Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nekem nagyon (734 db)

Segítségetek kérem mert nem nagyon jutok 1-ről a 2-re. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik az évfolyamtársam. Nem nagyon vagyunk jóba de rosszba se csak köszönőviszonyba. Szeretném, hogy ez a helyzet változzon csak nem tudom, hogy kéne elkezdeni?

Rendes válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)

Szerintem kezd azzal hogy ha facebook-on be van neked jelölve akkor mindig írj rá és kérdezd meg hogy vagy meg hogy mit csinált aznap. Aztán már suliban is könnyebb lesz a beszélgetés. Az fontos hogy ne egybõl úgy indulj a csajnak hogy járni akarsz vele, NE NYOMULJ mert azzal csak eltaszítod. Persze az is fontos hogy hogyan viselkedsz a suliban, ha a folyosón jön veled szembe akkor nézz mélyen a szemébe és mosolyodj el :) Ha vissza mosolyog az már jó jel! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod:) Megpróbálom amit tanácsoltál.
Mutasd meg neki a péniszed.
A kérdező hozzászólása: Iskola közepén mi?
Úgy a vagány. Amúgy képen is küldheted.
3as válaszoló jól mondta :D:D:D
Szerintem menj oda hozzá a suliban és próbálj meg elkezdeni vele beszélgetni, az mind1, hogy mirõl, na jó, azért ne úgy menj oda hozzá, hogy "bocs kilóg a cetli a pólódból" :) Ha tetszik neki, hogy barátkozni akarsz vele, nyert ügyed van! :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy nem tudok milyen temat fellhozni:)

Mit csináljak akkor ha van egy fiú és nagyon jóba vagyunk jól kijövünk de ő többet érez irántam és én nem merem neki megmondani félek h a baráti kapcsolatunk megromlik pedig én nagyon szeretek vele lenni?

Legjobb válasz: Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval,nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Azonnal mondd el neki, tapasztalatból beszélek, én megismerkedtem egy fiúval, nem akartam bevallani magamnak, hogy tetszem neki, kb beszélgettünk meg ilyenek és én sem mertem elmondani neki, hogy csak barátságot érzek iránta és kb az lett a vége, hogy már sajnos nem is beszélünk, mert buliba otthagytam és másokkal akartam kavarni és a fülébe jutott... most is megismerkedtem egy sráccal, randiztunk és megmondtam neki, hogy most max csak barátságot tudok elképzelni, és beszélõviszonyban vagyunk.

Szerintetek, ha van egy fiú, (aki nekem nagyon tetszik), de ő nem tartja velem a kapcsolatot mit tehetnék?

Egy suliba jártunk, és régebben egy csomó embert?l hallottam, hogy tetszem neki. Azóta csak ritkán látom, de úgy érzem még mindig érez valamit. Persze most lehet, hogy hülyének t?nök, hogy csak képzelem. 15L

Legjobb válasz: Ha akarna, akkor nagy valószínûséggel keresne. Amúgy lehet, hogy bejöttél neki, csak azt hitte, hogy neked õ nem kellene, mert mondjuk rosszul reagáltál a "jeleire". Próbáld vele felvenni a kapcsolatot, egy beszélgetést megér, legalább megtudod, hogy érez-e valamit irántad.

Ha akarna, akkor nagy valószínûséggel keresne. Amúgy lehet, hogy bejöttél neki, csak azt hitte, hogy neked õ nem kellene, mert mondjuk rosszul reagáltál a "jeleire". Próbáld vele felvenni a kapcsolatot, egy beszélgetést megér, legalább megtudod, hogy érez-e valamit irántad.
Azért leszólíthatod te is, megkérdezed, hogy hogy van, mi újság vele. Tudom, hogy nehéz nagyon, ha félénk vagy, de ha egyszer õ nem lép, muszáj venned a bátorságot. És ha már beszélgettetek, akkor a többi adja magát. Megtudsz róla néhány dolgot, akkor hogy hogy reagál a kérdéseidre, meg lehet azt érezni, hogy tetszel-e neki. Esetleg, ha élõben nem mered, akkor írj neki máshol.
Írjál neki e-mailt, hívd fel telefonon, találkozzatok, hívd meg cukrászdába, moziba, stb. Ne hagyd ki, én kihagytam egy lányt annó és nagyon bosszant mindmáig a dolog. Ha nem lesz belõle hosszú kapcsolat az sem baj, de megpróbálni és elbukni jobb mint meg sem tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem lenne nehéz vele találkoznom, mert abuszon látom, de abból gondoltam, ahogy rám néz :) mondjuk lehet, h csak azért, mert nagyon szép a szeme.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy erre nem lennék képes, hogy én hívjam el, mert elég félénk vagyok ilyen helyzetekben esetleg tudnátok írni tanácsokat, hogyan tudnám elérni, hogy õ kezdeményezzen?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de tudom, hogy neki fontos az, hogy a barátnője tudjon csókolózni, stb. (Lent bővebben írtam róla) Mit tegyek?

Sosem volt pasim, nyárra terveztem az els?t.

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.

Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.
szia ez az "ezt hallottam rola" meg "azt mondták, hogy õ..."... garantálom fele sem igaz... csókolózni mindenki tud...összetezsel két szájat és majd lesz vmi... hidd el, nem azért lettek azok a csajok dobva, max hogy legyen vmi indok... pasit meg nem tervezni kell, ugy sose lesz, jön magátol Járni meg miért ne járhatnál vele? nem döl össze a világ ha mégsem jo együtt
Most ballagott... ált suli vagy középsuli? Az elsõ opción se lennék meglepve ebben a mai világban :) Egyébként a csókolózást nem lehet tanítani, arra ráérez az ember, csak úgy jön magától. Lehet, hogy azt a lányt azért hagyta ott, mert rosszul csókolt. De van olyan is, hogy valaki életében nem smárolt, az elsõ csókja mégis olyan jól sikerül, hogy hú. Lehet, hogy veled is így lenne, de ha a biztosra akarsz menni, és nem akarsz csalódást, szerintem hagyd! Nézz másik fiú után. Annyi olyan srác van, akinek még életében nem volt kapcsolata. Sokkal több, mint ahány ilyen csaj! Én pl. 18 éves fiú vagyok, nem csókolóztam, nem volt még barátnõm, se szexuális kapcsolatom senkivel. És úgy érzem, hogy semmirõl se vagyok lekésve. Igaz, kort nem írtál, de feltételezem, hogy fiatalabb vagy... Miért pont Te lennél lekésve bármirõl is?
Hát ha nem szeretnél vele járni akkor mit szeretnél? De értem hogy gondolod.Az elsõn túl kell lenni, de ne úgy fogd fel, hogy muszáj vagy ilyesmi.Figyelj én pl. úgy voltam hogy az életemben nem fogk csókolózni mert [email protected] meg stb. és amikor adakerült a dolog az elsõ kicsit komolyabb barátommal, tök automatikusan jött.Szinte mintha nem is én lettem volna.Ne félj kérlek mert nincs mitõl! És ha még valamirõl így gondolkoznál akkor gondolj arra, hogy ezek most nem azok az emberek akikkel te 17-18 évesen leszel, tehát nem kísér végig az életedben:) .Ha olyan rohadtul szarul s smárolsz majd akkor mivan?Elmondja egy haverjának vagy valami...Pöff. és a legrosszabb eset is az hogy mondjuk 2 hónapig ez téma aztán elfelejtik.DE ez tényleg a lehetõ lerosszabb eset! NE FÉLJ:) ))))) sok sikert
Nem éppen érett és a lányokat tisztelõ gondolkodásra vall, ha valaki ilyen feltételeket szab. Könyörgöm, ez nem "vizsga", hogy megfelelt, vagy nem felelt meg! Ha szeretsz valakit, nem így mûködik, akkor majd együtt beletanultok a csókolózásba is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :'(
Ha nem ír neked, akkor felejtõs. Ez azt jelenti, hogy nem jössz be neki, nem akar hozzád közelebb kerülni, mert még félreértenéd. Mert akkor még neki lenne ciki kimagyarázni, hogy hát õ valójában nem is akar semmit, barátként kezel, csak jól el tud beszélgetni idegenekkel. Azt mondom, keress olyan fiút, aki élvezi a társaságodat, akivel megtaláljátok a közös hangot, jókat tudtok beszélgetni. De lehetõleg ne msn-en tegyétek, mert annál trébb ismerkedési mód nem igazán van. Csak a pofára eséseknek, meg a semmibe kiáltott szavaknak ad otthont.
ilyenkor tudom értékelni, h kisiskolásként még csak hallomásbol ismertem az internetet...telefon is csak 14évesen..."muszáj" volt "élõben" ismerkedni 22/L
Nézd, lehet, h kicsit röhejes, de igaz: "nem szeretnék járni vele, mert tudom, úgyis szakítana". Ha nem jöttök össze? Egyedül maradsz. Ha összejöttök, és szakít veled, egyedül maradsz. Ugyanott vagy. Õszintén, mi vesztenivalód van? Semmi. Ha nem jön össze mégsem, majd visszazökkensz a régi kerékvágásba: legalább megpróbáltad, legalább tapasztalatot szereztél. Ha összejön, akkor meg tök boldogság, nem? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szeretnék vele járni, vagyis nem tudom! Nagyon félek mindentõl! :( Kiderítettem, minden igaz amit leírtam! Általánosból ballagott el most! 13 éves vagyok :D Még az a nagy gondom, hogy fennt van nálam MSN-en, de sosem ír nekem! És akárhányszor írok, sosem tudunk mirõl beszélni! Hogy vagy, mit csinálsz, aztán semmi... :( Mirõl tudnánk beszélni? És hogy mondjam meg neki hogy tetszik?
Figyelj. Úgy próbáld meg kideríteni , hogy bejössz-e neki , hogy mond azt neki , hogy nincs kivel felmenned a városba(bár nem tudom , hogy szoktál-e csavarogni)és elhívod. Aztán már ott szemtõl szemben ráfogsz jönni. Mert azt látod egy fiún ha bejösz neki. Ha azt veszed észre , hogy igen akkor rajta. Indulhat a flörtölés:)

Van egy csaj aki nekem nagyon bejön. Mind külsőleg, mind belsőleg. Csak az a baj, hogy ő az (egyik) legszebb lány, így nemtudom bejöhetnék-e neki. Az osztálykiránduláson jól kijöttünk egymással. Elhívjam valahova?

Sokak szerint bunkó és k***a. De én nem látom ennek értelmét, mert végtelenül kedves lány. Eddig 1 pasija volt, álítólag azért mentek szét, mert nem tudtak mir?l beszélgetni. Ja és mindketten 15 évesek vagyunk. És ha elhívnám az rossz ötlet, ha csak sétálgatnánk és nem vinném el valahova?

Legjobb válasz: Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)

Hívd csak el nyugodtan! Nem baj, ha nem konkrét "randihelyre" hívod, mondjuk moziba vagy étterembe, elég ha csak sétálgattok, és közben beültök egy kávézóba dumcsizni. Ne gondold, hogy "túl szép" hozzád! Én is így voltam egy sráccal, õ is éppen azért nem kezdeményezett éveken át, mert magát nagyon alulértékelte és a "szépségem" miatt nem mert elhívni randizni. Aztán lemaradtunk egymásról, most mindketten bánjuk az elvesztegetett éveket... Szóval csak bátran, ha már a kiránduláson jót beszélgettetek, akkor most is menni fog :) A többiek véleményével (akik leszólják), pedig tényleg ne foglalkozz, a lényeg hogy te angyalnak lásd :)
osztálykiránduláson? tehát osztálytársak vagytok? csak annyit mondok hogy én ezzel egyszer nagyon megszívtam hogy osztálytárssal jöttem össze...
Azzal meg ne foglalkozz, ha azt mondják rá, hogy bunkó és ku . va, mert gondolom ezt csajok mondják, és akkor ez irigységbõl fakad, ha azt mondod, hogy nagyon szép. Hívd el bátran!
A kérdező hozzászólása: Évfolyamtársak vagyunk. A fiúk mondják rá.
Attól még hogy szép attól még õ is nõböl van és az pont ugyan olyan mintha egy kevésbé szebb lányt hívnál el

Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik, de soha nem hív el sétálni mellesleg más csajoknak írkál a képei alá nekem mért nem? (többi lent)

Már elég régóta beszélünk Facebookon 4 hónapja egyszer találkoztunk csak akkor is én hívtam el bicózni, nem tudom, hogy tetszek-e neki... de nekem csak az a fura, hogy soha nem hív sehová, de mindig rám ír minden nap:/ nekem pár képemet lájkolta egy csajnak meg még írt is alá :( mi a baja velem? valaki tudna adni tanácsot?

Legjobb válasz: Lehet hogy semmi baja nincs veled...csak más tetszik neki vagy úgy gondol rád mint egy barátra...de ha neked nagyon bejön állj elé és kérdezd meg..vagy agy neki jeleket hogy tetszik...nem kell minden esetben megvárni hogy õ kezdeményezzen...vedd kezedbe a dolgokat és kezdeményezzz..."nem kell várni a sült-galambot " :P:P

Lehet hogy semmi baja nincs veled...csak más tetszik neki vagy úgy gondol rád mint egy barátra...de ha neked nagyon bejön állj elé és kérdezd meg..vagy agy neki jeleket hogy tetszik...nem kell minden esetben megvárni hogy õ kezdeményezzen...vedd kezedbe a dolgokat és kezdeményezzz..."nem kell várni a sült-galambot " :P:P
A kérdező hozzászólása: Köszii :D Nem szeretném várni a sült galambot, de olyan ez a gyerek, hogy ilyen nagyon ritka :D elhívtam bicózni meg mondat neki, hogy majd menjünk el valahova õ meg csak azt írta majd meglátjuk...:( de nem úgy ír, hogy 5 perc után válaszol hanem folytatólagosan és mindig van témánk ezt én nem értem :/ vagy hogyan mondam meg neki hogy tetszik nekem? Mivan ha nem tetszek neki és besülök?:$

Van egy lány az osztályomban aki nekem nagyon bejön. Mit tegyek? Bevallom nekem ez az elsõ akit igazából szeretek. Szerintem átlagosnál egy kicsit szebb vagyok. Mi legyen szerintetek?

Legjobb válasz: a lényeg,hogy ne vallj neki szerelmet,mert az onnantól bukott ügy.... hívd el valahova,ami egyértelmûen randi,és nem csak baráti kikapcsolódás,és majd eldõl,hogy lesz...

a lényeg, hogy ne vallj neki szerelmet, mert az onnantól bukott ügy.... hívd el valahova, ami egyértelmûen randi, és nem csak baráti kikapcsolódás, és majd eldõl, hogy lesz...

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)

Van egy fiú aki nekem nagyon de nagyon tetszik és mind2 teniszezünk és szeretném ha barátom lenne mit csináljak?

segítesetek lécciii

Legjobb válasz: Jó lenne tudni, hogy te tetszel-e neki. Az, hogy jóban vagytok és egy hobbitok van önmagában még semmit nem jelent. Merj kezdeményezni, nézd a reakcióját, és ha jól reagál cselekedj!

Jó lenne tudni, hogy te tetszel-e neki. Az, hogy jóban vagytok és egy hobbitok van önmagában még semmit nem jelent. Merj kezdeményezni, nézd a reakcióját, és ha jól reagál cselekedj!
Hívd ki egy partira, csak úgy edzésképpen. Aztán megint, aztán megint, amíg meg nem szokja, hogy rendszeresen veled teniszezzen.

Az a pletyka járja rólam, hogy össze akarok jönni egyik ismerősömmel, és ezt az a fiú is hallotta, aki nekem nagyon tetszik, és ez a fiú kérdezte az ismerősömet, hogy mi van velünk (vagyis hogy összejöttünk-e). Ez jelenthet többet?

Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!

Legjobb válasz: xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .

xd már nem azért de:"Biztos vagyok abban hogy tetszek a fiúnak!" akkorm ost mi a kérdés?xd ez nem kérdés volt hanem 1:önfényezés :D alas EGO a köbön :Dvagy egyszerüen nem vágod a. és a? közti külömbséget. de most komolyan ha egyszer szerinted tetszel neki és õ is neked akk ezen mi a kérdés? ha enyire egyértelmü SÕT magátol érthetõdõ hogy tetszel neki akkor fogd magad s intézd el hogy ne csak"elméletben" "járjatok" .
Ja, sztem is. Merj kezdeményezni és kész!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!