Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki ugy (1254 db)

Miért van az, hogy mindig van egy mondjuk úgy "plátói" szerelmem, meg vannak más pasik, akikkel lefekszem?

Valahogy eddigi életem során sosem azzal voltam együtt szexuálisan, akibe szerelmes voltam... :( Mindig megtalálnak azok, akik csak kalandot keresnek, én meg túlságosan szeretem a szexet ahhoz, hogy nemet tudjak mondani. Viszont azok, akikbe szerelmes voltam, sosem közelítettek úgy felém. Miért nem jön össze, hogy a szerelmem és a szexpartnerem ugyanaz a személy legyen? 23/N

Legjobb válasz: Milyen az egyik, illetve a másik kategória? (Akikbe beleszeretsz, és akikkel lefekszel)

Milyen az egyik, illetve a másik kategória? (Akikbe beleszeretsz, és akikkel lefekszel)
ismerem az érzést, és ne higyj azoknak az embereknek akik semmi értelmeset nem nyögnek be csak hogy ribanc vagy... ez hogy nem feküdtél le már sok ideje mással az arra utal, hogy nagyon is "hûséges" vagy a kiszemeltedhez hiába nem vesz észre. viszont tényleg próbálj vele többet beszélgetni, mosolyogni. egy csábos mosolytól már megjegyezne hidd el.:)
Istenem, sok állat... A szerelmet és a szexet külön lehet választani, akár férfi, akár nõ az illetõ! Én férfi vagyok és feküdtem már le úgy lánnyal, hogy másik nõbe voltam szerelmes, pont azért, mert õt nem érhettem el. A kérdezõ is így tett. Nincs ebben semmi rossz. Viszont neked kérdezõ azt mondanám, ha tényleg akarod õt és másfél évig nem tett érted, akkor igenis meg kell tenned az elsõ lépést, férfi-nõi szerepek ide vagy oda! Nem kell rámászni, hanem csábítsd el! Dehát elvileg nektek a csábítás a kisujjatokban van, úgyhogy remélhetõleg nem lesz ezzel gondod. :)
van egy mondás, hogy ha kell valami szerezd meg ! vagy valami ilyesmi ... amúgy meg ja több ezer éven keresztül a pasik dolga volt a "hódítás", mostmár azé a nõk is kaptak erre lehetõséget, úgyhogy az , hogy ez kinek a dolga...km hagyjuk mááár ! az hogy másfél éve nem szexeltél és már nagyon szeretnél meg pont lesz*rom erre találták fel a maszturbációt meg a r*bancoskodást.
Szerintem ez ri*bancság. Bocsi. Valakibe szerelmes vagy közben meg lefekszel más srácokkal. Ez nem szerelem. Nekem is van egy szerelmem már másfél éve. Én próbálkoztam elfelejteni belementem egy kemény másfél hónapos kapcsolatba. De nem bírtam mert mindig csak a másik gyerekre tudtam gondolni. Így szakítottunk és nem feküdtünk le... Szerintem nem állat vagy, hogy ne tudj nemet mondani a szexre. A vágyaid éld ki otthon... -.-
Ha 1, 5 évig nem vett észre magától, ezután se fog. Viszont ha kezdeményeznél, észrevenne. Találós kérdés: melyik a jobb?
A kérdező hozzászólása: *rá
A kérdező hozzászólása: De nem...lehet nem írtam le elég pontosan... Szóval az a helyzet, hogy akibe szerelmes vagyok, azt egyáltalán nem érdeklem, legalábbis nem mutat ki felém semmit. Mondjuk én sem szoktam lépni, az igaz, nem vagyok az a kezdeményezõ típus. Szerintem az a pasi dolga és kész. Most pl. másfél éve nem feküdtem le senkivel, mert szerelmes vagyok egy férfiba, aki kb. rám sem bagózik. De ha sosem lép, akkor várjak á az örökkévalóságig? Hiányzik a szex.
Azért, mert talán akibe szerelmes vagy, igazi nõként kezel, nem ront rád azonnal, te pedig túl könnyûvérû vagy hozzá....ez van...csak aztán ne keseregj majd 40 évesen hogy boldogtalan vagy !
A kérdező hozzászólása: Akibe szerelmes vagyok, az általában (nem volt olyan sok, eddig csak 2 pasi :) ) külsõre átlagosnak mondható, viszont nagyon intellektuális és kifinomult. A másik kategória meg...hát változó, de általában macsó típusok, külsõre is inkább szépfiú kategória, az, aki tulajdonképpen bármelyik nõt megkaphatja.
Mert ribanc vagy, és ezt az is tudja, akibe szerelmes vagy, ezért nem akar tõled semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aki értelmes választ írt! :) Megpróbálok lépni valamit, de az van, hogy máskor megy a csábítás, más pasikkal másképp viselkedem, ennél az egynél meg mintha teljesen leblokkolnék, ha a közelemben van, rögtön elpirulok és lesütöm a szemem, mint a szégyenlõs bakfis. Szörnyû ez! :D

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.

Van valaki aki ugyan így érez? Az életem egy rémálom!

Az a helyzet h elment a kedvem az élettõl.. Az iskolában mindenki bánt, még a tanárok is, a barátaim kihasználtak, a szüleim nem foglalkoznak velem. Nem vagyok az a nyafogós de tényleg rossz a helyzet! Múltkor a suliban addig szekíroztak amíg el nem kapott a sírógörcs, a tanárt vagyis az osztályfõnököt nem is érdekelte! Az a legrosszabb h nem tudok a tanulásra koncentrálni mert mindig azon töprengek hogy : Miért? 15l ( Amikor sírtam akkor a többiek nevettek rajta!)

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz velük.. amikor bántanak tegyél úgy mint ha nem is hallanád amit mondanak.. vagy szólj vissza egy két választ amire nem is számítanak! Vagy menjél át másik iskolába!

Szerintem ne foglalkozz velük.. amikor bántanak tegyél úgy mint ha nem is hallanád amit mondanak.. vagy szólj vissza egy két választ amire nem is számítanak! Vagy menjél át másik iskolába!
Ilyen az élet, lesz még rosszabb is.
A szüleidnek nem tudod ezt elmondani és megkérni, hogy menjenek be veled, és a sok gyökeret küldjék el a pi.sába? Mert ha az én gyerekemmel csinálnának ilyet, tuti megtenném. És az osztályfõnöknek is megköszönném, hogy milyen jól vezeti az osztályt.
De ha beviszi anyát vagy apát akkor még jobban fogják szekálni...
Átérzem a helyzetedet, képzeld velem is volt hasonló, de valahogy kijöttem belõle. Sajnos sok olyat is ismerek, akik szabályosan bekattantak az iskolai bántalmazásoktól. Érdemes elgondolkozni, ha nincs más megoldás, hogy át mész másik iskolába. Gondolom még 9.-es vagy. Nem érdemes ezt sokáig tûrni. Vegyél erõt magadon, és mondd meg mindenkinek a véleményedet, ne legyél szégyenlõs. Ha rosszul sül el, akkor mész másik suliba, nincs vesztenivalód. Engem annak idején fizikailag is bántottak, mégsem csinált semmit se az iskola, se a szüleim. Erõt vettem magamon, és nem hagytam, hogy bántsanak.
Tudom milyen. Én általános 1-4 osztályáig ugyan érzt éreztem. Sõt! Az osztályfõnököm kifejezetten utált és direkt azt várta hogy mikor cseszhet le hogy megint sirok. De felsõbe megváltozott a helyzet. Most igaz hogy van 4 csapat az osztályunkon belül: a magukról nagyot képzelõ 3 lány, mi akik jól elvagyunk és teszünk mindenre lányok, a régi fiúk és az új fiúk. Hidd el ha szerzel egyetlen barátot akiben meg tudsz bizni( mert nekem is volt olyan barátom aki meg kérdezte hogy: - mit utálsz xxxxxbe?- aztán az a bizonyis xxxxxx és barátai oda jöttek maj aki kérdezte azt mindta de ssst mindjárt el mondja. És 2.-os voltam!!

Van a környékünkön egy öreg éni akinek van egy kutyája, úgy találták és befogadták. Mi a véleményetek? (többi lent).

Már két napja zaklat ez a néni. Leviszem reggel 6 kor a kutyát a néni meg szó szerint rám mászik és kérdez?sködik hogy van-e chipje, vannak oltásai? Mondom neki mindig hogy természetesen megvan neki mindene.Erre ? mondja nekem hogy ? nem fog a chippért 6000 Ft-ot adni és közben sír: mondom magamban oké, most mit csináljak veled, kellett neked kutya. Ami teljesen kiakasztott az az volt hogy én fényképezzem le és adjak fel róla hirdetést, menhelyre nem akarja beadni mert ott kinyirják. Visszatérve a sírására olyan mint hogyha azt akarná vele közölni hogy én vegyem meg a kutyáját. De nekem van 1 és nekem b?ven elég egy társ nem szeretnék egy kiscsaládot.

Legjobb válasz: Akkor csinálj róla fotót és segíts neki gazdát keresni.

Akkor csinálj róla fotót és segíts neki gazdát keresni.
Szegény néni nem tudja egyedül megoldani ezt a problémát, láthatóan segítségre szorul. A kutyát nem kell magadhoz venni, de segíts neki gazdát keresni. Ez nem olyan nagy dolog és jót teszel a nénivel is meg a kutyával is.
Szerintem is ez lenne a legkézenfekvõbb. Egyértelmû, hogy a néni jólelkû és nincs szíve magára hagyni az állatot, hogy elpusztuljon, vagy elaltassák. De pénze sincs, hogy chippeltesse, amiért pedig megbüntethetik 40e forintra. Neked semmibe nem kerülne feltenni a netre ingyenes apróhirdetést egy fényképpel, leszámítva azt a kis fáradságot.
1. Törvényben van, hogy kereken 3500ft-ot kérhet el minden orvos a chipeltetésért. 2. Minek fogadta be, ha nem tud róla gondoskodni? Értem én, hogy jót akart, de akkor is.. 3. Menj át hozzá valamikor és segíts neki megírni egy hirdetést szerintem. Mivel idõs, gondolom nincs internete vagy nem tudja úgy használni, de te fel tehetnéd 1-2 helyre a hirdetést. :) Aztán meg majd keresik a nénit telefonon, ha érdeklõdnek a kutyus felõl.
Emberek kérlek hagyjuk már ezt a szöveget hogy minek van kutyája ha nincs pénze, ezek szerint eddig is megoldotta valahogy a néni a dolgot, más különben a kutyája már nem élne. Attól hogy most kitalálták ezt a [email protected], neki lehet hogy már 10 éve megvolt a kutyája, amikor még nem szívták ennyire az ember vérét mindenféle hülyeséggel. Lehet csak én vagyok Teréz anya, de ha valaki ennyire felelõs a kutyájáért hogy rendes gazdát keresne neki, akkor már segítenék neki keresni, illetve esetleg megbeszélném vele hogy kifizetem neki a cuccost (3500 ft), majd törleszti valahogy. De én megmondanám neki hogy [email protected] erre a chip hülyeségre, nem fogja a kutyát sem érdekelni, ne hagyja magát ijesztgetni mert a tv-bõl csak ez jön a félelem keltés (ezért nem nézek tv-t már). Majd pont a 70 éves Marikát a panel elõtt fogja valaki csesztetni ilyen baromságokkal, hagyjuk már, amikor a csöves premier plánba szembõl lehugyozza az Opera épületét, és millió egy ember elmegy mellette szó nélkül, még akár a rendõr is... Jó mondjuk te biztos nem fogod neki mondani hogy ne rakjon bele chippet, de ha lenne szíved mondanád a néninek hogy havi 300 forint törlesztõre meghitelezed neki.
Elõzõ válaszoló: Nem mindenki áll úgy anyagilag, lehet a kérdezõnek sincs most fölös 3500ft-ja. Plusz sajnos vagy nem sajnos a gazdának kell állnia a költségeket... És amúgy de, pont ezt nézem ki ebbõl az országból, hogy a csöves pisilhet minden felé de az idõseket ilyenekért megbüntetik. És azért a csipnek van jó oldala is, ez legalább nem annyira lehúzás. Sokkal rosszabb, hogy ha este viszed be a kutyádat az orvoshoz (nem rég olvastam utána), akkor még ha meg se nézik, már akkor fizetned kell. Csak azért, mert bevitted a kutyát, hogy lehet baja van.
Szerintem aki panelbe tartja a kutyáját annak eleve felesleges, a kutya nem veszhet el rendes körülmények között.

Van valaki, aki úgy döntött hogy belevág pl. saját kávézó, teázó üzemeltetésébe? Lenne egy két kérdésem hozzá.

Régi álmom, tervem, hogy kávézóm legyen, de eddig még suli meg satöbbi miatt nem vágtam bele. Most már van diplomám, meg nyelvvizsgám, próbálkozom már több mint fél éve álláskereséssel, de nem találok normálisat. Ezért gondoltam hogy bele kellene vágni a régi tervembe.

Legjobb válasz: Teázóba belebuksz (sajnos). Kávézónál ugyan az a helyzet!! Egyik sem termeli ki a hideg vízre valót sem!!! (Szesz árusítás nélkül felejtõs a dolog.) Amennyiben még életedben nem dolgoztál, honnan vennél annyi pénzt, hogy nyissál bármit?? Remélem, hogy segítettem.

Teázóba belebuksz (sajnos). Kávézónál ugyan az a helyzet!! Egyik sem termeli ki a hideg vízre valót sem!!! (Szesz árusítás nélkül felejtõs a dolog.) Amennyiben még életedben nem dolgoztál, honnan vennél annyi pénzt, hogy nyissál bármit?? Remélem, hogy segítettem.

Van olyan aki úgy ment külföldre au pairnek, hogy közben volt egy komoly kapcsolata?

Lehet?ségem lenne kimenni Angliába 1,5 évre au pairnek. Ez id? alatt kb. 3-4 havonta találkozhatnék a párommal 1-2 hetet. Lassan 4 éve, hogy együtt vagyunk, még mindig nagyon szeretjük egymást. Szerintetek m?ködhet így egy kapcsolat vagy nagyon megviselne minket a távollét?

Legjobb válasz: Nekem is ez van most. Lehet, hogy össze fog jönni Anglia és kitudnék menni au-pairként, de van egy barátom már több mint 3 éve.. Attól félek, hogy megromlana a kapcsoltunk, de viszont itt Magyarországon semmi lehetõség nincs...Félek ha nem mennék megbánnám, de ígyis kétes érzések vannak bennem, csak remélni tudom, hogy megvárna és nem csalna meg..

Nekem is ez van most. Lehet, hogy össze fog jönni Anglia és kitudnék menni au-pairként, de van egy barátom már több mint 3 éve.. Attól félek, hogy megromlana a kapcsoltunk, de viszont itt Magyarországon semmi lehetõség nincs...Félek ha nem mennék megbánnám, de ígyis kétes érzések vannak bennem, csak remélni tudom, hogy megvárna és nem csalna meg..

Van olyan, aki úgy fogyott le, hogy minden nap evett egy kis csokit is?

Arra gondolok, hogy van egy diéta, van mozgás is, minden ami kell, de reggeli után egy kis csoki, ebéd után egy nyalás a nutelláskanálról...? az ilyesmi még a mértékletességbe tartozik, és nem árt meg?

Legjobb válasz: Ha benne van a napi kalóriaadagba, akkor nyugodtan.

Ha benne van a napi kalóriaadagba, akkor nyugodtan.
3 as vagyok nekem is még 4-5 van hátra és én is többet sportolok ill. egy száz kalóriával csökkentettem az adott bevitelt, de szerintem elég lenne ha csak többet mozgok. Az utolsó egy pár kiló mindig iszonyú nehezen megy le:)
Én az utolsó fölös kilóktól is úgy szabadultam meg hogy azért eszegettem közben nem-diétás dolgokat is, nem csak édességet de pl sültkrumplit is, vagy rántotthúst. Csak épp sokat sportoltam mellette, na meg a többi étkezésemre figyeltem (grammra kiszámoltam mindent pöpecül), szóval lehetséges.
Nem kell szerintem semmit változtatnod, ha a 10 kiló már lement, akkor még 5 is le fog. - De az lehet, hogy hosszabb idõ lesz már, ami természetes, hiszen mindig a végére lelassul. Én legalábbis végig ettem csokit, volt, mikor stagnált a súlyom, de mindig újra beindult a fogyás, és az álomsúlyt is így sikerült elérni. :)
A kérdező hozzászólása: na, jó ezt olvasni :D egyébként 10 kg-ot lefogytam én is már, és én is eszegettem ilyesmiket. a kérdés inkább arról szól, hogy ha már csak 5 kg-ot szeretnék fogyni, amit most már tapasztalatból is mondhatok hogy baromira nehéz, akkor is lehet-e. mert, nem tudom, arra gondoltam, hogy talán ilyenkor már nem szabadna ennyit se enyhíteni a dolgon, akkor talán könnyebben menne. ilyesmivel kapcsolatban tapasztalatok valakinél esetleg?
Én kekszeket tolom egyfolytában (igaz kalóriaszegény) Néha becsúszik egy kis bûnözés is, mint süti vagy fagyi. Persze ez nálam nem mindennapos, így nem is rontja el a diétám. És arra is figyelek, hogy ha ettem sütit, akkor másból már kevesebbet egyek.
ja nutellára visszatérve (3.vagyok) azt viszont mérd le mekkora az a kis kanálnyi nyalintásnyi nutella mert irtó sok kalóriát tartalmaz ez a fránya nutella egy kisebb kanálnyi adagban is...:) sajnos:)
Hát én tényleg majdnem mindennap eszek egy pici étcsokit, vagy egy fél túrórudit vagy egy kis mézes kenyeret szóval mindegy csak vmi édes legyen. 6 hónap alatt (mivel sportolok 2 naponta futok, tornázok ) fogytam 15 kilót és 1600 kcalt tartok. Épp ezért mert ebbe egy kis bûnözés is belefér, és semmi de semmi megterhelést nem jelent így számomra a "diéta" de nem is hívom már diétának, mert valóban életmóddá vált. És nem, nem bírnám ki NULLA édességgel életem végéig. Nem iszok, nem cigizek, nem játszok:) ) ez az egy szenvedély hagy maradjon meg nekem:) Ezért nem is tudtam tartani régebben ezeket az átlag diétákat amik így kezdõdnek hogy: iktass ki minden fehér cukrot, szénhidrátot... Lehet hogy aki nem szereti az édességet (van ilyen ember:) ) annak ez tökre betartható, de nekem nem. Nem okoz nehézséget lemondani a zsíros ételekrõl vagy sültkrumpliról, fehér kenyérrõl, de a csokiról igen:) Természetesen mindig csak egy pici adagot, az íze kedvéért.:) )
Ha nem is minden nap, de gyakran ettem valami kis édességet: csokit (sokszor étcsokit, de nem mindig), fagyit, még néha egy-egy tortaszelet is becsúszott (volt közben karácsony, születésnap, stb.) Nem befolyásolta a fogyást egyáltalán szerencsére, 15 kg ment le körülbelül. :)
A kérdező hozzászólása: és neked így gyorsabban megy valamivel? hogy többet mozogsz, kicsit kevesebbet eszel? tényleg nagyon nehéz basszus :(

Ha egy pelenka kedvelő fiú hetero, de van egy aranyos, úgy értem h aranyos hogy kisfiús barátja, akit érdekel a téma, gáz ha játszik vele? Pl bepelenkázza, meg ha bekakilt vagy b pisilt cseréli?

csak kérdés, még nem aktuális, de lehet pár nap és az lessz. f

Legjobb válasz: Azt a telibevert ***** életit neki... ez van, amikor az inkontinencia, infantilizmus és a parafília találkozik...

Azt a telibevert ***** életit neki... ez van, amikor az inkontinencia, infantilizmus és a parafília találkozik...
I don't want to live on this planet anymore...
akik a pelenkázást igénylik, azok nem csinálnak be, azok csak azt kedvelik, hogy gyerekként kezelik, öcsém nem akarlak elkeseríteni, de odahánynál, ezt garantálom Neked N
Hogy érted hogy "pelenka kedvelõ fiú"?
Te, szellemileg nagyon gyerek vagy.Meg beteg is.
Domi15? :D
A kérdező hozzászólása: then, go to another place to live! :D we live in the EU so you can live anywhere you'd like to. so... it's up to you ;)
Hát ezen a kérdésen beszartam, szóval már engem is lehetne pelenkázni. "pelenka kedvelõ fiú "
A kérdező hozzászólása: áh nem érdekel már hogy mit kapok... xD nem vagyok meleg egyébként, de sztem tiszta aranyos egy fiú pelusban. ennyi azlenne a legjobb ha kettõnket egy 3. idõsebb, 20 éves pasi/nõ kezelne gyerekként, meg szundiztatna, meg pelenkázna, meg játtszatna, meg fürdetne, stb...
Laci atya te vagy az?
ja, már értem:) Szerintem nem gáz, amíg élvezed/élvezitek csináljátok csak:) de mondjuk én alapból úgy gondolom hogy minden embernek úgy kell élnie az életét ahogy neki jól esik.(de csak így megjegyzem, hogy szerintem még sok negatív hozásszólást fogsz kapnia jövõben)
A kérdező hozzászólása: és jah olyan jó lenne gyerekként kezelni pl. meg amúgy az is jólenne ha engemet is úgy kezelne vki.
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy nekem teccik amikor képeken látok egy fiút, pelusban. sztem aranyos.
A kérdező hozzászólása: http://www.abdl.hu/info.php
Szex is érdekel így azzal a fiúval?? (Privibe írj kérlek)

Ha azt hazudom egy fiúnak akinek tetszem, hogy van barátom, akkor úgy fogja érezni hogy nem adtam neki esélyt?

Legjobb válasz: inkább mond azt h ne haragudj, de ezt én nem tudom neked viszonozni

inkább mond azt h ne haragudj, de ezt én nem tudom neked viszonozni
Ne hazudj annak a fiúnak... és miért nem adsz neki esélyt? Ja, tudom, lesz valami kifogás... inkább nem is érdekel. Ha ilyen a hozzáállásod, szerencsés a srác, hogy nem kaphat meg. Nem érdemled meg. F17
Úgy. Miért nem mondod meg akkor kertelés nélkül, hogy nem az eseted?
Elsõnél a pont, ne legyél bunkó. Az a legtisztább megoldás.
esetleg wow-ról, nem?
A kérdező hozzászólása: igen a wow-rol
Bannoltak?
A kérdező hozzászólása: nem csak be írom a jelszavat és nem fogatja el bedíg jól írom be és egyszer kétszer meg ki dob
A kérdező hozzászólása: de az gyakran
A kérdező hozzászólása: és dénylek nem banoldak ki mert a haveromnál megy
caps lock
A kérdező hozzászólása: azt is meg néztem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!