Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik nekem (942 db)

Van párom, de nagyon rossz a kapcsolatunk egy ideje. Van valaki aki tetszik nekem nagyon, de nem akarom megcsalni sem a párom. Mit tegyek?

Nem ismerem nagyon még az illetőt, de a szikra megvan elég rendesen... a párommal szinte alig érintkezünk már egy ideje.. Szinte hozzám sem ér, de szeretem őt. Nemtudom, hogy mit tegyek. Biztosat bizonytalanért??

Legjobb válasz: Hát ha te ezt a kapcsolatot biztosnak nevezed akkor gratulálok

Hát ha te ezt a kapcsolatot biztosnak nevezed akkor gratulálok
szerintem inkább a bizonytalan hasonló helyzetben vagyok én is
A kérdező hozzászólása: Nem kell gratulálni... Úgy értettem a biztosat, hogy õ nem hagyna el... Most is szünetet javasoltam de szinte sírva könyörgtött hogy ne. Nem kell egybõl rosszindulatoskodni ;)
Ez nem rosszindulat csak az igazság "a párommal szinte alig érintkezünk már egy ideje" Ez mindent elárul a kapcsolatotokról.Mindenféleképpen keress mást

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

Szerintetek mit tegyek ha van egy pasi aki tetszik nekem és nem tudom, hogy én tetszek neki és van egy másik csaj akinek megint tetszik ráadásul jóban vagyok vele (mármint a lánnyal)?

A lánnyal jópofizni kell ráadásul megígértem , hogy összehozom a pasival ugyhogymost mindennap hallgathatom kévelygéseit!

Legjobb válasz: Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.

Francért kellett megígérned, hogy összehozod? Ha most te jössz össze a sráccal, akkor te leszel a rossz, aki lecsapta a barátnõd kezérõl a srácot. Vagy nagyon gyorsan szeress ki belõle, vagy érd el, hogy a srác beléd szeressen, különben csak rosszul jöhetsz ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mondd meg a lánynak, hogy te is érzel valamit iránta, de ha tudod, hogy nem jól reagál, akkor is mondd el. Rosszabb ha nem mondod el, késõbb akár véget érhet a barátságotok.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az , ohgy nem mondhatom meg , mert akkor versenynek fogná fel és az a helyzet , és néha az az érzésem hogy sokkal nagyobb esélye van a fickónál, mint nekem. Azonkivûl sokkal egyértelmûbb jeleket le , mint én õ mer közeledni én viszont nem. Viszont õ sokkal gyengébb egyéniség , mint én. A pasi meghát talán az ilyesfélét jobban kedveli. Nem tudom. SEGÍTSETEK!!


Az van hogy a suliban van egy lány aki tetszik nekem (ő ezt talán tudja de nem vagyok benne biztos) de a többiek csúfolnak mert nekik nem tetszik folyamatosan cikiznek stb. mit ajánlottok mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek,mert olyan gyerekesek és csúnyák,hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk,vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál,és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)

Ha 12 vagy akkor a társaid vagy irigykednek, mert olyan gyerekesek és csúnyák, hogy egy korukbeli lány bottal sem nyúlna hozzájuk, vagy szimplán nem fogják fel hogy érettebb vagy a korodnál, és szeretnél kipróbálni dolgokat(azért csak okosan ha összejön a dolog!!) de elõfordulhat hogy nekik is tetszik a lány csak mivel még most kóstoltok bele a tinik életébe ezèrt még nem mutatják ki mert értelmetlenül gyerekesek.Sok sikert és ne törõdj másokkal!!:)
Hány éves vagy?(a cikizés miatt kérdezem)
Ha neked tetszik, te akarsz vele pl. járni, nem pedig a többiek. Innentõl kezdve semmi közük hozzá, ereszd el a füled mellett a cikizést.
A kérdező hozzászólása: # 1:12 éves vagyok #2 :értem hogy mit akarsz mondani de nem biztos hogy õ is így érez irántam és azért nem tudom elengedni a fülem mellett
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat fõleg az utolsó volt a legjobb :) de azért jó volt a második is
Szard le õket! Neked kell, hogy tetszen nem másnak!

Van egy fiú aki tetszik nekem és azt mondta, hogy én is tetszem neki, de nem akarja megtenni a következő lépést, és én úgy gondolom ha én teszem meg az ciki. Szerintetek?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22

semmi nincs abba ha megteszed...nálunk úgymond "én szedtem" fel a párom :D meg volt a szimpátia, kacsingatás, mosoly stb...de többre nem jutottunk...mindig a haveri társasággal ültünk be egy üdcsire sose találkoztunk kettesbe...és én meguntam, és én írtam Neki hogy nincs e kedve kijönni sétálni...és nolám 5 éve vagyunk együtt, semmi gond nincs és abszolut nem bántam meg, és jót nevetünk még mindig rajta hogy úgy mond lány létemre milyen "bátor" voltam....:D ennyi idõsen már nem mernék írni egy pasinak se aki tetszik, ha mondjuk szingli lennék :) szóval egy szó mint száz: hajrá ;) N22
Lehet hogy életed legnagyobb hibája lesz ha nem teszed meg. Miért szorítanád dogmák közé magad. Akarod? Ha igen akkor hajrá.
egyáltalán nem lenne ciki :) hajrá!
Nem ciki
A kérdező hozzászólása: De ha õ akarna kezdeményezni csak még nem készült fel rá és én tönkre teszem.?
örülni fog akkor is:)
egyáltalán nem ciki. az elõttem hozzászólóval hasonlatosan, én konkretizáltam a helyzetet a fiúnál, mert õ lámpalázasabb volt, és nem tudta rendesen kifejezni magát..most leszünk 4 évesek. úgyhiszem, nem rontottam el semmit. hidd el, lehet hogy még a srác meg is könnyebbül hogy kezdeményezel, mert szerintem sokuk tisztára be van szarva ilyenkor. ez nem rossz mert azt jelenti, valóban nagyon tetszel neki és szeret téged :) az én fiúm sem dorgál érte sosem hogy miért én kezdeményeztem, sõt, tökre bejött neki hogy bátrabb voltam, mint õ :D szerintem a tiéd sem fog beszólni.. sok sikert! :)

Van egy lany aki tetszik nekem o neki is tetszem de mivel kelthetem fel megjoban a figyelmet?

Legjobb válasz: hat ha tetszik neked es te is tetszel neki,akkor elobb-utobb ugy is fel fog figyelni rad.sok sikert!

hat ha tetszik neked es te is tetszel neki, akkor elobb-utobb ugy is fel fog figyelni rad.sok sikert!
Azzal, hogy megmondod neki, hogy tetszik neked! Sok sikert!!!
mondd meg neki h teccik neked...egy probat meger...vagy ha mar megmontad akkor probalj valami kozos programokat szervezni...nem muszaly egyedul legyetek.....mondjuk menjetek el a haverokkal filmet nezni vagy akarhova a haverokkal....ahol mind a 2en feloldottok ....aztan meg menj oda hozza...kezdjetek el beszelgetni(csk ti 2en....es a tobbi jon magatol....ha nalad bejon a csaj es te is neki akkor sztem nem sok ido kell a dologhoz....sok sikert!!!!
hagyd békén jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Várjam meg míg õ lép hogyha egyáltalán lép vagy az egészet hagyjam a fenébe?De mondom hogy nem akarom elveszíteni.De mi van akkor hogyha õ nem lép mert azt hiszi hogy már nem érdeklem.De ekkor nekem lépnem kéne mert nem akarom elveszíteni...
Hát várd meg, hogy õ lépjen, de azért adj valami jelet, hogy te még szereted õt.Ha mondjuk látod õt akkor mosolyogj rá vagy ha név napja van mostanában akkor menj oda hozzá és mond neki, hogy boldog névnapot meg ilyenek.De ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.Hasznosak voltak.

Van egy gyerek a suliban (ö 18 én 17 vagyok), aki tetszik nekem. Még az osztályunk is egymás mellett van. új vagyok, de sokat tudok róla. Bunkó gyerek. DE NÉZ. Olvassátok tovább! Vélemények?

amikor a folyosón elmegyek mellette elfordítja a fejét,de elötte 20m-re látom,hogy néz vagy..utolsó pillanatban rám néz amikor egymással szembe megyünk ..ül az aulába mi meg a lányokkal kint várjuk a tanárt, s érzem,hogy néz,de volt rá pl is,hogy 5m-re volt tölem..beszéltem valakivel ,s nem nézett rám,csak a földet.Vagy én túlzom el a dolgokat?? nem értem......eddig nem volt egyetlen barátom se...külsöleg rendbe vagyok.....az a baj én mindig olyan szekér után futok ,ami nem vesz fel.

Legjobb válasz: Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.

Nálam is szokott ilyen lenni. De szerintem ez azért van, mert nem ismer. Nem tudja, hogy milyen lány vagy és, hogyan fogadnád az õ közeledését. Próbálj kezdeményezni, ha tetszik a srác :) Én úgy szoktam csinálni, ha kiszemelek 1 srácot, hogy ha látom valaki olyannak a társaságában, akit ismerek, akkor odamegyek köszönök nekik. Teljesen normálisan viselkedem. Néha van, hogy elmesélek pár idíóta viccet. Innétõl már csak rajta múli, hogy ha újból lát, köszön-e nekem vagy oda jön-e beszélgetni.
Velem pontosan ugyan ez volt a helyzet, csak még tavaly márciusban(mert akkor mentem át.) Nos, én msnen ismerkedtem meg vele, és mivel abban a hónapban van a szülinapja vettem neki egy széttörhetõ-szívecskés medált, és mondtam neki hogy annak adja oda akinek akarja. Volt barátnõje, akivel 1-2 hete jártak. Szakított vele és nekem adta a medál felét:D (ez afféle érzelmi zsarolásnak is betudható de semmi ilyen szándékom nem volt..:D) Egyébként, tök normális ha új vagy és ismerkedsz mindenkivel akit látsz. Szerintem menj oda hozzá kérdezgesd általános dolgokról, azt is megkérdezheted, amit már tudsz róla. Esetleg az osztálytársaival is összebarátkozhatsz, ha van ott egy nagyon jó bnõd, aki sokat van a kiszemelted közelében, akkor nem kezd gyanakodni ha te is ott vagy. Vannak ilyen trükkök, amiket ha ügyesen csinálsz, csak akkor jön majd rá, hogy mit is akarsz amikor már õ is akarja:) Sok sikert neked.

Van egy lány aki tetszik nekem de nem tudom hogy én tetszek-e neki. Mit csináljak hogy kideritsem a választ?

Legjobb válasz: Hívd el randizni.Ha igent mond,akkor tetszel neki,ha nem akkor meg jobb így megtudni,minta több év várakozás után rájönnél,hogy nem érez irántad semmit.

Hívd el randizni.Ha igent mond, akkor tetszel neki, ha nem akkor meg jobb így megtudni, minta több év várakozás után rájönnél, hogy nem érez irántad semmit.
Most tetszik vagy nem annyira tetszik döntsd már el...
A másodikat, mert ha az elsõ igazán tetszett volna, akkor nem tetszik meg a másik.
szerintem használj több írásjelet.
A kérdező hozzászólása: köszike brain
A kérdező hozzászólása: de egyiket sem szeretném megbántani
Pedig valamelyiket kénytelen leszel, ha csak nem akarsz férfi-háremet tartani...
"Van két fiu az osztályban aki tetszik nekem és mind kettõjüknek is tetszek én az egyik romantikus õ nem annyira tetszik" ?:) Tetszik, de nem annyira tetszik?:) Én a háremet választom.:) De csak olyan fiú van benne, aki IGAZÁN tetszik!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!