Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki ugy szokta (12 db)

Van egy barátnőm, aki ugy szokta meg regebbi barátjával hogy csak heti 1 sex vn, max. En tőbre vágynek. ő ehhez szokott hozzá de en nem. Kevet csinálnek neki de sokszor fáradt is es nyúgős. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha elég kedvesen, aranyosan közelítesz hozzá, akkor hidd el, neki is kedve lesz bármihez. Legyél türelmes, és ne add fel!

Ha elég kedvesen, aranyosan közelítesz hozzá, akkor hidd el, neki is kedve lesz bármihez. Legyél türelmes, és ne add fel!
Ne akarj mindig teljes 'mûsort' rendezni. Bújj csak hozzá, öleld át, simogasd finoman. Tudjon róla õ is, hogy nem akarsz mindenáron mindent. Sokszor elõfordulhat, hogy mégis megjön közben a kedve. Ha meg mégsem, akkor is kellemes lesz így.
maszturbálj, tarts szeretõt
szerintem meglehet, de idovel..legyen turelmed, ha a csaj szamit neked. En pl utaltam tiszta szivembol az oralist, de szep lassan, idovel...a baratom teljesen bevezetett, mondta h nem szegyen egy kapcsolatba, meg tenyleg megerto kedves volt, es igy n is tobbet akartam adni, es vegul azt mondta h nem is gondolta h ennyire jo lesz....szoval turelem, kedvesseg, es ssep lassan vezesd ra.. neha egyszer, aztan csinalj olyant amit nagyon szeret, es megkivanna tobbszor is...s akjkor 2x, 3x s igy tovabb.. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Vagyis pontosítom magam. Nem ismerkedni, hanem inkább "közelebb kerülni" hozzá.
Rakd ki a cicid.

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!


Van egy lány, akit bírok, mint barátot, de semmi többet nem akarok tőle. Viszont szoktunk találkozni és sok közös érdeklődési körünk van és néha úgy érzem, talán túlságosan is úgy tűnik, mintha "adnám alá a lovat". Mit csináljak, hogy ne így legyen?

Úgy értem, kicsit az az érzésem, hogy bejövök neki vagy esetleg érez is valamit irántam, de nem akarom, hogy neki kés?bb rossz legyen. Viszont szívesen találkozom vele. Hogy oldjam ezt meg?

Legjobb válasz: ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni

ha elejtesz ilyen mondatokat hogy "hát olyan vagy nekem mintha a tesóm lennél" vagy "az én szívem foglalt" - és mesélsz neki a csajról aki tetszik, onnantól tuti megérti hogy nincs esélye és csak barátként nézel rá. a lányok ezt könnyebben megértik mint a fiúk és sokan még úgyis barátok tudnak maradni
Kb. ahogy elõttem is írta valaki. S egyszerûen csak viselkedj vele is úgy, mint egy haveroddal, akivel ugyanúgy sok közös érdeklõdési körötök van. Ha ezek után is kiderül õ tényleg többet érez, rossz dolog lesz neki, az ellen te nem tudsz mit tenni. De beszéljétek meg, hogyan tovább (jobb-e ha találkoztok egyáltalán vagy sem). Rajta áll, hogy a jó barátság meg marad-e.
Szerintem beszéld meg vele.. sokkal egyszerûbb az úgy.. és lehet hogy õ nem is érez irántad semmit..csak szintén abban a helyzetben van mint te, hogy nagyon bír.. és kicsit "adja alád a lovat"..ahogy te is mondtad! Beszéljétek meg! Kár egy nagyon jó barátságot erre beáldozni! :D 16/ L Somogy megye :) )
A kérdező hozzászólása: Amúgy az a baj, hogy mindig azt mondják, hogy ha csajt akarok, elõbb barátok legyünk és utána lehet továbbmenni, viszont az olyan csajok, akik tetszenek, azokkal vagy barátkozni nem tudok, vagy õk nem akarnak tõlem semmit; az olyan csajok pedig, akikkel tényleg tök jól elvagyok barátilag, azok nekem sosem tetszenek, és ráadásul néha õk akarnak tõlem valamit.
Hasonló helyzetben vagyok én is, azzal a különbséggel, hogy régen (=5 éve) nagyon bele voltam esve és szerintem nem hiszi el, hogy már ilyen szempontból közömbös :D Én azt javaslom, hogy kettesben kevesebbet találkozzatok, inkább legyen más is ott és akkor nincs annyira esély félreérthetõnek lenni, nálam egyelõre mûködik.
A kérdező hozzászólása: Kezd súlyos lenni a helyzet, most már világosan érzem, hogy hajt rám. De tényleg nem akarok vele járni...
Pattintsd le a csajt.Nem véletlenül tapad mint a ragasztó.
A kérdező hozzászólása: az tuti...
Hány éves vagy?

A munka helyemen van egy olyan ember akit látásból ismerek. És amikor látni szoktam vagy oda nézek akkor úgy érzem mintha mi ismernénk egymást és össze lennénk veszve és mind a ketten kerüljük a szem kontaktust. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Talan valamikor valahol mar volt dolgotok egymassal, csak nem emlekeztek ra. Egyesek szerint lehet, hogy elozo eletetekben talalkoztatok es akkor , ott tortent valami. Erdekes helyzet. En mindenkeppen megkozelitenem es beszelnek vele. :)Az is lehet, hogy csak hasonlit valakire akivel volt valami problemad korabban.

Talan valamikor valahol mar volt dolgotok egymassal, csak nem emlekeztek ra. Egyesek szerint lehet, hogy elozo eletetekben talalkoztatok es akkor , ott tortent valami. Erdekes helyzet. En mindenkeppen megkozelitenem es beszelnek vele. :) Az is lehet, hogy csak hasonlit valakire akivel volt valami problemad korabban.

Van itt olyan, aki "szakított" az egyik barátjával, barátnőjével? Sima barátságról van szó, de úgy tapasztalom, hogy ezek általában csak ki szoktak hűlni, nincs 1 valaki, aki kimondja, hogy elég.

Az utóbbi hónapokban nagyon eltávolodtunk a legjobb barátnőmmel, más körökben is mozgunk, de mióta összejött a mostani pasijával le se toj konkrétan. Előtte napi kapcsolatban álltunk, ha nem is tudtunk találkozni személyesen legalább neten beszéltünk (de 5 perc sétára lakunk egymástól...). Nyilván várható volt, hogy nem fog így annyi időt szánni rám, de ami igazán bánt, hogy más barátnőket külön keres, leszervez velük találkozókat, nálunk mindig nekem kell őt keresnem, kérnem, hogy jöjjön már el velem valahova. Úgy érzem magam, mint egy régi rossz házasságban, amikor az egyik fél nagyon elkényelmesedett és semmit sem tesz meg a másikért, de a másik fél még szereti azért. Most jutottam el arra a szintre, hogy elegem van, és utoljára szólok neki, hogy kezdjen el érdeklődni az irányomba vagy hagyjuk az egészet a fenébe, pedig ezzel csak magamat aláznám meg már megint... Másnál is volt hasonló a helyzet? Elmesélné?

Legjobb válasz: Egzisztenciálisan nem felelsz meg neki, hagyd a francba! Nem ismerted eléggé a barátnõd...

Egzisztenciálisan nem felelsz meg neki, hagyd a francba! Nem ismerted eléggé a barátnõd...
A fõ kérdésre válaszolva: igen. Bár hogy pontosabb legyek, csak én hittem el, hogy az egy igazi, jó barátság volt. Konkrétan egyik lány barátomról (nevezzük E.-nek) van szó (õ kapcsolatban van), aki miután szakított velem barátnõm, elkezdett róla mindenfélét terjeszteni. (Hozzá tartozik: ezzel a barátnõmmel, aki szakított velem, már a járásunk elõtt is nagyon jó barátok voltunk, és utána is azok maradtunk.) Ezután E. az összes dolgot, amit én bizalmasan elmondtam neki, elmondta a pasijának, aki a szememre vetette, hogy milyen sz-r barátnõm volt nekem, és örülnek, hogy szakítottunk. Azt hittem, menten idegbajt kapok. Egyrészt az, hogy amit én bizalmasan elmondok neki, õ csak úgy kitálalja, másrészt meg az, hogy örülnek a másik bánatának? Ez betette a kaput. Megmondtam, hogy akkor ennyi volt, innentõl ez nem barátság, és nem is lesz az.

Amikor találkozom a barátaimmal akkor kézfogással szoktuk üdvözölni egymást, és néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccből ők is nyújtják a kezüket. Bizarr lenne ha ilyenkor kezet csókolnék nekik? 16F

Legjobb válasz: hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D

hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D
Bele is köphetsz a tenyerükbe és azt mondod bennszülött szokás.
Valaki magyarázza már meg nekem légy szíves, hogy egy nõvel miért ne lehetne kezet fogni???? Kézfogás, plusz két puszi ( társaságban). Nõ vagyok, olyan munkahelyen, ahol nem sok nõ van. Nincs számomra megalázóbb, amikor bejön egy férfi, mindenkivel kezet fog, nekem meg odabök egy sziát. Ennél már csak az a rosszabb, amikor automatikusan nyújtja a kezét, és mire viszonoznám, észbe kap, hogy nõ vagyok, és visszarántja. Ennyire nem vagyunk emberszámba véve? Egy kollégám kifejtette, hogy nõvel nem hajlandó kezet fogni, max bemutatkozáskor... de õ megoldja úgy, hogy odajön, megérinti a vállam, vagy hátam, és úgy köszön, hogy "szia Ildikó". Úgyhogy ha a lányok nyújtják a kezüket, akkor ne hagyd figyelmen kívül! Akár viszonozd, akár kézcsók, akár váltsd ki valamivel, de semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, mert ha a kézcsók ciki, akkor a figyelmen kívül hagyás meg taplóság, és megalázó a nõ számára.
Szerintem, ha nyújtják a kezüket indítsd el te is, aztán hirtelen állj meg a mozdulatban és igazíts meg a pólót vagy a hajad, aztán lefitymáló tekintettel agresszívan köpj a levegõbe és mondd ezt méltatlankodva "cõjj, beszarok" és menj el onnan.
mérne szabadna?
Szerintem meg nem akarnak puszit adni mert ronda vagy
"néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccbõl õk is nyújtják a kezüket. " Mibõl gondolod, hogy viccbõl?
A mai világba bizarr lenne. Száz éve kötelezõ volt.
simán, de tegyél úgy mintha csak poénkodnál :D
A kérdező hozzászólása: nem hagyom figyelmen kívül, onnan tudom h viccbõl mert látom a gesztusaikon
ó.. hogy mond el.. ha olyan jóba vagytok smárold le :)
ismerõs, a "cuki" duma miatt én is mindig kérdezem magamtól, hogy miért nem tudok velem egy idõs lányokkal barátkozni...
az nem fog menni, hogy ne változzon semmi férfi-nõ barátság nincsen, hiába mond akárki akármit laza haverság, olyan hogy havonta beszélünk pár szót, az igen, de szoros barátság nincs az egyik mindig többet fog érezni két választásod van: - vagy nem mondasz semmit, titokban szereted, és várod, hátha esetleg õ is megszeret - megmondod/lesmárolod/átöleled stb. és vagy örül neki vagy rossz néven veszi
A kérdező hozzászólása: õ 14 és elmondtam miután kaptam 1 privát üzit:D továbbra is cukinak tart de nem változott semmi nem smároltam le:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Kitti áh nem azt nem mertem volna...:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi én 15/fiú, nem pedig 14.
Miért akarod elrontani a mûködõ kapcsolatát? Keress magadnak olyan lányt, aki nem foglalt.

Van egy lány akit szeretek, sokszor beszélgetünk. Régebben olvastam hogy a pupilla tágul vagy szükül ha ránéz a másikra. Nem tudom melyik és ugy szoktam látni hogy neki tágul ha rám néz vagy szemembe. Akkor melyik jelenti hogy bejövök neki?

Legjobb válasz: épp most tanultam h nem csak a fényviszonyok változása okozhatják a pupillaméret változását...Állítólag erõs érzelmi hatásra is változhat a méretük (szal vagy nagyon utál vagy nagyon szeret....:-P)

épp most tanultam h nem csak a fényviszonyok változása okozhatják a pupillaméret változását...Állítólag erõs érzelmi hatásra is változhat a méretük (szal vagy nagyon utál vagy nagyon szeret....:-P)
Pont most olvastam errõl. Általában, ha tágul az pozitív jel, kivétel ha csak a fényviszonyok miatt(, de akkor is pozitív benyomást kelt) :)
Közelsem csak a fényviszonyokra: "A pupilla soha sincs nyugalmi állapotban, tágulását különbözõ külsõ-belsõ tényezõk befolyásolják (fény, lelki és fizikai aktivitás, emóciók). A tág pupilla magas szellemi és fizikai potenciát jelez, ezzel szemben a szûk pupilla ezek alacsony fokára utal." forrás: http://www.paramedica.hu/200504/22_onismeret1/index.htm
Én úgy tudom, ha tágul.
szerintem ez csaka fényviszonyoktól függ...
Elõször is, pupilla-nak kell írni. Állítólag ha egy lánynak tetszik egy pasi akkor a pupillája kitágul, hogy minél több információt tudjon befogadni az imádott fiúról. De szerintem ez nem minden esetben igaz, és nem akkor van ha a szemedbe néz közelrõl, hanem ha õ ül te pedig az osztályban sétálsz például. De ez hülyeség! A fényviszonyok és bármi más miatt is lehetséges ez a változás. Erre ne alapozz. A kérdésedre válaszolva: nem jelenti azt, hogy bejössz neki lehet bármitõl. Keress egyéb jeleket arra hogy tetszel neki.
Ha tágul a pupilla, ahogy rádnéz, az csak két dolog lehet: - nagyon bejössz neki, - vagy nagyon sötét vagy. Utóbbin segíthetsz, ha nem jársz sokat szoláriumba, stb... és mosolyogsz rá :-)
Ekkora marhaságokat... De legalább a szemébe nézel és nem a melleit fixírozod.
Ráadásul az zavaró, ha az embernek szüköl a pupillája (gondolom szûkölt akartál írni), most képzeld el, hogy sztereóban kapod a nyivákolást a szemedbõl...
Nem csak a fénytõl és az érzelmektõl függ a pupilla aktuális mérete, hanem a fókuszálástól is. Minél közelebb van a kép, annál jobban kitágul. Szóval ha eddig messze néztél, és ránézel valakire, akkor kitágul a pupilla valamelyest.
Úgy hiszem hogyha tágul , mert ha szerelmes beléd , akkor izgul és ezáltal megnõ az adrenalin a testébe, ami a pupilla tágulását okozza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!