Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki régóta (153 db)

Az a helyzet hogy van egy csaj akivel már régóta baráti kapcsolatba vagyok. De nem ré megtetszet nekem. Érdemes elmondani neki hogy tetszik nekem vagy a barátság érdekébe nem?

Legjobb válasz: Milyen régóta ismeritek egymást?Ha régebb óta akkor szép finoman rávezethetnéd vagy adhatsz neki jeleket utalásokat...ja látom régóta,hát akkor finoman vezesd rá a dologra de ne támadd le,nehogy elriaszd magadtól,amúgy ha bejössz neki mint pasi akkor elõbb vagy utóbb õ fog kezdeményezni...

Milyen régóta ismeritek egymást?Ha régebb óta akkor szép finoman rávezethetnéd vagy adhatsz neki jeleket utalásokat...ja látom régóta, hát akkor finoman vezesd rá a dologra de ne támadd le, nehogy elriaszd magadtól, amúgy ha bejössz neki mint pasi akkor elõbb vagy utóbb õ fog kezdeményezni...
hát ahogy érzed, szerintem próbáld valahogy a tudtára adni hogy tetszik neked mert lehet h viszonozni fogja :D
nekem most ment rá egy barátságom erre, de nektek akár jól is elsülhet. csak akkor hívd el, ha komolyan gondolnád vele. semmi értelme szétcseszni egy barátságot 1-2 alkalomért. L/20
Mi lett végül?

Van egy lány akibe már régóta szerelmes vagyok, de nem tudom hogy mondjam el neki?

Valami jó szöveg kéne amit letudnék neki írni/mondani ?

Legjobb válasz: Bökd ki :) ne húzd a dolgot olyannak hogy "régóta csak rád gondolok, és nem bírlak kiverni a fejembõl".. amúgy hány éves vagy?

Bökd ki :) ne húzd a dolgot olyannak hogy "régóta csak rád gondolok, és nem bírlak kiverni a fejembõl".. amúgy hány éves vagy?
Miért nem hívod el valahova, és akkor mondod el, hogy nagyon tetszik neked? Mit kell mindent túlspilázni? Ha elmegy veled valahova kettesben az már gyakorlatilag félsiker.


Van egy nimfám. Már régóta próbálkozom vele, hogy megszelídítsem, de nem megy. Ha kiengedem, akkor néha nekirepül a falnak. Valaki le tudja írni nekem, hogy hogyan menne legkönnyebben a kézhez szoktatás?

El?re is köszi a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)

Rengeteg ilyen kérdés van itt GYK-n, ezeknek egy elhanyagolható részéhez, de minimum 10-12-szer én is leírtam már, hogy nekem hogy ment a legkönnyebben...:) Rajtam kívül pedig még minimum 8-10 ember írja le rendszeresen ezzel kapcsolatban a tapasztalatait. De mindegy is. Nekem fürtös kölessel ment a legkönnyebben és leghamarabb. Ha eddig adtál neki rendszeresen, innentõl ne adj, csak, ha szelidítesz, hogy ezt tekintse jutalomfalatnak. Nagyon apró lépésekben és nagy türelemmel haladj. Elõször csak azt érd el, hogy, ha közelítesz felé egy kis gubó fürttel, ne menjen el (ha közelítesz irtó lassan, és õ hátrál, hátrálj te is, így nem érzi magát fenyegetve). Utána azt, hogy elfogadja a kezedbõl a kaját, ezután azt, hogy õ maga jöjjön oda érte, utána már egy hajszál választ el attól, hogy az ujjadra álljon a kaja miatt. Ekkor, ha látja, h biztonságban van, finom falatokat kap ilyenkor, senki nem megy el vele akarata ellenére, akkor magától is oda fog jönni hozzád kíváncsiskodni. A madárkát pedig továbbra is engedd csak ki. Amíg a falnak repül, addig nincs gáz, arra számít, hogy be fog csapódni, de tenni ellene még sokat nem tud. Kis gyakorlás kell neki, aztán menni fog. Ablaknak ne hagyd repülni, ott nem számít rá, hogy ütközni fog, így a fejét sem óvja az ütközéstõl, és nagyon sérülékeny koponyájuk és szemük van, ez az esetek jó részében halálos is lehet. 10-20 repülés és becsapódás után már rájön majd, hogyan kell landolni és irányítani:)
Kedves elsõ válaszoló! Örökre így marad? Ilyen hülyeséget nem hallottam fõleg nimfánál! Ha fiatal 100% hogy meg tudod szelídíteni!! Én találkoztam olyannal is aki nem kézzel nevelte, hanem kirepülés után vette meg úgy 3 hónaposan, nem csinált semmit se vele csak ott volt mindig körülötte a madár 1 hónap múlva MAGÁTÓL szelíd lett!
Sajnos ha kiskorában nem szoktatták kézre, akkor lehet hogy örökre ilyen marad, nekem volt egy kecskepapagájom, 6 évig sem sikerült megszelidíteni, védte a területét, mindenkit támadott. Egyedül akkor jött oda hozzám ha beültem a szobába görögdinnyét enni, annyira szerette a magját, hogy még a tányéromra is rászállt, de simogatni sajnos soha nem lehetett.
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszi.:) Attól , hogy a falnak meg , nem lesz baja?
Olvasd el a Madárka címû könyvet: http://moly.hu/konyvek/william-wharton-madarka Bár nem elsõsorban a madarakról szól, de a fiú részletes visszaemlékezései nagyon érdekesek, hasznosak lehetnek. Elgondolkodtató könyv, a madárszelídítés igen részletes és jó. Õ is kölest használt :)
Nekem is van egy papagájom.Elõször is meg kell szoknia hogy ne menjen arrébb mikor enni adsz neki. Aztán beszélni kell hozzá. mikor kiabál kiabálj neki vissza mintha beszélnél vele. Mikor eszik menj oda és bámuld és közben beszélj hozzá. Amikor te eszel mindig adj egy icipici falatott neki az ennivalódból. És ülj le elé és ahogy forgatja a fejét úgy forgasd a fejed. Ja ha meg akarod akadályozni hogy hamarosan agyrázkódása legyen akkor amikor ki engeded a ketrecbõl húzd le a redõnyt vagy függönyt..mert tudod õ nem látja az ablakot.. :)

Van egy srác, akibe már elég régóta szerelmes vagyok. De nem tudom, ő mit érez irántam. Mikor együtt megyünk haza, akkor beáll a kínos csend, és egyikünk se tudja, mit mondjon a másiknak. Szerintetek mit kéne csinálnom? :S

Legjobb válasz: Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-,munka-,pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni,akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem,akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt,hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál,próbálj lazítani...:)...próbálkozz!:)

Megszólalni!:D Kedves kérdezõ!Minden kapcsolat (legyen az baráti-, munka-, pár-...kapcsolat) alapja a kommunikáció...:) Ha együtt szoktatok hazamenni, akkor gondolom barátoknak tekintitek egymást...biztos vannak közös élményeitek...ha más nem, akkor az iskola is megfelelõ téma lehet...vagy bármi...képzeld azt, hogy õ nem több egy nagyon jó barátnál, próbálj lazítani...:) ...próbálkozz!:)

Van egy lány akibe régóta szerelmes vagyok. Mondhatni futok utána. Mit kéne tennem? Lent.

Elõször is tisztáznám, hogy szintén lány vagyok.

Legjobb válasz: Én lány vagyok kenem egy sráccal van így, nem akart többet én pedig belemenekültem egy másik kapcsolatba aztán hogy az véget ért megint elkezdtünk többet beszélgetni és reméltem hogy lehet valami ajánlotta hogy találkozunk e végül miatta nem került rá sor ígérte hogy bepótoljuk de most már ha írok neki is alig ír vissza bezzeg akkor szépeket.. de most már kezdek belefáradni az egészbe próbálok nem írni másra koncentrálni de nagyon vágyom rá meg arra hogy keressen

Én lány vagyok kenem egy sráccal van így, nem akart többet én pedig belemenekültem egy másik kapcsolatba aztán hogy az véget ért megint elkezdtünk többet beszélgetni és reméltem hogy lehet valami ajánlotta hogy találkozunk e végül miatta nem került rá sor ígérte hogy bepótoljuk de most már ha írok neki is alig ír vissza bezzeg akkor szépeket.. de most már kezdek belefáradni az egészbe próbálok nem írni másra koncentrálni de nagyon vágyom rá meg arra hogy keressen
De õ mit reagál arra, amikor bevallottad az érzéseidet? Vagy még nem tetted meg? Amúgy milyen viszonyban vagytok?

Aki régota benne van a testépítésben megkérhetném hogy segítsen egy tőmegnövelő edzés tervet irni? . Holnaptol kezdem el a kondizást és kellene egy kis segítség az edzéstervben. Kb eddig kondiztam 3x nem tudom hogy kezdjek hozzá .

16/F 183cm vagyok és kb 56Kg 5 éve boxolok. Megelégeltem a soványágomat és rávettem magamat hogy elmegyek kondizni rendszeresen . Vettem is tömegnővelöt hogy segítsen .. Szoval valaki segitene tőmegnövelő edzés tervet irni nekem??? Nagyon megköszöném

Legjobb válasz: Így van, szálkásításnál és tömegnövelésnél is ugyanaz az edzés, nem változik. Mindkettõnél nagy súlyos, intenzív edzés kell. Az étrend különbözõ. Kezdõként neked 3 napos teljes testes edzés kell, kb 2 hónapig. Pl ilyen: fekvenyomás, húzódzkodás (másik napon evezés), vállból nyomás egykezesekkel (vagy mellrõl nyomás), bicepsz állva rúddal, hátsó támaszos tolódzkodás, guggolás, vádligyakorlat (ülõ vagy álló), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve. Mellé tömegnövelõ étrend kell, ami a te súlyodra számolva napi 120g fehérjét és kb 300-350g szénhidrátot jelent. Edzés után mehet egy jó tömegnövelõ vagy protein + ahhoz gyors szénhidrát (pl dextróz). Tömegnövelõhöz már nem kell gyors ch, mert azokban benne van. Csakhogy ne értse senki félre.:) Töltsd le a netrõl a sárga kapszula címû könyvet, sok minden benne van, edzéstervek, kaja...

Így van, szálkásításnál és tömegnövelésnél is ugyanaz az edzés, nem változik. Mindkettõnél nagy súlyos, intenzív edzés kell. Az étrend különbözõ. Kezdõként neked 3 napos teljes testes edzés kell, kb 2 hónapig. Pl ilyen: fekvenyomás, húzódzkodás (másik napon evezés), vállból nyomás egykezesekkel (vagy mellrõl nyomás), bicepsz állva rúddal, hátsó támaszos tolódzkodás, guggolás, vádligyakorlat (ülõ vagy álló), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve. Mellé tömegnövelõ étrend kell, ami a te súlyodra számolva napi 120g fehérjét és kb 300-350g szénhidrátot jelent. Edzés után mehet egy jó tömegnövelõ vagy protein + ahhoz gyors szénhidrát (pl dextróz). Tömegnövelõhöz már nem kell gyors ch, mert azokban benne van. Csakhogy ne értse senki félre.:) Töltsd le a netrõl a sárga kapszula címû könyvet, sok minden benne van, edzéstervek, kaja...
Nincs tömegnövelõ edzésterv, csak tömegnövelõ étrend. Ha étrended van, akkor segíteni fog a tömegnövelõ táplálékKIEGÉSZÍTÕ is amit vettél, amúgy nem sokat.

Van egy pasi aki régóta udvarol és bejön nagyon, de kénytelen vtam visszautasítani, mert hörcsögöt tart otthon. Hol ismerkedhetnék végre normális pasikkal?

Olyan undorítónak tartom a hörcsögöket, szőrös kis élősködők. Már csak ha rájuk gondolok attól kiráz a hideg. Mikor felmentünk a pasi lakására és megláttam a hörcsögöt a ketrecbe, teljesen megrémültem. Meg is mondtam Neki, hogy többet ne keressen. Ráadásul még Neki állt feljebb, hogy én mit képzelek magamról meg beképzelt lány vagyok. Hol ismerkedhetnék meg ennél értelmesebb pasival? Hogyan fogjak neki? :( 22/L

Legjobb válasz: ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D Van egy pasi, akivel "jártam" pár napig és nagyon meg is szerettem, de visszautasítottam, mert VAN ANYJA!!! Ez olyan gusztustalan. Mit tegyek??? :D :D :D

ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :D Van egy pasi, akivel "jártam" pár napig és nagyon meg is szerettem, de visszautasítottam, mert VAN ANYJA!!! Ez olyan gusztustalan. Mit tegyek??? :D :D :D
fake vagy nem fake a pasinak volt igaza, vagyis te legalább normálisan elmagyarázhattad volna a problémádat, sé milrt is õt okolod azért mert hörcsöge van? meg mi za , hogy ennél értelmesebb? az egy dolog, hogy bajod van az állattal, de a gazdájával miért van? elég ostoba vagy :/
Mi az, a múltkori ugyanilyen kérdésed a macskával nem volt elég? Szánalmas -.-
Drága kenyér, sírokXDDDDDD Nem hinném, h más, aki nem tart háziállatot, "értelmesebb" lenne.... ó, istenem...
tényleg nem vagy normális :D
attól h undi kis csõrcsomót tart attól a pasi NORMÁLIS és nem kellett volna visszautasítani...
FAKE
Azért megvárhattad volna, amíg az egyszemû kobrát is megmutatja.
Na, már egymásra is találtak!
igaza van a srácnak
mindenki más, lehet valakit zavarnak az ilyenek, nincs abban semmi
Szóval akkor én már ne is hívjalak fel hozzám.... Van három tengerimalacom.
Kérdezõ, ha a kérdésed igaz, akkor ne is számíts egy normális kapcsolatra!
A kérdező hozzászólása: :(
Mekkora állat vagy.
A kérdező hozzászólása: :'(
Remélem kitágítja a segglyukad, aztán belerakja a hörcsögöt és összecuppantja....
Kérdezõ, te nem vagy normális...és a macskás pasi sem... Van cicám, ennek ellenére értelmes csaj vagyok...habár a macskámat többre tartom, mint az ilyen "emberi szemeteket"...
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Én nem Téged utánozlak! Ez is full igaz!
Macskás kérdést én irtam ki !!! engem utánoznak...ilyet. de amugy a macskás kérdés teljesen igaz. Ha a csajnak macskája van akkor nekem tárgytalan a csajszi... 25/F
csótány, pók, légy... esetleg elefánt.
A kérdező hozzászólása: NEM FAKE!
7es :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Milyen macskáról vakogsz itt? :O
Már volt macska, volt kutya, most hörcsög. Mi lesz a következõ? Sisakos kazuár? :D
szõrös vezérhangya :) ))
Napi debil.
Akkor lenne gusztustalan, ha téged tartana a hörcsög helyett! Még jó, hogy otthagytad szegény embert, rosszabbul járna veled mint a hörcsögével.
Nincs háziállatom, semmilyen...:D Milyen a normális pasi?! Én nem tudom, hogy az vagyok-e, idáig nem mondták az ellenkezõjét (nem normális), ebbõl arra következtetnék, hogy az vagyok. 24/F
Igaza van a Hölgynek én is rühelem ha valaki állatott tart a lakásban!!!! 28F
ez az oldal kész! vagy szórakozik valaki, vagy ennyire összefújja a szél a szemetet, hogy emberek azért szakítanak mert a másik macskát tart, most meg hörcsögöt... :D be kell sz*arni!
Te nem vagy százas! Gondolkozz már el fel mész hozzá és erre el küldöd a francba ?! És mit tartson otthon kígyót ? vagy mit szeretnél ?...
Keresd meg a macskagyûlölõ pasit, mert összeilletek.
Attól még, hogy volt egy hörcsöge, lehet normális. Amúgy meg már korábban, mielõtt felmentél hozzá beszélgethettetek volna arról, hogy van-e háziállata, ha téged a párválasztásnál ennyire zavar, ha leendõ párodnak van. És ha ez korábban derül ki, akkor nem tartana beképzeltnek és hisztisnek, mert akkor tudta volna, hogy nincs esélye. Ismerkedni pedig ismerkedhetsz mindenhol pl. munkahelyen, de nem a közvetlen munkatársakkal vagy felettesekkel vagy ha suliba jársz, akkor iskolában vagy akár az interneten is, de akkor írd ki magadról, hogy állatos pasik kíméljenek. 31N

Van egy lány akit szeretek és régóta jóba vagyok vele barátként és ő nemtudja hogy szeretem és attól félek ha elmondom neki és netán nemet mond akkor a barátság is. Szóval értitek mit csináljak?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sztem gondolkozz el rajta, hogy õ tényleg csak barátként gondol e rád(pl. ha nincs is semmi mondanivalója, akkor is odamegy hozzád, akkor az valószínû nem egy szimpla barátság...) de ha tényleg csak barátként szeret, szerintem ne kockáztass... egy barátság szerintem fontosabb...:)

Sztem gondolkozz el rajta, hogy õ tényleg csak barátként gondol e rád(pl. ha nincs is semmi mondanivalója, akkor is odamegy hozzád, akkor az valószínû nem egy szimpla barátság...) de ha tényleg csak barátként szeret, szerintem ne kockáztass... egy barátság szerintem fontosabb...:)
Ez sokmindentõl függ. Neked érezned kell, hogy pl. szereti a közelséged, sokat találkoztok, mosolyog, kedves. Nekem is volt fiú barátom, ami persze csak én voltam barát õ belém esett. Õ is egyszer átölelt, és akkor mondtam neki, hogy én nem akarok többet... De azóta is jóban vagyunk, szóval szerintem próbálkozz be, ha úgy érzed: pl. öleld meg, adj puszit, húzódj hozzá, ha visszakozik, akkor hagyd!
szerintem elõször csak figyelj nézd meg, hogy amikor találkoztok, akkor mosolyog-e, ha meglát ez egy tuti jele annak, hogy tetszel neki aztám vagy beszéljetek msn-en , vagy személyesen kérdezd meg tapintatosan h mi ujság a pasikkal tetszik-e neki valaki de csak poénosan azért ne vidd túlzásba ha õ visszakérdez, akkor finoman jelezd, hogy egy régi barátod tetszik neked, ha vmi olyasmit ír h most mennie kell, akkor nincs esélyed, de ha tovább faggat, akkor tuti nyomon vagy bízz bennem, énis így csináltam, és összejött :D

Én egy 16 éves lány vagyok és szűz. Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik és már lehet hogy szeretem is. De az a lényeg hogy arra kért h feküdjek le vele. Mit tegyek? Azt mondta h szeretne többet is csak bízonyítanom kellene. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!

Azonnal pattintsd le szerintem. Etet, ha igazán szeretne téged, akkor nem kéne 'bizonyíték' (ez a legszarabb duma, amit valaha is hallottam), hanem megvárna téged. Ne add oda a szüzességed egy tapló surmónak, aki csak meg akar dugni. Bõven ráérsz még!!!
Hát gondold végig, hogy akarod te ezt? Kívánod a srácot? Vágysz rá? Szerelmes vagy vele? Mióta vagytok együtt? Vagy csak ismeretlenül kért erre? Neked kell eldöntened, de szerintem a fokozatosság elvét tartsátok be, romantikázzatok picit. Adj magadnak idõt. Nem kerget a tatár, csak nyugi. Ha elég idõt adsz magadnak, nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni, mert jönni fog magától a válasz.
Minimum 17 éves korodig várj. Szerintem azok a lányok ku*vák akik ebben a korban(15-16) elveszítik.
Mit segítsek? Járjatok, ha akarod, érezd jól magad.
Bizonyítsál, csak ne így. Akkor fekszel le valakivel, amikor Te is szeretnéd. A szex errõl szólna, nem? Vagy szerinted ez csak egy szívesség a lány részérõl? De emellett bizonyítson õ is. (viszont ma is tanultam egy jó szöveget :D)
Hat ezt neked kellene el dontened h mennyire szereted, hogy meg teszed-e ezt erte, mert lehet, hogy csak arra megy szoval jol gondold meg, mert az elso akivel le fekszel azt soha nem fogod tudni el felejteni.
De szar szöveg :D :D Neked kellene bizonyítani? Most mondom meghúz, és valamilyen hülye indokra hivatkozva azonnal dobna. Valahonnan megtudta h tetszik neked, és kapva kap az alkalmon
Csak akkor lehetne több ha lefekszel vele? Ez olyan ygökér duma. 14 éves voltam mikor elveszettem a szüzességem, a srác vmi hasonló dumát nyomott le nekem (az nem derül ki a kérdésbõl h együtt vagytok e a sráccal mi jártunk és amikor azt mondtam neki h nem szeretném még mert várnék vele akkor azt mondta h elhagy ha nem teszem meg...megtettem. elég hülye voltam. utána rá 2 hétre szakitottunk...sztem várj vele, ismerd meg jobban a srácot és csak aztán dönts
Bizonyítanod?Mégis mit? :S Ez nagyon hülye duma amit csak azért talált ki hogy lefeküdj vele.Ennyi erõvel te is kérhetnéd hogy járjatok pár hónapot mielõtt megtörténne így meg õ bizonyítana.Szerintem azonnali hatájjal koptasd le.A szüzesség elvesztése olyan dolog ami nagyon fontos az ember életében ezért nem mindegy kivel történik meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!