Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik nekem és (508 db)

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

Van egy fiú aki tetszik nekem és azt mondta, hogy én is tetszem neki, de nem akarja megtenni a következő lépést, és én úgy gondolom ha én teszem meg az ciki. Szerintetek?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22

semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22
Lehet hogy életed legnagyobb hibája lesz ha nem teszed meg. Miért szorítanád dogmák közé magad. Akarod? Ha igen akkor hajrá.
egyáltalán nem lenne ciki :) hajrá!
Nem ciki
A kérdező hozzászólása: De ha õ akarna kezdeményezni csak még nem készült fel rá és én tönkre teszem.?
örülni fog akkor is:)
egyáltalán nem ciki. az elõttem hozzászólóval hasonlatosan, én konkretizáltam a helyzetet a fiúnál, mert õ lámpalázasabb volt, és nem tudta rendesen kifejezni magát..most leszünk 4 évesek. úgyhiszem, nem rontottam el semmit. hidd el, lehet hogy még a srác meg is könnyebbül hogy kezdeményezel, mert szerintem sokuk tisztára be van szarva ilyenkor. ez nem rossz mert azt jelenti, valóban nagyon tetszel neki és szeret téged :) az én fiúm sem dorgál érte sosem hogy miért én kezdeményeztem, sõt, tökre bejött neki hogy bátrabb voltam, mint õ :D szerintem a tiéd sem fog beszólni.. sok sikert! :)

Szerintetek mit tegyek ha van egy pasi aki tetszik nekem és nem tudom, hogy én tetszek neki és van egy másik csaj akinek megint tetszik ráadásul jóban vagyok vele (mármint a lánnyal)?

A lánnyal jópofizni kell ráadásul megígértem , hogy összehozom a pasival ugyhogymost mindennap hallgathatom kévelygéseit!

Legjobb válasz: Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.

Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mondd meg a lánynak, hogy te is érzel valamit iránta, de ha tudod, hogy nem jól reagál, akkor is mondd el. Rosszabb ha nem mondod el, késõbb akár véget érhet a barátságotok.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az , ohgy nem mondhatom meg , mert akkor versenynek fogná fel és az a helyzet , és néha az az érzésem hogy sokkal nagyobb esélye van a fickónál, mint nekem. Azonkivûl sokkal egyértelmûbb jeleket le , mint én õ mer közeledni én viszont nem. Viszont õ sokkal gyengébb egyéniség , mint én. A pasi meghát talán az ilyesfélét jobban kedveli. Nem tudom. SEGÍTSETEK!!
Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)

Van egy srác aki tetszik nekem és én is tetszem neki és talán lehet belőle valami de a szüleim hallani sem akarnak arról hogy bepasizzak. Hogy oldjam meg? Mit csináljak?

(14 vagyok)mit csináljak?titkoljuk el vagy mit kellene tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást mindenképp jöjjetek össze és legyetek eggyütt ... én az elején titkolnám szerintem és majd idõvel elmondanám hogy hát anya apa ez van szeretjük egymást már eggyüt vagyunk x ideje ugy se tudtok csinálni semmit és ennyi:D Nekem is ez volt a helyzet barátnõmmel összejöttünk a szülei engem nem igazán szerették az öltözködésem miatt kicsit még a régi idõkben élnek sajnos... hát ez van de hozzá fognak szokni:) szoval sok sikert elõre is és élvezzétek egymást...

Ha szeretitek egymást mindenképp jöjjetek össze és legyetek eggyütt ... én az elején titkolnám szerintem és majd idõvel elmondanám hogy hát anya apa ez van szeretjük egymást már eggyüt vagyunk x ideje ugy se tudtok csinálni semmit és ennyi:D Nekem is ez volt a helyzet barátnõmmel összejöttünk a szülei engem nem igazán szerették az öltözködésem miatt kicsit még a régi idõkben élnek sajnos... hát ez van de hozzá fognak szokni:) szoval sok sikert elõre is és élvezzétek egymást...
A kérdező hozzászólása: köszike.de lehet kapcsolat úgy h közben nincs szex mivel 16 éves koromig nem nagyon akarok szexelni...nem vagyok rá kész......így is menni fog?
Ez azon múlik, hogy a pasid tud-e majd várni.
A kérdező hozzászólása: hát nem tom.....szerintem tud csak kérdés h mennyit...
A kérdező hozzászólása: és még nem a pasim
Õ hány éves? Kicsit még korai, de talán járni már lehetne.
szia a én szüleim is ilyenek nem tudsz semmit csinálni mert ha eltitkolod és véletlenül kiderül nem engednek majd sehova és ez gond egy kapcsiba
Tartós kapcsi nincs szex nélkül...vagy ha mégis akkor az esetleg barátság.

Van egy lány aki tetszik nekem és szerintem én is tetszek neki és az lenne a kérdés hogyan kérdezem meg tõle hogy akar-e velem járni?

12 évesek vagyunk

Legjobb válasz: Hívd el fagyizni, kedveskedj neki szép szavakkal és majd meglátod, hogy hogyan viszonyul hozzád. A többi magától jön :)

Hívd el fagyizni, kedveskedj neki szép szavakkal és majd meglátod, hogy hogyan viszonyul hozzád. A többi magától jön :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen majd meg próbálom
velem is ez volt, tölem ugy kerdezte meg a fiu, hogy eloszor ilyen szerelmes kepeket mutogatott, aztam rakerdezett, hogy "leszunk-e szerelmesek" .Nemet mondtam neki :)
"leszünk-e szerelmesek" LOL!! ez még igazán gyerek, de becsülöm a bátorságát

Mit tegyek? Van egy fú aki tetszik nekem, és én is tetszek neki, már többször is bevallotta de én nem merem bevallani mert ő 1 évvel fiatalabb és félek, hogy emiatt kicikiznének.

Már volt rá példa, hogy fogadtak, hogy mi össze fogunk-e jönni. Egy suliba járunk és ez elég kínos. Szerintem ő is fél a megaláztatástól, de biztos hogy szeret. Nem tudom mit tegyek, mit lépjek? 14/L

Legjobb válasz: Valld be, vagy bánni fogod, ha emiatt elveszíted. Ha mindig más véleményével fogsz foglalkozni, akkor az életben eltipornak.

Valld be, vagy bánni fogod, ha emiatt elveszíted. Ha mindig más véleményével fogsz foglalkozni, akkor az életben eltipornak.
ne foglalkozz másokkal, ha szeretitek egymást 1 év semmi, nem számít
Szerencsétlen nyomik... már bocsi. Ha tetszetek egymásnak, akkor mi a probléma??
feküdj le.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õ félénk típus és az is nagy szó hogy bevallotta nekem mit érez irántam, és nem tudom mit szólna ahhoz ha én is bevallanám. Nem akarom emiatt elveszíteni...
Ha valóban egymáshoz valók vagytok és tartós lesz a kapcsolatotok, akkor pár év múlva az az 1 év nem fog jelenteni semmit. Nyugodtan vállalhatod. Sok boldogságot! :)
A kérdező hozzászólása: Az is probléma, hogy most én nyolcadikba megyek és utána továbbtanulok õ pedig ott marad még egy évet a suliba...
az én barátom 2 évvel fiatalabb tõlem, én voltam 18 amikor összejöttünk, õ meg ráadásul csak 15.. az elején furcsa volt nekem is, de egyre jobban beleszerettem és már 1 éve együtt vagyunk és minden remekül mûködik :) próba szerencse nemigaz? :) másokkal meg netörõdj, lényeg h boldog legyél ;) tehát szerintem valld be annak a fiúnak h mit érzel :)

Van egy srác, aki tetszik nekem, es én is neki. De az 1. Unokatesom unokatesoja. Akkor köztünk nem lehet semmi?

Kerlek segitsetek !!! L/20

Legjobb válasz: próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...

próbálom összerakni a képet... Te és az 1. unokatesód esetében a szüleitek testvérek. Az unokatesód unokatesója akkor vagy a testvéred - ezt kizárnám - vagy az egyik szülõje új párt választott, akinek volt egy testvére, akinek van egy gyereke, akirõl beszélünk. Jól okoskodtam? Ha igen, akkor elvileg vérrokonság nincs köztetek a sráccal, ez nem akadály. A többi attól függ, hogy mennyire ítélheti el a család - én azért alapvetõen azt mondanám, hogy fog még más is tetszeni neked...
Szerintem ez a felállás úgy van, hogy az 1. unokatesó egyik szülõjének (amelyik nem a kérdezõ egyik szülõjének a testvére) a testvérének a gyereke az, aki tetszik a kérdezõnek. Nincsen köztetek vérrokonság, mert nincs közös nagyszülõtök (mert maximum õk lehetnének).
igen, én is ezt írtam, csak kifelejtettem azt a fél mondatot, hogy a vér szerinti nagynénje/nagybátyja exének lett új családja, ahol volt egy hozott gyerek, aki a kérdezett.
Szedd össze magad és mondd el neki, vagy írd le... Csak az elsõ lépés nehéz.
Mit tegyél? Nos lássuk.. Például próbáld meg a tudomására hozni, hogy te többre tartod ezt a kapcsolatot egy szimpla barátságnál. Lehet, hogy sejti is.
Ha sétáltok, fogd meg a kezét. Aztán egy alkalmas pillanatban csókold meg! Így már érteni fogja, nem kell semmit mondanod.
A kérdező hozzászólása: 1-sõvel próbálkoztam de választ nem kaptam, a 3.-at pedig meg fogom próbálni mert hiszek benne h sikerülni fog.
Szereintem kérdezd meg h ki tetszik neki és ha nem mond semmit akkor kérdezd meg h szeretsz? és így tuti jó lesz ;)
Kata : neked pedig sok sikert!=) piszika
sztem tégy utalgatásokat. H szeretnél vele több idõt eltölteni, vagy mondjuk megnézni egy filmet, vagy hívd el kutyát sétáltatni, vagy bármi. Legyen sok közös programotok.
amugy 13 vok...és hát picit messze lakunk 1mástol....meg 5 kutyát picit bajos lenne sétáltatni...xD meg mind a ketten járunk matekszakkörre is, és ott egy ideig 1más mellett is ültünk...(L) de már nem sajna.....szal nem tom...:/de köszi azért=]
Ebben a cipõben vagyok én is.. ha van valakinek tanácsa, akkor én is szívesen várom a kérdezõvel együtt.. sok puszi Kata
A kérdező hozzászólása: koszi kata, neked is kivanok azert sikert puszi ja es meg valami valaki nem tudja hogyan tudhatnam meg, hogy en tetszek e neki?nem tudom merjek addig lepni?
Úgy tudod meg hogy tetszel-e neki hogyha megkérdezed hogy szerinte milyen a hajad, meg hogy milyen az alakod.Ha majd felvillan a feje fölött a lámpa hogy te akarsz tõle valamit lehet elõször furcsán fogadja de majd hozzá fog szokni és magától kialakul minden...ha pedig ez a kérdezgetõs nem válik be irjátok le egy papírra egymás tulajdonságait(külsõre-belsõre gondolok) és beszéljétek meg hogy ezek a tulajdonságok mennyire igazak.És ha ir olyant a papírra hogy szép, kedves, aranyos..stb. akkor már észre fogod venni hogy mit gondol rólad és hogy tetszel-e neki. Sok sikert!
Hat szerintem eloszor cska utalja ra aztan redezd meg !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!