Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik, hogyan tudhatom (6 db)

Van egy fiú aki tetszik, hogyan tudhatom meg kölcsönös ez az érzés?

Legjobb válasz: Hmm nem olyan könnyû, én csak az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha keresi az érintésed azt könnyû észrevenni, adj neki valamit és ha véletlennek tettetve hozzádér akkor az valami, ha megszólításodkor hátulról a vállad simítja, vagy ha egyszerûen csak kedvesen néz a szemedbe, akkor te is próbálj vele többet érintkezni. És lehet összeszedi magát és rögtön leszólít.

Hmm nem olyan könnyû, én csak az elõttem szólóhoz csatlakoznék, ha keresi az érintésed azt könnyû észrevenni, adj neki valamit és ha véletlennek tettetve hozzádér akkor az valami, ha megszólításodkor hátulról a vállad simítja, vagy ha egyszerûen csak kedvesen néz a szemedbe, akkor te is próbálj vele többet érintkezni. És lehet összeszedi magát és rögtön leszólít.
Ez a korodtól is függ, ha fiatal vagy még (mondjuk 13-14éves) akkor figyelheted azt is, hogy kötözködik e veled, ha igen akkor nyert ügyed van. De bíztató lehet, ha mikor beszélgettek keresi az érintésedet mondjuk megsimítja a karod. Jó az is ha kersesi a tekinteted. ha végképp nem tudod h mi van, küldd oda a barátnõd, h óvatosan tapogatózzon :-)
Szintúgy csak ezt tudom javasolni!
Sehonnan.
Beszélgess vele és akkor biztosan ki fog derülni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szoktam vele de nem igazán tudom, hogy mit figyeljek
Ha sokat mosolyog, nevet a vicceiden, a szemedbe néz sokáig vagy elvörösödik ha a szemébe nézel és gyorsan lehajtja a fejét vagy máshova néz. :)
Mindig teged nez, kozel van az arcotok elpirul, probal a kozeledben lenni.
Szerintem, ha nem mer a szemedbe nézni, hadar és mindig elpirul. :)

Van egy osztálytársam (fiú), aki nekem tetszik, de azt hogyan tudhatom meg, hogy neki is tetszem-e?

Milyen jelek utalhatnak erre?

Legjobb válasz: Hm, a legnyilvánvalóbb ha odamegy hozzád és a szemedbe mondja. Ha ez nem így van, akkor figyeld a "jeleket". Keresi a társaságod, sokat szemeztek stb. Most kb ennyi jut eszembe...

Hm, a legnyilvánvalóbb ha odamegy hozzád és a szemedbe mondja. Ha ez nem így van, akkor figyeld a "jeleket". Keresi a társaságod, sokat szemeztek stb. Most kb ennyi jut eszembe...
en inkabb azt mondom h a "munkat" es a maganeletet nem szabad kavarni...en az osztalytarsammal jartam, es szep es jo minden amig nem jonnek a veszekedesek, szerintem maradjatok csak baratok, mert ha nem mukodne a dolog utanna rossz is lehet...aztan majd ha vege a sulinak soha nem lehet tudni...ha az van megirva h egyutt kell legyetek akkor ugy is lesz...
utolsó nagyobb baromság nem jutott eszedbe kérdezõ: hát a szemezés nem minden van egy osztály társam szemeztünk és nem teccettem neki most a barátnõm a barátnõje szal ennyi
Szerintem úgy tudhatod meg, hogy a fiúnak tetszel, hogy csinálsz egy msn-t és kérdezd meg.


Van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik. Jó fej, nyitott, viszont elég tapasztalatlan szerintem. Hogyan közeledjek hozzá, hogy levegye a témát? Mit mondjak/tegyek? Hogy tudhatom meg, hogy én bejövök e neki?

az egyik tanárom fia:/ 15L

Legjobb válasz: Szemezz vele, nézz a szemébe, mosolyogj rá. Ha viszonozza, akkor mehet a többi, beszélgetsz vele, és egy idõ után kialakul minden magától. :)

Szemezz vele, nézz a szemébe, mosolyogj rá. Ha viszonozza, akkor mehet a többi, beszélgetsz vele, és egy idõ után kialakul minden magától. :)
2 variàció lehetsèges a sràc azért bèna mert sokkot kapot ( visszautasítàs vagy lelki eredetü problèma ) vagy nem tanítottàk meg neki , hogyan kell egy lànyt megszólitani , van olyan ember aki azt sem tudja mit is próblàlsz neki közölni . A màsik , hogy nem tetszesz neki . Aki nem tudja , hogyan kell neki egy lànyhoz da menni , vagy be fûzni akkor hiàba vàrod el nem fogja tudni . Sorry ez van .
megkérdezed!! ha nem tetszel neki, akkor attól h nem mondod el neki, még nem fog belédszeretni
Próbálj meg vele férfiként viselkedni, öleld át, érj hozzá gyakran, és figyeld a reakcióját! Ha elhúzódik, távolabb megy, akkor nem tetszel neki, ha engedi, és késõbb õ is kezdeményez érintéseket, akkor tetszel neki. És ha sínen vagy, lehet továbblépni, csókkal pl.
Pont úgy tesz, mint amikor független.
Szerintem ugyanúgy szokás ezt kimutatni egy lánynak, mintha nem volna senkid. Talán valamivel nyíltabban, hogy egyértelmû legyen. Sokaknak gondot okoz szétrobbantani egy kapcsolatot. Bár sajnos egyre kevesebb embernek. Ui: Kicsit zavarosan fogalmazol. Remélem, a kérdésre válaszoltam. :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!