Találatok a következő kifejezésre: Van egy akibe totál bele (3 db)

Írj rá a testvérére, barátaira és kérdezz rá, hogy minden ok-e vele!
Biztos, ami biztos, kérdezz rá a szüleinél, hátha történt vele valami.
Talán elhunyt?!
Az az ötletem hogy hívd fel írj neki sms-t! Arra csak válaszol!
Ez nem normális dolog! ...:oO
Egyébként hány évesek vagytok mert ha még "kicsi"(kb.12-éves) akkor lehet hogy fél az egésztõl és ezért!
Elõzõ vagyok:ez persze nem azt jelenti hogy gáz hogy jártok!
Nos a 3 hét alatt rájött, hogy mégsem kellessz neki, de mivel gerinc nélkül született, így próbál lekoptatni. (csináltam már én is ilyet, és vagyok rá büszke).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 1. nem hunyt el... 2. rá írtam a rokonaira, de õk se tudják, mert már nagykorú és nem él otthon 3. igen tudom, hogy nem normális... 4. én 17 õ 18 és fél 5. Az utolsó kommentelõnek külön köszi, megmosolyogtattál :D bár remélem nincs igazad...

Hogyan élik túl az emberek azt, hogy ha egy olyan akibe totál bele vannak zúgva elutasítja őket?

A lány aki nagyon régóta tetszik igen-t mondott a randizásra.És már egy ideje járunk. De belegondoltam,hogy mi lett volna ha nemet mond. Kezdjük ott hogy fogalmam sincs,hogyan éltem volna túl.:) Szerintem totál depis lettem volna, és magamba zuhanok. Hogyan éli túl az aki kosarat kap?

Legjobb válasz: Egy darabig szomorú,nem érdeklik mások,majd visszanyeri kedvét,elfelejti,összejön mással és boldog lesz vele és leszarja a régit. Képzeld:valakinek meghalnak rokonai ,mégse a gyász teszi ki a hátralévõ életét!

Egy darabig szomorú, nem érdeklik mások, majd visszanyeri kedvét, elfelejti, összejön mással és boldog lesz vele és leszarja a régit. Képzeld:valakinek meghalnak rokonai , mégse a gyász teszi ki a hátralévõ életét!
Hú hát én egyszer voltam csak szerelmes de a csaj ezt nem tudta és én se tudtam hogy õ mit gondol rólam, de nagyon rosszul esett volna ha kijelenti hogy nem vagyok az esete és nem is leszek.
Hát hidd el, hogy könnyebb túlélni az elutasítást, mint azt amikor már pár hónapja vele vagy, megõrülsz érte és õ meg azt mondja hogy legyen vége, mert elmúltak az érzései...
Szerintem nem fordul magába ilyenkor az ember. Én pl: 1 évig szerelmes voltam egy lányba és mikor elég erõs voltam és a kapcsolatunk is olyan volt hogy elmerjem neki mondani: "Szeretlek, szeretlek, szeretlek, egész nap kutatlak, kereslek, egész nap sírok a testedért, szomorú kedves a kedvesért, ..." (Szabõ Lõrinc) De mikor elmondtam neki hogy szeretem akkor már volt pasija.És akkor én nem fordultam magamba hanem még fél évig kapálóztam, számtalan szór vissza utasított. De aztán mikor msn-en beszéltünk írt egy másik lány is, aki nagyon jól nézett ki, és tetszett belsõleg is, hogy csak én kellek neki(már õ is 1 éve figyelget), (õ írta ezt a verset nekem elöször ami fenn látható, és azt mondtam hogy nem, mert akibe szerelmes voltam az épp veszekedett a barátjával. De összesen 2 hónapig próbáltam udvarolni, és valahogy már nem érdekelt pedig az volt a mottom hogy soha nem adok fel semmit. még 2 hónap után össze jöttem azzal a lányal aki szerelmes volt belém, már egy éve járunk. Szóval túl lehet élni simán a ki kosarazást
Pár hete bevallottam egy nagyon jó barátomnak, aki ráadásul osztálytársam, hogy én többet érzek iránta... Elutasított. Azóta ugyanúgy látom nap mint nap. Bár megszakítottam a barátságot, õ folyton keres (volt majdnem két hét, amikor teljesen békénhagytuk egymást), és nekem kezd belõle elegem lenni. Amúgy azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz. De inkább az elmúlt hónapok voltak szörnyûek, amikor kétségek közt õrlõdtem (mert nem tudtam, hogy õ mit akar). Szóval azt mondom, hogy nagyon szerettem és szeretem is, de majd egyszer, valamikor lesz valaki, aki viszontszeret! :) 16/L
Én srác vagyok, de ugyanaz játszódott le velem, mint a legutolsóval, és persze egy osztálytársnõ volt a kiszemelt. Azóta így nem is gondolok rá szinte. Viszont azt hidd el, én is azt hittem még mikor komolyan tetszett, hogy összeomlik a világ, ha elutasít. Nem így lett. Ezt egy párszor szerintem mindenki végigéli (remélhetõleg még) a fiatalkora során, aztán felnõttként már nem így látja a világot, hogy minden összedõl egy nem esetén.
sokkal jobb ha vki elutasít mintha egyszer szeretett és utánna okoz csalódást

Van egy fiú akibe totál bele zúgtam, de nem tom, hogy ő is szeret-e engem. Mit csináljak, mert ez így megy két éve?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mondd meg neki. Vagy csak célozgass rá és a reakciójából tudni fogod, õ mit érez. Mert ez így nagyon rossz, hogy nem tudod, mi a helyzet (2 éve! - nem semmi). De elõtte készülj fel rá, hogy mi van ha nemet mond!!! Ez nagyon fontos. Én elkövettem azt a hibát, hogy nem készültem fel a negatív válaszra, pedig biztos voltam benne, hogy neki is tetszem. Utána pokoli érzés volt. Ne kövesd el ezt a hibát!

Szia! Szerintem mondd meg neki. Vagy csak célozgass rá és a reakciójából tudni fogod, õ mit érez. Mert ez így nagyon rossz, hogy nem tudod, mi a helyzet (2 éve! - nem semmi). De elõtte készülj fel rá, hogy mi van ha nemet mond!!! Ez nagyon fontos. Én elkövettem azt a hibát, hogy nem készültem fel a negatív válaszra, pedig biztos voltam benne, hogy neki is tetszem. Utána pokoli érzés volt. Ne kövesd el ezt a hibát!
szia..velem is pont ez van...és célozgattam, megkérdeztem...és azt mondta nem tetszem neki..most meg álandoan csak rám néz és nem tudom miért... hm..probáld meg te is..hátha neked nagyobb sikered lessz mint nekem!!! ha szabad tudnom hány éves vagy?
Mindenképpen tudasd vele! Lehet, hogy csak bátortalan - vagy még nem gondolt rád "úgy". Egy fiú általában nem fogja olyan jól a ki nem mondott jeleket, mint egy lány. De ne úgy tedd, ahogy az egyik hozzászóló! Elsõnek hívd el valahova (kirándulni, társaságba)... még ne kettesben. Vagy egy étterembe. Ha eljön, tuti, hogy érdeklõdik. Csak beszélgetni kell vele egy kicsit, és idõt hagyni, hogy elgondolkozzon. Mesélj magadról, kérdezd õt is és hagyd, hogy meséljen. Ebbõl talán azt is láthatod, hogy csak az alkalmat ragadta meg, vagy tényleg érdeklõdik. Egy fiúnak is kell idõ... ha nem õ kezdeményez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!