Találatok a következő kifejezésre: Van egy akinek (16833 db)

A kérdező hozzászólása: Facebook bejelentkezésre gondoltam!!
Valaki odaült és belépett azzal a címmel, töröld ki ha zavar(delete gomb)

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem? !? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

Legjobb válasz: Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N

Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N
embereket b@szol át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
Az szép! Fõleg, ha nem is tudnak egymásról. Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni õket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D 22/F
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
korod?
Szerintem 14 éves és nagyon unatkozik. Gazdag apuci, tehát nem kell nyári munka vagy ilyesmi, így sok ideje marad a srácokra.
Kedves latyak: 11 éves vagy, 2 srác közt õrlõdsz és iszol, cigizel meg drogozol. :)
Nincs szíved lekoptatni õket? Elárulom: a hozzád hasonlóknak egyáltalán nincs szívük.
Szerintem csak az a gáz, hogy nem tudnak egymásról...simán tudnál találni olyan srácokat is akiket nem zavarna ha mellettük több pasid is van...Engem kimondottan izgat ha a bnõm a tudtommal, vagy akár elõttem is más pasival szexel..persze azzal a feltétellel, hogy ha biztosan tudom , hogy Engem szeret és komolyan gondolja Velem, a többi pasival meg csak változatosabbá teszi az életét és élvezi a pasik elcsábítását, hisz egyszer élünk...:)
A kurv@ anyját az olyanoknak mint te!
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
Te most bátorítást szeretnél az emberektõl a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörûszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennõ lehetsz, egyáltalán nem elítélendõ amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit. Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed... Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak? amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus. de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
korod?
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá, na az a kellemetlen...
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettõnk közt, erkölcsnek hívják.
14-es tutit mondtál
hogy kapnának rajta
Az egyik barátomnak is egyszerre 3-4 csaja van. Ítéljetek el, de szerintem jól csinálja.:D Szakítás után a hülye sír, az okosnak lesz másik, a rafkósnak meg van másik.;)


Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Honnan tudnék szerezni egy hdmi kabelt mára? Ha valakinek van egy akkor megvennem. Budapesti vagyok. Nagyon font*os lenne!

Legjobb válasz: nekem sajnos nincs, de az expresszen van pár olyan hírdetés, ahol ilyet árúlnak.

nekem sajnos nincs, de az expresszen van pár olyan hírdetés, ahol ilyet árúlnak.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a hdmi kábel a hangot is átviszi vagy csak a képet?
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Van egy Akai tab-9800 típusú tabletem amit ha bekapcsolok az android feliratig jut el és onnét nem lép tovább. Mit tudok ezzel csinálni, vagy hogyan tudnám resetelni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mellényúltál, és gyári hibás készüléket vettél! Ha van rajta garancia, menj vissza a kereskedõhöz, és mutasd meg neki, hogy mit csinál a tablet, nem tudsz továbbépni.

Lehet, hogy mellényúltál, és gyári hibás készüléket vettél! Ha van rajta garancia, menj vissza a kereskedõhöz, és mutasd meg neki, hogy mit csinál a tablet, nem tudsz továbbépni.
A kérdező hozzászólása: Idióta! Húsvét hétfõn?
Nem mondtam hogy Húsvét hétfõn vedd meg... -.-" Te kérdeztél valamit, én válaszoltam, igaz kicsit késve de úgy gondolom nem kötelességem válaszolni neked... Tehát inkább köszönd meg. Vagy netán nem így van???

Hogy válasszak orvost? Van egy, akit "kinéztem", de hogy kezdjek hozzá?

12 hetes kismama

Legjobb válasz: Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..

Én elõbb kórházat választottam, mert nekem is fontos volt a gyengéd születés, és ahhoz választottam egy orvost. Kicsit számít én is úgy gondoltam, hogy nem, de ha megbízol benne, tudni fogod, hogy a döntése helytálló és nem azért mond valamit, mert siet golfozni..
Kérdezd meg hogy el tudna e vállalni. De én most, a 38. héten döbbenek rá, hogy igazáól semmi jelentõsége. Ill. csak annyira, hogy milyen nézeteket vall, de ez is csak akkor iazán fontos, ha olyan vagy mint én, azaz ragaszkodssz a gyengéd szüléshez. A szülésznõ az aki igazán számít, átlagos és normális esetben csak neki lesz dolga, a doki csak csendes megfigyelõ aki akkor ugrik elõ ha valami gáz lenne (de miért is lenne?) :) . No meg a párod a fontos, vagy aki benn lesz veled. Teát nem kell túlmisztifikálni ezt a doki dolgot! a szülésznõ viszont tényleg fontos. minden jót, boldog babavárást!!!

Van egy aki nekem tetszik de mit tegyek? (többi lenn)

Most lettem 10.-es és egy másik osztályba mentem át ahol van egy lány aki bejön nekem de nem tudom mit mondjak neki ha megszólítom, mivel nincs nagyon közös témánk max. A suli de az meg uncsi, sztetek mit tegyek? 15/F

Legjobb válasz: Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...

Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...
A kérdező hozzászólása: De. Hogy szolitsam meg?
Kérdezd meg tõle ezt -Sziaaa!Neked Tükör van a bugyidban??? mire a válasza egy kérdés lesz ugyis mert az kérdi!nincs de miért??? Erre mond neki azt - Hát azért mert már látom is magam benne! ennyi az egész még aznap este megkaphatod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!