Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki teccik (31 db)

Van egy lány a suliban aki nagyon teccik az egyik nap a barátnője megkérdezte h teccek-e neki és ő erre azt mondta h a szemem teccik neki. tippek? Van esélyem?

Az egyik nap vittem neki ajándékot és kétszer is megköszönte mosolyogva ? tudja h teccik nekem. van esélyem? Miket csináljak méég,?

Legjobb válasz: menj oda hozzá és smárold le :D akkor majd megtudod :D

menj oda hozzá és smárold le :D akkor majd megtudod :D
A kérdező hozzászólása: :D jó de nem ilyenre gondoltam
kérdezd meg h járna e veled?
jól mondja az elõttem lévõ kérdezd meg max nem-et mond
honnét veszed hogy nem akar lekoptatni? ha csak azt mondta, hogy kedves vagy akkó' az bizony lekoptatás.
Van egy lány, aki nekem teTSZik, és messze lakik naGYOn, pasija is van, de én elmondtam neki, hogy szeretem, és teTSZik. Egyáltalán nem akar lekoptatni, szerinte még kedves is vAGYOk. De szerintetek is a "sírba viszem õt" ha minden nap beszélek vele msn-en? buz1-e vagy?!
Ha neki is rövidíthetsz, meg nem "tucc" helyesen írni, meg naonozol fiú létedre, akkor garantáltan a sírba viszed Alapból valószínûleg csak letilt egy idõ után
Te most fiú vagy? Ha igen, akkor b*zi vagy? Vagy mi ez a sok rövidítés és tinilányos szóhasználat?
A kérdező hozzászólása: nem CSAK azt mondta! beszélünk minden nap!
A kérdező hozzászólása: csak itt írok így... meg itt is csak hülyeségbõl
de te gyökér.... tanuljáááá mmáá meg irni-.- miaz h naon? én is igy irtam de rájöttem utcsó gyökér ir igy jah és a lányok-.-.....elöször irj normálisan:) utána duma:D
A kérdező hozzászólása: NEM ÉRTITEK H CSAK ITT ÍRAM ÍGY!!!! VELE NORMÁLISAN SZOKTAM! BÁR LÁTHATNÉK 1 VLASZT IS!

Nem tudom h mit tegyek? Mert van egy fiú aki nagyon bejön és egy suliba járunk meg szoktunk beszélni facebook-on is és azt mondta h neki más csaj teccik. De közben meg úgy tünk mintha én is teccenék neki.

(legalábbis szerintem ahogy a beszélgetéseinkb?l levonom). Szval most nem tudom h mit tegyek. By egy szerelmes lány

Legjobb válasz: Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!

Van, ez hidd el ha más tetszik neki, várd meg még nem fog neki senki. Egyszer úgy jártam, hogy tetszik a választottamnak valaki, én meg azt hittem én is neki, 3 napra rá összejöttek! Basszus. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad! Facebookon!


varja vele adig amig a baratnöd böl hüjet nem csinall, utana maj te követtkezzel
A kérdező hozzászólása: lécci értelmes válaszokat
Holnap nincs iskola hogy itt virrasztasz? Lehet azért választotta a barátnõdet, mert neki nincsenek bevásárlószatyrok a szeme alatt :P
A kérdező hozzászólása: betegen vagyok! :P
Én segítõkész ember vagyok, de csak azért se segítek, amiért full le se szarod a másikat ezzel az írásmóddal. (bár, ezzel a válasszal is segítettem, kérdés, hogy felfogod-e)
Nics is baly a heje sírásal.
A kérdező hozzászólása: egyes embereknek a helyes választ nehéz meg érteni (cry cry)
Verd ki az o fejebol mé hany eves hogy idos? 50?
Ez kérdés??? Atya ég! Azért ne süllyedj már ennyire le!!!
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Van egy lány aki teccik nekem de nem merek odamenni hozzá és beszélgetni mer amikor ő hozzámszól beijedek és csak ennyit mondok "nem érek rá" Mit Tegyek?

szóval én 13 ő 12. de nagyon félénk vagyok rá hogy beszélgessek vele. mit tegyek?

Legjobb válasz: Teccik két cvel :DD

Teccik két cvel :DD
Beszélgess vele! Nem bûn, ha elhajt, sok emberrel megesett már. Huzamosabb ideig úgymond rossz érzés, de egyszer túl teszed magad rajta, és többet nem fogsz utána loholni. Csak ennyit tudok tanácsolni. Sok sikert minden esetre!
Ahogy elnézem a nyelvtanóra nem "teccik"
A kérdező hozzászólása: figyi nem vok stréber ezér nem figyelek a cuccosokra
Szerintem próbálkozz a rappel, a te stílusod, úgy látom. Én se vagyok nagy nõcsábász, de nem tartom magam hülyének, és a beszédembõl se ez jön le. Most beleképzelem magam egy lány helyébe, akihez odamész a "rövidített írásmódoddal". Röviden: elküldenélek nyelvtan órára.
Kezdj el nyelvtanozni, azzal tuti nem bántod meg.
Elsõ lecke. A teccik az nem egy szó. Így írd helyesen: tetszik. Második lecke: A "barátnömnek" helytelen. Helyesen így írd: Barátnõmnek. Harmadik lecke: Vagy DE vagy Viszont. A kettõt nem használjuk egymás után! Negyedik lecke: "Evel" ez egy új állatfaj? Ha nem akkor így írd helyesen: Evvel... A szóval hosszú Ó. A tehetének milyen szó??? Ja és ha már a kib.szott böngészõk lehetõvé teszik a helyesírás ellenõrzést és aláhúzzák a hibás szavakat pirossal javítsd már ki bakker!!
A kérdés inkább az, hogy mit tehetnél, hogy ne bukj meg nyelvtanból. De a te kérdésedre is van válasz: miért "adnád" át a barátnõdnek? Õ látta meg elõször? Óvodások vagytok, vagy mi?
Talán tanuld meg helyesen használni a saját anyanyelvedet. 14 hibád van 2 kib4szott mondatban. Szerinted ez nem szégyen?
Kedves 3. válaszoló! Ha már kijavítod a kérdezõt akkor helyesen javítsd ki.Nem úgy írjuk hogy teccik, hanem úgy hogy tetszik, Errõl ennyit.
Olvasgasd a magyar helyesírási szótárt.
De édes, a csináljak-ba biztonság kedvéért mindkét j-t belerakta. :D
Ejjha 1egész éven át szenvedtél 12évesen xD Mit vártál volna az ilyen "gyerekszerelemtõl"?
velem* - bocsi
Haggyátok békén, nem csak õ nem tud helyesen írni! És semmi képp se mondd el a fiúnak, hogy tetszik, azzal elrontasz mindent. És a kérdés itt az, hogy honnan tudod, hogy nem jössz be neki? Ha kerül, lehet azért van, mert tetszel neki, vagy kedvel, csak nem tudja, hogy hogyan mondja el. Ha sokat bosszant, az is lehet, hogy így akarja magára hívni a figyelmedet. Én is 14 vagyok (leszek hamarosan:p) és megjártam, hogy elmondtam egy fiúnak, hogy mennyire tetszik, õ meg azt mondta járjunk..vagyis próbáljuk meg. Ha azt mondja :PRÓBÁLJUK MEG, akkor egyáltalán nem határozott, sõt, több mint valószínû nem jössz be neki. Ez volt velek, és egy kerek éven keresztül szenvedtem. Ciki volt, mert mindenki tudta, hogy nem rajong értem, csak én nem. Tehát ne beszélj vele, csak ha nagyon muszáj...
írd tsz-el a "teccik" szót!
teccik, teccik, csináljyak TeCCik vagy nem teCCik ha nem jössz be neki akkor nem is fogsz. Mit csinálj? Olvasd át párszor a Magyar Helyesírás Szabályai címû remekmûvet az segíteni fog legalább az egyik problémádon.
Tanulj meg írni. Ilyen ostoba lányt én sem vennék komolyan.
14 évesen létezik az hogy valaki most járta ki a 2. osztályt általánosba? :D
Szókj apukádnak hogy jól verje meg.
9 hónap :D És szerinted mit várjon õ? õ is gyerek! Hadd legyen 'szerelmes'!!!
Terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Te meg hülye, de naygon
Elõször döntsd el, melyik tetszik jobban, majd derítsd ki, hogy van-e barátja, és ha nincs, mond el neki az érzéseid. H meg van, akkor próbálkozz a másiknál.
A kérdező hozzászólása: Egyiknek sincs :)

Mitrontottam el? Van egy lány, aki már 2 éve nagyon teccik, bókoltam neki, kedves voltam hozzá, még egy verset is irtam neki, valentin napra hoztam enk iajándékot, és tiszta szivemből szeretem, tudja ő is hogy ez igy van, de nem nagyon érdeklem.

Legjobb válasz: Ha már 2 éve epedezel utána, ajándékot veszel, bókolsz stb. és nem reagál, akkor szerintem hagyd a dolgot; ha nem tetszel neki, akkor ez inkább idegesítõ a számára, mint kedves. Sok lány jobban szereti a "kemény" fiúkat, mint a "hûderomatikus" típusokat. "Hûderomantikus" akkor legyél vele, ha már a barátnõd, mert akkor nyerõ a dolog, de elõtte inkább lelombozó....

Ha már 2 éve epedezel utána, ajándékot veszel, bókolsz stb. és nem reagál, akkor szerintem hagyd a dolgot; ha nem tetszel neki, akkor ez inkább idegesítõ a számára, mint kedves. Sok lány jobban szereti a "kemény" fiúkat, mint a "hûderomatikus" típusokat. "Hûderomantikus" akkor legyél vele, ha már a barátnõd, mert akkor nyerõ a dolog, de elõtte inkább lelombozó....
Hiúságból szeressen beléd vagy inkább az ajándékokkal akarod megvásárolni? Egyik sem lenne szerelem. Örülj, hogy legalább nem hiteget.
Hát sorolom miket rontottál el szerintem: Teccik->tetszik enk->ezt nem tudom értelmezni iajándékot->ajándékot valentin napra->Valentin-napra
Bu.zi vagy ?
verssssel, biztos hemzseget a heJesírási hibáktól.
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat
A kérdező hozzászólása: Jah én nem tom ki vagy, de bu*i vagy te eléggé
A kérdező hozzászólása: De õ azokat a fiúkat szereti, akik kedvesek vele, én az vagyok, de a szadista osztálytársaimat közelebb engedbi magához
Neee...is...gondolj...ráá Nem érdelem meg téged...ilyeneket úgy utálom... Volt már ilyen csajjal dolgom ...rendesen beolvastam neki.. Már 1 éve nem beszélek vele és csak akkor köszönök neki ha õ köszön elõször...de akkor sem a szép módon==>If you know waht I mean ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!