Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik nekem. Viszont (46 db)

bökjél meg mindenkit fészen
Az semmit nem jelent. Általában én úgy vagyok vele, hogy aki tetszik azzal soha nem beszélek, ellentétben akivel beszélek elképzelhetetlen egy kapcsolat. Szóval lehet, hogy tetszel neki, csak nem mer hozzád szólni, amilyen alapon te!
Felejtsd el! Osztálytárssal nem kezdünk, alapszabály !
Házinyúlra nem lövünk
Próbálj meg közös témát keresni vele:) Beszélgessetek és majd meglátod mi sül ki belõle:)

Van egy lány, aki tetszik nekem. Viszont van barátja, de állandóan együtt vagyunk, és vannak jelek, amiből arra következtetek, hogy megpróbálná velem. A barátaim szerint meg kéne mondanom neki, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála,hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más ,hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval,ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem,ne teregess ki minden lapodat ,légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki,pláne ha sokat vagytok együtt.:)

Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála, hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más , hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval, ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem, ne teregess ki minden lapodat , légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki, pláne ha sokat vagytok együtt.:)
Ne mondd meg neki...inkább csak finoman. Pl amikor taliztok legyen nálad teljesen véletlenül a kedvenc csokija, és kínáld meg, de ne mondd el, h csak és kizárólag az õ kedvéért vetted.Ha látsz lent a földön egy szál virágot vedd fel és add neki.Én így találtam rá az egyik legfinomabb illatú rózsára, valaki eldobta:) Légy elõzékeny, udvarias, de ne vidd túlzásba, inkább csak figyelmességnek tûnjön, és ne udvarlásnak.Menj el vele a kedvenc együttese koncertjére, még ha te annyira nem is kedveled.Nevettesd meg, amikor viszont szükséges öleld meg.Néha egy ölelés többet mond minden szónál.Csíntalankodj, picit bosszantsd, de csak csípkedd, és érezze, h humornak szánod nem sértésnek. Nem szabad mindig csak jót adni neked, mert ködös tekintettel fog a legjobb barátjának nevezni.Azt kell elérned, h veled akarjon inkább lenni, és ne a sráccal.Néha szépen finoman kérdezõsködhetsz az aktuális pasiról, és esetleg ha van valami vita köztük, picit fúrhatod is. Bár a leírás nem volt túl bõszavú, mert minden nagyon függ a lány és a te személyiségedtõl, mert lehet jó ötlet a csípkelõdés, de ha te nem vagy olyan fajta, akkor be is szülhetsz vele...
Én mindig az õszinteség híve vagyok, persze a maga keretei között. Én a helyedben biztos, hogy tudatnám valahogy, ha nem is teljesen dirketbe, de célozgatásokkal biztos. Abban egyet értek, hogy ha sokat vagytok együtt, elõbb utóbb több is lehet belõle. Én kérdezgetném a párjáról, hogy jól megvannak-e, boldog-e, vágyik-e valami másra, ilyesmik, ebbõl kiderül, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolata, vagy mennyire nyitna másfele. Sok sikert
Az elsõ hozzászólónak igazat adok. A jelenlegi párom engem is így csábított el. Neki sikerült.
örülj neki, hogy szûk
A kérdező hozzászólása: Ez nem kérdés, hogy örülök neki. Nah és mit tudsz mondani segítségül?
Hát ehhez azért jó volna tudni milyen viszonyba vagy a lánnyal. Oké, hogy neked tetszik, de tudsz róla, hogy Te is bejönnél neki?
A kérdező hozzászólása: Na ez az, amit nem tudok...de a gyerek az egy kis seggdugó, gondolom én.
A kérdező hozzászólása: A csajt még csak most mutatná be egy haverom, viszont az egy seggdugóval már találkozgat, igaz csak három napja.. Erre kéne tanács, hogy még idõben kiüthessem a nyeregbõl. Tételezzük fel, hogy az esete vagyok..Milyen tanáccsal tudtok szolgálni?


Van egy fiú, aki tetszik nekem, viszont teljesen összekavarodtam, hogy ő mit érezhet?

Szóval, az egész 2 éve kezd?dött, amikor új suliba mentem. Egész jól elvoltam az osztálytársaimmal, csak 1 gyerek utált, de ? nagyon(hívjuk mostantól X-nek). Voltak haverjai, és attól függetlenül, hogy ?k egész jól elvoltak velem, ha kellett, mellé álltak, és együtt csesztettek. Nagyon bántott, hogy ilyen gonoszak, néha sírtam is, és ?k ezt tudták jól, ezért folytatták, mert látták, hogy szenvedek. Aztán összejöttem az egyik osztálytársammal(? legyen Y), és még jobban csesztettek, obszcén szavakat vágtak a fejemhez, meg hogy mi biztosan "azt" csináljuk. Ennek ellenére nem utáltam X-et, mert én egyáltalán nem vagyok haragtartó, és nem szeretek senkivel se összeveszni, talán ezért is esett olyan rosszul, hogy szavakkal bánt.

Legjobb válasz: nincs kedvem olvasni.....

nincs kedvem olvasni.....
Ha összejönnél X-el az neked lehet hogy ideig óráig happy lenne de lenne egy olyan kicsengése pl felénk hogy ha valakit bántunk az majd belénkszeret Q

Van egy fiú, aki tetszik nekem, de neki az egyik barátnőm tetszik! A Barátnőm viszont nem csípi a fiút. Mit csináljak?

Nem csinálok szilvásbuktát, akkor sem ha szereted!!

Legjobb válasz: És mást sütsz?

És mást sütsz?
Hát kb. semmit...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nem várok többet :)
Honnan tudod, h a srácnak a barátnõd tetszik? Ha a fiúnak nem elég jó egy olyan lány aki szereti is(helyette egy reménytelenr hajkurászik) akkor keress mást, olyasvalakit, aki megbecsüli a szeretedet!
A kérdező hozzászólása: oszt társam õ is meg a barátnõm is.
Máshogy áll hozzád, mint szeretnéd. Ez kb. azt jelentheti, hogy nem te vagy az elsõ neki a lányok közül. Késõbb még lehet valami, de most nem.
Hány éves a fiú? Egyébként ha veled is kedves akkor honnan tudod hogy nem tetszel neki?
A kérdező hozzászólása: de am velem is tök rendes, meg beszélget velem, szokott velem hülyéskedni, jobban mint a barátnõmmel
lépj túl a dolgon..
A kérdező hozzászólása: Jah, és L/14
A kérdező hozzászólása: nem sütök semmit, nincs hozzá kedvem... Ja, és nem is fõzök!!! Köszi a válaszokat, még várok...
Ha a srácnak Te nem jössz be, akkor ne is erõltesd. Lépj túl rajta. Majd megtalálod Te is az igazit.
Utálom a szilvásbuktát, dugd fel! Amúgy meg nem tudsz semmit sem csinálni. Csak nehogy a végén szerelmi tetraéder legyen belõle.
Ha õ nem lép akkor sajnos neked kell irj neki neten esetleg könnyebb mint megszolitani csak ugy
Miért ne kérdezhetnéd meg?
A kérdező hozzászólása: oks köszönöm a segítséget...:)
A kérdező hozzászólása: azért mert álltalában a fiúk kérdezik meg a lányokat de mint ugye az elõzõ válasz ado is mondta kénytelen leszek én megkérdezni.
en meg szoktam kerdezni: "nem tudsz valakit aki megcsokolsz?"
A kérdező hozzászólása: ez tetszik...:) ) köszike :D

Van egy srác akivel még élöbe nem talákoztam, de tetszem neki . Õ viszont nem az esetem hogy koptassam le?

(nem mondta ,de viszont állandóan bókol meg rámír meg ilyenek ) chat ,msn

Legjobb válasz: Ne legyél paraszt, ne tiltsd le csak úgy és ne vágd be a "legyünk barátok" szöveget se. Amikor bókol elmondod neki, hogy: tudom, hogy te hogyan érzel irántam és mit szeretnél, de sajnos én nem érzem ugyan ezt és nem szeretnélek megbántani, de azt hiszem jobb ha nem beszélünk többet. Nem nehéz és legalább nem úgy gyökér módjára viselkedsz, mint a nõk nagy része. :)

Ne legyél paraszt, ne tiltsd le csak úgy és ne vágd be a "legyünk barátok" szöveget se. Amikor bókol elmondod neki, hogy: tudom, hogy te hogyan érzel irántam és mit szeretnél, de sajnos én nem érzem ugyan ezt és nem szeretnélek megbántani, de azt hiszem jobb ha nem beszélünk többet. Nem nehéz és legalább nem úgy gyökér módjára viselkedsz, mint a nõk nagy része. :)
Mond ezt:Nem szeretem a patkányokat..vagy:afbuzdgazhda
Ne beszélj vele akkor egy idõ után lekopik...(emberségesebb ha azt mondod neki hogy "legyünk barátok")
Letiltod Facen is, meg MSN-en is. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: mondom nem mondta hogy tetszem neki csak célozz rá, de ha meg nem akor meg nem akarok pofára esni
A kérdező hozzászólása: oké ! egyéb ötlet ? :D
Mondd, hogy Justin Bieber rajongó vagy. A fiúk azt nem szeretik.
A kérdező hozzászólása: nem szeretném megbántani :(
A kérdező hozzászólása: oks
azok a rohadt hormonok miatt.
sajnos ilyen az élet plátói szerelmekkel tele:D
Erre én is kíváncsi vok h miért...
A pi.saba, velem is ez van!!!! Es mar kesz vagyok tole. Az oka? Na azt tudom: A kevesbe fuggo fel automatikusan fuggove teszi a masikat. NA, EZERT. kezelhetetlen, az egyetlen mod, h leszarod az egyent, es ha szerencsed van, felfigyel Rad o... ha meg nem, akkor szetmar a szomorusag belulrol es nem tehetsz semmit :( engem most mardos, mert nem volt szerencsem :(
van az az elmélet, hogy az emberek az iránt érdeklõdnek, akit õk nem érdekelnek, ergo küzdeni kell érte, elérhetetlen, stb. aki neked nem kell, azzal nem foglalkozol, õ meg küzd érted:D valami ilyesmi..
erre én is szeretném tudni a választ!!!!!!:D
Mindenki jobbra törekszik.
velem is mindig ez van. felfoghatatlan számomra...
Eddig velem is ez volt, de 5 hónapjja megtaláltam azt a személyt aki viszont szeret engem.:) Úgyhogy hajrá, van esély, te is meg fogod találni elõbb-utóbb azt a személyt!;)
Dettó ugyan ez van velem is!!! :/ És már Ku*vára ba***a az agyam >:|
hát ez van ezt dobja a gép
Sajnos ilyen az élet. Vigasztaljon az a tény, hogy nem vagy egydül. Egyszer mindenkire rátalál a szerelem. Csak adj idõt az idõnek! :) 16/L
ezt én is szeretném tudni.:|
értem mire gondolsz.....a helyzet velem is ugyanaz.... hát a b*zi hormonok...:S:S nagyoon nagyoon sajnálom..remélem találsz majd vkit akinek te is ugyanannyiraa tetszel mint ahogy õ neked..:D sok szerencsét!
Nincs abban kihívás!

Van egy fiú aki elmondása szerint nagyon szeret de nekem ő nem tetszik és ezt tegnap a tudtára adtam. A haverjának viszont tetszem és nekem is a haverja, mikor ezt megtudta teljesen kiborult és engem hibáztat amiért ő nem tetszik nekem. Mit tegyek?

Amikor megmondtam neki, hogy nem tetszik egyáltalán nem voltam bunkó, s?t.....

Legjobb válasz: Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont,akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)

Az a fiú gondja, ha nem szereted, ezen te ne agyalj. kedves voltál vele, megtetted, amit kell és annyi. ha tetszik neked a barátja és viszont, akkor próbáljatok beszélni talán a fejével, hogy nyugodjn abba bele, ha esetleg összejöttök, mindenkinek így a jó... persze nem kell direkt ingerelni szegényt, de ilyen az élet:)
nekem is volt ilyen esetem, a fiu megertette szerencsere h vele nem tudok boldog lenni, es idovel orult annak h boldognak lat...belenyugszik, nincs mas valasztasa...

Mit tegyek? Hogyha van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik viszont az egyik barátnőm amikor megtudta hogy tetszek neki elkezdett nyomulni rá azzal a mondattal h neki is tetszik.

A fiúval már sokat beszélgettem fb-n és már találkoztunk 2x élőben is.A másik lány csak egy hete beszélget vele viszont elég nagy a melle nekem meg annyira nem.Kérlek csak normális válaszokat adjatok, mert nem vagyok csak 14 éves és nem tudom hogy megy ez a dolog.Ja és a másik lány is fog vele találkozni de csak úgy hogy elmegy egy edzésére ahova más is elkíséri.

Legjobb válasz: Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.

Még 14 éves se vagy? Akkor felejtõs. Egy normális, 14 évesnél idõsebb lány tudja, hogy a mellméret azért nem minden. Ha meg a pasinak semmi más nem számít, gondold át, hogy valóban kell-e akkor neked.
A kérdező hozzászólása: de már 14 éves vagyok :)
"elég nagy a melle nekem meg annyira nem" A mell az hogy jön ide?? :o Hát tetszik a fiú? Ha igen mond meg neki. Ha nem akkor miért is zavar téged? :O
Szerintem ilyenek ért ne bántsd magad .Kb 5 év múlva elfelejted az egészet . De szerintem a barátod szándékosan hajt a pasidra .
Ja és mell az nem nagyon számít 14-es kornál
A kérdező hozzászólása: Ennek a fiúnak nem a mell számít és tudja h tetszik nekem és õ is mondta h tetszek neki csak azért írtam a mellméretet mert annak a lánynak nagy az önbizalma és általánosságban az ilyen korú fiúknak az szokott tetszeni jogyha valakinek nagy, félek hogy elvenné tõlem. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Akkor kiderül, hogy milyen erõs az a barátság.
A kérdező hozzászólása: Hát azér nem olyan jó barátnõm de ez igaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!