Találatok a következő kifejezésre: Van egy akibe (18901 db)

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.
A kérdező hozzászólása: Facebook bejelentkezésre gondoltam!!
Valaki odaült és belépett azzal a címmel, töröld ki ha zavar(delete gomb)

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem? !? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

Legjobb válasz: Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N

Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N
embereket [email protected] át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
Az szép! Fõleg, ha nem is tudnak egymásról. Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni õket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D 22/F
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
korod?
Szerintem 14 éves és nagyon unatkozik. Gazdag apuci, tehát nem kell nyári munka vagy ilyesmi, így sok ideje marad a srácokra.
Kedves latyak: 11 éves vagy, 2 srác közt õrlõdsz és iszol, cigizel meg drogozol. :)
Nincs szíved lekoptatni õket? Elárulom: a hozzád hasonlóknak egyáltalán nincs szívük.
Szerintem csak az a gáz, hogy nem tudnak egymásról...simán tudnál találni olyan srácokat is akiket nem zavarna ha mellettük több pasid is van...Engem kimondottan izgat ha a bnõm a tudtommal, vagy akár elõttem is más pasival szexel..persze azzal a feltétellel, hogy ha biztosan tudom , hogy Engem szeret és komolyan gondolja Velem, a többi pasival meg csak változatosabbá teszi az életét és élvezi a pasik elcsábítását, hisz egyszer élünk...:)
A [email protected] anyját az olyanoknak mint te!
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
Te most bátorítást szeretnél az emberektõl a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörûszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennõ lehetsz, egyáltalán nem elítélendõ amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit. Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed... Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak? amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus. de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
korod?
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá, na az a kellemetlen...
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettõnk közt, erkölcsnek hívják.
14-es tutit mondtál
hogy kapnának rajta
Az egyik barátomnak is egyszerre 3-4 csaja van. Ítéljetek el, de szerintem jól csinálja.:D Szakítás után a hülye sír, az okosnak lesz másik, a rafkósnak meg van másik.;)

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Honnan tudnék szerezni egy hdmi kabelt mára? Ha valakinek van egy akkor megvennem. Budapesti vagyok. Nagyon font*os lenne!

Legjobb válasz: nekem sajnos nincs, de az expresszen van pár olyan hírdetés, ahol ilyet árúlnak.

nekem sajnos nincs, de az expresszen van pár olyan hírdetés, ahol ilyet árúlnak.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a hdmi kábel a hangot is átviszi vagy csak a képet?
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Van egy AKAI dvd lejátszóm ami usb is a telóra leszetem egy filmegy és dvd röl akartam nézni de aszt az egy filmet nem jeleníti meg mit tegyek?

A dvd a következõket támogatja : mp3,divix,dts(digital out),dolby digital,

Legjobb válasz: Olvasgasd inkább a Magyar Helyesírási Kéziszótárat.

Olvasgasd inkább a Magyar Helyesírási Kéziszótárat.

Van egy akim es benne guramim es scalarom! Milyen halakot meg tudok ezekmelle tenni?

Legjobb válasz: Mekkora akvárium, milyen gurámi(méz,törpe,kék,gyöngy,márvány stb) és hány darab. Ha a "calarom" vitorlás akar lenni akkor az is kell hogy hány darab. És fentiekhez milyen szûrés társul, az is befolyásolja az állományt, (külsõ vödrös, vagy belsõ, házi, szûrõakvárium stb, márka se árt)

Mekkora akvárium, milyen gurámi(méz, törpe, kék, gyöngy, márvány stb) és hány darab. Ha a "calarom" vitorlás akar lenni akkor az is kell hogy hány darab. És fentiekhez milyen szûrés társul, az is befolyásolja az állományt, (külsõ vödrös, vagy belsõ, házi, szûrõakvárium stb, márka se árt)
A kérdező hozzászólása: 2 kekgurami, 3 vitorlashal 150 aki! kulsoszuros!
A vitorláshal területvédõ, az õ állományukat nehezen lehet változtatni. A gurámik is megcsipkedhetik kergethetik az új fajtársakat ha már kifejlettek. Én esetleg tennék algaevõt, anci, vagy olyat ami nem zavarja a köreiket és gyorsan megnõ, példa sziámi ormányos márna 5-6 mehetne, páncélos harcsa lehet min 6 darab csapathalak kékpajzsos vagy foltos páncélos. Lehetõleg egy fajt tegyél be többet ne. De mindig kérdõjeles a dolg hogy hogyan fogadják az új halakat. Be eresztés után rögtön kapjanak enni és figyelni kell, ha 24 órán keresztül nem bántják az újakat akkor nyert a dolog.

Van egy Akai tab-9800 típusú tabletem amit ha bekapcsolok az android feliratig jut el és onnét nem lép tovább. Mit tudok ezzel csinálni, vagy hogyan tudnám resetelni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mellényúltál, és gyári hibás készüléket vettél! Ha van rajta garancia, menj vissza a kereskedõhöz, és mutasd meg neki, hogy mit csinál a tablet, nem tudsz továbbépni.

Lehet, hogy mellényúltál, és gyári hibás készüléket vettél! Ha van rajta garancia, menj vissza a kereskedõhöz, és mutasd meg neki, hogy mit csinál a tablet, nem tudsz továbbépni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!