Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki ugy szokta meg (4 db)

Van egy barátnőm, aki ugy szokta meg regebbi barátjával hogy csak heti 1 sex vn, max. En tőbre vágynek. ő ehhez szokott hozzá de en nem. Kevet csinálnek neki de sokszor fáradt is es nyúgős. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha elég kedvesen, aranyosan közelítesz hozzá, akkor hidd el, neki is kedve lesz bármihez. Legyél türelmes, és ne add fel!

Ha elég kedvesen, aranyosan közelítesz hozzá, akkor hidd el, neki is kedve lesz bármihez. Legyél türelmes, és ne add fel!
Ne akarj mindig teljes 'mûsort' rendezni. Bújj csak hozzá, öleld át, simogasd finoman. Tudjon róla õ is, hogy nem akarsz mindenáron mindent. Sokszor elõfordulhat, hogy mégis megjön közben a kedve. Ha meg mégsem, akkor is kellemes lesz így.
maszturbálj, tarts szeretõt
szerintem meglehet, de idovel..legyen turelmed, ha a csaj szamit neked. En pl utaltam tiszta szivembol az oralist, de szep lassan, idovel...a baratom teljesen bevezetett, mondta h nem szegyen egy kapcsolatba, meg tenyleg megerto kedves volt, es igy n is tobbet akartam adni, es vegul azt mondta h nem is gondolta h ennyire jo lesz....szoval turelem, kedvesseg, es ssep lassan vezesd ra.. neha egyszer, aztan csinalj olyant amit nagyon szeret, es megkivanna tobbszor is...s akjkor 2x, 3x s igy tovabb.. sok sikert

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Mitől van az, hogy ha elszívok egy szál cigit, akkor nagyon jó kedvem lesz? Nem szoktam még rá (úgy érzem).

Legjobb válasz: Igen, pontosan, ez a nikotin hatása. Az pedig, hogy rászoktál-e már, nem akkor derül ki, amikor rágyújtasz - hanem akkor, mikor NEM gyújtasz rá. Konkrétan: ilyenkor tudsz-e másra is gondolni? Vagy csak arra, hogy mikor fogsz már rágyújtani???

Igen, pontosan, ez a nikotin hatása. Az pedig, hogy rászoktál-e már, nem akkor derül ki, amikor rágyújtasz - hanem akkor, mikor NEM gyújtasz rá. Konkrétan: ilyenkor tudsz-e másra is gondolni? Vagy csak arra, hogy mikor fogsz már rágyújtani???
Hogy valami hasznos választ is kapj: ez természetes, a nikotin azonnali hatása elõször serkentõ, mindent meggyorsít benned, aztán pedig késõbb bénító hatása lesz, pl száraz lesz a szád, meg csökken a vérnyomásod, meg ilyenek.
Jó kedved meg talán attól lehet, hogy füves cigit szívtál... :D
Ha nem szoktál rá akkor minek gyújtasz rá???? Szerintem addig tedd le amig nem késõ. Vagy csak divatból dohányzol?
A kérdező hozzászólása: A 3. válaszolónak köszy =]
Mert a drogok (a tudomány szerint a cigi is az, minden az, ami mesterségesen megváltoztatja a szervezet alapvetõ mûködését)azoknak a vegyületeknek az agybavezetõ útját másolják le, amik a boldogságérzetet okozzák, így bejutnak az "örömközpontba". Röviden.


ó.. hogy mond el.. ha olyan jóba vagytok smárold le :)
ismerõs, a "cuki" duma miatt én is mindig kérdezem magamtól, hogy miért nem tudok velem egy idõs lányokkal barátkozni...
az nem fog menni, hogy ne változzon semmi férfi-nõ barátság nincsen, hiába mond akárki akármit laza haverság, olyan hogy havonta beszélünk pár szót, az igen, de szoros barátság nincs az egyik mindig többet fog érezni két választásod van: - vagy nem mondasz semmit, titokban szereted, és várod, hátha esetleg õ is megszeret - megmondod/lesmárolod/átöleled stb. és vagy örül neki vagy rossz néven veszi
A kérdező hozzászólása: õ 14 és elmondtam miután kaptam 1 privát üzit:D továbbra is cukinak tart de nem változott semmi nem smároltam le:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Kitti áh nem azt nem mertem volna...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!