Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki régóta bejön nekem, (6 db)

Van egy srác, aki régóta bejön nekem, sőt szeretem. Amikor részeg volt többször is táncoltunk, megfogta a kezem, átkarolt. De amikor józan, akkor csak beszélget velem. Bejövök neki vagy nem?

A haverjai szerint a srác is nyomul rám, meg én is a srácra. De mikor utoljára beszéltem vele, nem úgy vettem észre, mintha érdekelném. Most akkor mi van? Bejövök neki? Én nem merek lépni:S (? 20, én 16 éves)

Legjobb válasz: Vagy annyira részeg volt,hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk,mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi,akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek,aztán meglátod,hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda,mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra,hogy tetszenél neki,akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.

Vagy annyira részeg volt, hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk, mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi, akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek, aztán meglátod, hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda, mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.
Szia! Szerintem is hívd el valahova.. És tudni fogod, hogy hogy is álltok.. Mutasd ki neki hogy bejön.. de ne nagyon.. csak add meg neki a kezdõ lökést;) (De ha erre sem lép akkor talán tényleg jobb ha tovább lépsz!) De semmit sem vesztehtsz ha megpróbálod.. Sok szerencsét!;) Puszih...
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek.
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek: pl a srác megver, te vakarhatod ki a kocsmából, stb, stb.
Szia én is pont ilyen vagyok! (20F) véletlenül nem én voltam?:D Melyik városban történt veled ez az affér? Mostanság már nem iszok olyan sokat egy buli alkalmával mint régebben mert rájöttem , hogy úgy táncolni meg beszélni se tudok. :) Csak dülöngélek, meg dadogok meg makogok. Szerintem meg az utolsó hozzászóló aki azt mondja , hogy hanyagold a srácot szerintem nincs igazuk. Mert valószínû azért iszik , hogy feloldódjon merjen ismerkedni beszélgetni, táncolni. Nem mindenki tud úgy bulizni , hogy full józan. Vagyis biztos tudna csak fél mert nincs elég önbizalma. Magamból kiindulva én attól félek , hogy mindenki engem néz , hogy hogy táncolok (szerintem szarul) de már beszéltem egyik csaj ismerõsömmel akivel táncoltam buliba azt mondta , hogy jól táncolnék csak néha rángattam. (mert részeg voltam) Nekem legutóbbi barátnõmmel mikor együtt voltam és jól éreztem magam vele nem ittam eggyel talán, és bulizni is félévbe max ha 2-3X voltam. Én ahogy észrevettem családapákon, a környezetembe olyan ember akinek nincsen semmi baja otthon vagy munkahelyen és letudja foglalni magát valamivel az nem jár minden nap a kocsmába.Ha meg nem akkor ott hagyod és vége. Egy próbát megér sztem nagy veszteni valód nincs:)

Van egy fiú akit már régóta ismerek! Már egy ideje nagyon bejön. és nem merem neki el mondani, hogy tetszik! Nagyon jóba vagyunk Félek mi lenne a reakciója. Mit tegyek? Én 14 vagyok a srác 15!

Legjobb válasz: szia szerintem nyugodtan mond el neki .... a legrosszabb ami történhet az az hogy te nem tetszel neki .... én el mondanám a helyedben (én is 14 vok)

szia szerintem nyugodtan mond el neki .... a legrosszabb ami történhet az az hogy te nem tetszel neki .... én el mondanám a helyedben (én is 14 vok)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mondd el! Ha nem teszed, csak õrlõdsz magadban, talán õ maga is észreveszi, hogy furcsán viselkedsz, és akkor már nehezebben sül el jól a dolog. Ha elmondod neki, akármi is a válasz megkönnyebbülsz. És ki tudja, talán õ is így érez.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Ma kérdezz-felelekeztünk..és meg kérdeztem be e jövökneki..õ erre azt irjaa..minden kifderül a maga ideében..Most én ezt , hogy értsem?:o
ha én el tudtam mondani egy fiú haveromnak h meleg vagyok ês h szerelmes vagyok belé akkor te is el tudod mondani a kis titkodat a te szerelmednek :D
A kérdező hozzászólása: Kösziii..máár el mondtam:) ))
Te semmit, ne szaladj egy pali után...ha Isten is úgy akarja, úgy is úgy lesz. :) )
A kérdező hozzászólása: köszi. :) az ugye még elmegy, ha köszönök neki, meg vicces megjegyzést teszek, persze ami neki is tetszik...? :)
Persze, az kell is...:) ) sok szerencsét.


vagy de vagy viszont
Mond meg neki szemtõl szembe ne húzd az idõt a lányok utálják ha a fiúk elkezdik a hülye dolgaikat de nemmondják ki a lényeget és szerintem ne húzd sokáig a témát mert lehet egy idõ után már késõ.:/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
mindenképp mond meg neki, ne várj ha biztosak az érzelmeid!! :)
Talán már megmondtad neki, de ez még késõbbre is jól jöhet. Lány vagyok, én már csak tudom. Ha tetszik neked egy lány, akkor ne rohand le rögtön, hogy, ú jee XY tetszel nekem járunk? vegyél neki bonbont, kérd meg, hogy segítsen a háziban, segíts te is neki, és ne várd el hogy viszonozza! A lányok csak kapnak. lehet, hogy kapsz valamit...ha idõvel megkérdezi, vagy kijelenti, hogy bírod, akkor mondd neki nyugodtan, hogy lehet. de csak nagy férfiasan! és ha nem lépne, akkor kezdeményezd! hívd meg pizzázni! U.i.:elõbb gyõzõdj meg róla, hogy szereti-e a pizzát!

Van egy lány akit régóta ismerek, és bejön nekem. Mit csináljak? (1. randi)

A lányt már régóta ismerem, és bejön nekem, és valószínűleg én is neki. még nem jártam senkivel, ezért nem tudom hogyan kezdjek hozzá, egyáltalán mit csináljak, vagy ha elhívom randizni, mit mondjak neki. Aki tud segítsen!

Legjobb válasz: Látom még nem igazán néztél szét ezen az oldalon, itt már legalább 10meg100 ilyen kérdés van. Lazán odamész hozzá, megérdeklõdöd h ráér-e, és elhívod valahova. Nem kell túl bonyolítani, pláne nem akkor, ha úgy látod h kedvel. Hajrá :D

Látom még nem igazán néztél szét ezen az oldalon, itt már legalább 10meg100 ilyen kérdés van. Lazán odamész hozzá, megérdeklõdöd h ráér-e, és elhívod valahova. Nem kell túl bonyolítani, pláne nem akkor, ha úgy látod h kedvel. Hajrá :D
Hány éves vagy?
Csak mondd neki, hogy: "Ráérsz ma délután? Mert arra gondoltam, elmehetnénk moziba/sétálni/fagyizni/stb.", amit akarsz. Légy bátor és nézz végig a szemébe! Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: 14/f
kérdezd meg tõle
A kérdező hozzászólása: nem nez majd hulyenek,
Korotok?
A kérdező hozzászólása: majdnem 15 mindketten
Hívd el vhova, beszélgessetek, a többi jön magától. Ha vmi gubanc van akkor úgyis jösz vissza kérdezni.:D
A kérdező hozzászólása: EZ igaz ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!