Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik és már (150 db)

Van egy fiú aki tetszik és már meg mondtam neki msn-en de még nem irt vissza ha rosszul reagálja le akkor h tudjam kikerülni a dolgot?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mennyire jó ötlet, de szerintem írj/vagy mondd meg neki, h amit írtál utoljára azt nem neki írtad, csak összekeverted véletlenül egy másik ismerõsöddel, aki ugyan ilyen színnel ír és közben vele is beszéltél, nem vette észre h neki ment... Ilyen úgyis elõfordult már mindenkivel sztem.

Hát nem tudom mennyire jó ötlet, de szerintem írj/vagy mondd meg neki, h amit írtál utoljára azt nem neki írtad, csak összekeverted véletlenül egy másik ismerõsöddel, aki ugyan ilyen színnel ír és közben vele is beszéltél, nem vette észre h neki ment... Ilyen úgyis elõfordult már mindenkivel sztem.
szia lehet h csak félénk és nem mert kezdeményezni lehet h teis bejosz neki . szerintem inkább porobálj meg vele beszélni és ne emesenen ha teccik akkor sztem még egy probát megér élöben más mert ott látod azért rata h szégyelos vagy tényleg nem teccel neki .
en is azt mondom h szemelyesen jobb. Figyeld a body language-t, a szemeit, h azok mosolyognak meg csillognak-e, a testartasat, h nevet e, h hozzad er e. ezekbol le lehet szurni h tetszel e neki. lehet h csak felenk es nem mer kezdemenyezni es toled varja az elso lepest. nem minden pasi egyforma. viszont az msn nem a legjobb ilyeneket megmondani evvel egy szegynlos fiut el lehet remiszteni. egyebkent kicsit szerenyebb szegyenlosebb fiuk tudnak pain in the neck lenni de legalabb tudod h nem arra utazik h elso alkalommal az agy legyen, tehat olyan szinten megbzihatsz benne h nem valoszinu h kihasznal. de ugyanakkor nehez veluk elkezdeni vmit.
ez mar eluszott mostmar mindegy ....
Dehogy baj..
Nagyon nagy baj.....tudakozó segítség???
Miért, te milyen hangszeren játszol, milyen mûfajban, milyen stílusban? És õ? Nem tudtok összehangolódni?
hülyeség nem lehet baj... :D
Hát. Ez már baj. Fõleg ha te a sötét oldalhoz tartozol:D
Miért nem tudhatják? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: hát én kérdeztem tõle de nem mondta meg s azt is kérdeztem apum elõt volte m más de aszonta nem de én ezt nem hiszem el:D
Anyud hány évesen ismerkedett elõször?
A kérdező hozzászólása: :) )
Akkor mondd nekik, hogy leszbi vagy, annak jobban örülnének????
A kérdező hozzászólása: Hat nem igazán szeretik ha van barátom és folyton szekálnak ilyenkor
És mi van, ha megtudják?
A kérdező hozzászólása: lany
fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: 14
Mi köze van ehhez muterodnak?
a fiu tudni fogja...Barney Stinson voltam PACSI
mond neki hogy kivették a mandulád...tuti te kellesz majd neki
A kérdező hozzászólása: mert?
A kérdező hozzászólása: de most komolyan miért mondjam neki azt?
Nyírd ki a másik csajt.
A kérdező hozzászólása: kíméljetek a hülyétõl
adj a barátnõdre egy szopóálarcot, a többit rádbízom!
13 éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek..

Hogy tudnék összejönni vele? Van egy fiú aki tetszik, és 1 éve ismerősök vagy haverok vagyunk. És tudja hogy én szeretem őt meg már volt közös ügyünk' is. De alig beszélek vele. És eléggé rossz gyerek kiakarták rúgni, de aztán csak megbukott.

Aztán kiderült , hogy elmegy. És most nyáron nemis látom. De szeretném tartani vele a kapcsolatot. De Hogyan Kezdjem? Mit csináljak, hogy sikerüljön? Mert már nagyon sokat vártam rá. :/ Válaszokat el?re köszönöm! :)

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?

Ha tudja, hogy szereted, és õ nem kezdeményezi, hogy tartsátok a kapcsolatot, ha õ már másik suliba fog járni, akkor szerintem nem érdemes neked futni utána, mert ha többet akarna tõled, akkor úgyis lépne. Ha mégis úgy döntesz, hogy ezek után is szeretnél kapcsolatba maradni vele, ha nem tudod a számát akkor kérd el, azzal az ürüggyel, hogy hallottad, hogy már suliban úgysem fogtok találkozni, vagy msn vagy e-mail címét. Ha pedig mindegyiket tudod, akkor azokon tudod keresni. Megkérdezhetem, hogy mit jelent, hogy volt közös ügyetek? Úgy érted volt köztetek valami?
A kérdező hozzászólása: köszi_!!
Majd írd meg, mi lett.
Ha nincs más lehetõség, akkor persze. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.!:) de azér msn is jó?
Akkor nincs más választás, vallj neki újra szerelmet, és kérdezd meg nyíltan, hogy õ mit érez irántad. Akkor legalább biztosat tudsz. Persze ezt jobb lenne személyesen, nem msn-en.
A kérdező hozzászólása: hát jo nemtom mennyi csaja volt 1rol tok. am hát azért érzem h vlmi van köztünkk...
Akkor mégis mi vonz benne? Rossz fiú, sok csaja volt, a te szerelmi vallomásodra meg csak annyit mond hogy: az jó... Próbáld meg elfelejteni, ha sok csaja volt és tetszenél neki, akkor másképp reagált volna.
A kérdező hozzászólása: hát m1. hidd el õ nagyon rossz fiú..füvezik, cigizik meg ilyenek. de már volt am sok csaja..
Az nem valami bíztató válasz, amit mondott. Szerntem õt még nem foglalkoztatja egy szerelem, nagyon fiatalok vagytok, a fiúk ilyenkor egyeltalán nem akarják lekötni magukat. Ha ilyen fiatalok vagytok, akkor az eddigi tanácsom hiábavaló, ilyenkor még nem igen jártok szórakozóhelyekre, bár ha már dohányoztok is akkor lehet...
A kérdező hozzászólása: hát öö én mondtam el neki és õ mondta h 'azjó :D ' de lehet h nemolyan értelemben.... amugy õ 13 én 12
Egyébként hány évesek vagytok?
Értem... És az miért van, hogy msn-en beszélgettek de élõben keveset? Én azt tanácsolnám, hogy amikor találkoztok, akkor mindenképp kezdeményezz beszélgetést, ha õ nem teszi magától, mert így nehéz lesz közelebb kerülni hozzá. Ha nyáron másképp nem találkoztok akkor mikor fent van msn-en, hívd el hétvégére egy olyan szórakozóhelyre, ahová te is jársz, ott van alkalmatok találkozni. Sajos kevés az info kettõtök viszonyáról, így nehéz ennél jobb tanácsot adni. Még egy kérdés: Honnan tudja, hogy te szereted? Elmondtad neki? Õ hogy reagált, abból sok mindent le lehet szûrni?
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát néha van fent msnen ott szoktunk dumálni. amugy nem , hanem mondjuk tekert nekem cigit, meg csináltam neki kókuszszivet-amit elis fogadott... de amugy annyira szeretem hogy nem fogom feladni és épp ezért irtam h mitcsinálajak h jobban haladjak ..??
A kérdező hozzászólása: oké!

Lányok, nálatok hogy van ez a dolog? Megláttok egy idegen pasit, és már az elején akkor eldol hogy tetszik-e, vagy hogy járnék-e vele? Mi szerint dolnek el ezek a dolgok?

Legjobb válasz: 1. mikor a szemembe néz 2. mikor megszólal 3. második találkozás Ha nem a szemembe néz, hanem másfelé, vagy a cipõjét bámulja, akkor kilõve. Ha elég határozottnak tûnik, de mikor megszólal és egy bunkó, köpködõ cigány módjára viselkedik, természetesen akkor is kilõve. Ha minden stimmel és a humora is a helyén van, de a második találkozón megjelenik és nem olyan, amilyennek elképzeltem elsõnek( rossz értelemben) akkor is kilõve. Az elsõ benyomás nem annyira ütõs, mint a második. Akkor derül ki minden :P

1. mikor a szemembe néz 2. mikor megszólal 3. második találkozás Ha nem a szemembe néz, hanem másfelé, vagy a cipõjét bámulja, akkor kilõve. Ha elég határozottnak tûnik, de mikor megszólal és egy bunkó, köpködõ cigány módjára viselkedik, természetesen akkor is kilõve. Ha minden stimmel és a humora is a helyén van, de a második találkozón megjelenik és nem olyan, amilyennek elképzeltem elsõnek( rossz értelemben) akkor is kilõve. Az elsõ benyomás nem annyira ütõs, mint a második. Akkor derül ki minden :P
Hát, ez elég összetett, tudod... "Az elsõ benyomás a legfontosabb." Ha tetszik az illetõ, úgy értem, jó a kisugárzása, akkor az már egy jó pont... De én például sosem döntök ilyen hamar, mert már volt tapasztalatom "színészekkel", akik nagyon kedvesek voltak meg minden, de végül is kiderült, hogy csak a macit akarják bezavarni a málnásba. Nem hiszek az elsõ látásra szerelemben, mert belelátni senkibe se lehet, és nem tudod õ mit gondol, meg lehet egy görény, szép csomagolásban... Lehet kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de remélem megérted.:) )
Hát, nekem volt már olyan tapasztalatom, hogy megláttam valakit, nem is gondoltam rá különösebben másként, mint egyéb ismerõseimre, aztán életem elsõ szerelme lett. Volt olyan valaki más is, akit megláttam, elsõre nem is tetszett, de aztán elkezdtünk beszélgetni, és most boldog párkapcsolatban élünk, és rajongunk egymásért. Volt olyan is, hogy megláttam valakit, és rögtön megtetszett. Akik így voltak, azokkal mindig negatív tapasztalatom volt. Csak egyvalamit akartak túlnyomórészt, vagy kiderült, hogy a külsõ ami megfog, a belsõ, ami elriaszt... Szóval, én határozottan úgy vagyok vele, hogy minden kialakul idõvel. Amikor megismerem. Amikor megtudom, hogyan gondolkodik és vélekedik a világ dolgairól. A külsõ amúgy is változik, de ha megszeretem az embert, akkor már igazából a külseje is egyre jobban fog tetszeni (lásd: mostani barátom borotválja a fejét. Nekem eredetiben nem jön be a kopasz, de az õ esetében egyszerûen odavagyok érte). Egy minimális szikrát kell éreznem csak kettõnk között, amit tûzzé lehet lobbantani némi kis munkával mindkét fél részérõl. Ha nincs a szikra, akkor hiába szenvedünk. De mindenkinek esélyt adok, mert mondtam, elsõre lehet, nem is érzem a szikrát, hanem csak késõbb alakul ki. Nálam azt hiszem, ez a legfontosabb tényezõ.
Nekem igen, már az elején eldõl. Én elõször a magasságát, öltözködését és arcát nézem, haját, testalkatát, milyen környezetbõl való (telepi proli, páwa vagy ilyesmi, mert azok nem jönnek be, inkább az értelmesebb igényesebb pasik). Aztán ha külsõre bejön, és esetleg elkezdünk ismerkedni, igazából nem kell hogy okos legyen, a lényeg hogy ne legyen túl begyöpösödött, unalmas vagy ilyesmi, legyen egy kis humora, lazasága, meghallgasson, ne vágjon a szavamba stb.. én személy szerint nem szeretem a partizós, bulizós, piálós fiúkat, heti egy buli és csókolom. továbbá nem nagyon zavar, de jó pont ha nem cigizik. tehát a lényeg, h én pl igen, csak azzal kezdek ismerkedni aki elsõ látásra tetszik.
Elõször ránézek ha nem tartom csúnyának vagy bármi miatt visszataszítónak akkor minden erõmmel azon vagyok , h megismerjem belülrõl , a belsõ dönti el számomra h milyennek látom a külsejét.Szóval én attól még , h valaki kinézetre tetszik biztosan nem járnék vele rögtön, ezt nem ebbõl lehet megítélni, meg a szépfiúkkal kapcsolatban amúgy is csak rossz élményem van, noha engem eddig mindenki szépnek talált.(ezt csak azért írom le mert még valaki azt hinné , h csak azért nem kellek a népszerû jóképû fiúknak mert én csúnya vagyok. igazából azért nem, mert nem adom könnyen magam , és az átlagosabb kinézetû fiúk , megtanulnak udvarolni, míg a jóképûknek sosem kell, úgyis kapnak lányt minden ujjukra...)

Van egy csaj aki tetszik és el szeretném hívni randizni, de nem tudom, hogy bejövök-e neki. (Még csak 3x találkoztunk személyesen és 3x MSN-eztünk. ) Szerintetek már most hívjam el valahova, vagy még fussam a szokásos köröket? 18/f

Legjobb válasz: Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D

Furcsa h 18 évesen nincs már tapasztalatod h kipuhatolózd mikor van rá esély. Elõször véletlenül menny oda bulizni ahova õ egy társaságba és ha ott a buli hevében nem ad egy olyan apró jelet sem h lehetne szó valamirõl akkor nem kell erõltetni a lelki ismereted megnyugtatására próbáldd majd meg azért de elõtte érdemes szimpatikussá tevõ köröket hozni:D
srác, ha nem hívod sose fogod megtudni
Hívd el!
Hívd el, ne totojázz az élet gyorsan múlik.
3-as mesebeli szám. Próbáld meg már csak ezért is :D
én lány vagyok és ugyanígy vagyok egy fiúval.. 3x találkoztunk már és sokszor beszéltünk fészbukon. SZERINTEM HÍVD EL! semmit nem veszíthetsz:) ha nem teszed és pár hónap múlva már egy másik srác oldalán látod akkor bánni fogod;) ezolyan tapasztalat féle csak pasisban:)

Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!

Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre? Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak idõt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég idõt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Minimum 17 éves korodig várj. Szerintem azok a lányok ku*vák akik ebben a korban(15-16) elveszítik.
Mit segítsek? Járjatok, ha akarod, érezd jól magad.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex errõl szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részérõl? De emellett bizonyítson õ is. (viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
Hat ezt neked kellene el dontened h mennyire szereted, hogy meg teszed-e ezt erte, mert lehet, hogy csak arra megy szoval jol gondold meg, mert az elso akivel le fekszel azt soha nem fogod tudni el felejteni.
De szar szöveg :D :D Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna. Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele? Ez olyan ygökér duma. 14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésbõl h együtt vagytok e a sráccal mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Bizonyítanod?Mégis mit? :S Ez nagyon hülye duma amit csak azért talált ki hogy lefeküdj vele.Ennyi erõvel te is kérhetnéd hogy járjatok pár hónapot mielõtt megtörténne így meg õ bizonyítana.Szerintem azonnali hatájjal koptasd le.A szüzesség elvesztése olyan dolog ami nagyon fontos az ember életében ezért nem mindegy kivel történik meg.
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!