Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki szeretne velem (84 db)

Van egy fiú, aki szeretne velem találkozni, nekem is tetszik. Szombaton lenne nálunk sátorozás, de ő már szerdán szeretne látni és nem tudom eldönteni, hogy először ketten legyünk, vagy úgy jobb, ha többen?

ilyenkor mindig félek,hogy beáll a kínos csend,azt pedig utálom..:S segítsetek..szerintetek hogy lenne jobb??és ha ketten legyünk akkor ha csend lesz mit csináljak?:/

Legjobb válasz: szexejjetek!!!!!

szexejjetek!!!!!
Legyetek ketten, ha meg csend lesz, akkor csend lesz. Max lesmárolod...
Ketten úgy jobban megtudjátok ismerni egymást.
A kérdező hozzászólása: de ha csend lesz, mirõl kezdjek el beszélni vagy hogy viselkedjek??félek, hogy ez elront mindent :(
Ne görcsölj ezen, csak szimplán érezzétek jól magatokat, ne az járjon feszt a fejedben hogy úristen mikor jön a kínos csönd...ha egy hullámhosszon vagytok ez úgysem fog elõfordulni...a pasi úgyis beszélni fog, vagyis ez a megszokott:D tényleg ne görcsölj ezen, nyugi és csak add át magad minden együtt töltött pillanatnak;):)

Van egy srác aki szeretne velem talizni, de messze lakik! Csak úgy tudnánk megoldani hogy én utaznék hozzá, mert nekem vannak ott rokonaim! Mit csináljak? Menjek vagy ne?

Ha ? jönne akkor kevés id?t tudnánk együtt tölteni.(ja, és eddig egyszer találkoztunk, de rendszeresen beszélünk)

Legjobb válasz: Ha az elsõ találkozás és a beszélgetések voltak annyira jók, hogy megérje neked elutazni a rokonokhoz, akkor miért ne? :) De ha az említett rokonokat nem kedveled/nem vagytok túl jóban, és még a sráccal kapcsolatban sem vagy mindennel teljesen tisztában, akkor én nem erõltetném a dolgot, esetleg késõbb :)

Ha az elsõ találkozás és a beszélgetések voltak annyira jók, hogy megérje neked elutazni a rokonokhoz, akkor miért ne? :) De ha az említett rokonokat nem kedveled/nem vagytok túl jóban, és még a sráccal kapcsolatban sem vagy mindennel teljesen tisztában, akkor én nem erõltetném a dolgot, esetleg késõbb :)
Gondold át, hogy van e olyan szinten e ez a kapcsolat, meg vagytok e annyira fontosak egymásnak, hogy megérné e mindig neked oda leutazni hozzá.
hih:) átérzema sorsodat:) ) nálam is ez a szitu tök jól kijövünk, egy húron pendülünk, csak 150km áll közénk... a fiú nem akar menni hozzád? annyit igazán megtehetne érted, s városnézés közepette ismerkedtek, s mégis te lehetsz fölényben " ". :)
Hát egy-egy tali még nem a világ. Csak azért mindenképpen tartsátok szem elõtt, hogy ha összejönnétek, mennyire menne a kapcsi. Tudjátok, a távolság általában a legrosszabbat mûveli a kapcsolattal. Gondolkozzatok el, hogy hogyan tudnátok kiveitelezni az ilyesmit. :) Egy elõrelátó lány :)
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyunk együtt, csak ismerkedünk!Nekem bejön, meg õ is mondta h már szeretne látni meg minden! És a teljes nevét sem tudom csak a keresztnevét!:D
szarkeverésben a legjobb barátnõ jobb, mint a legfõbb ellenség
ez az adott lányon múlik, nem hiszek semmi ilyennek, a másikat én akarom megismerni, a pletyka az soha nem igaz és nem teljes, mindennek két oldala van, ez a lány korán és agyán múlik N
hát nekem eleve fura, hogy valaki ilyen gonosz lenne... de pl engem nem igazán befolyásolna L/16
eddig szerencses voltam ilyen teren mert nem volt olyan baratnom akinek a baratnoi ne utaltak volna.:Dde ha a csajnak bejossz nem nanyira erdekli
mindenkirõl lehet fura vagy rossz dolgokat mondani el sem tudod képzelni milyen egyszerû valakinek rossz hírét kelteni és mennyire nehéz vagy lehetetlen védekezni ellene
Szerintem nézd meg ezt a fiút és értékeld át pontosan mit tudsz róla, a pletykáknak ne higgy mert nincs mindig igazságalapjuk és lehet hogy mellényúlsz! Szerintem ismerd meg alaposabban ezt a "srácot" mert lehet hogy a barátnõd csak meg akar védeni vagy esetleg valami hátsószándéka is lehet. Szóval ismerd meg és ha te úgy gondolod megfelelõ lenne számodra mint társ akkor te dönts és ne hagyd magad befolyásolni! ;)


Van egy lány aki nagyon szeretne velem összejönni és ezt meg is mondta hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, de nem biztos hogy én is akarom. Mert mikor MSN-en beszélgetünk akkor benne lennék de mikor találkozok vele akkor meg nem. Mit kéne tennem?

Testileg nincsen vele semmi baj csak az arca egy kissé csúnyácska. Mit tegyek? Lányok válaszát is várom.

Legjobb válasz: tipikusan az a kérdés amit NEKED kell eldöntened. mi nem dönthetünk helyetted

tipikusan az a kérdés amit NEKED kell eldöntened. mi nem dönthetünk helyetted
ezt neked kell eldönteni.
Szerintem ha ezen gondolkodnod kell akkor hagyd a fenébe.
Hagyd.
ha msn-en érdekesnek találtad mért nem ismered meg jobban és ráérsz utána dõnteni, hogyan tovább
akkor szex kapcs? kérdezd meg a csajtól msnen h mit szól hozzá ha nem tetszik neki az ötlet akkor hagyd ha meg tetszik akkor lesz egy pár szép estéd :P
A fizikai vonzalom különbözteti meg a szerelmet, párkapcsolatot leginkább a többi emberi kapcsolattól. Tehát egyértelmû, állj tovább!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat, de azért jöhet még.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és el is mondtam neki azóta alig beszéltem vele eddig 8 órákat msneztünk naponta most 3 napja fent se volt ez mért van talán megutált? Vagy már igy nem szeretne velem beszélni?

jah és bels? tulajdonságaink ugyanolyanok mindenb?l ugynazt szeretjük utáljuk stb...

Legjobb válasz: egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.

egy szabályt tanulj meg egy életre. Ha egy nõtõl többet akarsz, akkor nem szabad vele barátkozni. A nõk szemponjából hosszabb-rövidebb párkapcsolatokra alkalmas pasikkal tele van a padlás, de olyan, akivel beszélgetni is lehet annál ritkább. A maguk nyakatekert módján ezért megbecsülik az ilyen fiúkat. Ez azt jelenti, hogy kiveszik õket azon hímegyedek körébõl, akikkel hajlandók párkapcsolatot kezdeni. Mert a párkapcsolat tönkremehet, lehet, hogy rossz lesz a szex stb. jobb inkább bele sem kezdeni, mert akkor legalább a barátság megmarad. Ez egy íratlan szabály, amit te megszegtél azzal, hogy bevalottad, nagyon tetszik neked.
Legközelebb majd nem msnen ismerkedsz, hanem személyesen. Persze, hogy inkább azokat választja helyetted, akiknek van bátorságuk személyesen is odaállni elé...
Szerintem tiltott téged, mert õ nem azt érzi amit te. Ha tudod a számát, vagy tudtok találkozni, akkor beszéljétek meg a dolgot.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de ez az iratlan szabály ... hát eléggé átgondoltam és teljesen igaz irtam neki myvipen levelet most van ma (11.14.) a szülinapja igy talán elolvassa és látja ebbõl hogy gondolok rá:) csak amugy annyit nem értek hogy azt mondta hogy semmi nincs abból ha teccem attól még semmi nem változik de akkor mért van ez igy most azt nem értem // am sztem nem tiltot le mert nem oan eddig még senkit sem tiltott le (és remélem nem nálam kezdte el) ==((am 12 éves vok szal sex...xD de majd ha nagyobb leszek akkor ezt a tanácsot /szabályt nem fogom elfelejteni!))==
A kérdező hozzászólása: amugy az van hogy azért nem jött el msnre mert átgondolta ezt az egészet:DDD(má itt örülök) és énis teccek neki és azóta... hát azóta happy vok:DDDDDD

Van egy srác akivel járok és ittvan hogy húsvéti szünet ugye nah akkor szeretne eljönni és szeretne lefeküdni velem. Mitcsináljak?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? mióta vagyok együtt? Te le akarsz vele feküdni? vannak önálló gondolataid?

Hány éves vagy? mióta vagyok együtt? Te le akarsz vele feküdni? vannak önálló gondolataid?
húsvét? te milyen naptárat használsz édesem, mert nálunk most volt újév...
Te nem jársz azzal a sráccal, hanem az a srác csak tart téged, hogy ne más fektessen meg, hanem õ. Csak a lyuk érdekli rajtad ha ezt így elõre bejelentette. Ha neked ez megfelel, akkor mond, hogy igen. Remélem a sperma íze is tetszeni fog, mert meg fog vele kínálni. GONDOLKODJ!!

Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

Van egy pasi akivel hónapok óta sms-ezünk egymással tegnap írt, hogy mikor találkozunk mert szeretné velem komolyra forditani a kapcsolatot. Most ezt mire véljem? Szerintetek mit gondoljak?

Legjobb válasz: Hú, látom nagyon ostoba vagy szegénykém...de, jólvanna... a "fejedbe rakom" mit gondolj, mert látom ez túl bonyolult neked. Komoly kapcsolatot szeretne. Erre véld. Erre gondolj.

Hú, látom nagyon ostoba vagy szegénykém...de, jólvanna... a "fejedbe rakom" mit gondolj, mert látom ez túl bonyolult neked. Komoly kapcsolatot szeretne. Erre véld. Erre gondolj.
Ne haragudj, de neked ennyire picike eszed van, vagy tényleg nem vagy képes felfogni mit is jelent a pasi kijelentése?? Mit nem lehet ezen érteni?? Hónapok óta csak sms van. Ideje egy személyes találkozónak.. Mivel eddig szimpi voltál neki, így szeretne személyesen is megismerni, és élõben beszélgetni..
hát ha nem találkoztatok akkor látni akar egyértelmü.. de lehet hogy egy randit akar.. szerinted??
Az sms-getézésnél bármi más komolyabb, egyszerûen szeretne veled találkozni és ha akkor is tetszettek egymásnak, akkor párkapcsolatot. Ez teljesen normális emberi viselkedés, csak te buta vagy mint a tök.
"dugni akarok, ezért meglebegtetem elõtted a házasság mézesmadzagját"
Szexelhetnéke van, de mivel nagyon pirinyó a nemi vesszeje, ezért nem mert idáig közeledni, elõtte igyekezett téged beizzítani, hogy ne nevesd majd ki.
A kérdezõ utolsó válasza megkérdõjelezi, hogy ez a kérdés valódi-e. Nem hiszem, hogy a mai világban van ennyire buta lány.
Uristen! :D Talan megszeretne ismerni szemelyesen te zseni! Nem mindenkinek eleg ám ha sms-ben él parkapcsolatot akar milyen hihetetlen, es bonyolult is ez szamodra! :D
A kérdező hozzászólása: Nem értem mit kell anyit kinlódnia az sms-ezésekbõl már mindent tudunk a másikról.
Lehet, hogy szerinted abból áll egy ismeretség, hogy sms-eztek egymással, de úgy látom, õ nem így gondolja. Ha nem akarsz vele találkozni, elõbb kellett volna meggondolni. Egyelõre csak meg akar ismerni. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor lehet továbblépni.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak egyszerûen annyit kellet volna írnia, hogy találkozzunk.
Akkor küld el a pcsiba, ha valami nem kóser... csak ne vergõdj itt kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: De eddig még találkozni sem akart velem akkor most mi ez a "komolyabbra akarom fordítani kettõnk közt a kapcsolatot"? Szerintem valami nem kóser.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok buta csak nem értem, hogy most miért akar hirtelen találkozni!?

Van egy barátom, aki már sokszor célozgatott és próbálkozott, hogy szeretne velem lefeküdni. Csókolóztunk már, de semmi több nem volt. Mostanában viszont egyre jobban kívánom. Szerintetek érdemes belemenni egy ilyen kapcsolatba?

Eddig nekem nem fért bele egy szerelem nélküli "csak szex" kapcsolat, de ?t is máshogy kezdem látni és éppen barátom sincs.(Õ 30, én 25 és neki sincs most barátn?je, de szerelmesek soha nem voltunk egymásba, viszont jó barátok vagyunk évek óta. )

Legjobb válasz: Akkor, ne moddj nemet! a test ugyis vészjelzést ad! Inkább ne talizz vele, nehogy ne tudj nemet mondani! Ha meg talizol, akkor lehet hogy a hormonok erõsebbek lesznek az akarásnál! Mármint NEM akarom!!!de a szervezetet nem lehet becsapni, ha az "dugásra" vágyik, akkor elmész az elsõ jött-menttel.... Jó ez egy kicsit tulzás, de akkor nem fogod nézni, kinek rakod szét a lábad... Ugyanez mükszik a pasiknál is: ha valaki nagyon kanos, akár egy zsák krumplit, csak szét ne guruljon...

Ja, hogy már smároltál is vele szerelem nélkül? Hát akkor nincs mit beszélni. Rakd szét a lábaidat, és élvezd az életet 25 évesen. Ha 15 lennél, más tanácsot adnék...
BOCS: egészségetekre
Egyet értek az elõzõvel, 15 évesen nem, de 25 évesen megteheted!!!GEÉSZSÉGETEKRE!!! Lehet, hogy sokan azt mondják, hogy minek, nincs értelme stb, stb, de ha egyszer vágysz rá, akkor tedd meg!
Akkor, ne moddj nemet! a test ugyis vészjelzést ad! Inkább ne talizz vele, nehogy ne tudj nemet mondani! Ha meg talizol, akkor lehet hogy a hormonok erõsebbek lesznek az akarásnál! Mármint NEM akarom!!!de a szervezetet nem lehet becsapni, ha az "dugásra" vágyik, akkor elmész az elsõ jött-menttel.... Jó ez egy kicsit tulzás, de akkor nem fogod nézni, kinek rakod szét a lábad... Ugyanez mükszik a pasiknál is: ha valaki nagyon kanos, akár egy zsák krumplit, csak szét ne guruljon...
kár elrontani a barátságot. úgyis te húzod a rövidebbet, a végén majd egyedül maradsz összetörve az érzelmeiddel ne menj bele.
Sajnos a barátság(fiú-lany) egy idõ után önkéntelenül is átfordul sexuális célozgatásokká, vonzalommá...-saját tapasztalat :O) Én is jártem már így, de nem mentem bele és késõbb rájöttem, h nem is éreztem volna magamat jól már ebben a helyzetben, végül ma már nem is beszélünk!
Mint ollvasom, már nem vagy szûz... Tehát mi az akadály, Szerzetesi-apáca fogadalom? Add meg a testednek amire vágyik, soha nem fog visszajönni az elmulasztott lehetõség!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, csak az a baj, hogy mostanában nagyon vágyom a szexre és félek, hogy elég erõs leszek-e nemet mondani, ha most is próbálkozik.:(
25 évesen tudd már egyedül eldönteni!
A kérdező hozzászólása: El tudom dönteni, csak érdekel mások véleménye. Errõl szól ez az oldal, nem?

Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!

Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre? Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak idõt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég idõt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Minimum 17 éves korodig várj. Szerintem azok a lányok ku*vák akik ebben a korban(15-16) elveszítik.
Mit segítsek? Járjatok, ha akarod, érezd jól magad.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex errõl szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részérõl? De emellett bizonyítson õ is. (viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
Hat ezt neked kellene el dontened h mennyire szereted, hogy meg teszed-e ezt erte, mert lehet, hogy csak arra megy szoval jol gondold meg, mert az elso akivel le fekszel azt soha nem fogod tudni el felejteni.
De szar szöveg :D :D Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna. Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele? Ez olyan ygökér duma. 14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésbõl h együtt vagytok e a sráccal mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Bizonyítanod?Mégis mit? :S Ez nagyon hülye duma amit csak azért talált ki hogy lefeküdj vele.Ennyi erõvel te is kérhetnéd hogy járjatok pár hónapot mielõtt megtörténne így meg õ bizonyítana.Szerintem azonnali hatájjal koptasd le.A szüzesség elvesztése olyan dolog ami nagyon fontos az ember életében ezért nem mindegy kivel történik meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!