Találatok a következő kifejezésre: Van egy akihez járok (473 db)

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem? !? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

Legjobb válasz: Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N

Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N
embereket [email protected] át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
Az szép! Fõleg, ha nem is tudnak egymásról. Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni õket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D 22/F
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
korod?
Szerintem 14 éves és nagyon unatkozik. Gazdag apuci, tehát nem kell nyári munka vagy ilyesmi, így sok ideje marad a srácokra.
Kedves latyak: 11 éves vagy, 2 srác közt õrlõdsz és iszol, cigizel meg drogozol. :)
Nincs szíved lekoptatni õket? Elárulom: a hozzád hasonlóknak egyáltalán nincs szívük.
Szerintem csak az a gáz, hogy nem tudnak egymásról...simán tudnál találni olyan srácokat is akiket nem zavarna ha mellettük több pasid is van...Engem kimondottan izgat ha a bnõm a tudtommal, vagy akár elõttem is más pasival szexel..persze azzal a feltétellel, hogy ha biztosan tudom , hogy Engem szeret és komolyan gondolja Velem, a többi pasival meg csak változatosabbá teszi az életét és élvezi a pasik elcsábítását, hisz egyszer élünk...:)
A [email protected] anyját az olyanoknak mint te!
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
Te most bátorítást szeretnél az emberektõl a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörûszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennõ lehetsz, egyáltalán nem elítélendõ amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit. Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed... Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak? amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus. de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
korod?
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá, na az a kellemetlen...
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettõnk közt, erkölcsnek hívják.
14-es tutit mondtál
hogy kapnának rajta
Az egyik barátomnak is egyszerre 3-4 csaja van. Ítéljetek el, de szerintem jól csinálja.:D Szakítás után a hülye sír, az okosnak lesz másik, a rafkósnak meg van másik.;)

Brac szigeten horvátországban a livka öblöt keresem és egy térkép állitolag ott van homokospart, aki járt már itt le tudná irni hogy jutok oda könyen autoval? Lent a linkeke!

http://www.horvatorszaginfo.hu/helyek/brac-sziget/,ezmeg egy leirás itt irnak az öbölröl!

Legjobb válasz: a Brac sziget ugyében nemtudok segíteni, de a Rab szigeten (Lopar)is van homokos part sekély vízzel, és az joval kozelebb is van, esetleg azt is nézd meg.

a Brac sziget ugyében nemtudok segíteni, de a Rab szigeten (Lopar)is van homokos part sekély vízzel, és az joval kozelebb is van, esetleg azt is nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi de a szállás már megvanegy ismeröshöz megyünk, csak ezeket találtam és jo lenne megtalálni ezt az öblöt!!

A Debreceni orvosi egyetemre szeretnék jelentkezni.16 éves vagyok Szakközépiskolába járok, de nagyon jó az átlagom és most kezdtem el a Középfokú nyelv vizsgámat is és aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Egy pár információt szeretnék?

aki oda jár vagy bármilyen tapasztalata van. Nagyon szeretnék orvos lenni és meg van az akaratom és a kitartásom is, de sajnos az anyagi háttér már kevésbé, az egyik ismerősöm most végzett az orvosin, de neki nem kellett fizetni csak pár könyvekért és a koliért azt hiszem, hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenből ötösre végez? és az baj, hogy nem gimibe járok hanem Szakközépiskolába?

Legjobb válasz: Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!

Az anyagiakat még meg lehet oldani, hacsak nem vagytok borzasztó szegények. A tankönyvek nagyon sokba kerülnek, de lehet könyvtárból kölcsönözni, kaphatsz szociális ösztöndíjat, tanulmányi ösztöndíjat ha jól tanulsz. Persze az se mindegy milyen messze laksz az egyetemtõl. Ha olyan messze, hogy a bejárás nem lehet opció, akkor anyagilag mindenképp a koli a jobb választás. Egyszóval meg lehet oldani. Legalábbis eddig, mert most úgy hallom sokkal kevesebb államilag támogatott hely lesz. Egyébként ahhoz hogy állami támogatással tanulj, a felvételidkor el kell érned egy bizonyos ponthatárt, amit az érettségi eredményedbõl és a tanulmányi átlagodból számolnak, plussz a nyelvvizsga, emelt szint--> ezekért mind többletpont jár. Ha nem éred el az állami ponthatárát, akkor már csak fizetõsre kerülhetsz be, ami olyan 8-900 ezer ft / FÉLÉV, és állítólag a duplájára emelik. Úgyhogy ez nálad szóba se jöhet ahogy írtad. Ennek amit írtál, hogy: "hogy ezt a bizonyos állami finanszírozást akkor kaphatja meg valaki ha mindenbõl ötösre végez?" nincs semmi értelme. Az egyetemen szerzett jegyeidnek semmi köze ahhoz hogy államin vagy-e vagy sem, hiszen ahogy írtam, az már a felvételidnél dõl el. Ennek csak az ösztöndíj megállapításánál van jelentõsége. És az hogy szakközépbe jársz még nem jelent hátrányt. Legyen továbbra is jó átlagod, és gyúrj rá a bioszra és a kémiára vagy fizikára. Mert mire te felvételizel már kötelezõ lesz 2db emeltszintû érettségi, amibõl az egyik mindenképpen biológia a másik kémia vagy fizika kell hogy legyen. Remélem segítettem! Sok sikert!
Magyar nyelvtanra nagyon gyúrjál rá, mert a helyesírásodat elnézve nem adnék neked érettségit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és ez akkor azt jelenti, hogy érettségi elõtt a választott tantárgyaimnak a kémia, fizika és a biológiát kell, hogy válasszam és emelt szinten, de ha nem vagyok teljesen kitûnõ tanuló, de elég jó az átlagom viszont nem hiszem, hogy kapnék ösztöndíjat akkor, ha érettségin elérném azt a bizonyos ponthatárt akkor még attól lehetek államilag támogatott igaz?? mert nem vagyunk szegények, de viszont elég húzós lenne számomra az ilyen fél év/8-900 ezer.

Ez esetben jár a páromnak a nagycsaládosok adókedvezménye? Vagy csak akkor ha a nevén lennének a gyerekek? Neki van egy gyermeke, nekem 2!

Legjobb válasz: Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.

Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Olyan hulye erzesem van. Mitol? Van egy fiu akivel talizgattunk hetvegen es olyankor olyan boldog vagyok, h vele lehetek, de mikor nem latom akkor majd belehalok a hianyaba. Nem jarunk, nem is szeretem de megis az az erzesem hogy szeretem. Mitol?

Legjobb válasz: Én is így voltam a mostani barátommal. Évek óta ismertem, és ha nem volt mellettem, akkor nagyon hiányzott. Alig beszéltünk, de mégis én akkor a menyországban voltam és nagyon jól éreztem magam mellette. akkor is már nagyon kedveltem, szerettem, mint embert, barátot. Valahogy közel éreztem magamhoz. Lassan egy éve járunk és már tudom, hogy már akkor jelzett a szívem, hogy szeretem! Nagyon fontos ember az életemben! Lehet, hogy te is így vagy? :)

Én is így voltam a mostani barátommal. Évek óta ismertem, és ha nem volt mellettem, akkor nagyon hiányzott. Alig beszéltünk, de mégis én akkor a menyországban voltam és nagyon jól éreztem magam mellette. akkor is már nagyon kedveltem, szerettem, mint embert, barátot. Valahogy közel éreztem magamhoz. Lassan egy éve járunk és már tudom, hogy már akkor jelzett a szívem, hogy szeretem! Nagyon fontos ember az életemben! Lehet, hogy te is így vagy? :)

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

Ha Én Nyíregyházán lakom, itt járok terhesgondozásra, akkor van arra lehetőség, hogy Debrecenben szüljek? Ott van egy bababarát női klinika nagyon jó tapasztalatokkal. Én kádban szeretnék szülni, de úgy tudom Nyíregyházán ez nem lehetséges.

Ezt úgy képzelném el, hogy szülés el?tt 2-3 nappal már befeküdnék, mivel Nyíregyházáról kicsit hosszú lenne az út, és ott szülnék, bár nem választott orvosnál.

Legjobb válasz: Szia, nyíregyházi vagyok:)de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:)Én orosz dokihoz jártam:)

Szia, nyíregyházi vagyok:) de szülhetsz itt is kádban...van egy alternatív szoba....s dokik meg osztály is nagyon jó, ittt van alapítványi...én nem szülnék debrecenben...de van itteni ismerõsöm aki ott szült, de ott is járt dokihoz. ha gondolod írhatsz privit:) Én orosz dokihoz jártam:)
A kérdező hozzászólása: Írtam priviben mail-t! Köszi a válaszodat!

Van egy fiú akivel már több mint 5 hónapja járok, de most egy bulin táncolta megy fiúval akit már ismertem régebb óta és ők ketten egy ostályba járnak de nem vmi nagy barátok. Kit válasszak?

És nem tudom h mit tegyek. A b?im azt mondják, h inkább válasszam a másikat mert ? lehet h jobban megbecsülne de mi van ha ? nem szeretne semmit t?lem? Olyan jó volt vele táncolni! Megkérdezte azt is , h mit látok a szemében és én a vágyat láttam.. :) segítsetek!

Legjobb válasz: Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???

Ha szereted akivel eggyütt vagy moast akkor szentem õt de ha akivel táncoltál akkor õt válaszd szentem nem kell megfogadni a tanácsom mert csak 14 éves vok de én így látom. jah és akivel most vagy az szeret???
A kérdező hozzászólása: igen szeret :) és én is csak néha bunkó velem :S
Ajj nincs oan kapcsolat, h ne legyenek viták v ienek:S ez nem azt jelenti h nem szeret elégé v más.Akkor mond meg neki h ez és ez a bajod és akkor már nem lesz!És sztem maradj inkább a mostani pasidal, me h attól még h ez a táncos fiú ien kedves volt meg jó volt vele, ez nem azt jelenti h vele jobban járnél meg minden! "A LÁTSZAT NÉHA CSAL"!Most direkt csinja a gyerek h összezavarjon Téged meg minden!Ne legyen ez benned, maradj a mostani pasidal és bezséljétek meg inkább a gondokat meg minden!:) Sok szerencsét!:) És ne a táncos fiúkát válaszd!Am is egy osztályba járnak és akkor már még inkább nem fogják oan yol bírni egymást!Szal te se keresd ezzel a vitákat+a verekedéseket!:(:)
"Mit látsz a szememben?" Hú ez nagyon profi nõcsábász, próbáld ki, aztán dobd el.
Nem lehet, hogy a pasid küldte rád, hogy hûséges vagy e?

Van egy srác aki kezd belém szeretni, de nem rég volt egy nagy pofáraesésem és folyton az a fiú jár az eszembe. Most mit tegyek?

Arra a fiúra gondolok folyamatosan aki azt mondta a barátnõimnek és az akkor még barátomnak (fiú barát, aki neki is barátja), hogy nem tetszem neki. A másik fiú is aranyos, de még nem vagyok túl ezen. Mit tegyek, mit mondjak neki? Vagy hallgassam el? Teljesen tanácstalan vagyok :(

Legjobb válasz: Mi az, hogy elhallgatni? Nyilván ha neked valaki nem jön be igazán, akkor megmondod neki, hogy bocsi, de nem. Az egy dolog hogy aranyos... Én is aranyos vagyok... És? Nem kell mindenkivel összejönni, akinek épp tetszel.... Elvileg szerelem miatt vagy valakivel. Szóval mondd meg neki, hogy más jár a fejedben, ne vele akard növelni az egód.

Mi az, hogy elhallgatni? Nyilván ha neked valaki nem jön be igazán, akkor megmondod neki, hogy bocsi, de nem. Az egy dolog hogy aranyos... Én is aranyos vagyok... És? Nem kell mindenkivel összejönni, akinek épp tetszel.... Elvileg szerelem miatt vagy valakivel. Szóval mondd meg neki, hogy más jár a fejedben, ne vele akard növelni az egód.

Mi történhetett? Szóval van egy srác akinek tetszem, de mondta h a haverja is szeretne tőlem valamit. A srác nekem is tetszik, és ezt tudja is. Egy suliban járunk, de ő még most 9. es én 10. es. *

*A suliban a múlt héten hallottam párszor h mondja a haverjainak h tetszem neki.

Legjobb válasz: Ennyibõl úgysem tudja majd megmondani senki sem, hogy mirõl is van szó. Sokminden lehet, de felesleges találgatni; a hózzászólók nagyrésze úgyis vérmérsékelete szerint fogja a feleket szapulni... Talná egy tippet tudok adni: mond azt, hogy ha valóban komolyan gondolja a barátságot, akkor tudnia kell, hogy az õszinteséggel is jár.

Ennyibõl úgysem tudja majd megmondani senki sem, hogy mirõl is van szó. Sokminden lehet, de felesleges találgatni; a hózzászólók nagyrésze úgyis vérmérsékelete szerint fogja a feleket szapulni... Talná egy tippet tudok adni: mond azt, hogy ha valóban komolyan gondolja a barátságot, akkor tudnia kell, hogy az õszinteséggel is jár.
Ne foglalkozz vele, egy komolytalan ember. Aki nem öszinte, nem tud megfelelõ döntést hozni éretlen és még arra való hogy a haverjaival játszadozzon. Biztos vagyok benne hogy találsz másik komolyabb "férfit" nem pedig egy éretlent.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. Igazából a legrosszabb az h engem még az elején nem érdekelt, aztán ahogy kezdtem meg ismerni egyre jobban. Most pedig csalódtam, és nem értem, az elején kellek neki, majd nem.... Olyan mintha csak játszott volna velem, de ez neki miért lett volna jó...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat, meg mindent:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!