Találatok a következő kifejezésre: Van egy akihez járok havonta és (1 db)

szerintem is szülj az ügyeletesnél, de miért adnál neki pénzt!? õ nem a fogadott orvosod!
Most mi baj lehet az ügyeletes dokiból?Semmi.Õ is ugyanolyan orvos, mint akit te választottál, csak õt nem kell megfizetned. Én amúgy is ellenzem ezt az egész fogadott doki dolgot.Úgy kellene csinálni, mint Vp-ben, hogy nem fogadhatnak a kismamák orvos, hanem mindenki az éppen ügyeletesnél szül.Ha meg valaki választott dokinál szeretne szülni, annak ott a magánkh.Így nem zsebelnek be a szülészek rengeteg pénzt olyan ellátásért, amit alapvetõen az állam finanszíroz, és neki egy vasába sem került, illetve nem is adózik utána.
Azért ez borzasztó, hogy ilyen szintem megy ma ez nálunk!!!!Egyszerûen nem lehet felfogni. Most vásároltam egy pár dolgot a baónak és már otthagytunk 60 ezer forintot, mondjuk szinte majdnem mindent megvettünk, de még így is kell egy-két dolog, ja és a kiságy még nincs is meg! Ha nincs pénzed rá, akkor ez van, marad az ügyeletes doki, vélhetõen nem egy kezdõt raknak be ügyeletbe, ill. ha kezdõ is, akkor is kell szakorvosnak benn lennie. Hol szülsz, mert azért az sem mindegy???Szerintem ezen ne izgulj, a lényeg, hogy minden rendben legyen és legyen jó szülésznõd, az van olyan fontos, mint a doki, sõt!!!!!! Boldog babavárást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Terhességi rosszulléted ha volt, mikor kezdődött és meddig tartott?

12

Érezhet valamit a baba akkor, amikor az anyának orgazmusa van?

Lehet rá jó vagy rossz hatással?

9

Van köztetek olyan kismama aki a szülés közeledtével be van pánikolva és ugy érzi hogy nem lesz jo anyuka?

Sziasztok! 25 éves lány vagyok a 30. hétben járok. Pár hete hagytam abba a munkát és most napjaim nagy részében egyedül vagyok és nagyon ráérek gondolkodni. és mostanra teljesen bepánikoltam a tudattol hogy anyuka leszek. Szeretnék beszélgetni, levelezni hasonlo életkoru leendö kismamákkal akik ugyanilyen cipöben járnak. Kérlek irjatok minnél többen. Ugy érzem eröt tudnék meriteni "másokbol"... :)

3

Még csak fekve érzem a babám rugdosását! Mikor fogom őt más pozícióban is érezni? Pl. állva?

Mellső fali a lepény.Ha állok,semmit nem érzek még.21 hetes vagyok.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!