Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik, de nem (522 db)

Van egy fiú aki tetszik, de nem tudom milyen ürüggyel szólítsam meg, mit tegyek?

Sohasem beszéltem még a fiúval csak néztem ?t mégis milyen ürüggyel szólítsam le,hogy ne t?njön cikinek?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszadónak igaza van. Te vagy a nõ viselkedj is úgy! DE! Ha annyira tanácsokat akarsz :) Akkor: - szimplán sétálj felé és tök véletlenül menj neki a folyosón vagy akárhol, majd kezdj el mosolyogni és kérj tõle bocsánatot, ha õ is barátságosan mosolyog, akkor szimpi vagy neki - próbálj keresni olyan szituációt ahol csak ketten vagytok, majd ekkor menj oda hozzá és szólítsd meg, pl. úgy, hogy: szia, te is ...-ra vársz?, ezek után már egyszerûbb lesz vele beszélgetni - idióta módszer de bejöhet: jelöld be facebook-n ha visszajelöl, akkor az vagy azért van mert szimpi vagy neki, vagy azért, hogy ismerõst gyûjtsön, de ha visszaigazolt akkor csak írj rá chaten, mondjuk azzal a szöveggel, hogy: szia, ne haragudj hogy bejelöltelek, de elsõre nem téged akartalak, csak összetévesztettelek valaki mással... (várod a reakciót, majd..) de várj! mi nem egy suliba/boltba/orvoshoz/akárhova...:D járunk? - csinálj úgy mintha egyáltalán nem lenne körülöttetek egy ismerõsöd sem és kezdj el szipogni, majd állj hozzá közelebb kezdj el keresni egy zsebkendõt, majd mint aki nem talált, nyugodtan kérj tõle egyet - esetleg ha van egy közös ismerõsötök akkor próbáld megkérni õt, hogy mutasson be titeket egymásnak - stb.. :D Remélem valamit tudtam segíteni! :)

Az elsõ válaszadónak igaza van. Te vagy a nõ viselkedj is úgy! DE! Ha annyira tanácsokat akarsz :) Akkor: - szimplán sétálj felé és tök véletlenül menj neki a folyosón vagy akárhol, majd kezdj el mosolyogni és kérj tõle bocsánatot, ha õ is barátságosan mosolyog, akkor szimpi vagy neki - próbálj keresni olyan szituációt ahol csak ketten vagytok, majd ekkor menj oda hozzá és szólítsd meg, pl. úgy, hogy: szia, te is ...-ra vársz?, ezek után már egyszerûbb lesz vele beszélgetni - idióta módszer de bejöhet: jelöld be facebook-n ha visszajelöl, akkor az vagy azért van mert szimpi vagy neki, vagy azért, hogy ismerõst gyûjtsön, de ha visszaigazolt akkor csak írj rá chaten, mondjuk azzal a szöveggel, hogy: szia, ne haragudj hogy bejelöltelek, de elsõre nem téged akartalak, csak összetévesztettelek valaki mással... (várod a reakciót, majd..) de várj! mi nem egy suliba/boltba/orvoshoz/akárhova...:D járunk? - csinálj úgy mintha egyáltalán nem lenne körülöttetek egy ismerõsöd sem és kezdj el szipogni, majd állj hozzá közelebb kezdj el keresni egy zsebkendõt, majd mint aki nem talált, nyugodtan kérj tõle egyet - esetleg ha van egy közös ismerõsötök akkor próbáld megkérni õt, hogy mutasson be titeket egymásnak - stb.. :D Remélem valamit tudtam segíteni! :)
Semmilyennel.Te vagy a nõ, viselkedj is úgy. Ha egy pasi akar tõled valamit, az jelentkezik és te eldöntöd kezdj-e vele valamit, vagy mély kalapemeléssel távozol.
Bármilyen aktuális problémával kapcsolatban. Aztán mehet valami könnyed téma és már beszélgettek is.
mondja az 52%-os valószínûleg öreg néni. akit tisztelünk meg minden, de azért ha nagyon tetszik a fiú, akkor beszélj vele az órarendedrõl, iskoláról, órákról ilyen hétköznapi dolgokról.
Elég ha szemezel vele akk sztem rá fog jönni :) sok sikert !
szólj neki hogy van egy kedvenc helyed a városban, csak épp nincs ki elkísérjen... ha nem veszi a jelzést akkor hagyd
Ha nem tetszik a pasinak, akkor hiába viselkedik nõként, akkor sosem fog összejönni. Ez egy baromság, hogy a férfinak kell lépni elõször. A nõk is megtehetik ugyanezt. Próbálj közeledni felé, vagy ess orra elõtte egy rakat szatyorral, akkor tuti odamegy segíteni, hacsak nem egy tuskó. :)
Villamos/busz megálloban: Mikor várhato a következö? Ugy sietek ....ba , még elkések. Boltban: Nem láttál narancslekvárt? Gyorsan meg kellene vennem, mert sietek .....ba. Utcán: Nem tudod, hol lehet gyorsan igazolványképet készittetni..... Mennyit irjak még? Nem lehetsz ennyire bamba. (Ne haragudj, te legyen már egy kis fantáziád
ÉÉn férfiként pl . ha nekem is tetszik a lány, soha nem várnám el, hogy ürügyeket kreáljon , amivel aztán leszólít. CSak simán jöjjön már oda hozzám, ne legyen félénk, és határozottan mondja meg, hogy szia, szeretnélek megismerni te fickó. Mit szólsz hozzá, bejössz nekem. Ennyi. Erre majd vagy megörülök, és hajlok a dologra, vagy azt mondom, ne haragudj, de nem fog mûködni. Ennyi. Ez olyan nagy ügy? lányok, legyetek kezdeményezõk! De annyira feleslegesnek tartom az ürügyeket, mert mind mû szar, úgyis 1 perc után kiderül, hogy csak ismerkedni szeretne, akkor meg mifrancnak a kamukérdés az elejére. Rögötön a lényegre! Azajó! Nálam legalábbis.....
8 as , ezeket a lekérdezgetéseket nem szeretem, mert egy modnattal el lehet intézni a választ, utána kiakad a beszélgetés, nõket se szeretek így leszólítani. Odabasz rá egy válasz mondatot, utána hogyan tovább?!. Az azelõtti valamelyikre meg azt írnám, hogy ha engem fellökdösne a nõ, mert direkt nekemjön, biztos, hogy nem mosolyognék rá, mert sose voltam mosolygós, inkább fõrúgnám mitn az ólajtót, még ha szimpatikus volna de nagyon a lány, akkor sem mosolyognék vissza vadidegenre, én ilyen vagyok. Ahogy Faszbukon és egyéb közösségi szarokon se voltam fenn sosem, tehát nálam pl. az se volna nyerõ, biztos vannak még ilyen ganéládák mint én, akiknél ezek a fentebb írt módszerek NEM !JÖNNEK! BE!
Az elsõ válaszoló egy címeres ökör. Miért kellene elvárnia a lánynak hogy a szóban forgó fiú lépjen, ha õ csak úgy van a világban és nem tudja talán azt sem, hogy a lány a világon van? Ha tetszek egy csajnak de nem tudok róla, akkor mégis mit kéne nekem kezdeményezni? :O

LÁNYOK tudnátok segíteni? Van egy lány, aki tetszik, de nem tudom, hogy közöljem vele.

Évfolyam társam a lány (ugyanabban a suliban), de csak látásból ismerjük egymást, nekem mégis tetszik. Kb. annyit tudunk egymásról, hogy hogy hívják a másikunkat, és ezzel ki is fújt... Szerintetek, ha odamegyek hozzá és pl ezt mondom neki: -,,Szia! Már régóta figyellek, és úgy érzem, hogy kezdesz megtetszeni! Volna kedved valamelyik nap elmenni valahova?"- beválhatna? :)

Legjobb válasz: Ez nagyon jó, ha elég bátor vagy hozzá! De ha nemet mond, akkor nagyon pofára eshetsz, és utána a mindennapjaidban látni fogod suliban, így nehéz lesz. Szóval ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy igent mond a randira, akkor inkább csak hívd el, vagy közelítsd meg szépen lassan, és ne rögtön azzal kezdd, hogy tetszik neked. Amúgy a csajok sokkal jobban bírják azokat a pasikat, akik nem tálalnak ki rögtön. Pl.: elõször csak szemezgess vele, flörtölj vele, és utána valld csak be az érzelmeidet (pl. egy romantikus randi végén egy csókkal bombázva :)). Ha viszont Te elég bátor és biztos vagy ehhez, amit írtál, akkor úgy is jó. A lényeg, hogy lépj valamit, ne szalaszd el.:)

Ez nagyon jó, ha elég bátor vagy hozzá! De ha nemet mond, akkor nagyon pofára eshetsz, és utána a mindennapjaidban látni fogod suliban, így nehéz lesz. Szóval ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy igent mond a randira, akkor inkább csak hívd el, vagy közelítsd meg szépen lassan, és ne rögtön azzal kezdd, hogy tetszik neked. Amúgy a csajok sokkal jobban bírják azokat a pasikat, akik nem tálalnak ki rögtön. Pl.: elõször csak szemezgess vele, flörtölj vele, és utána valld csak be az érzelmeidet (pl. egy romantikus randi végén egy csókkal bombázva :) ). Ha viszont Te elég bátor és biztos vagy ehhez, amit írtál, akkor úgy is jó. A lényeg, hogy lépj valamit, ne szalaszd el.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szóval akkor elég lenne, ha csak annyit mondanék neki, pontosabban kérdeznék, hogy -Volna-e kedve valamelyik délután csinálni valamit?-
Szerintem még ez is sok ! Gondolj bele nem is ismer és te sem õt... miért menne el veled? Inkább csak közeledj LASSAN :D minthogy elhívd egybõl ettõl a legtöbb lány megijed ! Fõleg ha alig ismer... amúgy hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolod? 17/F
Fizess neki egy hónap eredeti World of Warcraftot.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem játszik rajta:(
:(
1# vagyok. Én is hasonló helyzetben vagyok , csak én vagyok a fiú. :(


Van egy lány aki tetszik, de nem merem leszólitani. Miért?

Egykicsit már látom sok a "Van egy lány tetszik" kérdés de azért segítsetek...

Legjobb válasz: Szedd össze a bátorságodat és hívd el valahová pl. jön a jó idõ sétálni vagy fagyizni. Aztán mondd meg neki, hogy tetszik, majd várj, hogy õ mit reagál rá. Tudom leírni könnyû, de szedd össze magad és légy magabiztos (ez alatt nem azt értem hogy beképzelt!).Szerintem meg lesz az eredménye!!Hajrá! Gondolj bele, lehet, hogy pár nap múlva már egy pár lesztek! Ez lebegjen a szemed elõtt!

Szedd össze a bátorságodat és hívd el valahová pl. jön a jó idõ sétálni vagy fagyizni. Aztán mondd meg neki, hogy tetszik, majd várj, hogy õ mit reagál rá. Tudom leírni könnyû, de szedd össze magad és légy magabiztos (ez alatt nem azt értem hogy beképzelt!).Szerintem meg lesz az eredménye!!Hajrá! Gondolj bele, lehet, hogy pár nap múlva már egy pár lesztek! Ez lebegjen a szemed elõtt!
MSN-en mondd neki, hogy szoktad õt látni a pályánál, és mit szólna, ha nem egyedül/barátnõivel sétálgatna, hanem veled. Mondd neki h hkíváncsi vagy a hangjára, meg szeretnéd emgismerni. Vezesd ré, hogy várjon meg foci után Sok sikert

Van egy fiú, aki tetszik, de nem tudom, hogy én tetszek e neki. Szerintetek? (Lentebb kicsit bővebben)

A suliban ,amikor ránézek,akkor látom,hogy engem néz, meg amikor chatelünk mosolygós smileykat ír. Hát kb. ez amit mondani tudok,de nem tudom hogy tetszek-e neki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem téged néz, csak azt nézi, hogy te miért nézed!

Lehet, hogy nem téged néz, csak azt nézi, hogy te miért nézed!
Tojásoslecsót
hát akkor ezt elb*sztad.
semmit.
Nem tudom , tetszem-e neki, vesszõ!!! Ne legyél ilyen kis félénk, , hívd el randizni(fagyizni , moziba stb.)
Kezdj el vele beszélgetni és finoman szedd ki belõle milyen pasikat szeret van e valakije tetszel e neki.Közben finoman célozgass rá hogy neked bejön.
Akkor ne mondd el neki, csak akkor emészted magad hogy mi van ha mégis tetszel neki, mert ugyebár két esélyes a dolog.Szerintem sokan gondolják még mindig hogy a srác tegyen elõször vallomást. L18
A kérdező hozzászólása: A lány akit szeretek még MSN-en is alig ír vissza nem tudom, érdemes-e még próbálkoznom nála vagy hagyam az egészet?

Van egy fiú aki tetszik de nem ismerem. HELP! Mit tegyek?

Nagyon cuki fiú de nem ismerem csak néha látom. De nagyon félek a haverjaitól és általában soha nincs egyedül... Mit tegyek hogy észrevegyen ? Vagy hogyan beszéljek vele ? Esetleg ötletek mit tehetnék ? Sajnos ez a fiú idén ballag :S Van egyáltalán esélyem ??

Legjobb válasz: Biztos hogy van esélyed. Velem is volt ilyen. Én úgy gondolom, mivel egyszer élünk, meg kéne próbálnod elmondani. Ha túlságosan félsz a barátaitól, akkor keresd meg a neten, vagy tudakold meg valahonnan a telefonszámát, esetleg kérj meg egy olyan barátodat aki valahonnan ismeri. Miután meg van az elérhetõség( msn, e-mail stb... ), beszélj meg vele egy találkozót, vagy mondd meg neki e-mailben. A többi rajtad áll. Remélem tudtam segíteni. Nixi31

Biztos hogy van esélyed. Velem is volt ilyen. Én úgy gondolom, mivel egyszer élünk, meg kéne próbálnod elmondani. Ha túlságosan félsz a barátaitól, akkor keresd meg a neten, vagy tudakold meg valahonnan a telefonszámát, esetleg kérj meg egy olyan barátodat aki valahonnan ismeri. Miután meg van az elérhetõség( msn, e-mail stb... ), beszélj meg vele egy találkozót, vagy mondd meg neki e-mailben. A többi rajtad áll. Remélem tudtam segíteni. Nixi31
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nagyon nagy segítség volt ez számomra..
Még szép, hogy van esélyed:D Mindig van esély csak ki kell tudni használni. 18/F
A kérdező hozzászólása: és mivel kelthetném fel a figyelmét ??
sétálj el elötte mosolyogva esetleg ha beválalós vagy kacsinthatsz is egyet a fiuk imádják az ilyen csajokat ;) 21/F
Az elsõ válasz tûnik jónak. A másodiknál csak le kis k.rvázna néhány "jó fej" haver.
A kérdező hozzászólása: köszi
Szerintem tõle kérd el az msnjét, õ tudja hogy meg akarja-e adni vagy sem. És bárhogyan is döntessz, ne nyomulj rá! Az erõltetésnek sosincs jó vége. Legyél humoros (de ne eröltetett), legyél kedves (de ne istenítsd õt, hogy elszálljon magától). Egyszóval, légy természetes, ne játszd meg magad :)
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon jó ez a válasz :) :)

Van egy fiú aki tetszik de nem tudom hogy én is tetszek-e neki? Bővebben lent.

Tavaly nyáron szakított a barátn?jével aki történetesen az én legjobb barátn?m!! Én próbáltam segíteni h újra össze jöjjenek mert a srácnak még mindig tetszett a lány!!

Legjobb válasz: nem hinném mert 5,4-esem van

A kérdező hozzászólása: nem hinném mert 5, 4-esem van
Beirok elsõként mielõtt meglesz a 100 komment arról hogy még k*rvára ne pasizz 12 éves kislányka, hanem babázz b*szki.
szerintem olyan komolytalan ebben a korbán járni valakivel. szájrapuszi, kéz-megfogás, stb. Csinálj, amit akarsz, ugyse lesz semmi komoly köztetek, akkor meg nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: monadtm h nem vok kíváncsi az ilyen komentekre
A kérdező hozzászólása: Ja és a babázáson má rég túl vagyok
Inkább Tanulj! Vagy 20 évesen az út szélén fogsz állni!
Akkor is tanulj tovább!
szia én is a korodba illö lány vagyok. és szerintem nem korai pasizni én is éredt vagyok meg már meg volt a elsö csokom is... szoval visszatérve rád.szerintem besszélgess sokat vele mert ki tudja mi lessz belöle?mert a barátokbol könnyen lesz szerelem:D puszii

Van egy fiú aki tetszik de nem merem neki be vallani. És már ovodás korom óta ismerem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és mond meg neki, hogy tetszik neked és kész, nem vesztesz vele semmit.

Menj oda hozzá és mond meg neki, hogy tetszik neked és kész, nem vesztesz vele semmit.
hívdel valahova kávézni, teázni, és valld be neki, legalább megtudod mi történik! ha nem mondod meg neki akkor sose tudod meg "mi lett volna ha..."
valld be
Fura de nalam is pont ez volt a helyzet de en nem vallottam be neki h mit erzek es el is vesztettem ot:(:Spedig sokan mondtak h lett volna nala eselyem...valld be neki h mit erzel mert kesobb banni fogod h nem tetted meg...
beszélgess vele.
Pontosan. Hidd el örülni fog, ha esetleg te kezdeményezel. Sokszor én is parázok kezdeményezni. :(
kezdj el beszélgetni vele, cinálj vele valami közös programot és mond el neki hogy neked nagyon tetszik, ha ez kölcsönös akkor happy end :)
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat , de azt kifelejtettem hogy õ elég menõ srác én pedig nem, sõt még beszédhibás is vagyok, ennek ellenére is azt gondoljátok hogy kezdeményezzek vele szemben?
Hogy hívnak?
Az hogy hogy hívnak azt a kérdezõtõl kérdezem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!