Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nekem (2846 db)

Van egy aki nekem tetszik de mit tegyek? (többi lenn)

Most lettem 10.-es és egy másik osztályba mentem át ahol van egy lány aki bejön nekem de nem tudom mit mondjak neki ha megszólítom, mivel nincs nagyon közös témánk max. A suli de az meg uncsi, sztetek mit tegyek? 15/F

Legjobb válasz: Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...

Erdeklodjel rola, hogy milyen az elete...Mit szeret, mit nem, hogy telt a nyara, milyennek ismeri a tobbi osztalytarsat (mivel te uj vagy, igy egyuttal meg is ismerkedhetsz a tobbiekkel...) es hasonlo dolgok...
A kérdező hozzászólása: De. Hogy szolitsam meg?
Kérdezd meg tõle ezt -Sziaaa!Neked Tükör van a bugyidban??? mire a válasza egy kérdés lesz ugyis mert az kérdi!nincs de miért??? Erre mond neki azt - Hát azért mert már látom is magam benne! ennyi az egész még aznap este megkaphatod

A legtöbb ember ezért elítélne, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek/mit tanácsoltok nekem? !? :Jelenleg3sráccal járok egyszerre és van egy akivel randizgatok meg mégegy aki csak udvarol nekem, de egyiket sincs szívem lekoptatni.

3 srác egyszerre, randizgatok, udvarol

Legjobb válasz: Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N

Nem tudsz kötõdni igazából egyikhez sem (mivel akkor nem kéne a többi). Tehát dobd az összeset és keress 1 másikat. 25/N
embereket [email protected] át te ribi! ha téged csak tugni tartanának jól esne?
Remélem majd téged is hülyítenek egyszer
Az szép! Fõleg, ha nem is tudnak egymásról. Ps: remélem, hogy nem én vagyok az egyik... :D
ilyen az élet... de! szerintem neked tetszik a szitu és eszed ágában sincs lekoptatni õket... majd amikor jön a pokol része, akkor magadtól is tudod mi a helyes döntés.
Mondták már neked hogy qrvanagy qrva vagy? :D 22/F
Szerintem sem gáz, fiatal vagy, élvezd az életet. Azért arra figyelj, hogy egyik se gondolja túlságosan komolyan.
szerintem nem gáz ilyet én is szoktam csak csajokkal:)
sztem te qrvára unatkozol, ha valamelyik tetszene igazán nem érdekelne a többi 21L
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát elfogadom és tiszteletben tartom. De akik kicsit pártoltak is, ha tudnátok a koromat és a korkülönbségeket és a szexuális élményeket nem tennétek. De köszönöm:)
korod?
Szerintem 14 éves és nagyon unatkozik. Gazdag apuci, tehát nem kell nyári munka vagy ilyesmi, így sok ideje marad a srácokra.
Kedves latyak: 11 éves vagy, 2 srác közt õrlõdsz és iszol, cigizel meg drogozol. :)
Nincs szíved lekoptatni õket? Elárulom: a hozzád hasonlóknak egyáltalán nincs szívük.
Szerintem csak az a gáz, hogy nem tudnak egymásról...simán tudnál találni olyan srácokat is akiket nem zavarna ha mellettük több pasid is van...Engem kimondottan izgat ha a bnõm a tudtommal, vagy akár elõttem is más pasival szexel..persze azzal a feltétellel, hogy ha biztosan tudom , hogy Engem szeret és komolyan gondolja Velem, a többi pasival meg csak változatosabbá teszi az életét és élvezi a pasik elcsábítását, hisz egyszer élünk...:)
A [email protected] anyját az olyanoknak mint te!
hagyjad már magad, hát kinek van ideje meg energiája 5 pasira???? nem tanulsz, nem dolgozol?
Te most bátorítást szeretnél az emberektõl a k*rvuláshoz? Na jó: igen, teljesen jól csinálod, amit csinálsz. Ne aggódj, sokan mások is így csinálják, ez teljesen elfogadott és nem bánthatsz meg vele senkit. Amíg jól érzed magad, csináld csak. Csak vegyél egy noteszt, nehogy összekeverd kivel mikor és hol találkozol. Annyira jó vagy. Biztos gyönyörûszép vagy, hogy ennyi mindenkinek kellesz, örüljenek, hogy egyáltalán rájuk néztél. Hálásak lehetnek neked, amiért velük vagy. Egy Istennõ lehetsz, egyáltalán nem elítélendõ amit csinálsz. Majd egyszer ha férjhez mégy esetleg, akkor is folytasd tovább, ezzel egyáltalán nem hülyítesz senkit. Hidd csak ezeket, bár egy szóval sem értek egyet abból, amit leírtam - akkor most hazudtam? Ja, te is azt teszed... Akkor lenne fair, ha a srácok tudnának egymásról és ennek tudatában lennének veled. Így, ha egyszer kiderül, csak egy utolsó kis r*banc leszel számukra, ezt fogják terjeszteni rólad mert a sértett férfiak mindig ezt szokták, és ilyenkor jogosan... Tehát csak akkor csináld, ha mered majd vállalni a következményeit...
hát... ez már annyira r*bancos, hogy jól csinálod. fiúk gyanakodnak? amúgy szerintem ez nem normális. lehet nem ártana neked egy pszihológus. de megsúgok valamit: ez a TE életed. úgy éled, ahogy te akarod. nekünk nincs jogunk megmondani mit tegyél, csupán elítélhetünk, mert nagyon szemét vagy, hogy így kiszúrsz 5 fiúval...
korod?
az az igazság nem érdekel hány éves vagy, de, hogy egyik sem a barátod, az is biztos... ha én járnék egy csajjal, tuti nem lenne ideje másik két pasira -.-
Most élvezed csak majd mikor sok szék közül a pad alá, na az a kellemetlen...
Miért van az hogy én is tehetném ugyanezt de nem teszem? Igen ez a különbség kettõnk közt, erkölcsnek hívják.
14-es tutit mondtál
hogy kapnának rajta
Az egyik barátomnak is egyszerre 3-4 csaja van. Ítéljetek el, de szerintem jól csinálja.:D Szakítás után a hülye sír, az okosnak lesz másik, a rafkósnak meg van másik.;)

Ez esetben jár a páromnak a nagycsaládosok adókedvezménye? Vagy csak akkor ha a nevén lennének a gyerekek? Neki van egy gyermeke, nekem 2!

Legjobb válasz: Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.

Az adókedvezmény eltartott gyerekekre jár, alapesetben annak a félnek akinek a gyerek után járó családi pótlékot folyósítják. Ha a jogosult fél nem vagy csak részben tudja a kedvezményt érvényesíteni, akkor ez a közös háztartásban élõ házas vagy élettársak között megosztható. Az adókedvezmény csak egyszeresen jár, elvált szülõk esetében nem jogosult mind két fél külön külön igénybe venni, csak annak szülõnek jár akinek a háztartásában a gyerek nevelkedik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)

Tényleg az egyik hónapban az egyikben, majd a másik petefészekben termelődik petesejt? Nekem az egyik petevezetékem el van záródva, akkor nekem csak 2 havonta van esélyem?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy 2 havonta van esélyed! Nekem pl.hiába átjárható mind a kettõ, a jobb petefészkem sokkal aktívabb, a balból talán évente 2-3 alkalommal jelentkezik petesejt!

Egyáltalán nem biztos, hogy 2 havonta van esélyed! Nekem pl.hiába átjárható mind a kettõ, a jobb petefészkem sokkal aktívabb, a balból talán évente 2-3 alkalommal jelentkezik petesejt!
Szia! Hát nem tudom mindenkinél -e , de nálam ugy mûködik, egyszer a jobb, másodszor a bal petefészkemben érik a pete, de van akinek kettõ is érik egyszerre, egyikbõl és a másikból is! De változo, most aug.-ban bal oldalon volt, szept., és októberben pedig a jobb oldalon volt! Változó, szerintem nálad is lehet egymás után is! Ezért ne csüggedj el, attol még nagyon is lehet babád!!! :) ))
Igen.Én amikor Clostyt szedtem mindíg csak a balban volt érett pete.A dokim azt mondta, hogy nem csak havonta változik.Lehet, hogy pl 2-3 vagy több hónapig csak az egyikben érik meg és lökõdik ki, majd utána jön a másik oldali.Van esélyed így is csak lehet, hogy tovább fog tartani, mire összejön.
normál esetben igy van, de hol van ma már soknormál eset.. Elvileg kéthavonta lenne neked, de mivel agyközpontú a sárgatest hormon irányítása, a maradékszerv pótolhatja a kiesõ szerv szerepét...mint a gyengénlátók pl jobban hallanak.. Ezesetedben átveheti , pótolhatja a másik petefészked az elzárt mûködését..sõt havonta több pé is lehet.. Nem vagy hátrányban, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenki biztató válaszát, de ugy el vagyok keskenyedve a hsg óta.Nektek köszönöm, most kicsit jobb a lelkem!:)

Kint dolgozom németországban. Van egy barátnőm neki meg van egy "élettársa akivel nincsenek jóban már 3 éve. Szeretném kivinni a barátnőm meg a kislányát (3 éves) németországba. Ha nem akarja a férj akkor nem tudjuk kivinni az országból?

Legjobb válasz: Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.

Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.
A kérdésedre a válasz benne van a kérdésedben, kérdõjel helyett ponttal a végén.
A kérdező hozzászólása: ajaj! Akkor az szívás... Sehogy sem tudjuk kivinni az országból? Az Õ nevén van a gyerek.
Dehogy nem tudjátok: megkéritek az apát, hoyg hivatalosan egyezzen bele.
A kérdező hozzászólása: És ha nem egyezik bele? Amúgy minden nap meló után iszik kb lefekvésig... ez számít?
Kéne egy kicsit pontosítani. Most élettárs, vagy férj? Együtt vannak még? Ha nem, kinél lett hivatalosan elhelyezve a gyerek? Egyébként hosszabb idõre (szóval nem egy nyaralásra) valóban csak az apa beleegyezésével viheti ki, bár ha olyan a helyzet, a gyámhatóság is adhat rá engedélyt, de elsõ körben az apát kell megkérni, hogy egyezzen bele. Viszont a kapcsolattartást az anyának biztosítania kell.
A kérdező hozzászólása: Nem a férje csak az élettársa. De már 3 éve nincsenek jóban. A gyerek az apa nevén van.
közös a felügyelet? az számít. ha nem, akkor nem szólhat bele

Ha egy ronda pasi feltesz ide egy tipikus ronda pasis kérdést, hogy miért van egyedül, akkor a válaszoló lányok szinte mindegyike miért úgy szokott válaszolni, hogy a végére odateszi, hogy neki van párja vagy férje (nem hiszem, hogy mindnek)?

Ha meg helyes pasi teszi ki, akkor sokszor látom, hogy írnak is, hogy írjon az nekik privit. Szerintem ez kissé álszentes. De azt bírom, hogy ha pasik válaszolnak ilyen lányok által feltett, vagyis önmagukat ronda lányoknak nevezett illetõk által feltett kérdésre, akkor nagyon ritkán írják a végére, hogy az õ asszonykája, vagy menyasszonya milyen és hogy van-e neki. Nem fura?

Legjobb válasz: Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján,hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.

Mert a lányok kelendõek.És ha csak véletlenül ejti ki a száján, hogy õ egyedül van már is rácuppannak a pasik mint piócák az áldozatra.
kedves 9es, tévedsz:D levelezni kezdtem pár "rondavagyoknincsencsajom" típusú fickóval.. nem a farkukat küldözgették.. az, amelyik a farkáról küld képet, az általában inkább 15 éves és azért nincs csaja, mert még semmit sem próbálkozott az ügy érdekében, elég neki a pornó nem vagyok perverz, vagy legalábbis nem vészesen:D hetero vagyok és majdnem 3 éve kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek
# 7 "idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok" Hát persze. Szerintem csak a privátban érkezõ péniszek miatt csináltad, te perverz állat.
sziasztok! csak most jöttem mert eddig valakinek az asszonyát farkaltam. szerintem teljesen normális hogy egy férfi nem reklámozza hogy van nõje. A további nõket könnyen elijesztené ezzel.
Van 20 valaszolo lany, ebbol 10nek van parja, 10nek nincs... amelyiknek nincs, abbol 5 ronda, 5 szep az 5 szep szingli lany telibe fossa a ronda fiukat az 5 ronda lany probalna segiteni, de a ronda pasi elutasitja oket, mert rondak a 10 kapcsolatban levo akarhogy kinezo lany meg tenylegesen probal tanacsot adni, de ez a kerdezot nem hatja meg, mert nem tanacsot keres, hanem part...mes ha egy lany ir neki, akkor nem erdekli, hogy a lany mit ir neki, csak megprobal urvarolni neki.... ezert seg.g.fejek amugy az itt kerdezo ilyen pasik, mert igazabol nem rondak annyira, mint mondjak, es lenne eselyuk a lanyoknal, ha nem csortetnenek mint egy idiota, es nem adnak az elso 10 masodpercben egyertelmu jelet annak, hogy nekik mindegy ki a masik, csak megdughassak, es onzo modon kihasznaljak... oke, lehet, hogy en vagyok a farok, mert idonkent lanynak adtam ki magam az oldalon, de pont ezert, hogy felmerjem, hogyan viselkednek egy atlagoslannyal az ilyen tokfilkok.... hat nem ugy, ahogy azt egy no elvarna egy ferfitol... vagy ahogy egy ferfi elvarna, hogy egy ferfi viselkedjen egy novel.... az ilyen arcok utaljak a lanyokat, es onmagukat... elobb meg kellene bekelniuk azzal, hogy nem indenki arra szuletett, hogy az o segguket nyalja, es utana mar nem lennenek ilyen balfekek
Nekem eddig ez még nem tûnt fel, ezentúl majd jobban odafigyelek, odaírják-e a végére. Maradnék még szívesen, de most megyek is, megfarkalom az asszonyt.
nekem 3 hónapja nincs emberem nem azért válaszolok az ilyen srácoknak, mert én már elkeltem, hanem mert már láttam ezt-azt
A kérdező hozzászólása: Lányok kelendõbbek? Csak nem, ugyanolyan emberek õk is.
gondolom azért van, mert általában a férfiak kezdeményeznek. szóval a helyzet nem teljesen szimmetrikus.
Nem, nem fura...a férfiak nem szeretik reklámozni, hogy fogalaltak.... Én azóta teszem hozzá, amióta kaptam érdekes ajánlatokat a valaszaim után itt... De egy személyes beszélgetés esetén is megemlítem, beleszövöm valahogy hogy tisztázzam a felállást...
Én évek óta vagyok ezen az oldalon, és rengeteg ronda pasis kérdésre válaszoltam, így a magam nevében válaszolnék. Azért, mert VAN és kész. Ameddig nem volt, addig nem írtam oda, sõt, úgy írtam némelyik válaszom, hogy világosan lejött, hogy én is keresem még a párom. Egyébként soha nem írtam egy helyes pasinak sem, nem szálltam rá egyre sem, hogy írjon privit. Egyáltalán nem érdekel, hogy egy anonim oldalon ki milyennek mondja magát. Nem egyszer láttam a valóságban is, hogy számomra vonzó pasi rondának tartja saját magát, vagy épp az ellenkezõjét: hogy valami kis ronda görény veri magát a semmire.
A kérdező hozzászólása: Facebook bejelentkezésre gondoltam!!
Valaki odaült és belépett azzal a címmel, töröld ki ha zavar(delete gomb)

Miért van az, hogy mindig minden pasi észrevesz kivéve az az egy aki nekem kellene?

Ez már hihetetlen, hogy mindig pont azt az egyet fogom ki akit nem érdeklek. És mielőtt írnátok, hogy nem itt kéne nyávognom tudom, de egyszerűen feldolgozni a tényt nehéz. Csajok esetleg aki járt már így és van valami bevált női praktikája?

Legjobb válasz: Valószínûleg vele nem tudod elengedni magad. Ez egy ilyen helyzet, aki tetszik, amellett görcsössé válunk... Nem tudsz mit csinálni. :)

Valószínûleg vele nem tudod elengedni magad. Ez egy ilyen helyzet, aki tetszik, amellett görcsössé válunk... Nem tudsz mit csinálni. :)
4 évvel késõbb jött rá! Egyik délután mentem tárgyalni, és õ is ott volt, tárgyaló partnerem volt, utána megállított a folyosón hogy vacsorázzak vele... El is mentem vele, de amennyire szerettem, akkor ott annyira gyûlöltem hogy ott is hagytam.
én azt csináltam hogy elkezdtem randizni a leg tûrhetõbbel azokból akik észrevettek akkor már hirtelen érdekes lettem valahogy a kiszemeltnek is... de szopattam még kicsit azért
ismerõs helyzet. majd ha találok rá megoldást, megírom.:)
hát ez egy jó kérdés.. amint én is megtalálom a titok kulcsát, leírom!
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!