Találatok a következő kifejezésre: Van egy aki nagyon tetszik, régen (20 db)

Van egy lány, aki nagyon tetszik, régen egy középsuliba jártunk. Ha fel szeretném vele venni a kapcsolatot pl iwiw-en akkor ti hogyan kezdeményeznétek?

mit írnátok ?

Legjobb válasz: Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!

Írd meg neki, hogy az egyetemen egy fontos házi dolgozatot kell készítened, amihez sürgõsen szükséged lenne egy tizedikes és egy tizenkettedikes kémia-matek-biológia-fizika stb. (válassz valamit) tankönyvre.Te a tiédet ami volt kölcsönadtad az ország másik részében (írj valami helységnevet) élõ haverodnak, aki -állítólag- egy buli után leöntötte piával és nem valószínû hogy vissza fogod kapni, a könyvtárban már jártál, onnan elhordták a többiek, teljesen kétségbe vagy esve, és egy közös lányismerõsötök (neked közelebbi, neki távolabbi, hogy ne tudja leinformálni) vagy a hugod (ha van hugod és ismerik egymást) ajánlotta õt, hogy õ tud segíteni és kölcsön tudja ezeket adni neked pár napra. Valld be neki, hogy szégyenled magad, hogy ezzel kell zavarnod, de 1 hét múlva le kellene adnod a dolgozatot és nincs kihez fordulnod.Kérd meg, hogy segítsen neked és adja oda kölcsönbe, és írd meg hogy a szívességét majd természetesen honorálni fogod valamivel. Ennyi, és ebbõl akár még személyes tali is lehet...(Ha azt mondja segít, következõ üziben elkéred a telefonszámát, taliztok, hozza a könyvet, dumáltok, vársz pár napot, visszaadod a könyvet, megint dumáltok, stb.) Kamuzz egy kicsit!Szerepjáték az egész!!!
Probald bevetni a kozepsulit temat. Kerdezd meg, hogy emlekszik e rad, nincs e kedve, vmi sulis talalkozo felet szervezni, en eloszor foleg ilyen temakat javasolok, aztan ha o is akarja kialakulhat barmi.
Keress valami témát, amirõl szerinted szívesen beszélne, vagy közös Bennetek. Képei, hobbik stb., légy kreatív, mert ez a "meg szeretnélek ismerni" nem feltétlenül elég! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: körítésnek mit lehet írni a "meg szertnélek ismerni" mellé ?
Nézd, nekem van egy ötletem: a lényeget írd benne. Hogy szeretnéd megismerni közelebbrõl. A mellébeszélésnek semmi értelme, úgyis tudni fogja mi áll a háttérben. És ha épp nincs senkije, akkor ne habozz! Talán pont te vagy az, akire vár! Sosem tudhatod! Légy bátor! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: már visszaigazolt :) csak az üzenetben nem tudom mit írjak
16 eve vegeztem a kozepsuliban es en is megtalaltam a soha nem viszonzott nagy szerelmemet az iwiw-en. 2 het gondolkodas utan bejeloltem, minden szo nelkul. Azonnal visszaigazolt. Egybol tudta ki vagyok. Pedig az erzelmi oldalat nem is ismerte a dolognak. Azota mar tudom, o sem volt irantam kozombos. Csak rosszkor, nem a megfelelo idoben talalkoztunk. Szoval csak jelold be. Ha visszaigazolt, onnan elindulhat a dolog. Ha mentek valahova baratokkal esetleg elhivhatod stb...csak lazan es ugyesen!
A kérdező hozzászólása: Õ most még oda jár, most fog érettségizni. Én már egyetemre járok...ötlet ?
kérdezd meg hogy van emlékszik-e a középsulis dolgokra legfõképpen emlékszik-e rád stbstb és a többi jön magától.
Miért emelted ki?:) Még mindig kell segítség?

Van egy fiu aki nagyon tetszik . Regen minden jo volt most mi tortenhetett?

A fiunak a nevet nem szeretnem leirni annyit elarulok, hogy hires...Mindegy...Regebben minden sokkal jobban ment vele kedveskedett, szoritott nekem sziveket irt a mutetem elott...de most egyenesen szarik a fejemre....mas rajongok azt mondtak tuti belem van zugva mert senkivel nincs ilyen jo kapcsolatba mint velem...De nem ertem akkor miert nem ir? Megertem hogy sok a dolga de ha TENYLEG SOK DOLGA LENNE akkor nem erne ra ejjel nappal facebookozni...nem ertem ot....pedig nagyon egy hullamhosszon vagyunk, szeretek vele hulyeskedni stb...Mi tortenhetett?

Legjobb válasz: Tudod nagyon jól, hogy mitörtént, csak még magadnak nem hiszed el, pedig jobb ha beletörõdsz..

Tudod nagyon jól, hogy mitörtént, csak még magadnak nem hiszed el, pedig jobb ha beletörõdsz..
A kérdező hozzászólása: Nem fogalmam sincs mi ltortenhetett...messze lakik es en nem azert szeretem mert hires hanem a szemelyisege miatt !

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.


semmit, ha ne vagy az esete úgyse lesz barátságnál több
*nem
Skip
semmit!
Minél gyorsabban elfelejted (kinél milyen nehéz, lassú ez a folyamat) én is jártam már így. Annyi, hogy én tovább próbálkoztam és végül a válasz igen volt. +1 évembe került össze jönni vele, elõtte nagyon jó barátom volt 1 hónapig jártunk aztán valami kamu dumával dobott a csaj. Azóta ha meglát még köszönni sem akar. Mi a tanulság nem csak a barátnõmet veszítettem el de az egyik legjobb barátomat is!
A kérdező hozzászólása: Es ha beszelgetnek vele s elhivnam setalni vagy ide-oda? Flortolnek s ilyesmi? Akkor sincs egy deka eselyem?

Van egy lány aki nagyon tetszik, de nem kedvel és úgy tudja hogy én sem őt, haverom volt nője, régen kavartunk 1szer de nemakart tőlem semmit, de nekem ő kell, mit tegyek?

naszal haverom volt nője,úgykezdeném hogy haveromat nem izgatná hogyha vele lennék,1 baráti társasággal elmentünk balcsira jött a csaj is,berugtunk kicsit összebújtunk ruha alatt tapi kis bugyiba nyúlkálás semmi komoly,de utánna nem is volt semmi ,1ik haverom nekiálta fűzni ,kiakadtam ,1szerűen nemtudom mi lett velem,de nagyon féltékeny lettem,nem bírtam megmaradni haza kellett jönnöm,nem bírtam látni hogy mással van,persze össze is vesztünk látványosan bunkó voltam vele...és azóta ennyi volt ,eltelt 1 év lassan már de most újra rám jött hogy nekem ő kell,de valamiért nem akar tőlem többet,kérdőre vontam de semmi normális választ nem adott,1szerűen nem tudom hogy lépjek vele újra kapcsolatba hogy ne legyen teljesen 1értelmű hogy már megint akarok valamit tőle.Kérdezzetek bátran bármit hogy elegendő információtok legyen a válaszadáshoz,csak segítsetek!

Legjobb válasz: 19 vagyok ,lemaradt :)

A kérdező hozzászólása: 19 vagyok , lemaradt :)
ez is felszínes nõcske, nem jössz be neki külsõre ennyi, lépj tovább nem érdemel meg téged!
Felejtsd el a csajt. Még csak 19 éves vagy. Találsz olyan lányt akiért ugyanúgy vagy még jobban megfogsz õrülni és ezt viszonozni is fogja.
A kérdező hozzászólása: nemakarom ezt elfogadni...
És azt le is szarod, hogy esetleg azért kosarazott ki mert õ nem tudna téged szeretni? Az meg egy dolog, hogy a spannod nem zavarná a helyzet de a lányt igen.
A kérdező hozzászólása: nem erõszakolnám rá magamat, nem vagyok 1 kis hülyegyerek csak kétségbeesett, voltak nõim, de már elegem van az olyan lányokból akik nemtudnak megfogni, és õ az 1etlen aki iránt tudnék úgy érezni
Ez nem így megy. Nem tudod kierõszakolni, hogymárpediglen szeretni fogsz. Én elhajtanám a p*csába azt a pasit aki nem veszi észre magát és nem hagy békén...
A kérdező hozzászólása: és ha elérném hogy megszeressen?megkedveltetem magam vele
Nem tudod ráerõltetni magad. Nem kellesz neki õ viszont neked igen, azonban amíg csak az egyik fél akarja nem lesz semmi.
A kérdező hozzászólása: de nekem kell, régóta nem voltam már szerelmes és nagyon hiányzik az érzés... :( és õ talán az 1etlen lány akibe tudnék szerelmes lenni, akarom!!
Ha nem kellesz nincs mit tenni csak felejteni.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazatok van...nemtudom...olyan kilátástalan így minden..

Van egy srac akivel nagyon jol egyezek es mar nagyon reg beszelunk. Vajon tetszek neki? :D

Mar vagy ket eve beszelunk..es meg semmi..de nekem tetszik..es nem tom h mit tegyek:)

Legjobb válasz: Lehet igen, lehet nem. Amúgy ha tudod az elérhetõségét vedd fel vele a kapcsolatot, aztán majd kiderül. Ha egyszer neked tetszik, egy próbát megér.

Lehet igen, lehet nem. Amúgy ha tudod az elérhetõségét vedd fel vele a kapcsolatot, aztán majd kiderül. Ha egyszer neked tetszik, egy próbát megér.

Van egy lány akinek szerintem tetszem legalábbis úgy vélem és ő is nagyon tetszik nekem de egyszer régen be égtem nála 3 éve azóta nem is beszéltünk>>> ez bővebben lent! Mit írjak vagy mondjak neki? Tudnátok valami tanácsot adni hogy ti mit tenné

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem igazán merem meg szólítani és fb-n sem tudom mit írjak neki még pedig azért mert lényegében ismerem de elég régr?l... még általánosba jártunk (én .8-ba azt hiszem ? is 8.-ba ennek 3 éve azóta nem is beszéltünk) msn-en dumáltam vele de akkor még ratyi voltam és be is égtem nála :D ha nem ismerném és nem is égtem volna be akkor most be próbálkoznék de így nem merek még rá írni sem :S szerintem tetszem neki de ?szintén szólva ilyen múlttal nem tudom hogy mit írjak neki vagy hogyan szólítsam meg mert ez elég ciki :S

Legjobb válasz: egyet értek,de még hozzá tenném,hogy legyél vele az õszinte érzéseiddel kapcsolatban.az csak rossz,ha hazudsz.

egyet értek, de még hozzá tenném, hogy legyél vele az õszinte érzéseiddel kapcsolatban.az csak rossz, ha hazudsz.
Leírnád az MSN-es elõzményeket? (csak hogy tudjam hogy kb mennyire égtél le nálla)
Például leírhatnád neki, hogy szeretnél vele találkozni, mert már régen láttad.
Írd azt, hogy vele álmodtál. Kérdezd meg, hogy mit szólna hozzá, ha az álmodat, hogy jártok, kipróbálnátok élesben. Ha nemleges választ kapsz, akkor sem égõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat elõször is varga492 mint ahogy le írtam én ennél a csajnál még gyerek koromban leégtem tehát ezt nem írhatom neki :) nekem az a problémám hogy nem tudom hogy mit írjak neki hisz volt régebben egy komoly leégésem és nem kezelhetem ezt a csajt úgy mint egy idegen csajt hogy meg ismerkedek vele... én azt nem tudom hogy egyszerûen azok után mivel kezdjek és ebben szeretnék tanácsot kérni ami a 3. kommentezõt illeti nem rossz ötlet de nem lenne egy kicsit túlzás ennyire rá nyomulni? :D hisz 3 éve nem is nagyon láttam 2 hónapja pillantottam meg az utcán azóta sem tudom ki verni a fejembõl :( kétség be esett vagyok kéne nekem 1 jó tanács
nem tudom mi lehetett az a nagy leégés, de ha úgyis 3 éve volt akkor mit számít? szerintem nyugodtan írj rá a csajoknak jól esik ha érdeklõdnek irántuk(legalábbis én lány vagyok és nekem jól esik), fõleg hogy vesztenivalód nincsen, ha tényleg tetszel neki akkor nem számít a múlt, ha meg nem akkor legalább túl tudod magad tenni és nem emészt ez a kétely...
A kérdező hozzászólása: igen, azt hiszem igazatok van :)

Mit tegyek? Van egy lány akivel nagyon joba vagyok már rég és tetszik is nekem, de ha elmondanam neki hogy tetszik, félek hogy nem lennénk többet ilyen jóba.

szal... van mikor ugy erzem hogy en is bejovok neki, de van mikor nem... nem tudom megerteni teljesen

Legjobb válasz: hát barátom ezzel nem vagy egyedül ugyanis velem ugyanez a helyzet csak én megmondtam h mit érzek iránta de nem járunk sajnos azért ugyanolyan jóba vagyok vele te korod?? csaj kora?? írd meg és majd utána megírom h mitévõ legyél

hát barátom ezzel nem vagy egyedül ugyanis velem ugyanez a helyzet csak én megmondtam h mit érzek iránta de nem járunk sajnos azért ugyanolyan jóba vagyok vele te korod?? csaj kora?? írd meg és majd utána megírom h mitévõ legyél
A kérdező hozzászólása: en 18 õ 17 lesz ...
mikor úgy érzed hogy jól érzitek magatokat együtt lépj. Érintsd meg....öleld meg... Hidd el meg fogod bánni ha nem próbálod meg de mielõtt megteszed nézd át a netet olyan dolgok után mint barátzóna. Ahol megtalálod mi ez ott sokmindent fogsz még találni. Sok szerencsét! Jakomo 25f
Megmondom mit tegyél. Félj hogy nem lennétek többet jóba, és aludj el minden este ugy hogy deszar volt ez a nap, kéne az a csaj. VAGY: menj oda és mondd meg neki hogy tetszik.

Van egy srác az évfolyamunkon, aki rég óta tetszik. Személyesen még nem beszéltünk, csak facebookon egyszer. Nem merek ráköszönni se a suliban. Mit csináljak? Nagyon tetszik!

az egyik barátn?m modta hogy nézett multkor.. de nem tudom hogy ez elenthet-e valamit 15/L vagyok

Legjobb válasz: Beszélj vele az életben. Hagyd a fészt a fenébe. Ott úgy sem kapsz tõle puszit.

Beszélj vele az életben. Hagyd a fészt a fenébe. Ott úgy sem kapsz tõle puszit.
Ha a múltkor téged nézett, akkor álljatok úgy a folyosón, hogy te háttal vagy neki a barátnõd meg szembe vele és ha téged néz a barátnõd szól neked te meg megfordulsz és rámosolyogsz ha visszamosolyog akkor elképzelhetõ, hogy te is tetszel neki, indulásnak nem rossz :)
Szia! nekem volt barátnõm középsuliba az évfolyamról, szakítottunk, nem volt jó utána vele találkozni (már csak 2 évig kellett). és osztálytársaim is voltak így egymással, buli volt, mert ha veszekedtek szünetben 25 ember kussolt, nehogy bunkók legyünk. összegezve: azt mondanám, hogy nyeld le a békát és inkább hagyd annyiba a dolgot, mert ha összejöttök és szétmentek, az kínos éveket eredményezhet! házi nyúlra nem lövünk, bocsi
Nem tudom, hogy szeret-e, vagy kihasznál. Én inkább azon gondolkodnék, melyikõtök a nagyobb patkány.
Tökéletesen egyet értek az elsõvel. Eláshatnád magad te [email protected] a kanoddal együtt.
Hangnem nem megfelelõ, viszont jogos volt tõle
Ne ringasd magad álmokba. Veled lefeküdt kétszer, a párjával viszont gyereket vállalt. Nem vagy patkány, csak naiv. Hagy a fenébe ezt az alakot.
Kétlem, hogy jogos volt. A kérdezõ egy független, naiv szerelmes lány. A faszi meg egy családos tróger, aki a terhes feleségét megcsalja. Neki van kivel elszámolnia, a kérdezõnek nincs. Ha a világ úgy gondolkozna ahogyan ti itt egy páran, akkor mindenki az elsõ szerelmét/szerelméhez venné el/menne hozzá. Nem a kérdezõ a patkány, hanem a pasas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!