Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki tetszik, de 4 (9 db)

Van egy fiú, aki tetszik, de 4 évvel idősebb nálam. Bele vagyok bolondulva. Nem tudom, érdeklem-e, de már smároltunk és nagyon jó volt és én nagyon szeretem. Szeretném, ha komolyabb is lehetne. Szerintem neki a korkülönbséggel van gondja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! a 4 ev az nem sok,az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta,azzal nem vesztesz semmit,lehet o se mer hozzad kozeledni,lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!

Szia! a 4 ev az nem sok, az epp az idealis!az a kerdes hogy te hany eves vagy? szerintem mond el a fiunak mit erzel iranta, azzal nem vesztesz semmit, lehet o se mer hozzad kozeledni, lehet a te kozeledesedet varja! sok sikert!!!!
miután smároltatok néhány napra rá nem kérdezted meg h miért tette h mit szertne tõled?? ha te nagyon fiatal vagy akkor lehet h aztért zavarja a korkülönbség jo lenne tudni hány éves vagy

Ha van egy lány aki tetszik, de 4 hónapig nem beszéltetek mit tennél?

Kb. 4hónapja beszéltünk párszor, de f?leg csak a tanulásról.

Legjobb válasz: Mondjuk elkezdeni vele újból beszélgetni?

Mondjuk elkezdeni vele újból beszélgetni?
túl sokat foglalkozol h mi volt eddig, foglalkozz azzal mi van most sokkal könnyebb és szerintem most kéne beszelj a csajjal :D

Van egy srác, aki idősebb nálam 4 évvel, és én teljesen belezúgtam, de nem tudom hogy tetszek e neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor

Megkérdezni, gondolom, nem mered. Próbáld feltérképezni, kik az ismerõsei, s kezdeményezz beszélgetést az arra leginkáb alkalmassal. (Nem feltétlenül csak a közvetlen barátok, hanem a tágabb környezet: egykori vagy jelenlegi iskolatársak, munkatársak, vele egy házban lakók is számításba jöhetnek.) Találd meg a te bizalmas ügynöködet, aki alkalmasint megkérdezheti tõle: szabad-e a szíve, van-e kedve egy új kapcsolatra, zsánere-e az olyan típusú lány, int te vagy... s ha igen lenne-e kedve járni veled. A mai internetes világban persze lehet ezt egyszerûbben is. Szerezd meg az e-mail-címét! Regisztrálj egy ingyenes szolgáltatásnál e-mail-címet, s írj neki például egy barátod, vagy barátnõd nevében, s kérdezd meg nyiltan: tetszik-e neki a barátnõje, azaz Te. (Ha értelmes, azonnal rájön, hogy te magad állsz a kérdés mögött, így ha igent mond az valóban igent jelent. Ha ettõl a lebukástól is félnél: találj ki egy ürügyet, hogy ágy általad kiötölt név alatt levelezni vagy csetelni kezdhess vele a neten. Ha ügyes vagy és nyílt, és belülrõl megszeret, elõbb-utóbb elárulhatod, hogy valójában ki vagy. Láttunk már ilyet... üdv.: hegedor
Még az Sms is szóba jöhet. Miért ne lehetne tõle megkérdezni. VAn veszteni valód? Szerintem nincs. Ha kinevet , kibeszél...stb, akkor tudod, hogy kár volt belezúgni. Ha bejössz neki, az is kiderül. Ha hezitál, van idõd megkedveltetni magad. Légy bátor, kezdeményezz!!
Szerintem írjál neki e-mailben valami szép idézetet. Én ezt tettem. Valamit csak ír majd vissza.


Van egy lány aki nagyon tetszik. De a lányt mindennap 4 srác körbeveszi. Beszélnék vele, és nem vok egy fosos. Csak nem tom h tudnák a közelébe férkőzni kérlek írjatok mit tegyek?

Segitség mit lépjek?

Legjobb válasz: Velem is ugyanez van. Próbáld meg azt, hogy amikor megy haza ( akkor gondolom nem veszi körbe 4 srác) odamész hozzá és kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e.

Velem is ugyanez van. Próbáld meg azt, hogy amikor megy haza ( akkor gondolom nem veszi körbe 4 srác) odamész hozzá és kérdezd meg, hogy haza kísérheted-e.
A kérdező hozzászólása: értem csak tudod az a baj h középsuliba járunk és sohasem egyidõben végzünk :S. Ezért sosincs idõm beszélni vele :(
Hát kérd meg a testõrparancsnokát, hogy adjon egy idõpontot :) Vagy szerezd meg a számát
A kérdező hozzászólása: oké köszi ezt fogom csinálni hlnap odamegyek szólok a csávónak h adjon egy-két percet elhívom sétálni és megis lesz :)
Fiúk nyápicok vagytok!!! Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom. A válaszom: Próbáld meg kideríteni az érdeklõdési körét , találj közös pontot , és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az elsõ aki felköszönti lásd:1. sor. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran durvák azért mert menõzni akarnak a haverjaik elõtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erõt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod, nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
Fiúk nyápicok vagytok!!! Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom. A válaszom: Próbáld meg kideríteni az érdeklõdési körét , találj közös pontot , és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az elsõ aki felköszönti. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran durvák azért mert menõzni akarnak a haverjaik elõtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erõt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod, nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
bocsi véletlen 2szer küldtem el a 2. a jobb!! Timi

Kis biztatást kérek, van egy lány akibe szerelmes vagyok 3-4 hónapja, osztálytársnőm ugyhogy megpróbáltam elfelejteni, de nem megy ugyhogy belevágtam. Létezik hogy tetszem neki de eltakarja?

:D és olyan furályul viselkedik, nem néz rám, ha rám is néz gyorsal félreveszi a tekintetét, de tegnap zavarba jött egy picit mikor rám nézett és egy pillanatra megcsillant a szeme mikor rámnézett, azt hittem megszakad a szivem abban a másodpercben, szinte biztos voltam benne az a pillantás mindent elárult, tetszem neki, de azóta próbáltam vele csetelni és nem ir visza, ha tetszem neki akkor mért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem tetszel neki,bár akkor nem lenne ilyen a viselkedése.Lehet hogy azért nem ír vissza neked mert nem akarja hogy félre értsd a helyzetet,vagy van már pasija.

Lehet hogy nem tetszel neki, bár akkor nem lenne ilyen a viselkedése.Lehet hogy azért nem ír vissza neked mert nem akarja hogy félre értsd a helyzetet, vagy van már pasija.
Elõfordulhat, hogy tetszel neki, de ki tehetne valamit, ha nem Te! Te vagy a fiú, hát udvarolj, gyõzd meg, szerezd meg!:) Ki tudja lehet csak erre vár! Itt nem fogod megtudni a választ! Hajrá!:) 18/l
Talán próbálj meg közeledni. Hívd meg valahová, de ne a baránõi elõtt, mert vszínû, hogy akkor visszautasít. Próbálj meg vele kettesben beszélgetni. Egy nõ csak akkor jön zavarba egy pillantástól, ha az megérintette. Ha teljesen közönbös lennél neki nem érdekelné, hogy nézed. De ha ennyire félénk, ne legyél tolakodó! Csak szépen lassan!
Szerintem a mozi jó mert közel kerülhetsz hozzá de viszont rossz mert nem mondhatod el neki hogy Te mit érzel.Így én azt inkább második-harmadik randira hagynám mikor már tudja hogy bejön neked és így simán megölelheted stb. Szerintem vidd el egy olyan helyre ahol beszélgetni is tudtok, mondjuk üljetekbe valahova.Elsõ voltam.
A mozi jó ötlet, ha kedves típus, biztos szereti a romantikus filmeket, válassz ki egy jót, annak biztosan örülne. De akár meghívhatod egy pizzázóba, vagy csak egy üdítõre valahová. Vagy egyszerûen csak elhívod sétálni egy parkba. Sok sikert neked!!!
elmondtad neki h mit érzel? ha igen h reagált? mert a leírtak alapján én elõbb mondanám azt h nem testzel neki, mindt h fél:s de lehet h nincs igazam
A kérdező hozzászólása: Még nem mondtam neki, és az az aranyos tipus :D általában jókedvû mosolygós :) szerintem vna nála esélyem, az biztos hogy nem fogom neki csak ugy elmondani, valószinûleg moziba hivom, az jó ötlet szerintetek? Eléggé roszkedvûnek nézett ki a bulin, és mikor oda mentem (a lábaim reszkettek, bármelyik csajal elbeszélgetek simán, ilyenben laza vagyok, de vele valahogy nem megy :) ) akkor olyan jó kedve lett :D szerintem is bejövök neki, csak kicsit kéreti magát :) szereti ha szeretik... Szóval hová hivhatnám el?
A kérdező hozzászólása: Hmm jó ötlet, :D Kössz a tanácsokat :D persze evvel nem azt mondtam hogy nem kérek többet :) de mostmár kicsit magabiztosabb vagyok...
semmit..ne fuss olyan szeker utan ami ele lo van kotve.. :-)
semmit.
Felejtsd el, lángészkém....
felejtsd el
A kérdező hozzászólása: Ja. Igen azon vagyok hogy felejtsem el de nem olyan könnyû.
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.

Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik. Tavaly is tetszett és járnim akart velem de én korainak tartottam (4. es voltam)! És most mit tegyek hogy járjon velem?

néha csúfolni szokott de mindig ha találkozunk mosolyog.de az a baj hogy egy csomó lánynak tetszik és már annyi mindnekivel járt!

Legjobb válasz: Szerintem menj oda és puszild meg :) és kérdezd meg hogy járna-e veled :) (bárcsak késõbb is ilyen egyszerû lenne a dolog)

Szerintem menj oda és puszild meg :) és kérdezd meg hogy járna-e veled :) (bárcsak késõbb is ilyen egyszerû lenne a dolog)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom!elég ciki lenne!és csak úgy?közeledjek hozzá?vagy mit tegyek?
persze hogy közeledj hozzá... menjetek sétálni esetleg.. ilyenek
Ha tavaly negyedikes voltál akkor most ötödikes lehetsz. Most is korai. Ráérsz 16 évesen is pasizni, nem maradsz le semmirõl. Ha meg annyi mindenkinek tetszik, te akarsz lenni az n+1. ?

A 4 metszőfogam össze van torlódva, és fogpótlást szeretnék. A porcelán tetszik legjobban, de egy fogorvost már megkérdeztem, és 200 ezer forint lenne körülbelül. Tudtok valahol egy ügyes fogorvosnál, olcsó megoldást? Ha nem porcelán, akkor más.

Egyébként 20 éves vagyok, és Budapesten élek. Nagyon kevés pénzem van, de muszáj megcsináltatnom, mert emiatt nem tudok magabiztosan mosolyogni, nevetni, és ezért nagyon boldogtalan vagyok... és ráadásul modellmunkákra is felkérnének, ha szépek lennének a fogaim.

Legjobb válasz: Nem igazán van olcsóbb megoldás.

Nem igazán van olcsóbb megoldás.
Szijja:) Hûû hát énis ebben a cipõben járok:(Nagyon szeretném megcsináltatni a fogaimat, mert énsem merek már nevetni, sajnos elég gyengék genetikai okokból a fogaim:(Pénzem sem sok van sajnos...:(Az önbizalmam a nullán van néha...:(Néha már sírva nézek a tükörbe:(Látom, hogy már egy éve indítottad a kérdésedet...Megkérdezhetném, hogy azóta voltál-e valahol megszépítettni a fogaidat?:) Köszönöm a válaszodat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!