Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek tetszek és ő (146 db)

Van egy srác akinek tetszek, és ő is tetszik nekem csak az a baj hogy ő 29 éves és 14 év van köztünk. Szerintetek meg kéne probálnom, vagy hadjam az egészet?

Legjobb válasz: Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.

Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.
How about Pedo Bear?! Éretlen csitri vagy hozzá ne haragudj. És a csávótól szégyen hogy a korabeli nõket nem képes meghódítani .:)
pedomaci újra támadásba lendül…
Ez nem egy srác, hanem egy felnõtt férfi. Ha szerinted tetszel neki, akkor csak arra az egy dologra kellenél, ami nem túl jó cégér plusz még némi pedofil hajlamra is utalhat. Mert 29 éves felnõttek nem lesznek szerelmesek gyereklányokba. Ha jót akarsz, akkor hagyd a dolgot.
hagyd.. egyértelmû..
Szerintem még a nevét is felejtsd el! Elég cinkes lehet a tag! Ne mocskold be magad egy ilyen pedofil féreggel, jó pofizik neked mert te még naiv vagy nem úgy mint a korabeli nõk akik már nem eszik az átlátszó szövegét!
Pedobear
az elsõ jól leírta, bár szerintem létezhet sokféle szerelem :D f19

Van egy lány aki tetszik és ö is tudja, de még kb régebben egy olyan 2 hónapja mondtam neki hogy járjunk ö azt mondta hogy ö nem szeretne ez miért van? Lent

és volt egy pasija és amikor volt pasija akkor engedte hogy simogassam meg hogy fogdozzam olyat játszontunk hogy ö eldugta a ruhájába a kb 2cm-es lézert és meg kellet keresnem és tapiztam össze vissza és nem szolt most meg volt egy csávója és közben egy másik csávó is szerelmes belé de amikor a csávójával szakitott akkor én inkább azt mondtam neki hogy jöjenek össze mint azzal a másikkal ez miért van?azért mert szeretem és azt akkarom neki hogy jobb legyen neki mindig?

Legjobb válasz: Lézert dugott a ruhájába?

Lézert dugott a ruhájába?
obi wan kenobi o.O
A kérdező hozzászólása: tudod ez a kissbe lézer ami olyan 10 méterig viszel azt azt játszottuk!
Miközben öleled markolj rá a faszára ha tetszik neki akkor sínen vagy.
Úgy nézem ez még csak az elsõ szerelem kategóriába tartozik. De am nem baj, hogy nem írjátok egymásnak, hogy , , szeretlek". sokszor van, h rögtön járás elején mondják egymásnak és nem gondolják úgy...
A kérdező hozzászólása: Ó értem, akkor jó köszii!
Hány éves vagy most õszintén 12?
A kérdező hozzászólása: Igrn a fiú 13
egy apróság "facebookon nem merjük egymásnak írni, hogy szeretlek" egyrészt... egymás falára és képei alá ne kezdjetek el szívecskézni meg szeretlekezni.. egyszerûen udnorító, és álszent chaten, ahol más nem látja, még taláán de maradjatok az élõszónál!!! a facebook egy ócska közösségi portál, de nem szabad, hogy az életed egy helyszíne legyen, mint a szobád, vagy az iskola a kérdésre válaszolva amúgy nyugi, idõvel menni fog.. 12-13 évesen nem is kell sokkal több ölelésnél:)

Van egy srác, akinek tetszem, de nekem csak egy kicsit tetszik, és ő szinte megőrül értem. Mit csináljak?

Van egy srác, annyi mint én, és az egyik táborba ismerkedtem meg vele., az első percektől fogva.. Utána elkezdett nyomulni., elkérte a telószámom.,a facebook nevem., meg minden... Csak az a gond, hogy ő megtudna értem őrülni., de én is többet érzek mint barátság., de kevesebbet mint szerelem... most mit csináljak., amikor elveszíteni, se megbántani nem akarom? MINDEN VÁLASZ ÉS VÉLEMÉNY SZÁMÍT!!!

Legjobb válasz: Kérd meg, hogy lassítsatok a tempón.Így neked nem lesz kényelmetlen és nem is veszíted el.Illetve eldöntheted idõközben, hogy pontosan mit is szeretnél.

Kérd meg, hogy lassítsatok a tempón.Így neked nem lesz kényelmetlen és nem is veszíted el.Illetve eldöntheted idõközben, hogy pontosan mit is szeretnél.

Mit akarhat? Most kerültem új iskolába, és van egy két évvel idősebb srác, akinek tetszek, és ő is tetszik nekem. Szerdán iskola után találkoztunk, megittunk egy üdítőt, közbe beszélgettünk. Volt pár csendesebb pillanat

, de nem volt vészes, utána elmentünk sétálni, jól elvoltunk.A végén egy hosszú öleléssel köszönt el, közben simogatta a hátam :) Másnap a suliban csak köszönt, néha rám mosolygott. Délután írtam neki, mert a suliban kicsit furcsa volt, és azt mondta, hogy rossz kedve van, ilyen korszakát éli, és ilyenkor a legrosszabb ismerkedni. Ma meg a suliban úgy jött ki, mintha kerülne, köszönt, de nem t?nt valami lelkesnek. Tehát ilyenkor mi van? Akar valamit, vagy le akar rázni, vagy mi lehet?:s

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
majd keres ha akar valamit, csak azért ne kerüld mert õ is ilyen volt.lehet h családi okok, nem biztos h mindent el fog mondani(pláne ha kellemetlen neki) az elsõ beszélgetésen.legyél kedves, mosolyogj rá, majd õ keresni fog ha megoldódtak a problémái.ha meg nem akkor ennyi, nem kell érte dunának menni.nem volt se közös lakás se gyerekek...csak egy séta meg egy üdítõ.
csak szar napja volt lebaszta az annya vagy valami balhézott haverjával v nem tom attol még akarhat valamit töled de ne várd h midnig vidám és rozsaszin legyen ha meglát
Bárhogyan, csak NE FACEBOOK-on mondd el neki.
mér mondod el neki ha tudja?
A kérdező hozzászólása: annyit tud hogy tetszik nem azt hogy már szinte belé vagyok esve
No face csak személyesen beszéld meg vele.
akkor találkozz vele in real life minél többet
A kérdező hozzászólása: most az a baj hogy tegnap elment egy akadémiára és nagyon ritkán jön haza és akkor is csak 1 nap erejéig :S mondjuk ha 13 évesen valakinek föl ajánlják hogy sport akadémiára mehet akkor élni kell vele de nekem már nagyon hiányzik :S

21 éves lány vagyok, van egy idősebb férfi akinek tetszem és ő is nekem. Mit tegyek? !

Az egyik probléma, ha lehet ezt problémának nevezni, a korkülönbség, ő 35 éves. A másik probléma, hogy családja is van,9 éves a kisfia, a feleségét már nem szereti, már volt rá alkalom, hogy megcsalta. Nagyon sokszor próbálkozott már nálam, de eddig visszautasítottam, mert házas ember, de mostmár mégis engednék a csábításnak, úgy érzem, hogy kezdek beleszeretni. Mit tegyek?! Várok minden választ, akár jó, akár rossz, az építő kritika is kritika : )

Legjobb válasz: nem tom, sztem legyen szabad a pasi, akivel kezd az ember.

nem tom, sztem legyen szabad a pasi, akivel kezd az ember.
Ha belemész, nehéz lesz kimászni belõle, talán 1-2 év is eltelhet, mire képes leszel egy normális kapcsolatra utána, ezt kalkuláld bele, hogy megéri-e.
Milyen gerinces, daliás lovag lehet! Többszörösen megcsalja a feleségét, nem törõdve azzal, hogy mi lesz a 9 éves gyerekkel, ha elválnak. Ó, kérlek, mesélj még róla! Ha egy ilyen emberbe kezdesz beleszeretni, bocsáss meg, de rendkívül igénytelen vagy.
Ilyen fiatalon anyuka akarsz lenni?:D
Ha a szimpátia kölcsönös, akkor az õ kapcsolatának már úgy is annyi, de mielõtt belegabalyodtok, le kell tisztáznia a családjával szemtõl szembe a helyzetet, mert a titkolódzás még rosszabb, aztán amikor kiderül (mert kiderül) akkor már a baj is nagyobb... Beszéljétek meg tiszta fejjel és essetek túl rajta!
semmit? ja, hogy viszket már az bizonyos dolog? akkor engedd, hogy megdugjon. így kell ezt, házas emberrel... ribanc
Háhá, pár év múlva téged fog ugyanígy megcsalni.
Valószínûleg nem fogja kinyalni a 21 éves kis puncikád, de neked majd mélytorkozni kell rendesen...a menet max 5perces lesz.
A kérdező hozzászólása: Mit szólnak a barátaim ahhoz amit mûvelünk? Mihez? Még csók sem, volt, ahogy szex sem. Sima beszélgetések csak!
azaz _még_ nem volt, hajlasz rá. változtat ez azon, amit mondtam? a sztorit azért elmondtad nekik, vagy inkább ismeretlenektõl kérdezõsködsz, mert valahol te is tudod, hogy messzirõl bûzlik? van egy kollégám, 1 évvel fiatalabb, mint a te herceged, a lánya 7 éves. sportot ûz ebbõl, röhögve meséli milyen szinten meg lehet vezetni a 20-25 éves csajokat. semmibe nem nézi õket, lyuk, semmi több, de úgy beveszi mindegyik ezt a sztorit, ahogy a nagykönyvben meg van írva. irányukba semmi lelkiismeretfurdalása nincs, az asszonynak meg nem fáj, ha nem tudja. tapasztalatnak jó lehet, de ne ringasd magad abban a hitben, hogy ez az ember lesz a nagy Õ, és te is neki.
"A 9 éves gyereket meg soha nem hagyná magára" Nem, csak már most megismerteti a hûség fogalmával. Jó fej apuci. Felelõsségteljes, meg minden. "de mit tenni ha kihûlt a házasság" SABLON duma, édes kis szívem és ha ezt Te megeszed, buta vagy, mint a tök.
Hogy a fenébe lehet egy kérdésre ennyi bunkó faragatlan gusztustalan válasznak nem nevezhetõ rosszindulatú kioktatást adni? Szerencsétlen kiscsaj informálódni akart volna a dolgokról, épp azért mert segítségre volt szüksége, erre így csoportosan leugatjátok a pokolig ahelyett hogy értelmes magyarázatot adnátok neki! És még õt nevezitek mindenfélének, Hát ezek mellett a mocskolódásokkal sokkal különb valamennyiteknél!!! Te pedig kicsim, ne az itteni gonoszkodásokból remélj jótanácsot, mert ezek szerint a világ egy nagy pöcegödör! De legalább tudhatod milyen emberek is vannak...
"akik belementek ilyesmibe, azok gyönyörû tapasztalatokkal rendelkeznek, na meg élményekkel" én nem így látom/hallom. sablonos szituáció, sablonos szöveg. a meglett, családos faszi unja az asszonyt, keres egy ropogós fenekû naívát, elõadja a megtört, savanyú sorsú herceget, leányunk pedig kellõ tapasztalat és emberismeret híján gond nélkül benyalja, hogy a rossz házasságra az pici szíve lesz a gyógyír. az se zavarja, hogy tudja, nem õ az elsõ a sorban, hisz "velem majd minden más lesz". lófszt lesz más, bogaram, csak nem látsz a rózsaszín ködtõl. ahogy elõttem mondták, kutyából nem lesz szalonna, ha valami csoda folytán mégis melletted marad, ugyanez vár rád pár éven belül. barátaid vannak? mit szólnak ahhoz, amit mûveltek? egyáltalán el merted mondani nekik?
Gondolom a feleségének is az egyetlen gyermeke, tehát valaki egyedül fogja hagyni. Én sem mondtam az exfeleségemnek, hogy szeretem. Mert egyre elviselhetetlenebb lett. Nem az volt a baj, hogy nem mondtam, hanem az, hogy nem volt miért mondanom. Ha kihûl a házasság és nem menthetõ, akkor el kell válni. Gondolom a pasikád azért idõnként megdugja az asszonyt is két félrekefélés között. A megcsalás tetû dolog, mert a másik fél megbízik a társában, aztán pofára lesz ejtve. Nekem sikerült megcsalás nélkül elválnom. 35/F
Ha a felesegevel ilyen "huseges", mibol gondolod, hogy veled maskeppen fog banni? Kutyabol nem lesz szalonna. Ha ferjkent/apakent ennyit jelent neki a "kapcsolatban lenni", akkor mi fogja visszatartani, hogy mikor te 'csak' a baratnoje leszel, nem fog egy nalad esetleg meg fiatalabb/vekonyabb/ramenosebb lannyal megcsalni teged?
A gyönyörû tapasztalataidat majd mesélheted a barátnõidnek."Jaj olyan jó volt, hogy végül miattam hagyta el a feleségét, huh nem is gondoltam volna, hogy egy 35 éves házas ember ilyen jó az ágyba!Bezzeg a mai 20-25éves kisfiúk olyan kis fitymán szexelnek...Hm igen nagyon megérte!Ezt még az unokáimnak is emlegetni fogom!"
A kérdező hozzászólása: igen beletelhet 1-2 év, mire kilábalok, ha ki kell lábalnom, de akik belementek ilyesmibe, azok gyönyörû tapasztalatokkal rendelkeznek, na meg élményekkel :)
A kérdező hozzászólása: micsoda úriember vagy, szép magyar szóhasználattal! majd eldöntjük mi, hogy mit teszünk egymással : )
A kérdező hozzászólása: A szimpátia kölcsönös, igen. A 9 éves gyereket meg soha nem hagyná magára, egyetlen gyereke, de mit tenni ha kihûlt a házasság és nem a megcsalás után hûlt ki, hanem már az elsõ pár évben, mert az asszony nem tudta szeretni és soha nem mondta neki, a mágikus szót: Szeretlek. Csoda ha másfelé kacsingat?!
A cinikus válaszaid alapján NEM kezdesz beleszeretni, hanem élvezed a kalandot, és élvezed, hogy mindenki irigykedik Rád meg a pasidra. Ép ésszel azt mondanám, hogy ne tedd, mert ennek semmi értelme, de elnézve ezt a sok irígy pöccstarisznyát és nyanyókát, azt mondom, dúgjatok egy jót, fulladjon meg minden álszent és hippokrita. Utána pedig gyere el velem is egy menetre.

Van egy srác aki tetszik és ő azt hiszi szerelmes vagyok belé. Ma meccsük volt és mi is elmentünk. Mikor mentünk feléjük ott ölelgette a barátnőjét. Aztán egycsomószor eljött mellettem köszönés nélkül...Ez most mit jelentsen?

Késöbb látom hogy a barátn?je sír..a srác meg direkt mellettem jött el és köszönt.Mikor fociztak..?t néztük barátn?mmel és kicsit másvolt..mit szokott*a barátn?m szerint azért mert ottvoltam-_-

Legjobb válasz: Ha ilyen könnyen dobta a csaját érted akkor ezt veled is megteheti valakimásért bármikor. (15/F)nem tapasztalatból beszélek.

Ha ilyen könnyen dobta a csaját érted akkor ezt veled is megteheti valakimásért bármikor. (15/F)nem tapasztalatból beszélek.
Szerintem tetszel neki menny oda hozzá és besszélges vele
õszintén nem nagyon tudom..:D lehet h akkor szakított a csajával és féltékenyé akarta õt tenni..:D De leírhatod majd hogy mi lett..:P
A kérdező hozzászólása: Ok.Amúgy szoktam vele beszélni..Múltkor a csaja 2 hétig beteg volt és akkor volt meccs és 1 órát vele voltunk..és vele mentünk el.De ez kicsit gyors hogy elösször ölelgeti utánna meg szakít...amúgy szeritnem nem a csaját akarta féltékennyé tenni mert amerre voltunk nem nagyon láthatott a csaja mert õ a másik oldalon volt és beszélgetett asszem

Van egy fiú akinek tetszem, és ő is nekem de nagyon erőlteti hogy lefeküdjünk egymással. Mit tegyek?

eddig csak egyszer találkoztunk, és már aznap akarta volna hogy lefeküdjünk. mivel én még szűz vagyok és nem is ismerem eléggé nem vagyok oda ezét a dologért. úgy érzem nem sok kell hogy összejöjjünk de félek hogy ha várna akarok a sexel pár hónapot még akkor dobna. a másik dolog meg amitől tartok az a hogy csak arra kellenék neki. szerintetek mit tegyek?? én 16L ő 19F

Legjobb válasz: "nagyon erõlteti hogy lefeküdjünk egymással" ebbõl nem fog jó kisülni hidd el nekem!

"nagyon erõlteti hogy lefeküdjünk egymással" ebbõl nem fog jó kisülni hidd el nekem!
Csatlakozom az 1. hozzászólóhoz, várjon csak vele egy kicsit, ha szeret, tud várni...
Szerintem csak "arra" kellesz, úgyhogy nehogy odaadd neki magad! Van egy csomó rendes srác! Keress olyat, aki nem akar egybõl megdönteni. 26N
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, mivel gondolom mi zajlódhat le a fejében szerintem is "csak arra" kellesz neki. Normális pasi meg tud várni, ha tényleg szeret akkor meg fõleg. Én speciel sosem erõltettem a dolgot úgyis tudjátok mikor minek van ott az ideje. Személy szerint volt már, hogy majd fél év telt el, de szerettem és vártam. Nem kell ajtóstól a házba rontani ;) 27F

Van egy pasi akinek tetszek és ő is nekem. De mióta megmondtam ezt neki, azóta állandóan kerül. Miért?

Pedig nem is nyomultam,csak megmondtam neki.

Legjobb válasz: Szia! Mit mondott arra, amikor megmondtad neki? Nem mondta egyértelmûen, h bocsi, de nem?

Szia! Mit mondott arra, amikor megmondtad neki? Nem mondta egyértelmûen, h bocsi, de nem?
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondott semmit, de tom h teccek neki mert mondta és nincs b.nõje szal
Szerintem kicsit váratlanul érte a dolog és nem tudja, mit reagáljon rá. Hagyd rá egy kicsit, h átgondolja, majd óvatosan érdeklõdj, h mi a helyzet?
honnan tudod hogy tetszel neki? õ mondta? vagy csak mint pletyka hallottad...szerintem óvatosan állj a dologhoz:p
Jajj, jól átvert ez a srác te kis naiv! Csak hülyített! Ne foglalkozz vele! Tégy úgy, mintha leszarnád, és hidd el, egy idõ után õ fog keresni!
szia szerintem csak félénk :D és enny az egész probálj vele tobbet találkoznivagy beszélgetni de ne nagyon nyomulj sok szerencsét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!