Találatok a következő kifejezésre: Van egy akihez járok havonta és (1 db)

szerintem is szülj az ügyeletesnél, de miért adnál neki pénzt!? õ nem a fogadott orvosod!
Most mi baj lehet az ügyeletes dokiból?Semmi.Õ is ugyanolyan orvos, mint akit te választottál, csak õt nem kell megfizetned. Én amúgy is ellenzem ezt az egész fogadott doki dolgot.Úgy kellene csinálni, mint Vp-ben, hogy nem fogadhatnak a kismamák orvos, hanem mindenki az éppen ügyeletesnél szül.Ha meg valaki választott dokinál szeretne szülni, annak ott a magánkh.Így nem zsebelnek be a szülészek rengeteg pénzt olyan ellátásért, amit alapvetõen az állam finanszíroz, és neki egy vasába sem került, illetve nem is adózik utána.
Azért ez borzasztó, hogy ilyen szintem megy ma ez nálunk!!!!Egyszerûen nem lehet felfogni. Most vásároltam egy pár dolgot a baónak és már otthagytunk 60 ezer forintot, mondjuk szinte majdnem mindent megvettünk, de még így is kell egy-két dolog, ja és a kiságy még nincs is meg! Ha nincs pénzed rá, akkor ez van, marad az ügyeletes doki, vélhetõen nem egy kezdõt raknak be ügyeletbe, ill. ha kezdõ is, akkor is kell szakorvosnak benn lennie. Hol szülsz, mert azért az sem mindegy???Szerintem ezen ne izgulj, a lényeg, hogy minden rendben legyen és legyen jó szülésznõd, az van olyan fontos, mint a doki, sõt!!!!!! Boldog babavárást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amikor először megmozdult a baba, amiben még nem is biztos az ember, de azt is már fel kell jegyezni, meg vezetni, meg írni a naptárba?

és kinek mikor volt az első megmozdulás érzése?

5

Adnátok a babának a nagybácsi nevét?

A párom úgy döntött, hogy a testvére nevét viselje a gyerekünk. (én nem szeretném, hogy a párom neve legyen, nem szeretném kiabálni a játszótéren, hogy Pistike) Ö arra jutott, hogy István a magyarok királya nem lehet, akkor lesz Attila Isten ostora... Nekem annyira furcsa, hogy a nagybácsi neve is az...

8

Név kérdés? Mi a véleményetek?

28 hetes kismama vagyok, kisfiút várunk. A férjem vezetékneve Cseh. Az én nagy kedvencem évek óta a Dávid, az lesz az első neve, emellé választotta a férjem a Konrádot, hogy ne legyen olyan rövid. Szerintetek hogy hangzik? Nem gond, hogy mindkettő d-re végződik? Köszi előre is a válaszokat! :)

9

Mennyi idő után jött össze az első baba? Hány évesek voltatok ekkor?

10

Meddig normális érzés?

21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".

19

Van itt olyan aki januárra van kiírva? Hogy vagytok? Hogy álltok a babaholmikkal, szobával, kórházi csomaggal? Izgultok? Hol fogtok szülni? Mikorra vagytok kiírva?

7

Valaki volt így? Többi lent.

33 hetes vagyok és most voltam a védőnőnél és azt mondta, hogy egy kis fehérje van a vizeletembe. Ez árthat a babának? Lehet belőle valami baja?

5

Kismamák ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Szülés után mennyi idő múlva állt vissza a testsúlyotok?

most vagyok 26 hetes kismama, most 62 kg vagyok, eddig nem sokat híztam ,de most 1 hónap alatt majd 4 kg-ot és még van 3 hónapom

8

35 hetes kismamák, nagyon féltek a szüléstől?

nekem 2 terhesség, és ahogy közeledik egyre jobban félek. Mit tegyek, hogy bátorítsam magam?

5

Sote II. női sz. Klinikára milyen kórházi csomagot kell vinnem magamnak, és a babának? Illetve milyen iratok kellenek?

Meg fogom kérdezni az orvosomat is, de még két hét mire megyek hozzá, és szeretném összekészíteni a dolgokat. Volt olyan aki mostanában szült ott? Miket kértek? Mit érdemes a babának vinni? Lehet korai még, de szeretek mindent időben megcsinálni. :)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!