Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nagyon tetszik es (362 db)

Ezt miért csinálhatta? Van egy csaj aki nagyon tetszik és multkor amikor kicsit be voltam rúgva (16 vagyok) megírtam neki msn-en h. nagyon tetszik meg minden és utána lévő napokban elkezdtünk msn-en beszélgetni és tök "összemelegedtünk"

és tegnap találkoztunk és tök csöndes meg tartózkodó volt pedíg azt mondta hogy ha nem lenne fiúja akkor még járna is velem.

Legjobb válasz: Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...

Mert kis tyúk, és hízelgett neki, hogy tetszik neked. És most hülyít téged is, meg a párját is, mert nem képes nemet mondani senkinek, akinek tetszik. Szted mit várhatsz tõle, ha a mostani barátját így átvágja, hogy veled flörtöl, miközben vele jár? Komolytalan...
Hagyd ott, nem õ az egyetlen nõ !
Hagyd a fenébe. Hidd el, úgysem fog szakítani a mostani párjával... maximum mindkettõtökkel egyszerre fog kavarni. Egyszerûen NEM ÉRI MEG.
Nem fog a nyakadba ugrani, ha még tart a kapcsolata.Bár sztem komolytalan a lány.Én is jártam már úgy hogy lebuktattam a párom miközben fûzögetett egy másik lányt msn-en.Az eredmény: õ lekoptatta a csajt, nem érdekelte igazán, csak jólesett neki hogy valakit hülyíthetett.

Van egy lány, aki nagyon tetszik, és én is nagyon tetszek neki. De az a lány a legjobb barátom húga, és úgy látom rajta, hogy nem tetszene neki, ha összejönnék a lánnyal, félti nagyon. Hagyjam a fenébe?

Legjobb válasz: Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy,ha tényleg barátok vagytok,akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?

Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy, ha tényleg barátok vagytok, akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?
Nálunk ugyanez volt a helyzet, csak én vagyok a lány. Szerintem érdemes lenne beszélned errõl a barátoddal. Nem azt mondom, hogy kérj tõle engedélyt meg ilyesmi, de mint gesztust, valószínûleg nagyra értékeli majd. Így talán látja, hogy ha te is beavattad a bizalmába, õ is bízhat benned. Nálunk ez elmaradt, bátyám csak kész tényekkel szembesült. Láttam, hogy rosszul esett neki, olyan lehetett, mintha összefogtunk volna a háta mögött, pedig csak túl szemérmesek voltunk az elején, hogy beszéljünk neki róla. Azóta nem olyan szoros a barátságuk, és egy ideig velem sem volt a régi a testvérem. Viszont, mióta barátnõje lett, kezd megbékélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) A lány 15, én pedig 17 éves vagyok.
Most ebben mi olyan nagy dolog? Meg kell mondani a barátnak hogy tetszik a húga és alakul közöttük valami, ennyi. Én sosem értettem ezt. Jó nyilván ha lenne húgom jobban átérezném, de akkor is, nem jobb tudni hogy egy normális emberrel van aki ráadásul a barátod is? Jobb minthogyha egy tök ismeretlennel lenne akirõl nem tud semmit....sosem értettem ezt a "szállj le a húgomról" dolgot..

Van egy fiú, akinek nagyon tetszem, és ő is tetszik nekem. Illesztenél be erről verset? :$

Legjobb válasz: Tüzesen süt le a nyári nap sugára Az ég tetejérõl a juhászbojtárra. Fölösleges dolog sütnie oly nagyon, A juhásznak úgyis nagy melege vagyon. Szerelem tüze ég fiatal szivében, Ugy legelteti a nyájt a faluvégen. Faluvégen nyája mig szerte legelész, Õ addig subáján a fûben heverész. Tenger virág nyílik tarkán körülötte, De õ a virágra szemét nem vetette; Egy kõhajtásnyira foly tõle a patak, Bámuló szemei odatapadtanak. De nem ám a patak csillámló habjára, Hanem a patakban egy szõke kislyányra, A szõke kislyánynak karcsu termetére, Szép hosszú hajára, gömbölyû keblére. Kisleány szoknyája térdig föl van hajtva, Mivelhogy ruhákat mos a fris patakba'; Kilátszik a vízbõl két szép térdecskéje Kukoricza Jancsi gyönyörûségére. Mert a pázsit fölött heverészõ juhász Kukoricza Jancsi, ki is lehetne más? Ki pedig a vízben a ruhát tisztázza, Iluska az, Jancsi szivének gyöngyháza.

Tüzesen süt le a nyári nap sugára Az ég tetejérõl a juhászbojtárra. Fölösleges dolog sütnie oly nagyon, A juhásznak úgyis nagy melege vagyon. Szerelem tüze ég fiatal szivében, Ugy legelteti a nyájt a faluvégen. Faluvégen nyája mig szerte legelész, Õ addig subáján a fûben heverész. Tenger virág nyílik tarkán körülötte, De õ a virágra szemét nem vetette; Egy kõhajtásnyira foly tõle a patak, Bámuló szemei odatapadtanak. De nem ám a patak csillámló habjára, Hanem a patakban egy szõke kislyányra, A szõke kislyánynak karcsu termetére, Szép hosszú hajára, gömbölyû keblére. Kisleány szoknyája térdig föl van hajtva, Mivelhogy ruhákat mos a fris patakba'; Kilátszik a vízbõl két szép térdecskéje Kukoricza Jancsi gyönyörûségére. Mert a pázsit fölött heverészõ juhász Kukoricza Jancsi, ki is lehetne más? Ki pedig a vízben a ruhát tisztázza, Iluska az, Jancsi szivének gyöngyháza.
http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/j.. "Az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain és gazdag életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain!"
mi kapjuk be mer hülye vagY? mellesleg amit a salakos emberke belinkelt az télleg értelmes csak amit kiírt az a vicces ...xD
A kérdező hozzászólása: kapjátok be, bocs, csak nem olvastam végig azt a verset, az is kapja be!!
Agyõ, Zsuzsanna! Agyõ Zsuzsanna, szõke rózsa, nyolc teljes napja kedvesem! A kurta gyönyör, édes óra talán a legjobb szerelem. Tudom-e most, hogy eleresztelek bolyongva majd hová jutok? Isten veled, te szép, te legszebb! Sietve, messzebb, csak elfutok. Megyek, s a csókod búcsulángja még ajkamon lobot vetett, még megpihenni, kicsi lányka karomba hajlik szép fejed. Érzed, a szívem egyre reszket? A tied vígan dobogott! Ha elmegyek, te szép, te legszebb, sietve, messzebb, szeretlek ott. A nyerget már lovamra tették, jaj, miért is nem marad velem a te haszontalan fejecskéd, melytõl most illatos kezem? Szemed nevetve rám mereszted, mint nimfa, ha futásba fog. Még szemem is, te szép, te legszebb, sietve, messzebb, csak mosolyog. Ó mennyi báj, és mennyi bánat édes bucsúdban, gyermekem! A könnyed is csupa varázslat, szemedbõl szíved int nekem. Vígaszt adna, ha halni kezdek, szemed, mely élni buzdított. Mégis megyek, te szép, te legszebb, sietve, messzebb, már csak sírok. Zsuzsanna, majd ha elfelejtesz, egy percig õrízd még tovább - mint virágot kebledbe rejtesz - hervadt szerelmünk illatát. Ti boldog esték, hova lesztek? emléketek még itt ragyog. Isten veled, te szép, te legszebb! Sietve, messzebb, tiéd vagyok. nesze... google--szerelmes versek az elésöt belinkeltem olvassa el a nyári villám
folytassam vagy elolvasod könyvben?
Ég a napmelegtõl a kopár szík sarja, Tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta; Nincs egy árva fûszál a tors közt kelõben, Nincs tenyérnyi zöld hely nagy határ mezõben. Boglyák hûvösében tíz-tizenkét szolga Hortyog, mintha legjobb rendin menne dolga; Hej, pedig üresen, vagy félig rakottan, Nagy szénás szekerek álldogálnak ottan. Ösztövér kutágas, hórihorgas gémmel Mélyen néz a kútba s benne vizet kémel: Óriás szunyognak képzelné valaki, Mely az öreg földnek vérit most szíja ki. Válunál az ökrök szomjasan delelnek, Bõgölyök hadával háborúra kelnek: De felült Lackó a béresek nyakára, Nincs, ki vizet merjen hosszu csatornára. Egy, csak egy legény van talpon a vidéken, Meddig a szem ellát puszta földön, égen; Szörnyü vendégoldal reng araszos vállán, Pedig még legénytoll sem pehelyzik állán. Széles országútra messze, messze bámul, Mintha más mezõkre vágyna e határrul; Azt hinné az ember: élõ tilalomfa, Ütve , általútnál’ egy csekély halomba. Szép öcsém, miért állsz ott a nap tüzében? Ládd, a többi horkol boglya hûvösében; Nyelvel a kuvasz is földre hengeredve, A világért sincs most egerészni kedve: Vagy sohasem láttál olyan forgó szelet, Mint az, aki mindjárt megbirkózik veled, És az útat nyalja sebesen haladva, Mintha füstokádó nagy kémény szaladna? Nem is, nem is azt a forgószelet nézi, Mely a hamvas útat véges-végig méri: Túl a tornyon, melyet porbul rakott a szél, Büszke fegyver csillog, büszke hadsereg kél. És amint sereg kél szürke por ködébõl, Úgy kel a sohajtás a fiú szivébõl; Aztán csak néz, csak néz elõre hajolva, Mintha szive-lelke a szemében volna.
Fuckyeah!!!!
3, 6, 9 damn yo fine move it so you sock it to me 1 mo time Get low, Get low, Get low, Get Low, Get Low, Get Low, Get Low To the window(To da window), to da wall, (to da wall) To the sweat drop down my balls (MY BALLS) TO all these bitches crawls (crawl) To all skeet skeet motherfuckers (motherfucker!) to all skeet skeet god damn(I got game) To all skeet skeet motherfuckers (motherfucker!) to all skeet skeet god damn(I got game) Shorty crunk so fresh so clean can she pump that question been harassing me, in the mind this bitch is fine I done came to the club about 50-11 times now can I play with yo panty line the club owner said I need to calm down security guard go to sweating me now nigga drunk then a motherfucker threaten me now...
na gyerekek ide kellene az ÉRTÕ OLVASÁS! :DD az elsõnek valószinûleg ment.. nem ugy mint a kérdezõnek.. :'D
Az enyém legalább a témába vágott.
szerintem nem...:)
te érted h miröl szol a második amit megköszöntél???
A kérdező hozzászólása: az elsõt nem veszem figyelembe, a másodiknak köszönöm, de valami fiatalosabb verset keresek :) de tényleg kössz :)
Mindenki kapja be! Sõt, szerintem kapjuk be együtt, a nemzeti összefogás jegyében :D


Van öt lány akiknek nagyon tetszem és majd szétszednek ha látnak, válasszak közülük egyet, vagy ha nem, akkor hogy koptassam le őket? 20 éves vagyok

Legjobb válasz: Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.

Meglep, hogy 20 éves létedre ilyen éretlen vagy. Mi is itt a szitu? Adott 5 lány, akik - hogy, hogy nem - mindannyian beléd zúgtak (bár nekem van egy kis ferdítésszaga a dolognak). Nem a piacon vagyunk, ahol válogatni kell a szebbnél szebb darabok között. Csupán egy eldöntendõ kérdésre kell választ adnod: tetszik valamelyik, akarsz valamit tõle? Ha igen: vele kiépítesz egy kapcsolatot, a másik 4-nek meg tudtára adod, hogy foglalt vagy, és kopjanak le. Ha nem: mind az 5-nek tudtára adod, hogy kopjanak le.
20 evesen mar felnott embereknek szamitotok... szerintem ko-papir-ollozzatok ki, ki legyen a nyertes :-)
Keress egy hatodikat és járjál azzal!
mondd meg hogy döntsenek õk :D
kepzeljetek ream 1000 no hajtott es kivalasztottam az 1001 ediket akit csak ugy ismertem meg es bele tudtam szeretni es o is belem

Van egy lány aki nagyon tetszik és szerintem én is tetszek neki, mert mindig mosolyog amikor találkozunk. Hogyan mutassam ki, hogy õ is tetszik nekem? 17/F

Leginkább lányok válaszára várok! Kort is írjatok! :)

Legjobb válasz: Menj oda és mond meg! Mert a nõk a kezdeményezést szeretik! 21F tudom nõi választ vártál de ez van.

Menj oda és mond meg! Mert a nõk a kezdeményezést szeretik! 21F tudom nõi választ vártál de ez van.
beszélgess vele minél többet... akár facen, bár személyesen jobb :) én például annak örülök, ha személyesen beszélgetünk leginkább :) ebbõl alakult ki az is, h most már randizunk ;) 16/L
Hát mindenképpen elõször is mosolyogj vissza rá, meg köszönj is neki, de az lenne a legjobb ha odamennél hozzá amikor látod hogy egyedül ül, vagy áll valahol, de ha nem mersz személyesen, akkor írj rá facebookon ha az ismerõsöd:)
A kérdező hozzászólása: Nincs facebook-ja, sajnos! :S Egyébként köszönöm a válaszokat!

Hogy beszéljem meg vele? Van egy lány aki nagyon tetszik és én is tetszek neki csak az az egyetlen bökkenő hogy nagyon messze lakunk egymástól és ez nagyon megnehezíti hogy találkozzunk.

Megszeretném vele beszélni hogy ez a kapcsolat így nem működhetne de félek hogy megharagszik és akkor még barátok sem maradhatunk. :( Kérlek segítsetek! Köszönöm a válaszokat előre.

Legjobb válasz: hasonló szitum volt barátok maradtunk amint megtudta hogy lett egy csajom féltékenykedett nem tudom igy megéri e neked :D

hasonló szitum volt barátok maradtunk amint megtudta hogy lett egy csajom féltékenykedett nem tudom igy megéri e neked :D
Szerintem jobb is ha nem lesztek barátok. Szörnyû lesz "végignézni" ahogy a másik pasizik/csajozik. Tapasztalat. Nagyon friss :(
a fiu tudni fogja...Barney Stinson voltam PACSI
mond neki hogy kivették a mandulád...tuti te kellesz majd neki
A kérdező hozzászólása: mert?
A kérdező hozzászólása: de most komolyan miért mondjam neki azt?
Nyírd ki a másik csajt.
A kérdező hozzászólása: kíméljetek a hülyétõl

Van egy új osztálytársam akinek nagyon tetszem és össze akar velem jönni és tulajdonképpen én is vele, de alig van közös témánk. :S Miről beszélgessek vele?

A másik pedig az hogy fél el?ttem felhozni a témát hogy tetszem neki, pedig már az összes közös barátunknak elmondta. Hogy tudnám ?t rá vezeteni, úgy hogy ne t?njön fel neki hogy én tudok róla?

Legjobb válasz: ezek a tinik milyen bonyolultak....tetszem? igen.Jó,te is nekem.akkor délután egy kóla?okés. ennyi b+.

ezek a tinik milyen bonyolultak....tetszem? igen.Jó, te is nekem.akkor délután egy kóla?okés. ennyi b+.
sztem ismerlek! melyik suliba jársz? :D
ismét egy hatalmas jövõjû kapcsolat...

Van egy csaj akinek nagyon tetszek és járni akar velem, de ő nem tetszik nekem. Aki nekem tetszik annak jelenleg nincs barátja. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát ez még kérdés??? Ha Gyõrbe akarok menni, hát nem a miskolci vonatra szállok fel...

Hát ez még kérdés??? Ha Gyõrbe akarok menni, hát nem a miskolci vonatra szállok fel...
Az ilyen "najó próbáljuk meg hátha..." -dolgoknak soha sincs jó végük. Higyj nekem... Szóval ne gyere össze a csajjal. Csak fájdalmat okoznál neki.
gondolkozz.
semmit
szerintem próbáld meg. hátha beleszeretsz.
Van egy csaj akinek nagyon tetszek és járni akar velem, de õ nem tetszik nekem. ?????? normális vagy ember??,
Szerintem ne hasznald ki azt a csajt akinek tetszel..mert az megis nem lenne szep dolog..komolyan..gondold csak a helyebe magad..marmint ha neked tetszene egy csaj, s a csajnak te nem tetszenel, hanem egy masik tetszik neki..neked sem tetszene bizti ha a csaj kihasznalna teged, vagy tetszene? 16/L
hány évesek vagytok?
Velem volt ilyen hejzet , megmondtam a csajnak h JÓLVAN ? MAJD HAZAFELÉ MEGBESZÉLJÜK . nemtalálkoztunk erre másnap jön a barátnõjeivel , h mért mondtam , h akarok vele járni ha nem is akarok . aztmondtam neki , hogy valamit nagyon félrértett és én nem akarok tõle semmit . aztán békénhagyott . sztem mond meg neki , hogy nem akarsz vele járni . a másik csajt meg hivd el valahova / pizzázni vagy cukrázdába /, lehetõleg akkor amikor nincsenek ott a barátnõi de nem is siet valahova , ha azt mondja , hogy elmegy veled akor örülhetsz , de ha azt mondja hogy nem akkor hadd õt békén másképp csak leégetnéd magad . saját tapasztalat , amit irtam . 15/f

Mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon tetszik és neki is tetszem de sokan ellene lennének, hogy mi együtt legyünk. De egyébként a fiú nem tud róla. Nem tudom mit tegyek hagyjam vagy ne hagyjam.

Legjobb válasz: csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...

csak nem oszttársak vagytok, és ezért ellenzik? Mer tha igen, akkor én is ellenzem. Mondjuk én csak egy idegen vagyok az internetrõl...
mirol nem tud a fiu??
Ha jól meglennétek egymással, szerintem megér egy próbát és tegyetek arra, hogy ki mit gondol. Amúgy hány évesek vagytok?
ki lenne ellene és miért? Miért adsz mások véleményére, feltéve ha azok nem a szüleid, vagy jóakaróid? Amit akarsz, tedd meg. Barátokkal barátnõkkel ne foglalkozz, nem nekik teszel jót, hanem MAGADnak!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!