mondta h tetszem neki me minden, de most ne akar kapcsolatot. par honapja meg meg azt mondta h akar. most mit tegyek?? lépjek tovabb?? aaa nem tudom :( segitsetek lecci!

Legjobb válasz: Lépj tovább! Ha kölcsönös a vonzalom, akkor miért áltat ilyen marhasággal? Ne is foglalkozz vele, biztosan találsz majd olyat, aki nem lesz ekkora balek :))

Lépj tovább! Ha kölcsönös a vonzalom, akkor miért áltat ilyen marhasággal? Ne is foglalkozz vele, biztosan találsz majd olyat, aki nem lesz ekkora balek :) )
egy 15 éves pasi azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot?! ez szörnyû..amikor én voltam 15 éves, akkor az összes pasi meg volt veszve a lányokért:D
Szerintem várj még egy kicsit. Lehet meggondolja magát. De azért a várakozást se vidd túlzásba. Ne egész életedbe õt várd, ha már tisztán látod, hogy nem lesz semmi akkor hagyd tényleg. Hidd el, lehet valami komoly oka is, hogy nem akar kapcsolatot MOST. Szörnyû helyzetbe vagy.. Én is átéltem ilyet. Bár nem minden pontban egyezett a sztorink, mindenesetre nehéz volt kikászálódni belõle. A lényeg, hogy légy türelmes! Sok szerencsét..:) 14/L

Van egy fiú aki tetszik és én is tetszem neki, de neki valaki más jobban tetszik. Most hogyan szerezhetném meg magamnak?

Legjobb válasz: Annak aki jobban tetszik a neked tetszõ fiúnak mint te, kéne szerezni egy jobban tetszõ fiút mint amennyire tetszik neki a neked tetszõ fiú. Szerintem.

Annak aki jobban tetszik a neked tetszõ fiúnak mint te, kéne szerezni egy jobban tetszõ fiút mint amennyire tetszik neki a neked tetszõ fiú. Szerintem.
Egyetértek. Vagy csak beszélni vele hogy neki tetszik-e a neked tetszõ fiú. Ha igen akkor az elsõ , ha nem akkot nagyon nagyon szépen megkéred hogy ugyanmár ha lehet ejtse a fiút és kegyetlenül törje össze a szívét hogy kisírhassa magát a te válladon és így még több pozitív érzelmet tápláljon feléd

Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Van egy fiú aki tetszik és nép táncol. Én is fogok nem sokára és lehet hogy együtt is fogunk. Szerintetek majd ha együtt táncolunk jobban összehoz minket? Õ is mindig elvörösödik ha meglát és engem néz. Szerintem én is tetszek neki.

Legjobb válasz: Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)

Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen majd meglátom hogy mi lesz:)

Mit csinájjak? Van egy csaj aki tetszik és én is tetszem neki de a barátnőjének is h tudnám megmondani neki h nem tetszik mert a legjobb barátnője tetszik?

Van egy csaj aki tetszik és én is tetszem neki de a barátn?jének is de ? nekem nem tetszik hogy tudnám lerázni anélkül h összevessze velem és a másik csajjal . Azért szeretném h elfelejtsen mert a másik csaj addig nem akar velem járni h ne bántsa meg. Lécci segítség Mit csinájjak h ne bántsam meg de a másik csajjal öszejöjjön? 14/F normálisan légyszí

Legjobb válasz: Most nem szívatásból, meg köcsögségbõl mondom, de vegyél egy helyesírási szótárt. Mivel a csinájjak és a lécci nem szerepel benne. Na de mindegy. Finoman mondd meg a lánynak, hogy te nagyon bírod õt, de nem tudsz rá csak barátként tekinteni, viszont a barátnõje nagyon tetszik neked. Én a helyében nem sértõdnék meg, mert rendesen közölted vele, de egy kicsit tutira fel fogja kapni a vizet.

Most nem szívatásból, meg köcsögségbõl mondom, de vegyél egy helyesírási szótárt. Mivel a csinájjak és a lécci nem szerepel benne. Na de mindegy. Finoman mondd meg a lánynak, hogy te nagyon bírod õt, de nem tudsz rá csak barátként tekinteni, viszont a barátnõje nagyon tetszik neked. Én a helyében nem sértõdnék meg, mert rendesen közölted vele, de egy kicsit tutira fel fogja kapni a vizet.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi megpróbálom ...a lécci és a csinájjak csak megszokás chat-en de kü légyszíves/legyetek szívesek és csináljak :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ bejött megoldódott a probléma:) emondtam neki h mi a helyzet és nem lett semmi:DDD

Van egy fiú aki elmondása szerint nagyon szeret de nekem ő nem tetszik és ezt tegnap a tudtára adtam. A haverjának viszont tetszem és nekem is a haverja, mikor ezt megtudta teljesen kiborult és engem hibáztat amiért ő nem tetszik nekem. Mit tegyek?

Amikor megmondtam neki, hogy nem tetszik egyáltalán nem voltam bunkó, s?t.....

Legjobb válasz: Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont,akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)

Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont, akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)
nekem is volt ilyen esetem, a fiu megertette szerencsere h vele nem tudok boldog lenni, es idovel orult annak h boldognak lat...belenyugszik, nincs mas valasztasa...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!