Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik nekem o (165 db)

Az van hogy a suliban van egy lány aki tetszik nekem (ő ezt talán tudja de nem vagyok benne biztos) de a többiek csúfolnak mert nekik nem tetszik folyamatosan cikiznek stb. mit ajánlottok mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek,mert olyan gyerekesek és csúnyák,hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk,vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál,és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)

Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek, mert olyan gyerekesek és csúnyák, hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk, vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál, és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)
Hány éves vagy?(a cikizés miatt kérdezem)
Ha neked tetszik, te akarsz vele pl. járni, nem pedig a többiek. Innentõl kezdve semmi közük hozzá, ereszd el a füled mellett a cikizést.
A kérdező hozzászólása: # 1:12 éves vagyok #2 :értem hogy mit akarsz mondani de nem biztos hogy õ is így érez irántam és azért nem tudom elengedni a fülem mellett
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat fõleg az utolsó volt a legjobb :) de azért jó volt a második is
Szard le õket! Neked kell, hogy tetszen nem másnak!

Van egy lany aki tetszik nekem o neki is tetszem de mivel kelthetem fel megjoban a figyelmet?

Legjobb válasz: hat ha tetszik neked es te is tetszel neki,akkor elobb-utobb ugy is fel fog figyelni rad.sok sikert!

hat ha tetszik neked es te is tetszel neki, akkor elobb-utobb ugy is fel fog figyelni rad.sok sikert!
Azzal, hogy megmondod neki, hogy tetszik neked! Sok sikert!!!
mondd meg neki h teccik neked...egy probat meger...vagy ha mar megmontad akkor probalj valami kozos programokat szervezni...nem muszaly egyedul legyetek.....mondjuk menjetek el a haverokkal filmet nezni vagy akarhova a haverokkal....ahol mind a 2en feloldottok ....aztan meg menj oda hozza...kezdjetek el beszelgetni(csk ti 2en....es a tobbi jon magatol....ha nalad bejon a csaj es te is neki akkor sztem nem sok ido kell a dologhoz....sok sikert!!!!

17 éves vagyok, és van egy fiú, aki tetszik nekem, ő teljesen más mint a többi. Élőben más, mint neten, elég érdekes, épp ezért tetszik nagyon. Többi lent?

egyszer szóba jött az a téma, hogy nekem tetszik-e valaki, és mondtam neki hogy ezt senki sem tudja, és én is visszakérdeztem tőle, és azt mondta hogy neki tetszik egy lány, de nem mondja meg hogy ki ,,..egyszer egyik nap megkérdezte tőlem, hogy nem e akarok csinálni vele valamit, mondjuk filmezni.aztán mondtam hogy de, de mégsem lett neki jó, mert elment otthonról a családjával. szerintetek teszek neki ?ő soha sem ír rám, mindig én kezdeményezek, viszont ha elkezdünk beszélgetni, akkor meg általában mindig kérdezget. mit csináljak ? ja, és kb. 1 fejjel magasabb nálam .. az nagyon gáz ? és most szeretnék nézni egy filmet, melyiket nézzem, valami cukit mondtok ? csak azért , hogy eltereljem róla a gondolataimat. ja meg attól is félek, ha esetleg lenne köztünk valami ,hogy nem jutna rám ideje, mert mindedne a foci.

Legjobb válasz: Igen mondok: 2 girls 1 cup! Garantált egész estés mozi! :)

Igen mondok: 2 girls 1 cup! Garantált egész estés mozi! :)
Ennyibõl nem tudhatjuk, hogy tetszel-e neki, de érdemes megpróbálni. És nem, nem gáz, hogy egy fejjel magasabb nálad.
biztos bejösz neki :) nézd meg a dity sanchez filmet.hidd el nem fog eszedbe jutni a film alatt ;)


ha nem jössz be neki ver agyon egy nyelvtankönyvel
meg az elsõ válaszolóét is...
Na szia!Elsö lépés , tanulj meg irni.
A kérdező hozzászólása: az a gond , hogy sportolo... s ezert nem tudom mit hogyan tegyek...
A kérdező hozzászólása: ez igy van... angol billentyuzet... amugy koszi a jo tanacsokat :)
Elsõ nagyokosnak, talán angol billentyûzete van azért nincsenek ékezetek. Az a lényeg, hogy ne legyél túl nyomulós, azt a férfiak nem szeretik.Csak szimplán odamész hozzá valamilyen ürüggyel-mondjuk megkérded mennyi az idõ-aztán beszélgetést kezdeményezel vele.Bemutatkozol, megmondod neki, hogy látásból már ismered õt, aztán õ is bemutatkozik és hagyd, hogy innentõl kezdve õ irányítsa a beszélgetést.Már az elején ki fog derülni, hogy érdeklõdik-e irántad.A többi majd kialakul magától, vagy nem:) de nem kell semmit erõltetni.
verd*
zóna pocok válaszát fogadd meg.
ha tetszel neki akkor k*rva mindegy mivel mész oda ha nem akkor meg azért mindegy
Mert a sportoló ember nem ember? :) :P
hagyd békén jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Várjam meg míg õ lép hogyha egyáltalán lép vagy az egészet hagyjam a fenébe?De mondom hogy nem akarom elveszíteni.De mi van akkor hogyha õ nem lép mert azt hiszi hogy már nem érdeklem.De ekkor nekem lépnem kéne mert nem akarom elveszíteni...
Hát várd meg, hogy õ lépjen, de azért adj valami jelet, hogy te még szereted õt.Ha mondjuk látod õt akkor mosolyogj rá vagy ha név napja van mostanában akkor menj oda hozzá és mond neki, hogy boldog névnapot meg ilyenek.De ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.Hasznosak voltak.

Van egy lány aki tetszik de ő nm viszonozza hanem más tetszik neki es az a srác akit ő szeret le se szarja mit csinaljak nagyon tetszik?

a srác a legjobb haverom és ezert nem jár vele reszben

Legjobb válasz: mondd a haverodnak, hogy járjon vele nyugodtan, te meg keress egy olyan lányt, akinek te tetszel... régi mondás, mindíg a nõ választ.

mondd a haverodnak, hogy járjon vele nyugodtan, te meg keress egy olyan lányt, akinek te tetszel... régi mondás, mindíg a nõ választ.
szólj a haverodnak hogy mondja meg neki hogy õt nem érdekli a csaj de tud ajánlani valakit maga helyet.az meg te leszel.:D
A kérdező hozzászólása: de a haveromnak o nem tetszik
Ha nem tetszel a lánynak, akkor felesleges hajtanod rá, maximum majd nyomulósnak fog tartani. Keress mást! :) 16/L
A kérdező hozzászólása: de nincs mas
légy kedves a lánnyal, törõdj vele, hallgasd meg, menny oda hozzá amikor csak látod hogy megkérdezd tõle hogy hogy van, irj rá fbn..és akkor rájön hogy te legalább foglalkozol vele..de ha meg ezek után is úgy látod hogy nem érdeklõdik utánad akkor hagyd abba mert nyomulásnak fogja venni
A természetesség fontos hagyd magad a sorsra Õ mindent eldönt.

Van egy srác akinek tetszek, és ő is tetszik nekem csak az a baj hogy ő 29 éves és 14 év van köztünk. Szerintetek meg kéne probálnom, vagy hadjam az egészet?

Legjobb válasz: Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.

Hagyd az egészet, túl éretlen vagy még hozzá, és ilyen korú férfinek szexuális igényei is vannak. Azon kívül normális férfi nem kezdene ki egy ilyen fiatal lánnyal.
How about Pedo Bear?! Éretlen csitri vagy hozzá ne haragudj. És a csávótól szégyen hogy a korabeli nõket nem képes meghódítani .:)
pedomaci újra támadásba lendül…
Ez nem egy srác, hanem egy felnõtt férfi. Ha szerinted tetszel neki, akkor csak arra az egy dologra kellenél, ami nem túl jó cégér plusz még némi pedofil hajlamra is utalhat. Mert 29 éves felnõttek nem lesznek szerelmesek gyereklányokba. Ha jót akarsz, akkor hagyd a dolgot.
hagyd.. egyértelmû..
Szerintem még a nevét is felejtsd el! Elég cinkes lehet a tag! Ne mocskold be magad egy ilyen pedofil féreggel, jó pofizik neked mert te még naiv vagy nem úgy mint a korabeli nõk akik már nem eszik az átlátszó szövegét!
Pedobear
az elsõ jól leírta, bár szerintem létezhet sokféle szerelem :D f19

Van egy gyerek a suliban (ö 18 én 17 vagyok), aki tetszik nekem. Még az osztályunk is egymás mellett van. új vagyok, de sokat tudok róla. Bunkó gyerek. DE NÉZ. Olvassátok tovább! Vélemények?

amikor a folyosón elmegyek mellette elfordítja a fejét,de elötte 20m-re látom,hogy néz vagy..utolsó pillanatban rám néz amikor egymással szembe megyünk ..ül az aulába mi meg a lányokkal kint várjuk a tanárt, s érzem,hogy néz,de volt rá pl is,hogy 5m-re volt tölem..beszéltem valakivel ,s nem nézett rám,csak a földet.Vagy én túlzom el a dolgokat?? nem értem......eddig nem volt egyetlen barátom se...külsöleg rendbe vagyok.....az a baj én mindig olyan szekér után futok ,ami nem vesz fel.

Legjobb válasz: Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.

Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.
Velem pontosan ugyan ez volt a helyzet, csak még tavaly márciusban(mert akkor mentem át.) Nos, én msnen ismerkedtem meg vele, és mivel abban a hónapban van a szülinapja vettem neki egy széttörhetõ-szívecskés medált, és mondtam neki hogy annak adja oda akinek akarja. Volt barátnõje, akivel 1-2 hete jártak. Szakított vele és nekem adta a medál felét:D (ez afféle érzelmi zsarolásnak is betudható de semmi ilyen szándékom nem volt..:D) Egyébként, tök normális ha új vagy és ismerkedsz mindenkivel akit látsz. Szerintem menj oda hozzá kérdezgesd általános dolgokról, azt is megkérdezheted, amit már tudsz róla. Esetleg az osztálytársaival is összebarátkozhatsz, ha van ott egy nagyon jó bnõd, aki sokat van a kiszemelted közelében, akkor nem kezd gyanakodni ha te is ott vagy. Vannak ilyen trükkök, amiket ha ügyesen csinálsz, csak akkor jön majd rá, hogy mit is akarsz amikor már õ is akarja:) Sok sikert neked.
Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)
Miközben öleled markolj rá a faszára ha tetszik neki akkor sínen vagy.
Úgy nézem ez még csak az elsõ szerelem kategóriába tartozik. De am nem baj, hogy nem írjátok egymásnak, hogy , , szeretlek". sokszor van, h rögtön járás elején mondják egymásnak és nem gondolják úgy...
A kérdező hozzászólása: Ó értem, akkor jó köszii!
Hány éves vagy most õszintén 12?
A kérdező hozzászólása: Igrn a fiú 13
egy apróság "facebookon nem merjük egymásnak írni, hogy szeretlek" egyrészt... egymás falára és képei alá ne kezdjetek el szívecskézni meg szeretlekezni.. egyszerûen udnorító, és álszent chaten, ahol más nem látja, még taláán de maradjatok az élõszónál!!! a facebook egy ócska közösségi portál, de nem szabad, hogy az életed egy helyszíne legyen, mint a szobád, vagy az iskola a kérdésre válaszolva amúgy nyugi, idõvel menni fog.. 12-13 évesen nem is kell sokkal több ölelésnél:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!