Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki sokszor (116 db)

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Legjobb válasz: Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).

Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).
Így van, anyudnak joga van a boldogsághoz. Nehogy már még te szabd meg neki kivel lehet és kivel nem. Felnõtt ember!!
nincs beleszólásod, csak azért, mert neked nem tetszik...
Nagyon örülök, hogy nem azoknak vagyok a gyereke, akik itt okoskodnak, hogy nincs beleszólása. Igenis van, fõleg ha van rá oka. Én sosem hoznék olyan pasit a házhoz, akit a gyerekem nem fogad el. Nem véletlenül nem fogadja el.
Hogyne lenne beleszólásod, amíg ott laksz, addig a pasinak kell hozzád alkalmazkodni, nem fordítva.
Ha annyira nem tettszik, legközelebb mond anyudnak, hogy fogdosott, megpróbált rádmászni... Aztán el van intézve a dolog :D Többet nem is kell nézned a fickót.
Ez így van.Az ember olyan párt szeretne, akivel mindenki jól kijön, fõleg a gyerekek.Csak, amíg egy 5-6 éves gyerek esetében az ember elnézi, hogy ösztönbõl cselekszik és elsõsorban a saját igényei szerint rangsorolja az embereket, vagyis, ha féltékeny, akkor sír és ki akarja sajátítani az anyját, addig egy 17 éves esetében az ember azt gondolná, hogy képes legalább egy kis idõre háttérbe szorítani azt, hogy mi a jó neki és nézni azt, hogy mi a jó az anyjának.Ha látom, hogy az anyám boldog és mindent megkap attól a férfitól, akkor felõlem kicsi zöld emberke is lehet, aki hápog, elfogadom.A leülni és megbeszélni jó út lenne, ha ismernék a kompromisszum fogalmát.
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj, hogy nem kap meg anya tõle mindent.Elég csúnya, nincs kocsija, anya hurcolja és nem lehet vele beszélgetni mert olyan, mint aki megnémult, félénk nyuszi...
A probléma csak ott van, hogy oka van a miérteknek. Ha családos embert választunk magunk mellé, akkor a családjával együtt fogadom el. És fordítva is. Mivel ebben a korban már hosszú távra tervez az ember nem 1-2 hétre, ezért én személy szerint csak olyat választanék, aki a családommal is jól kijön.
Az anyában nincs empátia, hogy nem fogja fel, ha olyan pasit választ, aki a gyerekére rossz hatással van.
17 éves.Szerinted meddig fog még otthon lakni párkapcsolat nélkül?A párkapcsolat feláldozása pedig nem tisztelet, hanem mártírkodás.Õ megtette, hát az anyja is tegye meg.Ez nem így mûködik.Ha valakibe szerelmesek vagyunk, azt nem hagyjuk el olyan könnyedén, ha egy családtagunknak épp nem tetszik a képe. "De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom..." NEKI nem tetszik, vagyis egyáltalán nincs tekintettel az anyjára, hogy annak fáj-e, õ nyíltan utálja és kész.Mert õ így gondolja vagyis a felnõttek alkalmazkodjanak hozzá, mert õ neki nem tetszik ez a felállás. Ehhez nem kell túl sok ész, csak empátia, hogy beleképzelem magám anyám helyébe, hogy vajon neki milyen lehet társ nélkül, csak gyerekkel élni és legalább az esélyét megadom annak, hogy boldog legyen.
Szerintem a Kérdezõ sehol nem írta, hogy azt akarja, hogy az anyja egyedül maradjon, szimplán nem bírja elviselni ennek a pasinak a stílusát. Aztán majd jön az, hogy bunkózás a gyerekkel, zsarnokoskodás, majd szexuális zaklatás. Ugyanis az esetek legnagyobb százaléka így végzõdik kamaszlány és nevelõapa közti feszültségbõl.
Szerintem errõl szó sincs, épp ezért mondtam, hogy ez már odaképzelés. A kérdezõ nem állította, hogy költözést tervezne a közeljövõben, valamint azt mesélte, hogy õ már szakított azért, mert az anyukájának nem tetszett a párja, tehát tiszteli az anyukája véleményét, ebbõl adódik, hogy az anyukáját is.
Elõtted járok ne aggódj :) 76%: A leülni és megbeszélni mellett vagyok én is és nem a duzzogjunk, amíg nem sikerül elüldözni, aztán pedig lelépünk mi a pasinkkal és otthagyjuk õt egyedül.
Én már szellemileg felnõttem, te viszont lemaradtál valahol ezek szerint.
55%-nek szólt.
Ha majd szellemileg te is felnõsz, akkor megérted amirõl most beszélek.
Anyukádat hallottad már panaszkodni, hogy ronda, nincs kocsija és nyuszi?Vagy a saját véleményed szerint ez így kevés.
A kérdező hozzászólása: A kocsival kapcsolatban igen.Meg azért a többi dologgal is néha-néha.CSak anya sajnálja...
Ez akkor is anyukád élete.Nem a te dolgod eldönteni, hogy milyen pasi való hozzá.Felnõtt ember, ahogy te sem fogod az õ ízlése szerint kiválasztani a párod, ha majd egyszer TÉNYLEG szerelmes leszel.Minden embernek van hibája, mindenkinek.De ha családként akartok együtt élni, akkor tolerálni kell a másikét.Ezt pedig meg kell beszélni.Nem kimutatni, hogy utálod és majd csak elõbb-utóbb kiutálod anyukád mellõl, hanem megbeszélni, hogy mi a gond és mit tudnátok változtatni, hogy élhetõ legyen az élet együtt.De férfit választani nem neked kell, hanem neki.
pár év múlva úgyis elköltözöl, anyád meg maradjon egyedül? bírd ki, ameddig nem szemétkedik veled a pasi, addig szerintem nincs beleszólásod. én 15 éves voltam, mikor anyumnak lett egy komoly kapcsolata. egy ideig persze ellenséges voltam, aztán anyám barátnõje elmagyarázta, hogy ez így normális, és ne bántsam emiatt anyumat. azóta is együtt van a párjával, és boldogok. 19 évesen elköltöztem otthonról, persze nem emiatt.
Nem nézek thrillereket, inkább mûvészfilm párti vagyok, de hülyeségeket írsz és senkit nem érdekel a véleményed, sajnálom.
Tudom, szerinted minden mostohaapa zaklatja a nevelet lányát.Erre nem tudok mit mondani, mint, hogy inkább nézz meséket, mert a thrillerek kicsit megviseltek téged.
Ja, egészen addig, amíg a pasi nem kezdi el cseszegetni a kislányt.
Aha, akármikor, addig, amíg a gyereke meg nem torpedozza azt is.Ez egy ördögi kör, egy olyan gyerekkel, aki magasról tojik mások igényeire és ha valamit eldönt, akkor a többieknek kell hozzá alkalmazkodni.17 évesen ennél érettebb gondolkodás is elvárható.Mindenkinek engedni kell, hogy olyan otthon teremtsenek, amiben mindenki jól érzi magát, de van mindenkinek privát szférája, amibe a másiknak nincs beleszólása.Az anyának is van, mégpedig a férfi kiválasztása.
Az anyának is néznie kell a gyermeke érdekeit, ugyanis a gyerek mindig a gyereke marad, pasit meg találhat akármikor.
Ha gyerekesen viselkedik, akkor nem is kell komolyan venni.A "nem beszéljük, meg, mert én utálom és úgyis én nyerek" nem felnõttes viselkedés, így a véleménye nem ér túl sokat.Ha kész arra, hogy saját magán kívül más érdekeit is nézze, függetlenül attól, hogy neki ebbõl származik-e elõnye és tud érvelni amellett, ami nem tetszik neki és javasolni járható utat, hogy mindenkinek jó legyen, akkor van mirõl beszélni és a véleménye befolyásolhatja a jövõt.De a puffogást be kell fejezni.
Az is primitív és gyerekes, ha az anya elengedi a füle mellett a gyereke véleményét.
Igen, ezt elmondhatod.Ha pedig elengedi a füle mellett, ahhoz is szíve joga, mert az õ döntése kell, hogy legyen, hogy kivel van.A körülmény az, amibe beleszólhatsz és meg is kell beszélni, vagyis, hogy ki miben tud engedni, hogy a másik is jól érezze magát otthon.Ennek a megbeszéléséhez kell egy minimális intelligencia, az elmarás pedig primitív és gyerekes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a hasznos tanácsokat!!! :)
Nyugodtan mondd el anyukádnak, hogy nem hozzá való. Találjon jobbat, nem muszáj leállni az elsõ jöttmenttel csak azért, hogy nehogy egyedül maradjon.
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy ezt kell javasolni, de az is túlzás, amilyen reakciókat kapott az elején. Nem a tiédre gondolok, látom a százalékból, hogy nem te írtad. Azt is lehet tanácsolni, hogy beszéljék meg, üljenek le és könnyen lehet, hogy a probléma minden változás nélkül megoldódik.
Mint minden vele egykorúnak. Te viszont gratulálhatsz magadnak, hogy ennyire szûk látókörû vagy.
Az agya mindenképp gyerek, ebben igazad van.
Miért, szerinted az normális felfogás, hogy egy férfi, aki egy meglévõ családba akar belépni az nem tiszteli a családot??? Bele sem merek gondolni, hogy aki ilyen véleményen van, az hogyan áll a gyerekéhez.
Hm, szóval a normális felfogás az, hogy a 17 éves lány jövõre, vagy egy pár év múlva ugye úgyis kollégiumba/albérletbe/saját lakásba költözik, az anyja meg dögöljön meg otthon egyedül, mert a drága lányzónak 17 éves korában csípte a pici szemeckéjét, hogy az anyja új párt merészelt találni magának... Pffft....
Hiába pontoztok le, attól még nekem van igazam és a normális felfogásúak úgyis azt mondják, hogy igenis van beleszólása a gyereknek, hogy az anyja milyen jöttmentet visz haza a házhoz.
Látszik, hogy ti, akik szerint nincs beleszólása soha nem éltetek át hasonlót. Van beleszólásod, hisz a te életedet cseszik el, ha hülye a pasas. Nekem nem volt, költözni kellett, nekem kellett alkalmazkodni, apám megváltozott... õ rákérdezett, és én azt mondtam, jófej a választott... persze, míg nem költöztünk össze, meg alig láttuk egymást így is gondoltam, aztán most, h együtt élünk - már 4 éve - cseppett változott csak meg a vményem. Szerintem felejtsd el a fogdosós sztorit, hülye, szemét dolog (tudom, csak javasolta vki, h ezt tedd), inkább ülj le anyuddal beszélni. Amúgy megsúgom, hogy a pasi soha nem fog hozzád alkalmazkodni, mert õ a felnõtt. :(
Igenis, van beleszólásod a dologba, amíg anyáddal egy fedél alatt laksz, addig ha nem is irányíthatod õt, de megmondhatod, hogy hogy érzel. Hazudozni pedig nem érdemes, mert ha kiderül, hogy nem is csinált veled semmit, csak kitaláltad, akkor nem hogy marad a pasi, de még anyáddal is összeveszel.
jah... hát ahogy leírtad ezt a telefonbeszélgetést meg is változott a véleményem! Azt tanácsolom: élezd a karmaidat és üldözd el, de marha gyorsan!!!;)
"azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S" Es ezt elmondtad anyukadnak? Vedd fel telefonodra vagy masra az ilyen beszolasait es mutasd meg anyukadnak!
Nem, nincs beleszólásod. Elképzeltem fordított helyzetben, úgy hangzana a kérdésed: "Hogy képzeli az anyám, hogy beleszólhat abba, kivel járok?" Ugye?
A kérdező hozzászólása: 17/L
A kérdező hozzászólása: Ja és anyával 1x nagyon összevesztünk miatta és felhívtam a pasit és elmondtam ezt neki, és azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a pasinak kell hozzám alkalmazkodni, nem pedig nekem hozzá.De ha nem járna ide elviselném vagy ha nem lenne hosszabb távú kapcsolat.De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom...
Lenne hozzád 1 kérdésem: Te hogyan reagálnál, ha anyukád nem bírná elviselni a TE PASIDAT? (Ha jól láttam 17 éves lány vagy.) És közölné, hogy nem viheted fel hozzátok? Gondolom elmondanád mindennek, hogy milyen szemét, meg tönkreteszi az életedet... Amellett pedig ha nem lakik veletek inkább örülj neki, hogy anyukád boldog! Valószínûleg úgysem fogsz sokáig vele élni. Jobban örülnél, ha egyedül lenne? Próbálj meg felnõttként viselkedni, és elfogadni a helyzetet.
Ne hasonlítsatok már össze egy kamaszt és a pasiját egy felnõtt nõvel, akinek gyereke van, élettársi szinten gondolkozik és megmondta, hogy nem érdekli a lány és az anya kapcsolata.
76%-osnak: Tényként kezelem, csak mivel egy családról beszélünk, így nem csak egy igazság létezik, vagyis a "gyereké".Õ a saját igazára keresi a megerõsítést és elutasít mindent, ami azt sugallja elõbb talán gondolkodjon.Milyen szülõ az, aki ide jön tanácsot adni és felbújta a gyereket a saját anyja ellen és arra bátorírja, hogy szakítsa el attól, akivel õ a jövõjét képzeli. Ha ezt én javasolnám a te gyerekednek, mit szólnál?
Hagyd már abba a "gyerek"-ezést, 17 évesen még korántsem felnõtt, hanem GYEREK.
Persze, hogy nem.De az esélyt megadhatja, hogy õ is boldog legyen, hisz mindenkinek viszketne, ha arra lenne ítélve, hogy egyedül éljen ezentúl.A "gyerek" hisztije miatt nem szabad elutasítani az esélyt egy tartós kapcsolatra.Ahogy a "gyereknek" sem kell feláldoznia a kapcsolatát, ha az a másiknak nem tetszik.Létezik még tolerancia és empátia, csak a féltékenység és a birtoklási vágy ezt elnyomja.
Szerintem a legbosszantóbb dolog az, hogy elvileg családi kapcsolatok témakörben vagyunk és bármilyen kérdésnél kiutálják a gyereket és bevédik a szülõt. Az ajándékok, amiket a gyerek a szülõtõl kapott, az a szülõé, mert õ fizette, dolgozzon, ha szórakozni akar, õ tart el, azt csinálod, amit mond és egyebek. Itt javarészt felnõtt családos emberek vannak. Hogy a francba gondolkodhat így egy szülõ????? Ha pedig valaki nem hisz a kérdezõnek miért válaszol? Vagy miért támad kérdezés helyett? Az õ verzióját mondta el, ha nem ezt kezeljük tényként, akkor kb. felesleg válaszolni, mert a többit csak odaképzelitek.
Nem lehet mindent, de az anyjának sem lehet mindent, csak azért, mert viszket a nunija..
Ez a "gyerek" már nem olyan kicsi.Sokan féltékenységbõl marják el az anyuka új társát, hogy megint csak kettesben legyenek.Csakhogy a "gyerek" egyszer kirepül, mert a saját életét akarja élni.Akkor az anyuka egyedül marad és az eltelt jó pár év, csak megnehezíti, hogy újra párra leljen.Nehéz úgy megítélni a helyzetet, hogy csak a "gyereket" hallottuk, a másik két embert nem.Mindenesetre óvatos lennék azzal a kijelentéssel, hogy neki mindent szabad, mert õ is ott él.
Egy férfi ha gyerekes anyukát választ, akkor a gyermekével együtt kell elfogadnia, és a gyermeket is szeretnie kell. Az anyukád meg szem elõtt tarthatná, hogy te is a világon vagy és rád is kell gondolnia. Rá kell ébresztened anyukádat, hogy te vagy a családja és az a férfi most éket vert közétek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy mielõtt ez a pasi nem lépett be az életünkbe anyával nagyon nagyon jó viszonyba voltunk, mint 2 barátnõ, de miután jött ez a pasi...mikor itt van nem is tudok anyával beszélni.Ha fordított helyzetbe lennék , akkor elküldeném a pasit ha nem tetszene anyának, volt már rá példa...csak õ miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ pasi úgy gondoltam...
"õ nem az elsõ" Mármint nem az elsõ, akit utálsz?
Nem lehetsz valami érett, ha pffff-t használsz. Amúgy nem mindenki költözik el 18 évesen, te észlény.
A kérdező hozzászólása: Apával nem voltam jó viszonyba és õ nem az elsõ.
Semmit....
A kérdező hozzászólása: Bõvebb választ vártam volna.
Becsapod magadat. Egyértelmûen tetszik neked, és ezt jelzi neked a tudatalattid.
Nem kizárt .
Persze...félénk...., észreveszi, hogy látja rajtad, hogy bejön neked... de nem biztos, hogy te is tetszel neki..derítsd ki...
lány v fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: lány:)


Van egy fiú, akivel már sokszor randiztunk. Sajnos legtöbbször én beszéltem, nem sok közös témánk volt. Mindenki szerint az a jó ha hallgat, de nekem nem. Nagyon beszédes vagyok, szeretem ha válaszolnak is. Többi lent?

(kérd?jelet azért írtam,mert muszáj) Megszeretném oldani. Úgy érzem, hogy rossz lépés volt elmondani a dolgot. Lehet hogy megoldódott volna. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról,amikrõl tudod,hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait,ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt,hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes,viccelõdõs emberek vagyunk,viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)

Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról, amikrõl tudod, hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait, ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt, hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes, viccelõdõs emberek vagyunk, viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)
Tehát ha jól értem, ezt a problémát elõtte is felvetetted, igaz? Szerintem mindig jobb megbeszélni az ilyen dolgokat, mint csak némán rágódni rajtuk. Lehet nem egymásnak vagytok kitalálva, megesik az ilyen. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: igen.elég dumás vagyok:D írtam a kérdést és már a 800adik karakternél jártam.:$ barátai mind mondták nekem, hogy beszédes, és akkor csak velem ilyen. hátha feloldódik...ugye?:$ :o
Elsõ vagyok, felfog, nyugi! :) Idõ kell, nekem is az kellett :)
Szo*pás...
1. A kapcsolata ellaposodott, tetszel neki. Vigyázz vele, mert ha megteszi ezt a mostani pasijával, veled is meg fogja. 2. Közvetlenebb az átlagnál. 3. Fenntartja az érdeklõdésed, jó leszel a pasija után.
Kérdezõ: igen, jelent, valószínûleg tetszel neki. Mikor rád néz mosolyogni szokott? Szoktatok beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: Igen szokott mosolyogni beszèlni pedig ritkán félek hogy rosszat mondanèk neki és megsértenèm
Beszélj vele többször. Ne félj, csak lazán.
Kb. annyira vagy hasznos itt mint én, a számokat nézve, úgyhogy szerintem nagyon gyorsan csendesedj el...
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbálok vele többet beszèlni
A számokat nézve? Eddig ebben a kategóriában csak pozitívat kaptam, ez a százalék a számítástechnikától van, régebben(még most is néha) ott nagyon aktív voltam és néhány kezdõ embernek ugyebár fáj az igazság.

Van egy barátom, aki már sokszor célozgatott és próbálkozott, hogy szeretne velem lefeküdni. Csókolóztunk már, de semmi több nem volt. Mostanában viszont egyre jobban kívánom. Szerintetek érdemes belemenni egy ilyen kapcsolatba?

Eddig nekem nem fért bele egy szerelem nélküli "csak szex" kapcsolat, de ?t is máshogy kezdem látni és éppen barátom sincs.(Õ 30, én 25 és neki sincs most barátn?je, de szerelmesek soha nem voltunk egymásba, viszont jó barátok vagyunk évek óta. )

Legjobb válasz: Akkor, ne moddj nemet! a test ugyis vészjelzést ad! Inkább ne talizz vele, nehogy ne tudj nemet mondani! Ha meg talizol, akkor lehet hogy a hormonok erõsebbek lesznek az akarásnál! Mármint NEM akarom!!!de a szervezetet nem lehet becsapni, ha az "dugásra" vágyik, akkor elmész az elsõ jött-menttel.... Jó ez egy kicsit tulzás, de akkor nem fogod nézni, kinek rakod szét a lábad... Ugyanez mükszik a pasiknál is: ha valaki nagyon kanos, akár egy zsák krumplit, csak szét ne guruljon...

Ja, hogy már smároltál is vele szerelem nélkül? Hát akkor nincs mit beszélni. Rakd szét a lábaidat, és élvezd az életet 25 évesen. Ha 15 lennél, más tanácsot adnék...
BOCS: egészségetekre
Egyet értek az elõzõvel, 15 évesen nem, de 25 évesen megteheted!!!GEÉSZSÉGETEKRE!!! Lehet, hogy sokan azt mondják, hogy minek, nincs értelme stb, stb, de ha egyszer vágysz rá, akkor tedd meg!
Akkor, ne moddj nemet! a test ugyis vészjelzést ad! Inkább ne talizz vele, nehogy ne tudj nemet mondani! Ha meg talizol, akkor lehet hogy a hormonok erõsebbek lesznek az akarásnál! Mármint NEM akarom!!!de a szervezetet nem lehet becsapni, ha az "dugásra" vágyik, akkor elmész az elsõ jött-menttel.... Jó ez egy kicsit tulzás, de akkor nem fogod nézni, kinek rakod szét a lábad... Ugyanez mükszik a pasiknál is: ha valaki nagyon kanos, akár egy zsák krumplit, csak szét ne guruljon...
kár elrontani a barátságot. úgyis te húzod a rövidebbet, a végén majd egyedül maradsz összetörve az érzelmeiddel ne menj bele.
Sajnos a barátság(fiú-lany) egy idõ után önkéntelenül is átfordul sexuális célozgatásokká, vonzalommá...-saját tapasztalat :O) Én is jártem már így, de nem mentem bele és késõbb rájöttem, h nem is éreztem volna magamat jól már ebben a helyzetben, végül ma már nem is beszélünk!
Mint ollvasom, már nem vagy szûz... Tehát mi az akadály, Szerzetesi-apáca fogadalom? Add meg a testednek amire vágyik, soha nem fog visszajönni az elmulasztott lehetõség!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, csak az a baj, hogy mostanában nagyon vágyom a szexre és félek, hogy elég erõs leszek-e nemet mondani, ha most is próbálkozik.:(
25 évesen tudd már egyedül eldönteni!
A kérdező hozzászólása: El tudom dönteni, csak érdekel mások véleménye. Errõl szól ez az oldal, nem?

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

13 eves lany vagyok van egy srac akivel nagyon sokat beszelgetek meg. Ez-az nagyon jol megvagyunk. Es sokszor mondta, hogy bejovok nekii de es hogy tobbet akar . Annal hogy csk beszelgessunk. Mit tegyek?

Csak az a baj hogy van egy lany akinek pontn ugyan ezeket mondja irta nekem az sms-t hogy ..nagyon kivan es akar egy csokot es reninek is ugyanezt irta..mit tegyek hogy szajon mar le renii rolla?

Legjobb válasz: Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz,mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy,és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.

Ha egy másik lánnyal is kavar akkor jobban jársz ha ejted õt , mert téged és a másik lányt is csak kihasznál.Jobban jársz, mert ha vele maradsz akkor késõbb biztosan meg fogod bánni.Szerintem keress egy olyan srácot aki elfogad olyannak aki vagy, és ha te nem akarsz többet csak beszélgetni, vagy szórakozni akkor ne hagyd magad hogy rávegyenek olyanra amit te nem akarsz.
Az egyik lehetõség valóban az, hogy tudja mit akar és nem éppen tisztességesek a szándékai, a másik pedig hogy nem tudja mit akar és igyekszik minden lehetõséget kihasználni. A második lehetõségrõl indulva javasolnám esetleg kezdd el te mondani mit szeretnél csinálni, és ha a te irányító szereped (ami remélhetõleg nem megy át dívás parancsolgatásba :D ) akkor elárulta magát, hogy nem kíváncsi rád és az elsõ pont vonatkozik rá, amire az elõzõ válaszoló megoldása a válasz.
A kérdező hozzászólása: Koszonok mindent..de osszejott a dolog..most mar minden szep es jo!

Nemtudom mit tegyek! Van egy párom tíz éve, aki sokszor hazudott és becsapott, és van egy másik kapcsoltom is lassan két hónapja, nemtudok dönteni köztük, mit tegyek?

A volt párom sokszor megcsalt,hazudott,ivott,meg más dolgai is voltak.Mindig megbocsáltottam neki,mert nagyon szeretem,meg vannak t?le gyerekeim.De nem birtam a sok hazudozását,meg állandóan a pórnót meg a n?ket nézte az interneten.Most rájött van egy kapcsolatom két hónapja.Amita tudja sírt többször is.Igy azt mondtam vele maradok ha megváltozik,többet nem csal meg.Viszont rájöttem a volt férjembe vagyok szerelmes még mindig.De akivel megismerkedtem férfi az iránt is érzek valamit,nemtudom mit.És ? nagyon sokat tett értem,kiállt mellettem,azt mondta mindent megtesz értem.Mindig foglalkozott velem,simogatott ,puszillgatott,érzelmileg is.Azt mondta költözek hozzá,a gyerekeimet is elfogadta,elis akar venni.Nagyon megszeretem ?t is és nagyon hiányzik.Nem tudom mit tegyek?Higyek a volt páromnak?De közben nagyon hiányzik a mostani is?Segítsetek.Ja ,és léci ne azt irjátok döntsem el én,mert nem tudok dönteni,ezért irok ide.

Legjobb válasz: Én még csak 3 éve élek házasságban, de a férjem már most megcsalt. Vele maradtam, mert 2 gyerek van + nem vagyok abban az anyagi helyzetben. Én is azt hittem szeretem, de kezdek rájönni hogy csak a megszokás tart össze és elmegyek amint tudok. Te se maradj! Nem éri meg kínlódni egy férfival aki 10 év alatt nem változott meg! Neked is véges az idõd, inkább élj boldogan! Ne fecséreld az idõd idiótákra!

Én még csak 3 éve élek házasságban, de a férjem már most megcsalt. Vele maradtam, mert 2 gyerek van + nem vagyok abban az anyagi helyzetben. Én is azt hittem szeretem, de kezdek rájönni hogy csak a megszokás tart össze és elmegyek amint tudok. Te se maradj! Nem éri meg kínlódni egy férfival aki 10 év alatt nem változott meg! Neked is véges az idõd, inkább élj boldogan! Ne fecséreld az idõd idiótákra!
Szerintem nem kell keresni harmadikat, csak ne ugorj bele egy másik házasságba. Éljetek a másikkal együtt, de maradjon meg a szabadságod. Én azt tenném a helyedben, hogy meglenne a magam élete, ház, gyerekek stb. és lenne az a pasi, aki a tenyerén hordoz, néha átjönne hozzám, talán egy-két cucca ott is lenne, de ne függj tõle!
Ha tíz éve hazudik, csal stb. akkor nem kell több esély neki. Tíz évet kapott bizonyítani. Nem élt vele. Kutyából nem lesz szalonna. Kezdj új életet. Egy darabig hiányozni fog, de a szerelem nem minden.
Ha visszafogadtad akkor te vagy nyerõ helyzetben....vezesd pórázon! tegyen meg mindent amire kéred, külömben lobogtathatod elõtte a nem kívánatos lehetõségeit! Igenis tud változni egy felnõtt ember ha nyomós oka van rá... A gyerekeimért MINDENRE hajlandó lennék!
Ne haragudj, de nagyon gyerekes vagy. 10 éve van egy grasszáló férjed, akibe még mindig szerelmes vagy, aztán van egy új "kiszemelt", akibe nem vagy szerelmes, viszont a tenyerén hordoz és "el is venne feleségül". Minek? Egy házasságban megütötted magad, most hozzámennél egy másikhoz, hátha eltelnek a mézeshetek, utána meg ugyanazt teszi? a legjobb ilyenkor a "két pad közé esni" helyett az, hogy elválsz a férjedtõl, a másikkal is szakítasz és keresel egy 3-at.
Én azt javaslom, hogy maradj a gyerekeid apjával.(Feltéve, hogy odaadó, szeretõ és gondoskodó apa) Járj el szórakozni nélküle és éreztesd vele, hogy nem kötelezõ neked mellette élni, ha nem tesz semmit a kapcsolatotok javítása érdekében. Vegye ki a részét a család napi teendõibõl õ is ahogy más apák.
A kérdező hozzászólása: A lényeget lehagytam akivel megismerkedtem férfi vele nem feküdtem le, és ezt nem hiszi el vagyis kételkedik benne a párom akivel együtt élek.
Húúú ez az "öngyilkos akart lenni" sokmindent elárul... soha senkienk nincs joga ahhoz, hogy téged tegyen felelõssé az élete eldobásáért! Emiatt visszafogadni meg aztán óriási hiba volt, most aztán minden vitás kérdésben ezzel fenyegetõzik! Egyébként én nem fogadtam volna vissza, nem is értelek, hisz elváltatok, nem gyanús neked, hogy csak utána ígért meg fût-fát??? Szerintem is az önnállóságot kellene választanod, nem beleugrani egy másik házasságba!
A kérdező hozzászólása: De én elis váltam tõle!Minden megvolt a vagyon megosztás is.Csak vissza fogatam a volt férjemet.Meg öngyilkos is akart lenni.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak.Honnan gondolod , hogy ugyazt tenné velem a mostani párom?Nem minden férfi egyforma!Szeremcsére
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.De én nem mondtam , hogy a mostani páromba nem vagyok szerelmes!Azt írtam érezek iránta valamit , de nem tudom mit.Össze vagyok zavarodval.És nagyon sok mindentõl félek!!!
Miért nem vártad ki ez az öngyilkos témát??? Te nagyon nem látod át a dolgokat: AKI ANNYIRA IMÁDJA MAGÁT HOGY TÉGED LESZARVA MEGCSAL ÉS HAZUDGÁL AZ NEM FOGJA MEGÖLNI MAGÁT!!!MAGÁVAL FOGLALKOZOTT AKKOR IS MIKOR EZT KITALÁLTA!!! AKKOR IS TÉGED SZART LE, NEM ÉRDEKLI H NEKED SZAR


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!