Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki szeretne (570 db)

Ha egy fiú nagyon tudna szeretni és már szeretethiánya is van egyben, akkor miért nem kell vajon egy lánynak sem? Ennyire megéreznék a lányok, hogy érzelmes, gyengéd, nem alfa típus vagyok?

Legjobb válasz: Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..

Mit vársz , ha rideg külsõt mutatsz feléjük és nem mersz hozzájuk se szólni, mért gondolná akármelyik lány is h te olyan hûde érzelmes vagy mikor semmit nem látnak rajtad csak a negativizmust?? Lehet hogy tetszenél nekik, csak épp a lefelé konyuló szád és a magamelénézek nem merek megszólalni külsõd eléggé elriasztja az olyan lányokat akiknek még akár be is jönnél..
nem, igazából pont h azért nem kellesz senkinek sem mert egyedül vagy.ha lenne egy csajod már harapnának rád mert biztos tudsz vmit h csajod van(ilyenkor többszörösére nõ a feromon-kibocsájtás ami a tudósok szerint a 'vonzóerõ' a másik nem felé(de ez tapasztalatom szerint igaz is)).szerezz egy csajt.és jönni fog rád a többi.
ne legyél nyámnyila .. én se vagyok alfa, de nem nyávogok :) szeretni én is tudok , de nem teszem ezt közzé ..
Mert nem néz ki elég jól.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy szerintem azt hiszik én jól megvagyok egyedül meg elég zárkózott, távolságtartó, rideg külsõt mutatok a láõnyok felé, mert rondának tartom magamat és nem akarok beégni, meg nem hiányzik, hogy azt higgyék rájuk nyomulok csak, mert hozzájuk merek szólni. De azért sok jóképû fiúra maguktól másznak a lányok. Rossz érzés, hogy én egy lánynak sem jövök be ezek szerint. :(
Nem az a baj, hogy nem vagy alfahím. Kinyitnád a szemed, látnád, hogy nem csak az alfahímeknek van nõje. Baj az, hogy Te még egy omega hím sem vagy. Nyávogós sírós kislányok meg egy nõnek se kellenek.
A nõk olyan férfire vágynak, akik mernek udvarolni, randira hívni minimum telefonon, de fõleg személyesen és nem a facebookon meg egyéb internetes csevegõkön tartják velük a kapcsolatban. Az érzelmekkel nincs gond, a lényeg, hogy egyezzen az elvárások.Ha egy nõnek olyan érzelmes férfi kell mint te, akkor jó leszel neki.Ha nem, akkor nem.
jav:kapcsolatban helyett kapcsolatot.
Azért nem, mert nincs pár fölös milliója és fekete Bömöse. Ha adott a lóvé és a verda is, bármelyik csajt megszerezheted, ez ilyen egyszerû.

Vannak itt, akik szeretnének egy jó barátot találni?

A kérdés természetesen költõi, mert biztos vannak, és meglepõ módon én is közéjük tartozok.

Legjobb válasz: Ja, azt nem írtam, hogy alapvetõen keresztény embereket keresek, de aki mondjuk nem az, viszont eltûrne maga mellett egy hozzám hasonló keresztény barátot, az is nyugodtan írhat.. :)

A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam, hogy alapvetõen keresztény embereket keresek, de aki mondjuk nem az, viszont eltûrne maga mellett egy hozzám hasonló keresztény barátot, az is nyugodtan írhat.. :)
Menni fog a privát tõlem is :)
Óh, igen!! Én is szeretnék.
én is szívesen barátkoznék:) ha minden jól megy õsztõl én is Pesten leszek fõsuli miatt:) 20/L
A kérdező hozzászólása: * kaptam
A kérdező hozzászólása: 00:50-es! Már úgy vártam, hogy feltûnjön itt valami hozzád hasonló igazmondó, tényleg, csodálkoztam is, hogy az elsõ pár nap alatt nem kaptak ilyen rendkívül hasznos hozzászólásokat.. :)
Köszönöm, hogy végre olvashattam itt valami értelmeset valaki értelmestõl. Megkérdezhetem, hogy milyen zenét szeretsz? Kedvenc könyv vagy író?
ez az oldal tele van értelmes emberekkel, a legjobb helyet választottad
Úgy látom hasonló az érdeklõdési körünk. És még a korosztályba is beleillek (20 éves egyetemista):p Ha van kedved írj és dumálhatunk.
Rendben, én szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod írj :D
A kérdező hozzászólása: Nem esel ki (nem mintha olyan nagy dicsõség lenne velem beszélgetni :) , csak elsõre azt hittem, hogy valami apám korú fószer írt, azért kérdezte a kort. :) Szívesen dumálok veled, de nem akarok neked csalódást okozni, szóval jó ha tudod, hogy én nem vagyok már olyan hülyülõs, mint mondjuk 17 éves koromban. De ha ez téged nem zavar, akkor semmi probléma.
Az én 17 évemmel akkor kiesek?
A kérdező hozzászólása: Hát most nyilván nem az "apám lehetnél" korosztályból keresek elsõsorban.. :) Nem akarok most itt kategorizálni senkit, de olyan 18 és 30 közti kort mondanék, szerintem fontos, hogy korban ne legyünk messze egymástól.
Veled egykorúnak kell lenni? :D
A kérdező hozzászólása: Vidéki vagyok, de Bp-en vagyok fõleg az egyetem miatt. Szóval mondhatjuk, hogy Bp.
Merre felé laksz?
A kérdező hozzászólása: Kedves mindenki, akitõl levelet kaptam ma illetve az utóbbi pár napban! Örülök, hogy írtatok, mindenkinek külön-külön. Igyekszek mindenkinek válaszolni, csak most el vagyok eléggé havazódva, úgyhogy pár nap türelmeteket kérem. Köszönöm.
elkényeztesse???
A kérdező hozzászólása: Jól van na, késõ van! :P
aham
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Az "aham" nagyon tömör! :P Csak úgy nem rossz, vagy kifejezetten kedveled/ kedvelnéd? :)
Igen, nekem jól esne, de még nem csinálta senki. Azt érzeném tõle hogy a férfi mindenestül imád, és szeretne kényeztetni, szeretgetni. Nagyon tudnám élvezni.
nekem bejönne.
Jaja, nekem is nagyon bejönne ha kiszedegetnéd a köldökszöszeimet


Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

Van egy WIFI hálózatom + egy nyomtatóm amin van hálózati csatl. Lehetőség. Szeretném lehetővé tenni hogy minden gép aki a hálózatra fellép tudjon nyomtatni. Hogyan lehet ezt megvalósítani, direkt kapcsolat nyomtató és router között vagy printserver?

Legjobb válasz: Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.

Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.
Kábelesen rá kell kötni a WiFi hálózat egyik szórójára (router vagy access point), onnantól automatikusan mûködnie kell, hacsak nincs a nyomtatón valamilyen biztonsági beállítás (általában nem szokott lenni).

Valaki tud Érden egy jó fodrászt? Aki türelmes, hosszú hajam van és be szeretném melíroztatni.

Legjobb válasz: "Aki türelmes, hosszú hajam van és be szeretném melíroztatni." Ezek annyira extra kívánságok tõled,hogy ilyenre Érden egyik fodrász sem kapható,sõt szerintem még az országban sem fogsz találni. Sajnos túl sokat szeretnél . Valszeg ezzel az igényeddel ki kell menned valamelyik külföldi országba. :-)

"Aki türelmes, hosszú hajam van és be szeretném melíroztatni." Ezek annyira extra kívánságok tõled, hogy ilyenre Érden egyik fodrász sem kapható, sõt szerintem még az országban sem fogsz találni. Sajnos túl sokat szeretnél . Valszeg ezzel az igényeddel ki kell menned valamelyik külföldi országba. :-)
A kérdező hozzászólása: kössz a választ. de képzeld majdnem elküldött az elõzõ fodrászom mert h túl hosszú a hajam és úristen most csúszni fog, ott puffogott nekem h mennyi meló van a hajammal. nekem dús és hosszú és képzeld nagy meló bemelírozni.
A kérdező hozzászólása: ja és nem kioktatást kértem hanem fodrász nevet és cimet

Ha egy fiú azt mondja, hogy belém tudna szeretni, de közben van barátnője, akkor mi az igaz?

Csók meg tapi már történt köztünk,szex még nem.Vonzódunk nagyon egymáshoz,de elég határozatlannak t?nik a srác hogy mit is akar.Azt kérdi t?lem hogy szerethet-e két n?t egyszerre,máskor meg azt mondja,hogy én változatosság vagyok.Hát kösz...Segítsetek! Mit érez valójában?

Legjobb válasz: Hagyd ezt a srácot a fenébe... sajnálom a barátnõjét. Ne szeressen másba, ha barátnõje van, vagy ha igen, szakítson vele... és majd ha veled lesz, akkor is csak úgy bele tudna szeretni másba? Az ilyen ember még nem érett egy normális kapcsolatra, max az ide-oda kufircolásra.

Hagyd ezt a srácot a fenébe... sajnálom a barátnõjét. Ne szeressen másba, ha barátnõje van, vagy ha igen, szakítson vele... és majd ha veled lesz, akkor is csak úgy bele tudna szeretni másba? Az ilyen ember még nem érett egy normális kapcsolatra, max az ide-oda kufircolásra.
A kérdező hozzászólása: kirúgtam, de azt nagyon bánom, hogy nem tudtunk szexelni.Soha nem vonzott még férfi ennyire.Sokra megyek a büszkeségemmel, ha közben igazából rá vágyom...tudom nem vagyok ép, de ez van...:(
A válasz egyértelmû. A barátnõje nem ad meg neki mindent. ÉS mivel te hagytad a csókot, tipi-tapi, így könnyû prédának tart. Azt mondja, amit szeretnél hallani, hogy jól megd**jon. Bocs, de ez van. Ne is törõdj vele többet!
Én sose kezdenék olyan sráccal, aki velem csalja a barátnõjét. Hogy is ne, majd szakítanak, aztán engem csaljon meg valami [email protected]? Hát én ebbõl nem kérnék, az tuti, úgyhogy szerintem jól gondold meg, hogy akarsz-e valamit egy ilyen embertõl!
Teljesen mindegy, hogy mit akar, van barátnõje.Szerintem ez gázosabb, mintha csak szexelni akarna.
A kérdező hozzászólása: gondoltam arra is hogy csak szexet akar.De akkor mi a fenéért találkozgatunk már másfél nónapja és még nem történt meg AZ? Múltkor fel is ajánlottam neki de nem jött fel. Közben meg mondja hogy mennyire kiván...ááá
En amugy sem mennek bele olyan kapcsolatba, ahol 3. vagyok. Nem kell szetrombolni egy kapcsolatot, vard meg amig szabad lesz! HA te kellesz neki, szakitani fog a baratnojevel, ne tartson ket vasat a tuzbe! lehet lepontozni
Nagy meló lesz megszerezni. Ha még nem érzel semmit, ne menj bele. Sokkal több fájdalom lesz, tapasztalat, nem éri meg.
Egyetértek az elõttem válaszolóval.Hagyd a fenébe, ebbõl te fogsz vesztesen kikerülni, mert nem fogja otthagyni a barátnõjét, és pocsékul fogod magad érezni.Szerintem csak unatkozik, mikor nincs a csajával.Ez totál megalázó.Ha te hagyod ott, megmarad a büszkeséged, essen az ilyen pofára!
Nagyon jól tetted, hogy kirúgtad, fogsz találni olyan pasit, aki ezerszer jobban megérdemli, hogy lefeküdj vele!

Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!

Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre? Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak idõt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég idõt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Minimum 17 éves korodig várj. Szerintem azok a lányok ku*vák akik ebben a korban(15-16) elveszítik.
Mit segítsek? Járjatok, ha akarod, érezd jól magad.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex errõl szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részérõl? De emellett bizonyítson õ is. (viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
Hat ezt neked kellene el dontened h mennyire szereted, hogy meg teszed-e ezt erte, mert lehet, hogy csak arra megy szoval jol gondold meg, mert az elso akivel le fekszel azt soha nem fogod tudni el felejteni.
De szar szöveg :D :D Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna. Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele? Ez olyan ygökér duma. 14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésbõl h együtt vagytok e a sráccal mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Bizonyítanod?Mégis mit? :S Ez nagyon hülye duma amit csak azért talált ki hogy lefeküdj vele.Ennyi erõvel te is kérhetnéd hogy járjatok pár hónapot mielõtt megtörténne így meg õ bizonyítana.Szerintem azonnali hatájjal koptasd le.A szüzesség elvesztése olyan dolog ami nagyon fontos az ember életében ezért nem mindegy kivel történik meg.

Van egy 3 éves kutyám akit udvarban tartok rá szeretném szoktatni arra hogy egy bizonyos helyre ürítsen. Ezt hogyan tudnám elérni?

Legjobb válasz: Döntsd el hol legyen az a hely, amit kutyavécének használhat. Ha valahol a kertben elvégzi a dolgát szedd össze és 2-3 db kakit tegyél arra a helyre, ahová szeretnéd szoktatni. (azt a helyet ahonnan összeszedted higitott kölnis vízzel és sprickoló flakon segítségével locsolt le) Ha legközelebb nem a jó helyre piszkit, gyorsan takaritsd föl és locsold le és egy kicsit dorgált meg érte a kutyust. Ha a kijelölt helyre végzi a dolgát, akkor hatalmas dicséret, jutifalat, óváció. Ne számítsd túl gyorsan eredményre - kutyája válogatja- de legalább 2-3 hónap mire megszokja. Sok sikert és kitartást !

Döntsd el hol legyen az a hely, amit kutyavécének használhat. Ha valahol a kertben elvégzi a dolgát szedd össze és 2-3 db kakit tegyél arra a helyre, ahová szeretnéd szoktatni. (azt a helyet ahonnan összeszedted higitott kölnis vízzel és sprickoló flakon segítségével locsolt le) Ha legközelebb nem a jó helyre piszkit, gyorsan takaritsd föl és locsold le és egy kicsit dorgált meg érte a kutyust. Ha a kijelölt helyre végzi a dolgát, akkor hatalmas dicséret, jutifalat, óváció. Ne számítsd túl gyorsan eredményre - kutyája válogatja- de legalább 2-3 hónap mire megszokja. Sok sikert és kitartást !
A kérdező hozzászólása: Kösznöm a választ remélem eválik majd !!
A kérdező hozzászólása: De ez az elárás nem tesz kárt a fûben?

Nekem van egy édes foxi-pincsi keverékem. Szeretném pároztatni, de senkinek nem kell, mert keverék. Nem tudtok valakit aki ugyanigy van csak a lány kutyusával? 1éves és nagyon szeretném ha lennének kis kutyái.

Legjobb válasz: Nagyon kérlek, gondold át. Rengeteg kóbor kutya van, minden menhely tele, még a fajtatisztákat sem lehet örökbe adni. Ráadásul tételezzük fel, hogy sikerül minden kölyköt elajándékozni (ami nem valószínû) Én menhelyen dolgozom és tudom, hogy az örökbeadott kutyák 40% a vagy ki lesz vágva az utcára vagy megunják és szörnyû életet él. Ezt nem fogod tudni ellenõrizni és sok szenvedést okozol vele. Menj el egy menhelyre, nézz körül és döntsd el, hogy szükség van e több gazdátlan kölyökre. Bárki talál magának megfelelõ kutyát ha beéri keverékkel. Mondom, minden menhely dugig van szerencsétlen ebekkel.

Nagyon kérlek, gondold át. Rengeteg kóbor kutya van, minden menhely tele, még a fajtatisztákat sem lehet örökbe adni. Ráadásul tételezzük fel, hogy sikerül minden kölyköt elajándékozni (ami nem valószínû) Én menhelyen dolgozom és tudom, hogy az örökbeadott kutyák 40% a vagy ki lesz vágva az utcára vagy megunják és szörnyû életet él. Ezt nem fogod tudni ellenõrizni és sok szenvedést okozol vele. Menj el egy menhelyre, nézz körül és döntsd el, hogy szükség van e több gazdátlan kölyökre. Bárki talál magának megfelelõ kutyát ha beéri keverékkel. Mondom, minden menhely dugig van szerencsétlen ebekkel.
Senki nem válaszolt neked paraszt módon, azt kérték, gondold át. Nem kell ezt támadásnak venni de tényleg sok bajt csinálsz ha pároztatsz. Ez nem vita kérdése, ne helyezd a saját hóbortodat a kutyák érdekei elé, fõleg, hogy menhelyes kutyáis vannak, emiatt nyilván tudod, milyen egy menhely. Nem akarok okoskodni neked, mert nyilván voltál ott, a saját szemeddel láttad. A kölykök kölykeinek is lesznek kölykei. Hatványozottan növekszik a szám. 5 kölyökkel számolva, egy életen keresztüli egyszeri alomnál már a második generációnál 125! kiskutya születik. Ne indísd ek ezt a folyamatot.
Ha vannak menhelyi kutyáid, akkor minek akarsz csinálni olyanokat, akik nagy eséllyel menhelyen kötnek majd ki? Valamint miért veszed el a már menhelyen lévõ kutyáktól az esélyt, h gazdához kerüljenek? Gondolkozz el és olvass utána, h mik lehetnek a következmények...
Egyetértek az elõzõekkel! Inkább ivartalaníttasd!
Az elõttem szólókkal maximálisan egyetértek!! Ne szaporíts, inkább ments meg egy másik kiskutyát, ha kiskutyát szeretnél. (Arról nem is beszélve, h 1 éves kutyával nem is lehet fedeztetni. Túl fiatal.)
Tényleg nem érdemes... http://illatosut.hu/
Nagyon kérlek fogadd meg az elõzõ tanácsokat!!!
4 keverékem van, hármat menhelyrõl hoztam, egyet el akartak altatni, mert megunták, úgy került hozzám. Ne szaporítsd a kutyád, rosszat teszel vele. Én is imádom az állataimat de mindet ivartalanítottam. Ha majd elpusztulnak megint befogadok újakat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nem az volt a kérdésem, hogy ki nem ajánlja a pároztatást, hanem, hogy kit érdekel. Amúgy ha tudni szeretnétek nekem is 3menhelyes állatom van a NOÉból.
Én is így vagyok vele...csak nekem is fiú XD...SZÓVAL ÍGY NEM FOG MENNI


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!