Találatok a következő kifejezésre: Van egy akihez járok havonta és (1 db)

szerintem is szülj az ügyeletesnél, de miért adnál neki pénzt!? õ nem a fogadott orvosod!
Most mi baj lehet az ügyeletes dokiból?Semmi.Õ is ugyanolyan orvos, mint akit te választottál, csak õt nem kell megfizetned. Én amúgy is ellenzem ezt az egész fogadott doki dolgot.Úgy kellene csinálni, mint Vp-ben, hogy nem fogadhatnak a kismamák orvos, hanem mindenki az éppen ügyeletesnél szül.Ha meg valaki választott dokinál szeretne szülni, annak ott a magánkh.Így nem zsebelnek be a szülészek rengeteg pénzt olyan ellátásért, amit alapvetõen az állam finanszíroz, és neki egy vasába sem került, illetve nem is adózik utána.
Azért ez borzasztó, hogy ilyen szintem megy ma ez nálunk!!!!Egyszerûen nem lehet felfogni. Most vásároltam egy pár dolgot a baónak és már otthagytunk 60 ezer forintot, mondjuk szinte majdnem mindent megvettünk, de még így is kell egy-két dolog, ja és a kiságy még nincs is meg! Ha nincs pénzed rá, akkor ez van, marad az ügyeletes doki, vélhetõen nem egy kezdõt raknak be ügyeletbe, ill. ha kezdõ is, akkor is kell szakorvosnak benn lennie. Hol szülsz, mert azért az sem mindegy???Szerintem ezen ne izgulj, a lényeg, hogy minden rendben legyen és legyen jó szülésznõd, az van olyan fontos, mint a doki, sõt!!!!!! Boldog babavárást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 11 hétben vagyok. Normális ha már nőtt a hasam és látszik valami? Elég vékony vagyok hasam nem volt semmi. Ez jelentheti azt, hogy nagy babám lesz?

5

Kinek milyen tapasztalata van második szülésről? Igaz hogy gyorsabb, mint az első? Nagyon kíváncsi vagyok tapasztalatokra, véleményekre!

11

Szalay vezetéknévhez milyen fiú név illik?

2-3 hét van szülésig és lövésem sincs mi legyen a neve....szeretném ha nem lenne utcanév és felnőttként is hordhato

19

Kisfiú nevet keresek a kisfiamnak? !

Segìtenétek?Bàrmilyen nevet irhatok, hatha lesz olyan név, amit még nem hallottam.

34

Mitől lehet? Most vagyok itt először szóval rossz megjegyzést nem kérnék. Tudom h sok ilyet tesznek fel!

Vasárnap óta múlni nem nagyon akaró hányingerem van hol reggel valamikor egész nap és van amikor csak este!
A hónapban megvolt a nemvárt de nem olyan volt mint szokott lenni, 6 nap helyett csak 2 napig tartott, a 25 napos a ciklusom.
Tünetek: Hányinger néha hányással, émelygés, hőhullám, fáradékonyság, ételektől való undorodás!
Első baba lenne, és a válaszokat előre is köszönöm!

15

Milyen okokból nem lehet kisbabája, egy házaspárnak vagy csak nehezen lehet?

1

Volt valaki már úgy hogy negatív tesztek után ki derült hogy babát vár? Csak egy szimpla kérdés, nem bunkó hozzászólásokat kérnék!

7

A baratnom 6 hetes es volt uh mondtak neki hogy kicsi a magzat nem tudjak megnezni hogy dobog e a szive 50/50 szazalek olyankor mivan?

3

Ti mit tennétek a helyembe?

Barátnőm a hétre van kiírva szülni elkérte kölcsön a pólyánkat, mert nekik nincs meg az övék. Na nem is lenne gond ha csak 1-2 hétre de 1-2 hónapra kérte és én is januárra vagyok kiírva! Adjam vagy ne nem tudom hogy ilyenkor mi a jó?!

10

Ha most teszteltem pozit, dokinál még nem voltam, a hasam sokat fáj, akkor is szeretkezhetünk?

Lehet, hogy buta kérdés, de nem szeretném, ha bármi baj lenne. Egész nap görcsölget a hasam, van amikor elmúlik. Így szabad szexelni? Ha igen védekezni kell?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!