Találatok a következő kifejezésre: Van egy akibe totál (33 db)

Mit csináljak, ha van egy pasi, akit totál nem ismerek, ráadásul híres, de totál beleszerettem és Amerikában él? Egy híresség!

A nevét nem említem, még őrültnek gondolnátok, hogy úgyis mindenki belezúgott és én csak egy vagyok a sok közül... de nekem tényleg tetszik és állandóan álmodok róla, meg ilyesmi. :/ Teljesen csodának számítana, ha találkoznánk. Tudnátok valamit ajánlani, mitől nem kukulok meg teljesen a jelenléte nélkül?

Legjobb válasz: foglald le magad valamivel hogy ne ezen gondolkodj. hidd el ez nem szerelem. csak egyszerûen tetszik de most úgy érzed hogy totál odavagy érte. majd elmúlik :) álmodozni meg szabad

foglald le magad valamivel hogy ne ezen gondolkodj. hidd el ez nem szerelem. csak egyszerûen tetszik de most úgy érzed hogy totál odavagy érte. majd elmúlik :) álmodozni meg szabad
Nekem is volt már hasonló, de én már kinõttem ebbõl. Idõvel elmúlik majd ez az érzés, ne aggódj.:) Amúgy szerintem ez nem szerelem, csak nagyon rajongsz érte. Azt ajánlom keress valaki mást akit személyesen is láthatsz..:)
haha, en is igy voltam tomkruzzal, amikor meg a koktel filmben jaccott :) hahaha, nyugi, el fog mulni!!! foglald el magad tanulassal, uj nyelvekkel, olvass szepirodalmat, kezdj bele valami csapatsportba, ezermillio tevekenyseg van, hasznald a fantaziadat!
El fog múlni, megígérem. :) Röhögj ki de ez van: Négyévesen szerelmes voltam Morten Harketbe (az A-HA frontembere). Azt hittem, össze fogunk házasodni. XD Nyolcévesen beleszerettem Dave Gahanbe (a Depeche Mode frontembere). Na, ez volt a csúcs, az egész fal tele van a rajzaimmal, amik Dave-et ábrázolják. :D És addig, ameddig azzal voltam lefoglalva, hogy mennyire szeretem Gahant, nem vettem észre, hogy a legjobb barátom a kiköpött mása. :) Nézz körül, biztos találsz valakit a környezetedben aki hasonlít a nagy Ödre, vagy még jooban is néz ki... :D
Hát erre nem nagyon tudok mit írni, én is így vagyok Taylor Lautnerrel...
Amúgy hiába azt írod hogy nem említed a nevét de kulcsszónak Edwardot írtad be.
semmit..ne fuss olyan szeker utan ami ele lo van kotve.. :-)
semmit.
Felejtsd el, lángészkém....
felejtsd el
A kérdező hozzászólása: Ja. Igen azon vagyok hogy felejtsem el de nem olyan könnyû.


Mit tegyek? Megőrülök! Én 16 éves lány vagyok. Van egy húgom, aki 12 éves és már totál kikészít!

Itthon vagyunk mind a ketten, egész nyári szünet alatt, mert vigyáznom kell rá. Gond ezzel nem is lenne, de totál fel tud húzni! Mindent én csinálok, mosogatok, f?zök, megágyazok, megetetem a macskáit... És már nem bírom tovább. Elegem van, hogy miközben én fáradozom, ? csak nézi a tv-t és közben még laptopozik is! És van pofája azt mondani, hogy szemét vagyok, hogy nem hozom fel a reggelijét és neki nem ágyazok meg!

Legjobb válasz: Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.

Az utolso valaszadoval ertek egyet. Nekem is van egy sokkal fiatalabb öcsem, akivel bizony eleinte nehez volt kijönni, mert van egy batyank is, es a fiuk összetartanak alapon, engem mindig megszivattak, egyedül voltam lany, tehat a sarkamra kellett allnom. Az öcsem a mai napig kiszolgaltatja magat, es lustacska, de velem mar nem. Okos enged, szamar szenved alapon a szurkalodasival nem törödtem, es ereztettem vele, hogy en vagyok a nagyobb, szot kell nekem fogadnia. Elente nehez volt, de rajött, hogy jobb ha joba van velem, min tha rosszba lenne. Mostmar nagyon jo a viszonyunk, es sokat beszelgetünk, kiönti nekem a lelket. Te is a jo kapcsolatra törekedj, hiszen a testvered.
Nos nézzük az "öcsi" szemszögébõl a dolgokat :) Az én nõvérem 8 évvel idõsebb, de volt egy idõszak amikor együtt kellet lennünk. Õ csak annyit tett amikor szivattam (általában én õt :) ) hogy megvárta míg abba hagyom pl. gépezést, majd leült a gép elé és elkezdett a barátjával/nõjével MSN-ezni. Mikor visszajöttem már csak õt láttam a gép elõtt és egy mondattal: Addig nem ülsz vissza a géphez míg (pl.:) fel nem porszívózol.Ezt egy ideig csinálta mikor már zokszó (zokszó? verekedés) nélkül ment minden akkor mikor megcsináltam a dolgot valami jót csinált nekem. Én ezek után már békéztem vele. Igaz 5 év kellett hozzá :D
Én semmit nem tennék meg érte, majd csak felébredne... Én még a saját anyámnak sem tettem a dolgokat, ha parancsolgatott, ha kért az már más, nem még a szaros kistesómnak. ÁÁÁ Ja és hatásos két nagy pofon, miközben azt mondod el neki, hogy velem nem szórakozhatsz, mert nem hogy nem fogok utána takaritani, hanem ha szemtelenkedsz, fel is pofozlak. Egybõl abba fogja hagyni. Ez a dzsungel törvénye. Az erõsebb, tekintélyesebb gyõz. Légy te a tekintélyesebb!!!
Nem lehet sajna sok mindent, ez a serdülõkor. Ne foglalkozz vele, csináld meg azt amit neked kell, ha kell 1 tányér, hogy ehess , akkor 1-et moss el, többet ne, majd megjavul ha rájön, hogy nélküled semmire se megy. Ne ágyazz meg neki, ne csinálj neki reggelit, majd a passzív ellenállás segít :)
Istenem, mintha csak magamat hallanam :D Ugyan ennyi idos ocsem, es nalunk is ez van. B_zdmeg, nem hagyhatom egyedul 5percre osszebasz mindent, amit kb kemeny 2ora alatt rendbe tettem. Reggel elvarja, hogy hozzam fel a szobajaba a kajat, amig O arra nem meltat, hogy annyit pofazzon utanna, hogy kossz. Elegem van belole. Most is lent van az udvaron, furdik a medencebe, de inkabb le se megyek megnezni, ugyis csak veszekednenk. Annyira erhetetlen.. Ez is mindig azt mondja, hogy barcsak meghalnal. Nem erdekel mar.. Remelem anyam hamar hazaer azt elviszi valami kellemesebb helyre.. (uszoda. pl) Nem birom kivele az eletem. :D Nem vagy egyedul. 15/L
Én mikor annyi idõs voltam mint Te, és a húgom is annyi mint a tiéd, ezt alkalmaztam: Írtam egy heti rendet, hogy kinek, mikor mit kell csinálni. Egyik nap, én csináltam meg bizonyos dolgot (pl. mosogatás) másik nap Õ. Csinálhatnátok Ti is. Mondjuk egyik nap Õ ágyaz meg, de Te viszed a reggelit stb. Ha elvégeztétek ami a listán van ki lehet pipálni, és játszhatok együtt, pl. barkochbázzatok, vagy ország-városozzatok vagy ilyesmi. Ja és már nem kicsi, ne hagyd rá! Sok sikert!
Köztem és a húgom között is 4 év van, és amikor ennyi idõs voltam, mint te ugyan ez ment velünk is.Mi folyton verekedtünk.Megagyabugyáltam rendesen, na persze én is kaptam.Mára a legjobb testvérem és barátnõm.2 év kell hozzá, hogy megváltozzon, hogy tini legyen és komolyabb.Hamarosan kereszteljük a lányom, õ lesz a keresztanyukája.:D
A mi családunkban én vagyok a fiatalabb testvér, és bátyám van, mi szerencsére jóban vagyunk, de akkor most válaszolok a kérdésre. Szerintem anyukádnak van igaza, hogy ne foglalkozz vele, mert még kicsi, illetve annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy ez a serdülõkor. Javaslat: NE FOGLALKOZZ VELE! (Tudom, bárcsak ilyen egyszerû lenne, de mindenesetre sok erõt és kitartást kívánok!!)
Beszélgess vele.Majd mond el mit érzel
A kérdező hozzászólása: de nem érdekli a véleményem
hát ha nem érdekli a véleményed akkor hagyd..mert akkor nem nagyon tetszel neki :S

Van egy osztálytársam akit gyűlölök fúúú-. - és technikából 41 egyese van, totál bukás. Van belőle pótvizsga?

Legjobb válasz: Hogy lehet technikából megbukni? Ha már félbehajt egy lapot megvan a kettes.

Hogy lehet technikából megbukni? Ha már félbehajt egy lapot megvan a kettes.
Szánalmas vagy
max 4 egyese lehet. Amugy majd pakol 2 dèlután az iskolàban aztàn àtmegy.
velem a tanár a szekrényajtót szögeltette meg :D jah meg egyszer kerítést is festettem amúgy jah an pótvizsga

Van egy fiú aki be totál belezúgtam és ezt ő is tudja. Õ a legjobb fiú barátom. Hogy jöjek össze vele?

Nagyon rendes velem táncoltunk a suli-bulin,miatta nem lettem emos szóval nekik köszönhet hogy normál vok.Sokat beszélünk msnen is meg suliba is.SOS pleas!

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy bele vagy zúgva és mégsem tesz semmit, akkor valószínûleg felejtõs. Vagy talán csak félénk a srác..akkor neked kell kezdeményezned. Találkoztatok már kettesben sulin kívül? Hátha úgy könnyebb lenne.

Ha tudja, hogy bele vagy zúgva és mégsem tesz semmit, akkor valószínûleg felejtõs. Vagy talán csak félénk a srác..akkor neked kell kezdeményezned. Találkoztatok már kettesben sulin kívül? Hátha úgy könnyebb lenne.
A kérdező hozzászólása: 14/L
kérlek ne etesd magad ezzel a nemm áll készen dumával..én is ezt hittem :(( 13/l
A kérdező hozzászólása: Lehet még nem áll készen rá.Sos mitcsináljak
Akkor egyértelmû :)
A kérdező hozzászólása: A szia járnál velem már megvolt és nem +lepatintós duma.
"-Szia! Járnál velem? "
A kérdező hozzászólása: Meg öleltem majdnem meg is pusziltam.
Pontosan hogy? Ne feledd, hogy nehéz a felfogásuk :)
A kérdező hozzászólása: Már kezdeményeztem de semmi.
ó gyerekek kis szerencsések...akire én vágyok halálos beteg, és nem akar kapcsolatot...16/L

Lehet valami egy olyan sráccal, aki kapcsolatban van de én totál oda vagyok érte?

Bele vagyok zúgva teljesen egy srácba. Csakhogy neki 1,5 éve kapcsolata van, de úgymond titkolja a lányt, mert közösségi portálon sem rakott ki róla képet, sem azt, hogy kapcsolatban volna. Nagyon tökéletes pasi számomra, imádom és a nap 24 órájában rá gondolok. Nekem ? kell. Múltkor olyan édesen rámnézett, hogy majdnem elolvadtam. Mi tév? legyek? Lehet ebb?l kapcsolat szerintetek? Vagy a barátn?je már örökös lesz? :S Én 20, ? 25 éves.

Legjobb válasz: szerintem próbáld meghódítani, és ha a barátnõje fontosabb, úgy is kimutatja (bár akkor fájni fog, de ha neki õ a fontosabb,akkor felejtsd el.)

szerintem próbáld meghódítani, és ha a barátnõje fontosabb, úgy is kimutatja (bár akkor fájni fog, de ha neki õ a fontosabb, akkor felejtsd el.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És hogy próbáljam meghódítani? Mert szeretném nagyon, csak nem akarok senkire rányomulni, szóval nem tudom, mit kellene tegyek. :S de a tudtára akarom hozni, hogy nem semleges számomra. Csak ezt okosan kellene.
A kérdező hozzászólása: Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha annyira szereti, attól még kirakhatja, hogy kapcsolatban, max. nem tesz fel képeket és nem írja ki a nevét, ha diszkréten szeretné kezelni. Nem? Valamint egy másik közösségi oldalon az ismeretlenek számára nem látható, csak az ismerõsei láthatják, hogy kapcsolatban. Ez nem az lehet, hogy azért még kacsintgatna másfelé is és még nem kötötte le magát?
Ez nem azt jelenti, hogy titkolja! Egyszerûen nem csinál reklámot a kapcsolatából. Én sem, mégis imádom a párom.
A kérdező hozzászólása: Illetve az jelent valamit szerintetek, hogy nem rakott ki képet a lányról sem a státuszát nem állította be?
Nem azt jelenti, és valószínû, hogy téged is "titkolna", ha te lennél a barátnõje.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi.

Van egy fiúbarátom, akibe totál beleestem. Szerintetek van esélyem? Bõvebben lent.

Szóval...az utolsó veszekedésünk után felkeresett és bocsánatot kért. Aztán én rákérdeztem hogy honnan jutott eszébe hogy rám irjon. Válasz: Csak hiányzott valami az életembõl :$....még valamit beszéltünk és kérdeztem hogy ennyire hiányoztam neki? Válasz: Ja :)))...De közben folyton az exét emliti, hogy igy szereti még mindig, még úgy szereti. Szerintetek van esélyem? 13/L

Legjobb válasz: 13 évesen ex, meg szerelem ^^ Mókás

13 évesen ex, meg szerelem ^^ Mókás
Hány éves a fiú?
A kérdező hozzászólása: 15 a fiu, en meg 13
Hát, velem is volt ilyen. A srác nekem olyanokat mondott, hogy nagyon hiányzok neki, meg hogy nagyon szeret, de aztán összejött mással. Meg szerintem 13 évesen valószínûleg még éretlen vagy egy 15 éves fiúhoz. Nálam is pont ez volt a korkülönbség. De figyelj, próbálkozz, mert lehet nincs igazam.
Írj rá a testvérére, barátaira és kérdezz rá, hogy minden ok-e vele!
Biztos, ami biztos, kérdezz rá a szüleinél, hátha történt vele valami.
Talán elhunyt?!
Az az ötletem hogy hívd fel írj neki sms-t! Arra csak válaszol!
Ez nem normális dolog! ...:oO
Egyébként hány évesek vagytok mert ha még "kicsi"(kb.12-éves) akkor lehet hogy fél az egésztõl és ezért!
Elõzõ vagyok:ez persze nem azt jelenti hogy gáz hogy jártok!
Nos a 3 hét alatt rájött, hogy mégsem kellessz neki, de mivel gerinc nélkül született, így próbál lekoptatni. (csináltam már én is ilyet, és vagyok rá büszke).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! 1. nem hunyt el... 2. rá írtam a rokonaira, de õk se tudják, mert már nagykorú és nem él otthon 3. igen tudom, hogy nem normális... 4. én 17 õ 18 és fél 5. Az utolsó kommentelõnek külön köszi, megmosolyogtattál :D bár remélem nincs igazad...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!