Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek tetszek és (824 db)

Van egy fiú aki tetszik és én is tetszem neki, de neki valaki más jobban tetszik. Most hogyan szerezhetném meg magamnak?

Legjobb válasz: Annak aki jobban tetszik a neked tetszõ fiúnak mint te, kéne szerezni egy jobban tetszõ fiút mint amennyire tetszik neki a neked tetszõ fiú. Szerintem.

Annak aki jobban tetszik a neked tetszõ fiúnak mint te, kéne szerezni egy jobban tetszõ fiút mint amennyire tetszik neki a neked tetszõ fiú. Szerintem.
Egyetértek. Vagy csak beszélni vele hogy neki tetszik-e a neked tetszõ fiú. Ha igen akkor az elsõ , ha nem akkot nagyon nagyon szépen megkéred hogy ugyanmár ha lehet ejtse a fiút és kegyetlenül törje össze a szívét hogy kisírhassa magát a te válladon és így még több pozitív érzelmet tápláljon feléd

Mit tegyek? Hogyha van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik viszont az egyik barátnőm amikor megtudta hogy tetszek neki elkezdett nyomulni rá azzal a mondattal h neki is tetszik.

A fiúval már sokat beszélgettem fb-n és már találkoztunk 2x élőben is.A másik lány csak egy hete beszélget vele viszont elég nagy a melle nekem meg annyira nem.Kérlek csak normális válaszokat adjatok, mert nem vagyok csak 14 éves és nem tudom hogy megy ez a dolog.Ja és a másik lány is fog vele találkozni de csak úgy hogy elmegy egy edzésére ahova más is elkíséri.

Legjobb válasz: Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.

Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.
A kérdező hozzászólása: de már 14 éves vagyok :)
"elég nagy a melle nekem meg annyira nem" A mell az hogy jön ide?? :o Hát tetszik a fiú? Ha igen mond meg neki. Ha nem akkor miért is zavar téged? :O
Szerintem ilyenek ért ne bántsd magad .Kb 5 év múlva elfelejted az egészet . De szerintem a barátod szándékosan hajt a pasidra .
Ja és mell az nem nagyon számít 14-es kornál
A kérdező hozzászólása: Ennek a fiúnak nem a mell számít és tudja h tetszik nekem és õ is mondta h tetszek neki csak azért írtam a mellméretet mert annak a lánynak nagy az önbizalma és általánosságban az ilyen korú fiúknak az szokott tetszeni jogyha valakinek nagy, félek hogy elvenné tõlem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor kiderül, hogy milyen erõs az a barátság.
A kérdező hozzászólása: Hát azér nem olyan jó barátnõm de ez igaz.

Van egy fiú aki tetszik és nép táncol. Én is fogok nem sokára és lehet hogy együtt is fogunk. Szerintetek majd ha együtt táncolunk jobban összehoz minket? Õ is mindig elvörösödik ha meglát és engem néz. Szerintem én is tetszek neki.

Legjobb válasz: Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)

Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen majd meglátom hogy mi lesz:)


Mit csinájjak? Van egy csaj aki tetszik és én is tetszem neki de a barátnőjének is h tudnám megmondani neki h nem tetszik mert a legjobb barátnője tetszik?

Van egy csaj aki tetszik és én is tetszem neki de a barátn?jének is de ? nekem nem tetszik hogy tudnám lerázni anélkül h összevessze velem és a másik csajjal . Azért szeretném h elfelejtsen mert a másik csaj addig nem akar velem járni h ne bántsa meg. Lécci segítség Mit csinájjak h ne bántsam meg de a másik csajjal öszejöjjön? 14/F normálisan légyszí

Legjobb válasz: Most nem szívatásból, meg köcsögségbõl mondom, de vegyél egy helyesírási szótárt. Mivel a csinájjak és a lécci nem szerepel benne. Na de mindegy. Finoman mondd meg a lánynak, hogy te nagyon bírod õt, de nem tudsz rá csak barátként tekinteni, viszont a barátnõje nagyon tetszik neked. Én a helyében nem sértõdnék meg, mert rendesen közölted vele, de egy kicsit tutira fel fogja kapni a vizet.

Most nem szívatásból, meg köcsögségbõl mondom, de vegyél egy helyesírási szótárt. Mivel a csinájjak és a lécci nem szerepel benne. Na de mindegy. Finoman mondd meg a lánynak, hogy te nagyon bírod õt, de nem tudsz rá csak barátként tekinteni, viszont a barátnõje nagyon tetszik neked. Én a helyében nem sértõdnék meg, mert rendesen közölted vele, de egy kicsit tutira fel fogja kapni a vizet.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi megpróbálom ...a lécci és a csinájjak csak megszokás chat-en de kü légyszíves/legyetek szívesek és csináljak :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ bejött megoldódott a probléma:) emondtam neki h mi a helyzet és nem lett semmi:DDD

Van egy fiú, akinek tetszem, és õ is nekem, de?

Szóval, neki tetszik még egy lány. Egy gimibe járunk, nincs közös óránk, de szoktunk beszélgetni, viszont õ szokott a lánnyal is, aki mellesleg az egyik legjobb barátnõm. A barátnõmnek viszont nem tetszik a srác. Mit csináljak? Ja, és a fiú nem tudja, hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: Talán az elsõ dolog az ,hogy ugye tudasd vele,hogy tetszik neked,és ugye fiú logika,nem kapom meg a másikat,de itt áll elõttem még egy alkalom,és lehet hogy napokon/heteken belül,már járni is fogtok. Ha ez nem jön be,tudatni kell vele,hogy nem tetszik a barátnõdnek,de itt is mindenképp az a lényeg,hogy cselekedned kell,és elmondani neki ,hogy igen is tetszik neked. Nõi logika. Szerettesd meg magaddal,kéresd magad és felfogja tenni a nagy kérdést :) Remélem segíthettem :) kiskorú/fiú

Talán az elsõ dolog az , hogy ugye tudasd vele, hogy tetszik neked, és ugye fiú logika, nem kapom meg a másikat, de itt áll elõttem még egy alkalom, és lehet hogy napokon/heteken belül, már járni is fogtok. Ha ez nem jön be, tudatni kell vele, hogy nem tetszik a barátnõdnek, de itt is mindenképp az a lényeg, hogy cselekedned kell, és elmondani neki , hogy igen is tetszik neked. Nõi logika. Szerettesd meg magaddal, kéresd magad és felfogja tenni a nagy kérdést :) Remélem segíthettem :) kiskorú/fiú
Honnan tudod hogy õ nem tudja e hogy tetszel neki? Nem úgy értetted hogy: õ nem tudja hogy tetszik nekem? Sebaj hibázni emberi dolog. :)

Van egy fiu aki tetszik. és én is bejövök neki. Mit kéne tennem, hogy ne tetszen neki más?

Gyakran cserélgeti a barátnőit, mitől tegyem magamat érdekesebbé neki? :) Kérlek válaszolj! , Köszii <3

Legjobb válasz: nõj fel! nincs olyan ember, akinek egyetlen egy ember tetszik vagy nem néz meg mást az utcán.

nõj fel! nincs olyan ember, akinek egyetlen egy ember tetszik vagy nem néz meg mást az utcán.
nem tudsz mit csinálni ha beléd szeret akkor beléd szeret és örül a fejed ha meg nem vagy számára annyira különleges akkor ugyse tudsz mit csinálni
A kérdező hozzászólása: A kérdés lényege ugy érzem nem ment át.. az a lényeg , h ne hagyjon el!! :)
Az összes csajnak borítsd le kromofággal a fejét akire ránéz. Így a végén te leszel a legszebb.

Szerintetek ha van egy lány aki tetszik, és a barátnője szerelmes belém és mindig odajön beszélgetni, de nekem nem tetszik, akk mondjam neki h hagyjon, és járjak a barátnőjével?

Legjobb válasz: A kérdésbõl egy dolog nem derül ki, hogy a lánynak tetszel-e. Te lepattintod a barátnõjét, a lány meg téged és akkor mindenki vesztett csak a lány nyert.:D

A kérdésbõl egy dolog nem derül ki, hogy a lánynak tetszel-e. Te lepattintod a barátnõjét, a lány meg téged és akkor mindenki vesztett csak a lány nyert.:D
Próbáld kerülni ezt a lányt, és közben derítsd ki, bejössz-e annak, aki neked tetszik :)
A kérdező hozzászólása: ok kossz :) csak az a baj h nem nagyon tom elkerulni, mert a ket lany osztalytarsak, es eleg kozel laknak egymashoz, igy nagyon azt se tudom h hazakiserem :(
FIGYELJ ITT(NEKEM)MOST AZ A LEGFONTOSABB H MI A NEVED!:d
hagyd békén jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Várjam meg míg õ lép hogyha egyáltalán lép vagy az egészet hagyjam a fenébe?De mondom hogy nem akarom elveszíteni.De mi van akkor hogyha õ nem lép mert azt hiszi hogy már nem érdeklem.De ekkor nekem lépnem kéne mert nem akarom elveszíteni...
Hát várd meg, hogy õ lépjen, de azért adj valami jelet, hogy te még szereted õt.Ha mondjuk látod õt akkor mosolyogj rá vagy ha név napja van mostanában akkor menj oda hozzá és mond neki, hogy boldog névnapot meg ilyenek.De ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.Hasznosak voltak.

Van egy fiu akinek tetszek es nekem is tetszik de a szuleim tiltanak bennunket a korkulonbseg miatt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha annyira tetszik állj ki mellette,és beszélj a szüleiddel,hogy milyen érveid vannak a fiú mellett,hátha sikerül meggyõzni õket.Amúgy mennyi a korkülönbség,és hány éves vagy?Mert ez azért nem mindegy.

Ha annyira tetszik állj ki mellette, és beszélj a szüleiddel, hogy milyen érveid vannak a fiú mellett, hátha sikerül meggyõzni õket.Amúgy mennyi a korkülönbség, és hány éves vagy?Mert ez azért nem mindegy.
En vagyok aki a kerdest irta csak egy masik neven szoval en 13 eves vagyok es a pasi 18
Szüleid féltenek. Meg lehet érteni..
Sajnos most egyet értek a szüleiddel mivel ez a korkülönbség ilyen korban valóban sok, az én barátom 18 én 16 vagyok õ tud várni rám:) ha az a srác is ilyen akk sok sikert és állj ki kettõtökért de viszont elcsépeltnek tûnhet de sztem ráérsz még a szerelemre.Szal végülis remélem jól döntessz:)
tyûû az elõttem szólónak nagyon nagy a korkülömbség...én 18 éves vagyok és 24 éves a hapsim akivel mellesleg 4éve vagyok együtt.de ismerek olyat akinek 13éves léttére 23éves hapsijaa van..elég prûd szüleitek vannak:D:D
Valószínûleg nem alaptalanul tiltanak tõle, próbálj kicsit belegondolni!
Nem attól függ hogy valaki milyen érett hogy hány éves.Lehet hogy te 13 évesen elég érett vagy egy kapcsolatra, de azért a szex-el még várni kéne, és ezzel a srácnak is tisztában kell lennie.
Tudom hogy utálni fogsz érte, de a 14 év alatti lányokkal folytatott szexuális életet bûntetendõ cselekményként értékeli a bíróság is. Ebben a korban még a kamasz-szerelem ideje lenne. Mozi, kézenfogva sétálgatás, puszi majd csók, és bõven ráérnél a gimi vége felé eljutni az ágyig.

Van egy fiú aki tetszik, és lehet, hogy én is tetszek neki, mert egy csomószor néz. Honnan tudjam, hogy tetszek-e neki?

Legjobb válasz: Ha hosszan néz, persze hogy tetszesz neki. Tetszesz neki = meghúzna hogy a trófeák közé kerülj.

Ha hosszan néz, persze hogy tetszesz neki. Tetszesz neki = meghúzna hogy a trófeák közé kerülj.
Ha zavarban van elõtted akkor tetszel neki ;)
Mondjuk odamehetsz hozzá beszélgetni. :) Elvégre, ha akarod, hogy a nézelõdésnél több is történjen, akkor tenni kell valamit. Nem, nem szerelmet kell vallani. De el lehet cseverészni akármirõl és akkor hamar kiderül, van-e valami. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!